اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

دوستان با گوشی که بخوام هات اسپات کنم مصرف باتری گوشی حسابی میره بالا و بعد 3 یا 4 ساعت نهایت تموم میشه و اگر هم بزنیم توی شارژ چون در حال شارژ شدن داره کارکشیده میشه از گوشی باتری حسابی داغ میکنه و عملا پدر باتری گوشی در میاد
(( متاسفانه چون شب موقع خواب هست و نمیشه بالای سر گوشی بود ))

عملا بعد مدت کوتاهی فاتحه باتری و شاید خود گوشی خونده میشه ... چه راهی رو پیشنهاد میدید ؟

یه D-Link M921 N300 بگیر نسبتا قیمت خوبی هم داره
تی پی لینک هم خواستی بگیری M7350 خوبه صفحه LED هم داره
من خودم قبلا هواوی داشتم واسه دانلود عالیه ولی سر مک آدرس اینا اذیت میکنه یه MR200 تی پی لینک گرفتم الان مشکل سرعت دانلود دارم ?

یه D-Link M921 N300 بگیر نسبتا قیمت خوبی هم داره
تی پی لینک هم خواستی بگیری M7350 خوبه صفحه LED هم داره
من خودم قبلا هواوی داشتم واسه دانلود عالیه ولی سر مک آدرس اینا اذیت میکنه یه MR200 تی پی لینک گرفتم الان مشکل سرعت دانلود دارم ?
من MR200 تی پی لینک دارم متاسفانه خراب شد با اینکه خیلی کار نکرد و بعد یکم کار آنتن اش میپره
در ضمن مشکل سرعت دانلود هم کاملا داره سرعت اش دقیقا نصف سرعت دانلود با گوشی هست متاسفانه ( در حالتی که 4 تا آنتن اش پر باشه )
از این تی پی لینک ناامید شدم راستش و دیگه از این برند نمی خرم

بک برند و مدل بدرد بخورش رو معرفی میکنید که بقیم بتونن استفاده کنن
این مورد واقعا بدرد همه می خوره وگرنه اینجا نمیپرسیدم
من خودم اینو یکساله دارم بدون مشکل کار داده

مودم قابل حمل 4G رلاینس مدل Wi-Pod ZTE WD670

خودم ۴۰۰ خریدم ولی گرون شده اما بازم بگردی تو همین سایت مدل ارزون تر هم هست منتها قبل از خرید نظرات را بخون که یه وقت عیب خاصی نداشته باشن

• Like
Reactions: dooste.man83
من MR200 تی پی لینک دارم متاسفانه خراب شد با اینکه خیلی کار نکرد و بعد یکم کار آنتن اش میپره
در ضمن مشکل سرعت دانلود هم کاملا داره سرعت اش دقیقا نصف سرعت دانلود با گوشی هست متاسفانه ( در حالتی که 4 تا آنتن اش پر باشه )
اگه فقط واسه دانلود میخوای بهترین گزینه ممکن هواوی هست (باتوجه به تجربه خودم) ولی متاسفانه خیلی از قابلیت هاش لاک شده (یا شایدم اصلا وجود نداره) مشکل قفل بودن پورت ها رو هم داره باید دستی ست کنی تا پورت های مایکروسافت رو باز کنه اما بازم مشکل پیدا میکنه ولی واسه دانلود عالیه

راستی MR200 ت جعبه سبز بود یا جعبه آبی؟

• Like
Reactions: dooste.man83
اگه فقط واسه دانلود میخوای بهترین گزینه ممکن هواوی هست (باتوجه به تجربه خودم) ولی متاسفانه خیلی از قابلیت هاش لاک شده (یا شایدم اصلا وجود نداره) مشکل قفل بودن پورت ها رو هم داره باید دستی ست کنی تا پورت های مایکروسافت رو باز کنه اما بازم مشکل پیدا میکنه ولی واسه دانلود عالیه

راستی MR200 ت جعبه سبز بود یا جعبه آبی؟
آبی فکر کنم 2 سال پیش یا کمتر خریدم که استفاده نکرده بودم
هواوی فکر کنم راه هایی داره برای آنلاک کردن
یکی از دلایل سرعت پایین دانلود با تی پی لینک با سیم کارت همراه اول اینه که نوشته بودن باید فرکانس و باند اش رو دستی ست کنی من به پشیتیبانی همراه اول زنگ زدم میگفت ما خبر نداریم گفتم DNS اتون رو بدید گفت اونم نداریم بدیم x_x ما فقط اینترنت میفروشیم :))
کسی این فرکانس و باند همراه اول رو میدونه برای ست کردن روی مودم ؟

• Like
Reactions: Sam Drake
خوب این صحبت پیت هینز از بتسدا
First, let me say that we’re not making any landmark announcements or changes right now. As we’ve all shared, the expectation is that Bethesda Softworks and our studios will continue as we have in the past, just with more support and resources than we’ve ever had before. Obviously, Game Pass has been an important initiative for Xbox, and we’ll be working on putting even more of our games into Game Pass than ever before. Beyond that? Stay tuned, we’re just getting started together.”
خوب تغییر توی بتسدا صورت نگرفته و انشاا... نخواهد گرفت برنامه هم همینه مثل لینکدین و گیت هاب
رویداد جدا مثل قبل هم برگزار کنن چه بهتر:-"

چیز پی ان شما هر کاری هم بکنی پینگت رو میبره بالا و درگیر لاست کانشکن هم میشی ( کم یا زیاد ) چون مثل این میمونه که شما مسیر صاف رو حالا زیگ زاگ بری ( چون مجبوری به سرور اضافه در طول مسیر وصل شی ) مگر اینکه یک سرور اختصاصی داشته باشی که بهش وصل شی که با چیز پی ان های کرکی و رایگان این اتفاق نمی افته
بازی های آنلاین هم دقیقا بستگی به همین پینگ و لاست کانکشتن داره که شما از بازی لذت ببری یا کلا بازنده باشی ...
ولی در مجموع بنظر میاد روز به روز وصل شدن به لایو و دانلود کردن با کنسول داره سخت تر میشه ...
بدون هیچی هم که بخوای آنلاین بازی کنی سر راه میبینی به چند جا مختلف سر راه وصل شده، نمونش پارسال اکثر ISP ـا وضعشون با سرورای خاورمیانه افتضاح بود یعنی پینگ میگرفتی با سرورای آمازون دبی اکثرا 250-280 بود در صورتی که فاصلمون خیلی کمه، که اون زمان تونستم یک چیز پی ان امارات پیدا کنم که هنوز وصل میشدی بهش پینگ از 260 میومد رو 95، که Warzone رو زمانی که همه فک میکردن هنوز سرور خاورمیانه نداره من تو خاورمیانه میزدم.
مطمئنن بی دردسر ترینش اینه که بدون دی ان اس و چیزای دیگه بازی کنی اما چیز پی ان اگه به یک سرور نزدیک به سرورای بازی وصل شی مشکلی پیدا نمیکنه، مثلا اگه بازی مورد نظرت هر دفعه به سرورای فرانکفورت وصل میشه چیز پی ان آلمان داشته باشی ممکنه پینگتو پایینم بیاره بجا اینکه بالا ببره، من دو ساله ایپکس با چیز پی ان میرم چون بدون هیچی که میری بین مچ ـا میندازت بیرون مجبوری دوباره بیای تو که رو اعصابه تو این دو سال هم مشکلی نداشته یک زمانیم بود که پینگم زیر 135 نمیومد اما با چیز پی ان تا 110 میومد پایین الانم که تقریبا یکیه.

سلام،
همکاری بنیاد ملی بازی های رایانه ای برای رفع مشکل ایکس باکس لایو می تونه مفید باشه؟
برای ایپکس لجندز مشکل حل شد؛ به نظرتون اگر اینجا اقدام کنن، ممکنه مشکل رفع شه؟ همکاری و پوشش خبری احتمالی رسانه های گیم ایرانی رو هم در نظر بگیرید.
هر اقدامی بهتر از اینه که هیچ کاری نکنیم

• Like
Reactions: Z-fan and reza51
دوستان من از کاهش پینگ گاد سرور آلمان استفاده میکنم و در بازی آنلاین و ساین شدن مشکلی ندارم
برای دانلود هم نیازی به چیزی نیست ... سرعت دانلود ممکن هست اول یکم پایین باشه بعد سرعت بالا میره
یک اکانت تست کاهش پینگ بگیرن و تست کنید و اگر خوب بود استفاده کنید
روتر هم من شیائومی مدلی که باند ۵ گیگاهرتز داره رو گرفتم که عالیه

Overwatch Retail Patch Notes – March 9, 2021

Blizzard یک آپدیت برای Overwatch داده و سه مود گرافیکی اضافه کرده:

مود resolution: جزئیات گرافیکی کمتر، رزولوشن بالاتر. Series X: 4k/60 و Series S: 1440p/60

مود balanced: جزئیات گرافیکی بالاتر، رزولوشن پایینتر. Series X: 1440p/60 و Series S: 1080p/60

مود frame rate: رزولوشن و جزئیات گرافیکی کمتر، فریم ریت بالا. Series X: 1440p/120 و Series S: 1080p/120

هر اقدامی بهتر از اینه که هیچ کاری نکنیم
قراره که "حتما" (رفع مشکل ایکس باکس لایو و اضافه شدن زیرنویس فارسی به بازی ها رو) بررسی کنن؛ قبلا که برای رفع مشکل Apex Legends اقدام کردن، رسانه ها هم همکاری کردن و تعداد به بیش از ۳۷۰۰۰ تا رسید و مشکل هم حل شد. لطفا شما هم توی بخش کامنت ها ازشون درخواست کنید که همکاری کنن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or