اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

میونه بحثتون باید بگم که ویبره برای بخش داستانی بازی ها هر چقدر امکاناتش بیشتر باشه 100٪ لذت بازی رو چند برابر میکنه،
اما برای انلاین بازی کردن اونم شوتر چون تمرکز خیلی مهمه و ویبره باعث هواس پرتی میشه نبودش بهتره چون تا بیای لذت ببری ....:D

دوستان برای xbox s x ریجن موقع خرید مهمه؟ بسته هاش تو ایران کارتنش یعنی پلم هست؟ چیزی قبل خرید هست که باید دقت کرد؟

نه رجین مهم نیست و هر چی بود بگیر :D

کنسول پلمپ که جعبه باز نشده باشه زیاد هست توی بازار ولی ممکنه یه مغازه دار پلمپ کارتن باز کرده باشه

خلاصه که قبل خرید تاکید کن کنسول با کارتن پلمپ میخوام

نکته خاصی نداره فقط ویدئو آنباکسینگ ببین که وقتی خریدی دقیقا مشابه همون باشه(البته ممکنه یکم تغییرات جزئی وجود داشته باشه ولی کلیت یکسان هستن همشون)

• Like
Reactions: reach usa and all4u
نه رجین مهم نیست و هر چی بود بگیر :D

کنسول پلمپ که جعبه باز نشده باشه زیاد هست توی بازار ولی ممکنه یه مغازه دار پلمپ کارتن باز کرده باشه

خلاصه که قبل خرید تاکید کن کنسول با کارتن پلمپ میخوام

نکته خاصی نداره فقط ویدئو آنباکسینگ ببین که وقتی خریدی دقیقا مشابه همون باشه(البته ممکنه یکم تغییرات جزئی وجود داشته باشه ولی کلیت یکسان هستن همشون)
تشکر بابت توضیحات
یک راهنمایی خاص هم لطفا
همون لحظه میتونم گیم پس انلیمیت ۱ ماه یا ۳ ماه رو اکانت خودم اوکی کنم؟ چطوری؟

تشکر بابت توضیحات
یک راهنمایی خاص هم لطفا
همون لحظه میتونم گیم پس انلیمیت ۱ ماه یا ۳ ماه رو اکانت خودم اوکی کنم؟ چطوری؟

قربانت

ببین روی اکانت خودت به نظرم نگیری بهتره چون یه مقدار داستان داره مگه اینکه کد آلتیمیت بخری و روی اکانت خودت وارد کنی

بهترین کار اینه که از این سایت ها و کانال های تلگرام یدونه اکانت ۳ ماهه گیم پس آلتیمیت بخری( بین ۵۰ تا ۷۰ ظرفیت هوم میفروشن ) و وارد کنسول کنی و home کنی

بعد با اکانت خودت بازی کنی

همه قابلیت های اکانت آلتیمیت به اکانت شخصی شما اضافه میشه بدون هیچ دردسری

قربانت

ببین روی اکانت خودت به نظرم نگیری بهتره چون یه مقدار داستان داره مگه اینکه کد آلتیمیت بخری و روی اکانت خودت وارد کنی

بهترین کار اینه که از این سایت ها و کانال های تلگرام یدونه اکانت ۳ ماهه گیم پس آلتیمیت بخری( بین ۵۰ تا ۷۰ ظرفیت هوم میفروشن ) و وارد کنسول کنی و home کنی

بعد با اکانت خودت بازی کنی

همه قابلیت های اکانت آلتیمیت به اکانت شخصی شما اضافه میشه بدون هیچ دردسری
میشه با همین اکانت هم روی گوشی و بقیه چیزا با کلودش هم بازی کرد؟ چون اکانت شخصی نیست

بعد از خبری که مبنی بر قرار داد مایکروسافت/ایکس باکس با شرکت Duracell سبب شده کنترلهای ایکس باکس از باتری قلمی استفاده کنن ، حالا مایکروسافت بیانیه داده و تاکید کرده استفاده از باتری های قلمی در دسته های xbox صرفا بخاطر باز گذاشتن دست مصرف کننده ها برای انتخاب بیشتر بوده و خبر قبلی رو تاکذیب کرده.
No, Microsoft isn't forced to use batteries in Xbox controllers because of a deal with Duracell

میشه با همین اکانت هم روی گوشی و بقیه چیزا با کلودش هم بازی کرد؟ چون اکانت شخصی نیست

تست نکردم ولی احتمالا اگه میخوای روی گوشی و ... هم استفاده کنی باید اکانت کامل بگیری نه ظرفیت هوم مثلا
یا اینکه اکانت خودت باهاش گیم پس بگیری

• Like
Reactions: all4u
تست نکردم ولی احتمالا اگه میخوای روی گوشی و ... هم استفاده کنی باید اکانت کامل بگیری نه ظرفیت هوم مثلا
یا اینکه اکانت خودت باهاش گیم پس بگیری
سلام, من اکانتی داشتم که کامل بود، هوم رو دادم به یک نفر و غیر هوم رو برای خودم نگه داشتم، با غیر هوم وارد xcloud میشدم و بازی میکردم.

در ضمن، اکانتی هم قبلترش داشتم که هومش دست من بود و غیر هومش دست یک نفر دیگه، یکبار طرف که داشت بازی میکرد من لاگین شدم به هوم و متاسفانه طرف کلا sign out شد و بنده خدا وسط رنک بازی rainbow هم بود?(جفت کنسول یکی بود xbox one s), با همین اکانتش ولی به 360 وصل شدم همزمان و طرف دیگه sign out نشد،
...
گفته بود مایکروسافت که قراره یک اکانت روی چندین دستگاه همزمان لاگین باشه، من خودم دیدم که اوکی بوده یعنی روی 360 و oneو cloud و series x میشه با اکانتت وارد بشی، فقط وقتی یک بازی یکسان رو مثلا mk11 رو روی دوتا کنسول مختلف با یک اکانت ران کنی پیام میاد که روی یک کنسول باید ران بشه (اینجا میخوای یا اونجا) ?

تبریک دوست عزيز ? کمی از تجربت بگو...
قربانت
خب چیزی که تقریبا همه گفتن رو من تکرار میکنم ...کنسول به شدت کم صدا و قدرتمنده!
باور کنید گوشمو به کنسول نزدیک هم میکنم صدای فنی نمیشنوم...فقط استارت چرخش فنه که باعث میشه کنسول یه ویبره کوچیک بزنه و بفهمی فن شروع به کار کرده!
کنترلر بسیار خوش دسته باطریش که به این راحتیا تموم نمیشه لعنتی..مثلا من گیرز 4 رو از اول تا اخر رفتم باطری تازه نصف شد:D
یه نکته ای داره که نمیدونم شاید نسل پیش هم رو کنسولای مایکروسافت بوده! اونم اینه که آپدیتا با دیتای بازی مرج میشن! یعنی آپدیتا حجم بازیو نمیبرن بالا!
اینن برای منی که نسل پیش ps4 داشتم خیلی قابلیت خوبیه! الان سایبرپانک روی 5 حدود 110 گیگه اما روی xsx 59 گیگ!
بقیه بازیها هم به همین صورت!
یه چیز مهم که داشت از دستم میرفت!
صدای 3 بعدیه کنسول یه چیز ماورا تصوره! برعکس رقیب که 1 ماه تمام فقط راجب به صدای 3 بعدی میگفت مایکروسافت دیوانه صداش درنمیومد!
اما رو بازیهایی که این قابلیت پیاده سازی شده مثل gears5 صدا به یه شکل عجیبی خوب میاد! قشنگ تو بازی گمت میکنه و احساس میکنی تو سیاره سِرا هستی!
در مورد گرما هم بگم که خونه من همیشه دماش متعادله! یه چیزی در حدود 25-26 درجه! اما کنسول نسبت به کنسول قبلیم که ps4 pro باشه خنک تره! نمیگم خیلی ولی خنکتره!
ولی خب با وجود vapor chamber اصلا نیازی به نگرانی ندارم چون اجازه نمیده دمایی روی برد بمونه و سریع انتقالش میده به بالای هیت سینک و طبیعیه که بدنه کنسول گرم به نظر برسه
من تو انتخاب کنسول فن بازی ندارم نسل پیشم با اینکه xbox رو دوست دارم 4 خریدم و اصلا هم پشیمون نشدم!
اما توی این نسل با توجه به انحصاریای بیشتر و بهتر(از نظر من RPG باز) XSX کنسول بسیار بسیار بهتریه! با توجه به قدرت سخت افزاری خیلی بیشترش مطمئنم منو از خرید کنسول میان نسلی منصرف میکنه و 2-3 سال دیگه هزینه الکی رو دستم نمیزاره!

سلام, من اکانتی داشتم که کامل بود، هوم رو دادم به یک نفر و غیر هوم رو برای خودم نگه داشتم، با غیر هوم وارد xcloud میشدم و بازی میکردم.

در ضمن، اکانتی هم قبلترش داشتم که هومش دست من بود و غیر هومش دست یک نفر دیگه، یکبار طرف که داشت بازی میکرد من لاگین شدم به هوم و متاسفانه طرف کلا sign out شد و بنده خدا وسط رنک بازی rainbow هم بود?(جفت کنسول یکی بود xbox one s), با همین اکانتش ولی به 360 وصل شدم همزمان و طرف دیگه sign out نشد،
...
گفته بود مایکروسافت که قراره یک اکانت روی چندین دستگاه همزمان لاگین باشه، من خودم دیدم که اوکی بوده یعنی روی 360 و oneو cloud و series x میشه با اکانتت وارد بشی، فقط وقتی یک بازی یکسان رو مثلا mk11 رو روی دوتا کنسول مختلف با یک اکانت ران کنی پیام میاد که روی یک کنسول باید ران بشه (اینجا میخوای یا اونجا) ?
ممنونم از راهنمایی کاملت

• Like
Reactions: aha2012
قربانت
خب چیزی که تقریبا همه گفتن رو من تکرار میکنم ...کنسول به شدت کم صدا و قدرتمنده!
باور کنید گوشمو به کنسول نزدیک هم میکنم صدای فنی نمیشنوم...فقط استارت چرخش فنه که باعث میشه کنسول یه ویبره کوچیک بزنه و بفهمی فن شروع به کار کرده!
کنترلر بسیار خوش دسته باطریش که به این راحتیا تموم نمیشه لعنتی..مثلا من گیرز 4 رو از اول تا اخر رفتم باطری تازه نصف شد:D
یه نکته ای داره که نمیدونم شاید نسل پیش هم رو کنسولای مایکروسافت بوده! اونم اینه که آپدیتا با دیتای بازی مرج میشن! یعنی آپدیتا حجم بازیو نمیبرن بالا!
اینن برای منی که نسل پیش ps4 داشتم خیلی قابلیت خوبیه! الان سایبرپانک روی 5 حدود 110 گیگه اما روی xsx 59 گیگ!
بقیه بازیها هم به همین صورت!
یه چیز مهم که داشت از دستم میرفت!
صدای 3 بعدیه کنسول یه چیز ماورا تصوره! برعکس رقیب که 1 ماه تمام فقط راجب به صدای 3 بعدی میگفت مایکروسافت دیوانه صداش درنمیومد!
اما رو بازیهایی که این قابلیت پیاده سازی شده مثل gears5 صدا به یه شکل عجیبی خوب میاد! قشنگ تو بازی گمت میکنه و احساس میکنی تو سیاره سِرا هستی!
در مورد گرما هم بگم که خونه من همیشه دماش متعادله! یه چیزی در حدود 25-26 درجه! اما کنسول نسبت به کنسول قبلیم که ps4 pro باشه خنک تره! نمیگم خیلی ولی خنکتره!
ولی خب با وجود vapor chamber اصلا نیازی به نگرانی ندارم چون اجازه نمیده دمایی روی برد بمونه و سریع انتقالش میده به بالای هیت سینک و طبیعیه که بدنه کنسول گرم به نظر برسه
من تو انتخاب کنسول فن بازی ندارم نسل پیشم با اینکه xbox رو دوست دارم 4 خریدم و اصلا هم پشیمون نشدم!
اما توی این نسل با توجه به انحصاریای بیشتر و بهتر(از نظر من RPG باز) XSX کنسول بسیار بسیار بهتریه! با توجه به قدرت سخت افزاری خیلی بیشترش مطمئنم منو از خرید کنسول میان نسلی منصرف میکنه و 2-3 سال دیگه هزینه الکی رو دستم نمیزاره!
اقا کامل بود دست گلت درد نکنه منم همین xbox رو دارم میخرم
میخوام این التیمت رو اکانت خودم فعال شه
راستی این xcloud با نت ایرانسل یا همراه اول میاد؟

ممنونم از راهنمایی کاملت
اقا کامل بود دست گلت درد نکنه منم همین xbox رو دارم میخرم
میخوام این التیمت رو اکانت خودم فعال شه
راستی این xcloud با نت ایرانسل یا همراه اول میاد؟
خواهش میکنم مبارکت باشه ? من با نت همراه اول تست کردم xcloud جواب داد ولی نباید انتظار یک بازی روان داشته باشی، لگ و تیکه تیکه شدن تصویر تو طول بازی هست و ممکنه کمی اذیت کننده باشه،

فقط دوستانیکه میخوان کنسولو این چند روزه تهیه کنند پیشنهاد میکنم الان برای گرفتن 3ماه آلتیمیت 1 دلار اقدام کنند چون احساس میکنم روزای آخرشه، پارسال 15 دی 3ماهه شد 1 ماه، الان کمی بیشتر وقت داده. بنظرم ارزش داره 3ماه 1 دلارو الان بگیرید.(حتی دوستانیکه 1 ماه از گیم پس شون مونده) ?

• Like
Reactions: all4u and omid0

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or