اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

مورد من به جر ترا فلاپسش واحد های پردازشی هستش
برای ایکس 40 و برای سری اس 20 واحد هستش
همچنین حافظه رمش هست که 12 به 10 هستش
من قبول دارم معماری هر نسل با هم متفاوته
ولی این تفاوت با این ارقام محسوس نیست برادر
بحث من این هستش
با این منطق که جنبه وجودی ps5 چیزی شبیه به شوخی و فان میشه :D
Ps5 4 cu کمتر از وان اکس داره پس اشتباهی کنسول نسل نهمی شده و از one X ضعیف تره یا نه اون 4GB اختلاف قرار نقش عصای موسی رو داره که با cu کمتر 4گیگ رم بیشتر عملکرد دو برابری رو قرار داشته باش؟؟ :D
موضوع حجمه ای هست که نسبت به پلتفرم اکس باکس هست
انگار بزرگ سهام دار سونی هستن با هر درصد افت و ریزش فروش پلی استیشن پول از جیبشون کم میشه!!
والا این آنالیز و حساسیتو تو بورس داشتن الان کلی تو سود بودن :D
در نهایت با لانچ و ارایه انحصاری عا کیفیت اجرایی مولتی ها خیلی چیزا ثابت میشه:-"

2020-09-12_16-36-46.jpg 2020-09-12_16-19-22.jpg

یه مشت توییتر باز و ... باید بگن و کلی خبر ازش بزارن ولی خود مایکرو نگه همون vrs هم نگفتن درست.
Microsoft Xbox Series X will offer better effective I/O throughput than Sony PS5 - MSPoweruser
Xbox Series X SSD And RAM Is Much Faster Than PS5 - RespawnFirst
تو sfs دیگه کل تصویر رندر نمیشه و فقط سطح پایه و قسمتهای مورد نیاز رندر میشه در نتیجه تا 2.5 بار مصرف رم کم میشه.
2020-09-12_16-41-54.jpg

در واقع بجای لود 20 گیگی فقط 8 گیگ لود نیازه ونتیجه رو میبینید.
در نتیجه اگه از قابلیتهای ایکس باکس و دایرکت 12 استفاده بشه کمبود رمی دیده نخواهد شد.

این تصویر از rt بازی واچ داگزه رو xss.قابل قبوله.

منم عرض میکنم مایکرو سافت رسید به این نسل ولی هنوز باید پول بدیم باطری شارژی بخریم
دریغ از باطری اینترنال
و اینکه من خودم یکی از دلایل اینکه نمیتونم با پلی کنار بیام همین دسته هستش
نرم و روان و از همه مهمتر آنالوگا جوریه که شصت رو اذیت نمیکنه
من دو تا باتری قلمی شارژی دارم اگه وسط جنگ:Gunner:باتری تموم بشه با یه پرش:bash: باتری دوم رو میذارم و یا کابل وصل میکنم:D:).خوبیش اینه که اگه پشت سر هم بازی کنی تا یک هفته هم ساپورت میکنه(توی دسته 360 تا یکی دو ماه8->) اگه باتری خراب بشه دردسر باز کردن پیچ و مهره های دسته هم نداره و این یک مزیته .
گیم پد یک سال کار نکرده رو وقتی با خود کنسول زدم شارژ و خاموش شد و دیگه روشن نشد!!!
کلا کیفیت ساخت گیم پد ps4 تو دیواره
کسی بورد گیم پد سراغ داشت خریدارم
بورد گیم پد هارو یک سری مغازه دارها میفروشند.سرچ کن ((فروش قطعات دسته....)) ، سایتها برات میاد.همین چند وقت پیش من قطعه فنری dpad برای xbox 1 رو گرفتم .

من موافق فن بازی و طرفداری هستم ولی نه بدون منطق
شما این رو میگی
منم عرض میکنم مایکرو سافت رسید به این نسل ولی هنوز باید پول بدیم باطری شارژی بخریم
دریغ از باطری اینترنال
و اینکه من خودم یکی از دلایل اینکه نمیتونم با پلی کنار بیام همین دسته هستش
نرم و روان و از همه مهمتر آنالوگا جوریه که شصت رو اذیت نمیکنه

ولی واقع بینانه به قضیه نگاه کنیم، برای منی که دیگه باید صدام کنن بابا بزرگ(35 ساله شدم)، واقعا بازی مهمه و لذت بردن ازش
اگر گرز و فورزا و هیلو رو از ایکس باکس بگیرن چی میمونه؟ هیچی واقعا(که تازه این ها هم بازی های عامه پسند نیست و مخاطب خاص داره)
ولی اونطرف رو یه نگاه بندازیم، خداییش دارن خوب کار میکنن دست اندرکاران پلی
اگه بگیرن ازش گیم پس میمونه عزیزم ولی از پلی استیشن بگیرن انحصاری هارو چی میمونه؟
اون دسته افتضاح؟

یه منبع کاملا معتبر (Jeff Grubb) اعلام کرده مایکروسافت پول خیلی زیادی واسه یه چیزی خرج کرده، که مربوط به خرید استودیو نیست. محتمل‌ترین موضوع انحصاری کردن یه بازی هست (حالا بازی جدید یا دنباله)، و اینکه حدس زده شاید قضیه به بانجی هم ربط داشته باشه :D خیلی جالب میشه بانجی دوباره بیاد در آغوش مایکروسافت و یه IP جدید واسه مایکروسافت بسازه :)):D

پ.ن: امیدوارم هر چی هست فقط انحصاری زمانی یه بازی معروف نباشه!

یه منبع کاملا معتبر (Jeff Grubb) اعلام کرده مایکروسافت پول خیلی زیادی واسه یه چیزی خرج کرده، که مربوط به خرید استودیو نیست. محتمل‌ترین موضوع انحصاری کردن یه بازی هست (حالا بازی جدید یا دنباله)، و اینکه حدس زده شاید قضیه به بانجی هم ربط داشته باشه :D خیلی جالب میشه بانجی دوباره بیاد در آغوش مایکروسافت و یه IP جدید واسه مایکروسافت بسازه :)):D

خرید استودیو که خیلی وقته دیگه تموم شده.خبری هم ازش نمیاد

تو ویدیو رسمی Xbox که walking cat گذاشته خیلی خلاصه گفت. تفاوت XSS و One X:

CPU چهار برابر قوی تر
قدرت GPU برابر

قدرت GPU برابر مگه نباید بد باشه؟ لزوما نه. چون قدرت One X رو برای رزولوشن سنگین 4K خرج کردن، ولی در XSS این قدرت صرف رزولوشن بالا نمیشه، صرف جزئیات گرافیکی و افکت و ... میشه.

این کنسول جلوی قدرت PS5 و XSX رو نمیگیره؟ نه! چون اگه XSS هم در کار نبود، اون دو تا قرار بود رزولوشن 4K ارائه بدن، الان هم قراره 4K باشن، پس عملا فرقی نمیکرد.

دیگه از این خلاصه تر نمیشه توضیح داد.

توی ویدیو که مالتی گیرز ۱۲۰ فریم نشون میداد، اون یارو که شبیه خانوما بود، تایید کرد سری اس ۴ برابر قویتر از وان اس هست

Sent from my iPhone using Tapatalk

خرید استودیو که خیلی وقته دیگه تموم شده.خبری هم ازش نمیاد
خیر اسپنسر گفته فعلا روی توسعه دهنده های آسیایی تمرکز کردن و با برنامه نسبت به گسترش XGS ادامه میدن

بعد دیدن خبر این اولین چیزی بود که بهش فکر کردم :D. بچه ها نوشته بودن RDR2 و سایبرپانک و فیفا منم با دیدنشون = Faceplam.
میگن بستن نیروگاه حثطه ای چند برابر ساختنش هزینه داره امیدوارم این پول عظیم رو خرج بستن و گل گرفتن 343i کرده باشن! :D.

اینم هست!

آخرین ویرایش:
اگه بگیرن ازش گیم پس میمونه عزیزم ولی از پلی استیشن بگیرن انحصاری هارو چی میمونه؟
اون دسته افتضاح؟
بیژنی جان برادر
یکی دو تا نیست که اخه ازش چند تا انحصاری بگیری
بیخیال
به جای بحث بیا دعا کنیم اتفاقای خوب بیوفته برامون
مثل فری شدن لایو(شایعه شده مالتی پلی رو فری میکنن)

• Like
Reactions: Bizhanl
بیژنی جان برادر
بیخیال
مطمئن باشید اتفاقای خوبی میوفته تو این نسل 9 هم برای xbox هم برای ps5 و( هم پلتفرم های دیگه) و امیدوارم نسل عالی ای بشه از لحاظ بازی :)

رایگان شدن Live شایعه شده بود و مایکروسافت رد کرد ولی بعد از اینکه series S لیک شد و مایکروسافت اطلاعات رو تایید کرد دوباره از کسی که رایگان شدن لایو رو شایعه کرده بود پرسیدند که چه خبر از رایگان شدن لایو؟ و اونم جواب داد همونطوری که برای معرفی کنسولها و سرویسها تاخیر پیش اومد(حالا به خاطر این ویروسه یا هر چیزی) برای رایگان شدن لایو هم اومده.
من خودم به شخصه 99.99 درصد احتمال میدم Live رایگان بشه و اگه بشه چی میشه :D8->

بیژنی جان برادر
بیخیال
نه باو اصلا خدا کنه لایو رو بکنن 100 دلار ولی دلار بشه 1000 تومن من که اینطوری راضی ام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or