اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

احتمالش هست که flight simulator لانچ xsx باشه
میشه ولی بازی سنگینه اگه درست بهینه نشه.به عزا میشونه کنسول رو.برا همین بهینه شدنش از عرضه سریع و بدون برنامه ریزی مهمتره.
مایکرو تیر زیادی داشت که میتونست جای هیلو بده برا لانچ. ولی همشو حیف و میل کرد دو ماه دیرتر ریلیز چند تا عنوان یه کسی بر نمیخورد.
هنوزم میتونه با دادن یه سه ماه گیم پس مجانی برا کنسول xsx کلی امتیاز بخره.حالا که یکم دستش خالیه.

میشه ولی بازی سنگینه اگه درست بهینه نشه.به عزا میشونه کنسول رو.برا همین بهینه شدنش از عرضه سریع و بدون برنامه ریزی مهمتره.
مایکرو تیر زیادی داشت که میتونست جای هیلو بده برا لانچ. ولی همشو حیف و میل کرد دو ماه دیرتر ریلیز چند تا عنوان یه کسی بر نمیخورد.
هنوزم میتونه با دادن یه سه ماه گیم پس مجانی برا کنسول xsx کلی امتیاز بخره.حالا که یکم دستش خالیه.
نمیتونن کنسول دیرتر ریلیز کنن چون بازار از دست میدن و دو دستی بازار کادو پیچ دادن به سونی وگرنه اصلا می‌تونستن کنسول تا زمان عرضه خیلی عقب بندازن همین الآنم ه یک گزینه جذابی رو گیم پس بزارن بازم بد نیست

چه گیری دادین به گیم پس ؟!
همش رو هم ۱۰میلیون هست! حالا چه قدرش مالpc !
گیم پس سرویس بی رقیب هست!
ولی بازی سیستم سلر نیست !
نبایدم باشه!
قرار هم نبوده باشه!
قرار نیست باشه!
باشه؟
بی خیال شین
حرکتی می خوان بزنن باید بازی باشه نه گیم پس که اصلا اکثریت تا حالا سمتش نرفتن

• Like
Reactions: MehdiAhmadi
نمیتونن کنسول دیرتر ریلیز کنن چون بازار از دست میدن و دو دستی بازار کادو پیچ دادن به سونی وگرنه اصلا می‌تونستن کنسول تا زمان عرضه خیلی عقب بندازن همین الآنم ه یک گزینه جذابی رو گیم پس بزارن بازم بد نیست
چرا کنسول دیرتر بیاد بازیهای همین دو ماه رو دو ماه دیرتر میدادن.و بازار تو سال اول معنی نداره. چون تولید کمه و همه فروش میرن.

چرا کنسول دیرتر بیاد بازیهای همین دو ماه رو دو ماه دیرتر میدادن.و بازار تو سال اول معنی نداره. چون تولید کمه و همه فروش میرن.
این بازی های انحصاری که اینا نمایش دادن با دو ماه اینور اونور نمیاد همشون تا ۲۰۲۲ -۲۰۲۳ زودتر بعیده بیان هیلو هم اگه تازه ۲۰۲۱ بیاد تاخیر نخوره دوباره وگرنه اینا برگ برندشون همون Halo بود که اونم مجبور شدن عقب بندازن و الان آچمز شدن

• Like
Reactions: rahyarpaul
این بازی های انحصاری که اینا نمایش دادن با دو ماه اینور اونور نمیاد همشون تا ۲۰۲۲ -۲۰۲۳ زودتر بعیده بیان هیلو هم اگه تازه ۲۰۲۱ بیاد تاخیر نخوره دوباره وگرنه اینا برگ برندشون همون Halo بود که اونم مجبور شدن عقب بندازن و الان آچمز شدن
من به اونا چیکار دارم. میگم بازیهای همین ماههای سپتامبر و اگوستی که امسال اومدن رو میفرستادن تو تعطیلات

تو کنفرانس بعدی مایکرو که طبق شایعات اوایل مهر هست تکلیف همه چیز روشن میشه و مطمعنا مایکرو یکی دو تا بازی تاپ سکند پارتی یا ترد پارتی برای لانچ کنسول در نظر داره . گیم پس هم جای خودش. سکوت مایکرو به نظرم بر اثر ناچاری نیست با برنامه هست. هر چند دو ماه مونده به لانچ ولی بازم یک چیزایی هست که ماها نمیدونیم. بالاخره تیم مدیریتی اکس باکس گاگول نیستن که دست به دست بشینن و فقط به گیم پس اتکا کنن. مطمعنا برای لانچ حداقل دوتا عنوان تاپ در نظر دارن که چون فرست پارتی به احتمال زیاد نیستن طبق قراردادی که با اون شرکت ها دارن فعلا سکوت کردن. تا 15 20 روز دیگه هم قیمت جفت کنسول ها معلوم میشه هم چه بازیهایی که برای لانچ 100 درصد هستن.

داداش من دارم بازی لانچ صحبت میکنم!
گفتم که حرفام برای روز لانچ و همین که روز لانچ بازی نداشته باشی هم باعث این میشه که تو ذهن مخاطب اینطور القا بشه که اصلا روزای اول انگار بازی نداری.
در مورد مدیوم و غیره من قبلاً هم گفتم این دست گل تیم بازار یابی مایکروسافت که بلد نیست هیچی اصلا! توی یه چنین فرصتی جای نشون دادن حتی همین ها میاد سکوت میکنه.
اصلا شما فهمیدید چی شده؟ سونی روز لانچ یه بازی dlc مانند داره که هنوز حتی هیچ گیم پلی هم ازش نیومده ولی با شدت داره بازیای غیر لانچی مثل دیمن سولز و رچت رو می‌کنه تو چشم مردم اونوقت مایکروسافت؟!
خودتون جاج کنید؛-)
نسل پیش توی لانچ سونی فقط کیلزون داشت مایکرو جز رایس یکی دوتا انحصاری هم داشت حتی تایتانفال هم انحصاری بود ولی دیدید در عمل چی شد من نمیگم انحصاری مهم نیست ولی اونقدرها هم که فکر میکنین اگه نباشه مایکرو نسل رو میبازه مهم نیست

View attachment 163687
اینکه نسخه ایکس باکس جلو گذاشتن و نسخه ps5 پشت بی معنی نیست شاید یه همکاری قراردادی چیزی دارن با مایکرو ترتیب میدن اضافه کنم اونم از ایکس باکسایی که براشون فرستادن.

رابطه cd با مایکروسافت همیشه خوب بوده و مارکتینگ بازی هاشون با مایکروسافت بوده مثل سایبر

نسل پیش توی لانچ سونی فقط کیلزون داشت مایکرو جز رایس یکی دوتا انحصاری هم داشت حتی تایتانفال هم انحصاری بود ولی دیدید در عمل چی شد من نمیگم انحصاری مهم نیست ولی اونقدرها هم که فکر میکنین اگه نباشه مایکرو نسل رو میبازه مهم نیست
اتفاقا درسته دقیقا نسل قبل دست ماکرو خیلی پر بود برای لانچ و همه تیکه مینداختن به سونی
این نسل برعکس شده ولی خب فرق سونی اینه که برند پلی استیشن کلا محبوبه تو دنیا و شناخته شده است ولی ماکرو کارش سخته همینجوری برای رقابت با سونی و اینکه این نسل هم ضعیف عمل کرد در بحث بازی های با کیفیت ولی خب با تمرکز رو گیم پس و بکوارد تونستن وضعیتشون از لحاظ نرم افزاری و فروش تکون بدن

• Like
Reactions: SHAYAN1999
View attachment 163687
اینکه نسخه ایکس باکس جلو گذاشتن و نسخه ps5 پشت بی معنی نیست شاید یه همکاری قراردادی چیزی دارن با مایکرو ترتیب میدن اضافه کنم اونم از ایکس باکسایی که براشون فرستادن.
غیر ویچر 1 و 2 که انحصاری Xbox بودن ، سی دی پراجکت مارکتینگ ویچر 3 و سایبرپانک 2077 رو هم داده دست مایکروسافت ... رابطه ی این دوتا از خیلی وقت پیش حسنه هست ... یجورایی شبیه رابطه ی بین سونی و راک استار هستش

البته موضوع قیمت کنسول ها هم در میان هستش ...
به عنوان مثال اگه قیمت کنسول مایکرو بیشتر از سونی باشه تنها عاملی که میتونه بهش کمک کنه بازی های ارزشمندی هستد که موقع لانچ به لطف سرویس ارزشمند گیم پس در دسترس باشند ... یک اشتراک سه ماهه هدیه برای کنسول های لانچ تایم هم فوق العادست !
حتی این ایده میتونه در صورت برابر بودن قیمت کنسول ها هم برای مایکرو کمک کننده باشه!

2020-09-04_22-34-51.jpg

Xbox Series X console will cost you $599 according to Pringles
شرکت پرینگلز اومده برا جایزه 46 تا جایزه ایکس باکس سری ایکس گذاشته به ارزش 621 هزار راند آفریقای جنوبی که میشه هر کدوم 13.5 هزار راند و یا 613 پوند.
به نظر میاد قیمت کنسول تو رنج 599 پوند تو بریتانیا و همین قیمت در آمریکا باشه.
در نتیجه درسته یه قیمت تخمینی در اومده ولی قابل استناد نیست.الان احتمالا باید تو رنج 549-599 در نظر داشت
قیمت xbox one s تو بریتانیا برا این فروشگاه 249 پوند و اونطرف 7000 راند که با این اوصاف هم به 500 پوند میرسیم.
زیر 500 نیست و بالای 600 هم نیست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or