اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

این اکانتهای قانونی ظرفیت سوم هم شدن 400، حالا میگی یه بار 400 میخری میفروشی یه 20 30 تومن ضرر میکنی میری بازی بعدی رو میخری ولی با این قیمت ها مشتری ها کم شدن نمیدونم چی شده دیگه مشتری ای اصلا نی، حالا کنسول رو بگیری با این وضعیت باید بذاری دکور یا بری فری تو پلی بازی کنی، اون xsx یه سری محدودیت های کانکت شدن داره، خلاصه وضع بازی‌ها واقعا خرابه توی این مملکت از همه طرف توی منگنه هستیم، باید گیم رو بذاریم کمتر از تفریح های بقیه جوانان غیور مانند دود و دم و اینستا بازی و آبکی جان استفاده کنیم

زیاد بی ربط نیست ولی اپیک لحظاتی قبل از دست اپل شکایت کرد دلیلش هم اینه که اپل به خاطر برداشتن درگاه استورش تو بازی Fortnite توسط اپیک بازی رو از روی استورش پاک کرد اپیک هم توسط یـ برنامه از قبل تعیین شده سریع ازش شکایت کرد (تیم Tim Sweeney خیلی بی کلست LOL) به نظرم ماکروسافت هم سر قصیه اکس کلاود باید به اپیک بپیونده دوتایی اپل رو بابت قانون های انحصار طلب گرایاناش نقره داغ کنن

Apple’s App Store fees are "highway robbery," says House Antitrust Committee chair
Fortnite vs. Apple: everything you need to know about Epic’s fight against mobile app stores

اینم جالبه :

Watch Epic’s Nineteen Eighty-Fortnite short mocking Apple right here

قشنگ تا دندون مسلح اماده بوده اپیک خلاصه Tim Sweeney بدجور میخواد بپیچه به پر و پاچه اپل , ماکرو هرچه زود تر باید بهش بپیونده

آخرین ویرایش:
زیاد بی ربط نیست ولی اپیک لحظاتی قبل از دست اپل شکایت کرد دلیلش هم اینه که اپل به خاطر پرداشتن درگاه استورش تو بازی Fortnite توسط اپیک بازی رو از روی استورش پاک کرد اپیک هم توسط یـ برنامه از قبل تعیین شده سریع ازش شکایت کرد (تیم Tim Sweeney خیلی بی کلست LOL) به نظرم ماکروسافت هم سر قصیه اکس کلاود باید به اپیک بپیونده دوتایی اپل رو بابت قانون های انحصاری طلب گرایاناش نقره داغ کنن

Apple’s App Store fees are "highway robbery," says House Antitrust Committee chair
Fortnite vs. Apple: everything you need to know about Epic’s fight against mobile app stores

اینم جالبه :

Watch Epic’s Nineteen Eighty-Fortnite short mocking Apple right here

قشنگ تا دندون مسلح اماده بوده اپیک خلاصه Tim Sweeney بدجور میخواد بپیچه به پر و پاچه اپل , ماکرو هرچه زود تر باید بهش بپیونده
الان مگه همین شرایط روی کنسول ها هم صادق نیست؟ هرچی توی بازی بخرن ۳۰٪ میدن به صاحب کنسول

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

• Like
Reactions: Love Console
جدا از این بحث ها یک نکته بگم که بتای xcloud برای کاربرهای التیمیت مجانی راه افتاده و یکی دو تا از دوستان من راحت تست کردند و قشنگ قابل تجربه است! ولی خب به یک نت یکی دو سطح بهتر نیازه و به نظر برخلاف چیزی که سالها درباره اش حرف میزدیم یک تجربه خیلی دور از دست گیمرهای ایرانی نیست!

حجم مصرفی هم در کیفیت 1080 حدود ساعتی زیر یک گیگ آمار دادند که واقعا خوبه!

ولی یک مشکلی هست الان برای تجربه بتا حتما باید کنترلر داشته باشید و با تاچ نمیشه (اضافه خواهد شد)

photo_۲۰۲۰-۰۸-۱۳_۱۳-۲۷-۰۵.jpg

جدا از این بحث ها یک نکته بگم که بتای xcloud برای کاربرهای التیمیت مجانی راه افتاده و یکی دو تا از دوستان من راحت تست کردند و قشنگ قابل تجربه است! ولی خب به یک نت یکی دو سطح بهتر نیازه و به نظر برخلاف چیزی که سالها درباره اش حرف میزدیم یک تجربه خیلی دور از دست گیمرهای ایرانی نیست!

یک مشکلی هست الان برای تجربه بتا حتما باید کنترلر داشته باشید و با تاچ نمیشه (اضافه خواهد شد)

View attachment 160360
فعلا هلبلید با تاچ می شه
و گیرز و ماینکرافت دانجنز هم تو یه ویدو که خودشون پر کرده بودن فک کنم داشتن با تاچ بازی می کردن

فقط عکسه :((
به به

البته من یـ چیز رو تصحیح کنم این قضیه دقیقا مثل همون قضیه استیم شده اپیک میخواد فشار بیاره که سهم 30 درصدی استور موبایل رو کم کنه که خوب قاعدتا دست خودش نیست (رو PC اومد استور خودش رو درست کرد که قضیش به کلی فرق داره) حالا هم معلومه تمام اینا برنامه از قبل تعیین شدست قشنگ اپل رو تحریک کرد تا فورتنات رو از استور بکشه بیرون تا بتونه با استفاده از فشار مردم به اپل خواستش رو تحمیل کنه باید دید به کجا میرسه این قضیه

حجم مصرفی هم در کیفیت 1080 حدود ساعتی زیر یک گیگ آمار دادند که واقعا خوبه!

ولی یک مشکلی هست الان برای تجربه بتا حتما باید کنترلر داشته باشید و با تاچ نمیشه (اضافه خواهد شد)

View attachment 160360
با نت 4g ایران کار میکنه؟ تاخیرش چطوره؟

با نت 4g ایران کار میکنه؟
بله کار می کنه
بستگی به منطقتون هم داره
اگه 4g+ هست که دو تا باند مجتمع می کنه باید خیلی راحت بشه استفاده کرد
البته بعد کرونا به طرز عجیبی سرعت اینترنت اومد پایین :-??
تاخیرش چطوره؟
اهمیتی نداره
تا اون جا که می دونم چه تو ریسینگ چه تو فوتبال و... آنلاین هاشون به پینگ خفنی نیاز ندارن
مگر اینکه شوتر باز باشین

البته من یـ چیز رو تصحیح کنم این قضیه دقیقا مثل همون قضیه استیم شده اپیک میخواد فشار بیاره که سهم 30 درصدی استور موبایل رو کم کنه که خوب قاعدتا دست خودش نیست (رو PC اومد استور خودش رو درست کرد که قضیش به کلی فرق داره) حالا هم معلومه تمام اینا برنامه از قبل تعیین شدست قشنگ اپل رو تحریک کرد تا فورتنات رو از استور بکشه بیرون تا بتونه با استفاده از فشار مردم به اپل خواستش رو تحمیل کنه باید دید به کجا میرسه این قضیه
چینی بازی رو حس میکنید یا فقط منم؟ :D

داداش فکر کنم اشتباه متوجه شدی
دلیل حذف فورتنایت از اپ استور اضافه شدن قابلیت پرداخت مستقیم از طریق درگاه پرداخت به خود اپیک بوده برای همین اپل و گوگل زدن بازی رو حذف کردن
اینا دارن میگن نه اقا شما باید حتما از طریق درگاه ما پرداخت کنی و نمیتونی روش دیگه ای استفاده کنی٬ بحث اصلا سر اون ۳۰ درصد نیست

چرا هیچ تاپیکی برای Xcloud و همین سرویس Streaming که الان روی Android قابل تست هست وجود نداره ؟!

من الان تستش کردم ، البته قبلا ثبت نام کرده بودم برای تست و چند ماه پیش برام ایمیل اومد که میتونم تست کنم . تا الان سراغش نرفته بودم ...
نمیدونم هنوزم بر پایه ی همون ثبت نام هست یا نه ... ولی به هر حال من بدون هیچ مشکلی به کل بازیهای Game Pass دسترسی دارم با اینکه الان اشتراک Game Pass ندارم !

فقط کافیه یه پلتفرم اندروید داشته باشید با یه دسته Xbox و البته اینترنت . بار اول که خواستم Sign in بشم با IP ایران نشد ولی بعدش دیگه مشکلی نیست و با IP ایران هم میتونید بازی کنید .
من چند تا بازی رو تست کردم ، Forza و Hellblade و Gears و Ori و هیچ محدودیتی نیست ، مثلا Forza رو از آخرین سیوم که روی کنسول بازی کرده بودم لود کرد یا Hellblade رو اصلا روی Xbox بازی نکرده بودم من .

من اینترنتم به نسبت خوبه و کیفیت بازی مثل این بود که داری روی یوتوب یه ویدیو 1080 میبینی که البته تو حرکت یه مقدار اون بیت ریت پایین به چشم میاد . لگ بازی یا Response Time هم برای ما ایده آل نیست ولی خب آزاردهنده هم نیست .

بنظرم تست کنید حتما ، من میخوام بدونم الان برای همه قابل دسترس هست یا نه . چون من تقریبا 7 - 8 ماه پیش ثبت نام کرده بودم و از اون موقع سراغش نرفته بودم و همونطور هم که گفتم در حال حاضر اشتراک Game Pass ندارم ...

چرا هیچ تاپیکی برای Xcloud و همین سرویس Streaming که الان روی Android قابل تست هست وجود نداره ؟!

من الان تستش کردم ، البته قبلا ثبت نام کرده بودم برای تست و چند ماه پیش برام ایمیل اومد که میتونم تست کنم . تا الان سراغش نرفته بودم ...
نمیدونم هنوزم بر پایه ی همون ثبت نام هست یا نه ... ولی به هر حال من بدون هیچ مشکلی به کل بازیهای Game Pass دسترسی دارم با اینکه الان اشتراک Game Pass ندارم !

فقط کافیه یه پلتفرم اندروید داشته باشید با یه دسته Xbox و البته اینترنت . بار اول که خواستم Sign in بشم با IP ایران نشد ولی بعدش دیگه مشکلی نیست و با IP ایران هم میتونید بازی کنید .
من چند تا بازی رو تست کردم ، Forza و Hellblade و Gears و Ori و هیچ محدودیتی نیست ، مثلا Forza رو از آخرین سیوم که روی کنسول بازی کرده بودم لود کرد یا Hellblade رو اصلا روی Xbox بازی نکرده بودم من .

من اینترنتم به نسبت خوبه و کیفیت بازی مثل این بود که داری روی یوتوب یه ویدیو 1080 میبینی که البته تو حرکت یه مقدار اون بیت ریت پایین به چشم میاد . لگ بازی یا Response Time هم برای ما ایده آل نیست ولی خب آزاردهنده هم نیست .

بنظرم تست کنید حتما ، من میخوام بدونم الان برای همه قابل دسترس هست یا نه . چون من تقریبا 7 - 8 ماه پیش ثبت نام کرده بودم و از اون موقع سراغش نرفته بودم و همونطور هم که گفتم در حال حاضر اشتراک Game Pass ندارم ...

جایی سرعت لازم واسه اجرای سرویس رو نگفته؟

• Wow
Reactions: MehdiAhmadi

اتفاقا بود ناپیکش یه بنده خدایی زده بود و تجربش رو از سه تا سرویس استدیا و اکس کلود و جی فورس ناو گفته بود و بچه ها در مورد سرویس ابری هم همونجا بحث میکردند

• Like
Reactions: pbgame

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or