اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

شایعه Spyro باز پاک شد :| تو ارا شایعه شده نسخه جدید Spyro برای Xbox و Switch 2 در حال توسعه هست. صحتش تایید نشده و معلوم نیست منبع درستی داشته باشه. حالا اینکه استودیو Toys for Bob پا در هوا هست به کنار، وسط این همه شایعات طرف اومده گفته بازی برای پلی استیشن نمیاد خیلی جالبه :دی فکر کنم به زودی از ارا بن بشه! :D

شایعه Spyro باز پاک شد :| تو ارا شایعه شده نسخه جدید Spyro برای Xbox و Switch 2 در حال توسعه هست. صحتش تایید نشده و معلوم نیست منبع درستی داشته باشه. حالا اینکه استودیو Toys for Bob پا در هوا هست به کنار، وسط این همه شایعات طرف اومده گفته بازی برای پلی استیشن نمیاد خیلی جالبه :D فکر کنم به زودی از ارا بن بشه! :D
وای چقدر خوشحال کنندس رو سوییچ بیاد ولی برا PS نیاد :D البته سورس درست حسابی نداره برا همین پاک میشه تو ارا برا حرفت مدرک نداشته باشه پاک میشه شایدم بن بشه
ولی اگر 1% هم راست باشه تفاوتی در مولتی پلتفرم شدن ایجاد نمیکنه چون دیگه انحصاری کنسولی هم نمیتونه باشه

«تولید کنسول‌های ایکس‌باکس متوقف نخواهد شد».

فیل اسپنسر، مدیرعامل بخش گیمینگ مایکروسافت به تازگی در یک جلسه‌ی داخلی، این قول را به کارمندهای شرکت Microsoft داد.

Attachments

• photo_2024-02-10_21-04-00.jpg
    photo_2024-02-10_21-04-00.jpg
    26.2 KB · مشاهده: 26
  • Like
Reactions: REROOZ and sopranus
نظر نامحبوب:
به نظرم اتقاق خوبیه که هرکسی بتونه روی هر پلتفرمی که میخواد محتوایی که میخواد تجربه کنه :-"

مایکروسافت طبق همین شایعه ها نسل بعد هم کنسول داره ، پس منطقی هست امتیازی درنظر بگیره که برای مخاطبهاش ارزش خرید کنسول نسل بعدش رو داشته باشه.

2024-02-10_21-02-32.jpg GF7RJzbbsAAuUdY.jpg

این تازه گرابه، که بینشون معتبرتره. تام هندرسون میگه بیاید محکم بگید نگید در حال تصمیم گیری و ...
گراب ریپلای کرده میگه، عمده اینا فقط یه صحبتی شده. مثل مردم که با هم صحبت میکنن، باید دید خود فیل چی میگه.
تام وارن هم هست، همون که لیک کرده بود از ایندیانا، میگن ما خبر قطعی نداریم.
_________
خود اسپنسر پاشده رفته سراغ کوجیما برا od.توجه به شایعات نکن چون هیچکدوم هیچی نمیدونن، اگه میدونستن مثل هلبلید لیک تاریخ میدادن.
در نتیجه وقتی تو همین شایعاتشون موندن، داری میری تو لول بالاتر شایعات
حالا اینکه استودیو Toys for Bob پا در هوا هست به کنار
در مورد toys بنظرم کار درستی کردن، چون دو کار میکنه یا کرش میسازه که آخریش موفق نبود و دومیش پشتیبان کالافه.
الان استودیو شوتر برا پشتیبان به تعداد کافی دارن که باید اینکارو برا زنیمکسم از مدتها قبل میکرد
و یه جمعی از toys رو نگه داشته بزاره با دابل فاین و rare این مجموعه رو بسازن، بازیای خود rare هست کرشه و ...
این مدلی کرده باشن واقعا خوبه.

آخرین ویرایش:
در مورد toys بنظرم کار درستی کردن، چون دو کار میکنه یا کرش میسازه که آخریش موفق نبود و دومیش پشتیبان کالافه.
الان استودیو شوتر برا پشتیبان به تعداد کافی دارن که باید اینکارو برا زنیمکسم از مدتها قبل میکرد
و یه جمعی از toys رو نگه داشته بزاره با دابل فاین و rare این مجموعه رو بسازن، بازیای خود rare هست کرشه و ...
این مدلی کرده باشن واقعا خوبه.

من حدس میزنم اینا سر کرش رامبل افزایش نیرو داشتن و از اونجایی که بازی موفق نشد تصمیم گرفتن کارمندهارو محدود کنن

به نظرم مایکروسافت استدیو های کوچک واسه بازی های این سبکی نیاز داره که گیم پس متنوع تر بشه و پول هم به تردپارتی ها نده

من مشکلی با عرضه بازی ها روی همه پلتفرم ها ندارم و مشکل سونی هست که با انحصاری کردن بازار مارکت بقیه رو دچار مشکل میکنه وگرنه من به شخصه دوست دارم هیچ بازی انحصاری نباشه:Angel:

بازياى سونى مولتى پلتفرم هستن فقط انحصارى ايكس باكس نيستن (به قول عزيز در غيبت مصلحتى) :D

من حدس میزنم اینا سر کرش رامبل افزایش نیرو داشتن و از اونجایی که بازی موفق نشد تصمیم گرفتن کارمندهارو محدود کنن

به نظرم مایکروسافت استدیو های کوچک واسه بازی های این سبکی نیاز داره که گیم پس متنوع تر بشه و پول هم به تردپارتی ها نده
Crash Bandicoot it's about time ولی واقعا خوب بود! محتوایش هم خیلی زیاد بود. استودیوی خوبی به نظر میاد حیفه تعطیل بشه

• Like
Reactions: all4u
سلام دوستان، ببخشید میدونم اینجا جای پرسیدن این سوال نیست ولی نفهمیدم کجا باید بپرسم 😐 واسه بازی pal world تاپیک خاصی پیدا نمردم، بخام در مورد ایین بازی صحبت کنم چ‌ تاپیکی میتونم؟

سلام دوستان، ببخشید میدونم اینجا جای پرسیدن این سوال نیست ولی نفهمیدم کجا باید بپرسم 😐 واسه بازی pal world تاپیک خاصی پیدا نمردم، بخام در مورد ایین بازی صحبت کنم چ‌ تاپیکی میتونم؟
سلام داداش.اینجا تاپیکش رو زدم
Palworld

اکتی بعد کرش 4 اینا رو تبدیل کرد به پشتیبان کالاف و تو 2021 اینا حدود 180 تا کارمند داشتن که یه تیم کلا پشتیبان کالافا بود.
احتمالا همین تیمه اخراج داشتن چون کارگردان کرش هنوز چیزی نزده تو لینکدینش. یا این تیم رفته یا اون یکی.
______
ماکرو استودیو کوچیک مخواد چیکار. همین الان کلی کارمند داره که تو مواقع مختلف کوچیک و بزرگ میشن و گراندد میسازن و سایکونات و pentiment و ....
خیلی راحت همینا با rare جمع بشن کل ایپی میتونن بزنن toys for bob هم هست.
در ممورد تردپارتی اگه کشورهای با ارزش پول پایین باشه، قطعا بصرفه تره، اگه از عهده کار بر بیان.

به گفته نیک بیکر (XboxEra) :
جیسون رونالد، شخصی که مسئول توسعه سخت‌افزار Xbox Series X|S بود،دیگر مسئول دیوایس گیم بعدی مایکروسافت نخواهد بود. تیم او با تیم سرفیس مایکروسافت جایگزین شده است.

IMG_20240211_203803_625.jpg

View attachment VID_20240211_203758_611.mp4

پ.ن:دقیقا نمیدونم تیم‌ سرفیس مایکروسافت تاحالا کنسول ساخته یا نه و اینکه این حرکت مایکروسافت چه معنی داره ولی کلا حس اینکه کنسول بعدی یه کنسول با پایه سخت افزاری محلی قوی باشه نمیده. به نظر با توجه به شایعات اخیر احتمالا میرن به سمت یک کنسول که بر پایه کلاود و حتی handheld و کلا یه دیوایسی که مختص گیم نباشه و همه کار بشه باهاش کرد.

آخرین ویرایش:
به گفته نیک بیکر (XboxEra) :
جیسون رونالد، شخصی که مسئول توسعه سخت‌افزار Xbox Series X|S بود،دیگر مسئول دیوایس گیم بعدی مایکروسافت نخواهد بود. تیم او با تیم سرفیس مایکروسافت جایگزین شده است.

View attachment 328078

View attachment 328080

پ.ن:دقیقا نمیدونم تیم‌ سرفیس مایکروسافت تاحالا کنسول ساخته یا نه و اینکه این حرکت مایکروسافت چه معنی داره ولی کلا حس اینکه کنسول بعدی یه کنسول با پایه سخت افزاری محلی قوی باشه نمیده. به نظر با توجه به شایعات اخیر احتمالا میرن به سمت یک کنسول که بر پایه کلاود و حتی handheld و کلا یه دیوایسی که مختص گیم نباشه و همه کار بشه باهاش کرد.
یک معنی دیگه هم می‌تونه این باشه که مایکروسافت داره تیم های سخت افزاریش‌ رو متمرکز می‌کنه. تیم سرفیس تا الان یکی از بهترین تیم‌های مایکروسافت بوده و از نظر طراحی واقعا فوق العاده عمل میکنن. فقط با رفتن پانوس پانای معلوم نیست در چه حد بتونن اون کیفیت رو حفظ کنن ولی اگر بتونن با همون کیفیت ادامه بدن این خبر خیلی خوبی برای نسل بعدی اکس باکسه.

یک معنی دیگه هم می‌تونه این باشه که مایکروسافت داره تیم های سخت افزاریش‌ رو متمرکز می‌کنه. تیم سرفیس تا الان یکی از بهترین تیم‌های مایکروسافت بوده و از نظر طراحی واقعا فوق العاده عمل میکنن. فقط با رفتن پانوس پانای معلوم نیست در چه حد بتونن اون کیفیت رو حفظ کنن ولی اگر بتونن با همون کیفیت ادامه بدن این خبر خیلی خوبی برای نسل بعدی اکس باکسه.
آره مثلا یه چیزی که حتی ویندوز هم روش نصب میشه. در کل تبدیل میشه به یک دستگاه برند سرگرمی دیجیتال گسترده ، نه فقط بازی. پورتالی دارای ویندوز، دارای بازی، فیلم، نمایش و اپلیکیشن که اساساً با یک جور UI شبیه طرح SmartTVs که در ویندوز تعبیه شده باشه. چیزی هم که الان بهش میگن "GamePass" بعدا به رسانه های دیگر گسترش پیدا میکنه و با خدمات دیجیتالی که مثلا از Amazon Prime دریافت می کنید رقابت می کنه.
ولی من خودم اینجوری اصلا دوست ندارم. هیچ چیزی مثل یک کنسول با هدف اصلی اجرای گیم در طول یک بازه هفت ساله برای من جذاب نیست.طراحی کنسول و API ش پیچیدگی های خاص خودشو داره و کنسول خیلی بیشتر به درد گیمرها و دولوپرهای صنعت گیم میخوره تا یک دستگاه مولتی مدیا

آره مثلا یه چیزی که حتی ویندوز هم روش نصب میشه. در کل تبدیل میشه به یک دستگاه برند سرگرمی دیجیتال گسترده ، نه فقط بازی. پورتالی دارای ویندوز، دارای بازی، فیلم، نمایش و اپلیکیشن که اساساً با یک جور UI شبیه طرح SmartTVs که در ویندوز تعبیه شده باشه. چیزی هم که الان بهش میگن "GamePass" بعدا به رسانه های دیگر گسترش پیدا میکنه و با خدمات دیجیتالی که مثلا از Amazon Prime دریافت می کنید رقابت می کنه.
ولی من خودم اینجوری اصلا دوست ندارم. هیچ چیزی مثل یک کنسول با هدف اصلی اجرای گیم در طول یک بازه هفت ساله برای من جذاب نیست.طراحی کنسول و API ش پیچیدگی های خاص خودشو داره و کنسول خیلی بیشتر به درد گیمرها و دولوپرهای صنعت گیم میخوره تا یک دستگاه مولتی مدیا
احتمال داره این روند رو پیش برن طبق شایعاتی که خونده بودم.. یعنی یک کنسول میان رده و یک کنسول پرچم دار و پر قدرت

آخرین ویرایش:
دان متریک ملعون هم همین قصد رو داشت :D
نام گذاری xbox one هم بر همین اساس بود. all in (one)
خیلی بعیده مایکروسافت دوباره همون اشتباه رو تکرار کنه.
.....

در مورد شایعات هم یه چیزی بگم.
یادتون باشه قبل از اینکه اسپنسر رسمن سکان ایکس باکس رو دست بگیره، شایعات زیادی درباره فروش برند ایکس باکس اومد.
حتی میگفتن سامسونگ هم تمایل به خریدش داره و صحبتهایی هم انجام شده. فقط اون موقع اینسایدر و خبرنگار نزدیک و... در حد الان که مثل قارچ رشد کردن وجود نداشت که بخان دامن بزنن به شایعات.
الان هم امکانش هست این شایعات تا حد زیادی تکذیب بشه. هرچند من مدتهاست به این فکر میکردم که گیم پس از اون سرویسهایی هستش که به قولی too good to be true
یعنی همیشه به این فکر میکردم که امکان اینکه گیم پس دچار تغییر و تحول اساسی بشه هست.
این شایعاتی که در مورد گیم پس وجود داره، فکر کنم خط قرمز خیلی از فنها و مخاطبهای ایکس باکسه.
اگر بنا باشه سیاست های day one رو تغییر بدن یا تمام بازیها روی گیم پس عرضه نشه، نتیجش این میشه که عملن چیزی به عنوان ایکس باکس و ایکس باکس فن باقی نمیمونه.
میشه یه چیزی شبیه ea و ubi در ابعاد بزرگتر.

احمقانه ترین چیزی هم که تو این مدت شنفتم، مقصر دونستن فنهای ایکس باکس تو این قضیه است. مثلن ما چیکار میکردیم که این اتفاق نمی افتاد؟
اتفاقن اگر کسی مقصر باشه، فنهای پلتفرمی مقصرند که کمپانی مورد حمایتشون قیمت بازی و سرویس رو افزایش داد ولی هیچ واکنش خاصی نشون ندادن. یعنی حتی یه کنسول هم با چوب بیس بال داغون نشد
:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or