Pooya HL
کاربر سایت
این چیه؟ برای اجرای بازی های ۳ دی اس روی Wii U هستش؟
حضور زلدای جدید برای Wii U به هر نحوی که باشه فوق العادست حتی اگه در حد یه تیزر کوتاه باشه.
الان خیلی شایعه از شرایط زلدای جدید بیرون اومده امیدوارم نینتندو بیاد و نشون بده که همچنان بازی برای Wii U در حال آماده سازیه.
این چیه؟ برای اجرای بازی های ۳ دی اس روی Wii U هستش؟
ماشالله علی همه جا فعالی هادیدم کسی در مورد این باندل چیزی نگفته بود :d
Humble Nindie Bundle
باندل این هفته هامبل باندل مربوط میشه به کنسول های نینتندو.(فقط اینکه بازی های باندل ریجن لاک هستن فقط برای دستگاه های آمریکایی فعال میشن ، خود هامبل باندل گفته بود کهخیلی سعی کردن باندل جهانی و کلا ریجن فری باشه ولی امکانش نبوده،بخاطر سیاست های فعلی نینتندو در مورد ریجن لاک)
$1 :
Guacamelee! Super Turbo Championship Edition - Wii U
Woah Dave! - 3DS
Mighty Switch Force! - 3DS
BTA - $9.22 :
The Fall - Wii U
OlliOlli - Wii U and 3DS
Moon chronicles Episode 1 - 3DS
$10 :
Stealth Inc 2 - Wii U
SteamWorld Dig - Wii U and 3DS
*در مورد قیمت BTA و اینکه چرا انقدر اختلافش با آخرین tier کمه :d توی هامبل باندل ها BTA با یه فیمت پایی نشروع میشه و همینطور که مردم باندل های بیشتر میخرن قیمت BTA میره بالا،قیمت اولیه bta برای این باندل 3-4 دلار بود فکر کنم)
در مورد خود HumbleBundle،یه گروه هستن بصورت هفته ای باندل های مختلف (1 باندل اصلی که 2 هفته یک بار عوض میشه و چند تا باندل هفته ای،اکثرا باندل بازی های استیم و pc،باندل کتاب و بازی های موبایل) روی سایتشون با قیمت های پایین میزارن،هدف این سایت و گروه کمک به خیریه های مختلف هست.
سلامبهتر بود در بخش مربوط به پرسش و پاسخ میپرسیدطبق آموزش زیر شاید بهتر بشه براتونHow to Manually Enter DNS Settings | Nintendo Supportسلاماز همه دوستان این قسمت عذرخواهی میکنمیه راهنمایی میخوامکسی میدونه تنظیمات اینترنت wii u باید چی باشه؟من الان مدت هاست نمیتونم به eShop وصل شممرورگر کار میکنه و بازی ها هم آپدیت میشن و آنلاینولی شاپ بالا نمیادخواهش میکنم یکی راهنمایی کنهممنون
كاش احسان بود الان يه تاپيك ختم ميگرفت