اخبار و حواشي مرتبط با Wii U و نينتندو

این توضیحاتت خیلی عالیه ولی بنده اینطوری که شما میگی به قضیه نگاه نمیکنم و بالای 20 بار از طریق واسطه ها کالا سفارش دادام و کاملا آگاه هستم از هزینه های ارسال ولی خوب ابله هم نیستم.
ببین مثال ساده تر اینکه گیفت کارت های نینتندو رو هم سایت ها مبلغ بسیار بیشتری نسبت به سایر گیفت ها میفروشند در حالی که خبر دارم قیمت یکسانی با سایر گیفت ها تهیه می کنند.
ببین داستان ما داستان کمیابی هست که دوستان خیلی راحت میتونن تو زمینه کنسولهای نینتندو و لوازم جانبی قدرتی در تایین قیمت بازار پیدا کنند.مثلا همین گیتوی رو سایتی که میداده 240 تا همین چندماه پیش داره الان 270 میده و بعضی جاها حتی تا 300 هم می فروشند در حالی که قیمتی به مراتب پایین تر براشون در میاد.
بازی بایونتا هم در ایشاپ 50 دلاره و عرض کردم ترجیح میدم جای اینکه 300 تومن فیزیکی بخرم برم 50 دلار از ایشاپ بخرم...
اون عده ای هم که قرار هست چیزی وارد کنند قطعا منحصرا یک بازی رو اونم برای wiiu وارد نمیکنند و تعداد زیادی کالا رو وارد می کنند که هزینه ناچیزی برای حمل و نقل اون بازی خواهند پرداخت...
به هر حال هم من و هم شما میدونیم که قیمت ها اصلا عادلانه نیست و به شخصه از خرید دیجیتالی بازیهای نینتندو راضی هستم چون بعد از خرید علاقه ای به فروش ندارم.

والا من نمی دونم شما چی دیدی که انقدر شاکی هستی و حرف از ابله بودن می زنی
ما که خودمون واسطه نیستم و مستقیم جنس وارد می کنیم (البته گفتم که گیم نیست) با این مسائلی که گفتم دست و پنجه نرم می کنیم ، و صد البته روش واردات برای اجناس این چنینی یک شکل هست و تفاوت خاصی نداره
در کل من کماکان می گم که از فروشنده ها دقاع نمی کنم چرا که خودم به شخصه به اندازه کافی کلاه برداری هاشون رو دیدم اما خوب فروشنده هم فقط یک طرف ماجرا نیست

خود من به شخصه از بازی دیجیتالی خوشم نمیاد ، فقط نسخه فیزیکی بازی ها رو دوست دارم ، هم به دلیل آرشیو هم به دلیل این که سرویس های آنلاین تعطیل بشن دیگه قابل دانلود نیستن ، خیلی ها هم دنبال فروش بازی بعد از تموم کردنش هستن ، اما خوب قیمت پایین تر و تخفیف های محتوای دیجیتال هم وسوسه بر انگیزن

والا من نمی دونم شما چی دیدی که انقدر شاکی هستی و حرف از ابله بودن می زنی
ما که خودمون واسطه نیستم و مستقیم جنس وارد می کنیم (البته گفتم که گیم نیست) با این مسائلی که گفتم دست و پنجه نرم می کنیم ، و صد البته روش واردات برای اجناس این چنینی یک شکل هست و تفاوت خاصی نداره
در کل من کماکان می گم که از فروشنده ها دقاع نمی کنم چرا که خودم به شخصه به اندازه کافی کلاه برداری هاشون رو دیدم اما خوب فروشنده هم فقط یک طرف ماجرا نیست

خود من به شخصه از بازی دیجیتالی خوشم نمیاد ، فقط نسخه فیزیکی بازی ها رو دوست دارم ، هم به دلیل آرشیو هم به دلیل این که سرویس های آنلاین تعطیل بشن دیگه قابل دانلود نیستن ، خیلی ها هم دنبال فروش بازی بعد از تموم کردنش هستن ، اما خوب قیمت پایین تر و تخفیف های محتوای دیجیتال هم وسوسه بر انگیزن
من شاکی نیستم و برای فروشنده هم احترام قائلم ولی گاهی اوقات کار فروشنده ها رنگ و بوی دلال بازی میگیره به خودش...
هر کسی بازی فیزیکی رو ترجیح میده ولی هر عاقلی وقتی میتونه بایونتا 2 رو برای مثال بیاد 187 تومن دیجیتالی بخره نمیره 300 تومن فیزیکی بخره و اگر طرف خرید بی عقله نه پولدار;)
بازی های دیجیتالی هم همیشه میشه دانلودشون کرد ولی کلا خودم برای نینتندو راحت تر بازی دیجیتالی میخرم چون میدونم هیچ وقت نمیخوام بفروشم.الانم اکثر کنسول دارها چندی از عناوین برتر کنسولشون رو دارند اون هم به صورت فیزیکی ولی تمایلی به فروش ندارند که این کار رو خراب میکنه و خودش منجر به کمیابی و کمیابی منجر به افزایش قیمت میشه...
به هر حال اینا همش حرفه و مطمئنا اگر کنسول 200 تا 250 دلاری نینتندو با قیمت خودش میتونست به فروش برسه الان اونقدر کنسول داشتند که اگر ده ها نسخه از هر بازی ارائه میشد روی هوا میزدن ولی وقتی چنین کنسولی 1500000 تومن فروخته میشه و PS4 هم که 400 دلاره همین قیمت فروخته میشه پس زیاد هم تعجب آور نیست که تعداد کسانی که این کنسول رو دارند اونقدری نباشه که یک فروشگاه بخواد از هر بازی دو نسخه بیاره...
همچنان باید ساخت...

من شاکی نیستم و برای فروشنده هم احترام قائلم ولی گاهی اوقات کار فروشنده ها رنگ و بوی دلال بازی میگیره به خودش...
هر کسی بازی فیزیکی رو ترجیح میده ولی هر عاقلی وقتی میتونه بایونتا 2 رو برای مثال بیاد 187 تومن دیجیتالی بخره نمیره 300 تومن فیزیکی بخره و اگر طرف خرید بی عقله نه پولدار;)
بازی های دیجیتالی هم همیشه میشه دانلودشون کرد ولی کلا خودم برای نینتندو راحت تر بازی دیجیتالی میخرم چون میدونم هیچ وقت نمیخوام بفروشم.الانم اکثر کنسول دارها چندی از عناوین برتر کنسولشون رو دارند اون هم به صورت فیزیکی ولی تمایلی به فروش ندارند که این کار رو خراب میکنه و خودش منجر به کمیابی و کمیابی منجر به افزایش قیمت میشه...
به هر حال اینا همش حرفه و مطمئنا اگر کنسول 200 تا 250 دلاری نینتندو با قیمت خودش میتونست به فروش برسه الان اونقدر کنسول داشتند که اگر ده ها نسخه از هر بازی ارائه میشد روی هوا میزدن ولی وقتی چنین کنسولی 1500000 تومن فروخته میشه و PS4 هم که 400 دلاره همین قیمت فروخته میشه پس زیاد هم تعجب آور نیست که تعداد کسانی که این کنسول رو دارند اونقدری نباشه که یک فروشگاه بخواد از هر بازی دو نسخه بیاره...
همچنان باید ساخت...

البته در مورد کنسول های نینتندو کلا سیاست فرق می کنه
سیاسیت نینتندو جوریه که قیمت دستگاه هاش توی امارات کلا بالاست همین الان برید فروشگاه های امارات بخواید کنسول خرید کنید می بینید حدود 1400 تا 1500 درهم باید براش بپردازید
بازی ها هم به همین صورت هست

کلا نینتندو توی امارات قیمت گرونی داره به نسبت برندی مثل سونی ، و البته بازار سیاه خوبی هم نداره چون توی امارات و کشور های خلیج فارس کلا نینتندو طرفدار نداره

btw: بازی Bayonetta2 نسخه eshop اش شامل Bayonetta 1 نمی شه ، باید Baynoetta 1 رو جدا خریداری کنید اما 60 دلاری که بالای نسخه فیزیکی می دید هر دو بازی رو بر روی 2 دیسک مجزا شامل می شه

البته در مورد کنسول های نینتندو کلا سیاست فرق می کنه
سیاسیت نینتندو جوریه که قیمت دستگاه هاش توی امارات کلا بالاست همین الان برید فروشگاه های امارات بخواید کنسول خرید کنید می بینید حدود 1400 تا 1500 درهم باید براش بپردازید
بازی ها هم به همین صورت هست

کلا نینتندو توی امارات قیمت گرونی داره به نسبت برندی مثل سونی ، و البته بازار سیاه خوبی هم نداره چون توی امارات و کشور های خلیج فارس کلا نینتندو طرفدار نداره

btw: بازی Bayonetta2 نسخه eshop اش شامل Bayonetta 1 نمی شه ، باید Baynoetta 1 رو جدا خریداری کنید اما 60 دلاری که بالای نسخه فیزیکی می دید هر دو بازی رو بر روی 2 دیسک مجزا شامل می شه
این جریان بایونتا رو میدونم ولی نسخه ای فقط 2 داخلش هست هم تقریبا همین قیمت رو داره...
هر چند یک رو بازی کردیم و باز آدم نمیاد پای بازی ای که بازی کرده و همین الانم میتونه بازی کنه دوباره130 تومن اضافه بده...
ولی در کل اینقدر میدونم که این قیمت عادلانه نیست.

نینتندو کلا تو خاورمیانه نمایندگی نداره که مستقیم بیاد برای همین تو امارات هم گرونه ولی دوست عزیز مثلا میشه از امازون خرید و بعد اورد ایران تقریبا قیمتش خوب در می یاد من اسکای وردو خریدم بیست پوند که صد تومن خودمون در امد از امازون با هزینه گمرک و ارودن که البته پول پست ندادم همون حول و حوش ۱۲۰ تا ۱۴۰. تموم شد البته فروشنده اکه جنس و بازی خوب بیاره و قیمتش جوری باشه به سود دو طرف باشه نه خودش حتما می فروشه و نمی مونه

نینتندو کلا تو خاورمیانه نمایندگی نداره که مستقیم بیاد برای همین تو امارات هم گرونه ولی دوست عزیز مثلا میشه از امازون خرید و بعد اورد ایران تقریبا قیمتش خوب در می یاد من اسکای وردو خریدم بیست پوند که صد تومن خودمون در امد از امازون با هزینه گمرک و ارودن که البته پول پست ندادم همون حول و حوش ۱۲۰ تا ۱۴۰. تموم شد البته فروشنده اکه جنس و بازی خوب بیاره و قیمتش جوری باشه به سود دو طرف باشه نه خودش حتما می فروشه و نمی مونه

شما فاکتور اصلی افزایش قیمت رو ندادی

افزایش قیمت

اگه از نظر بازی کردن قیمت ارز که اونم معلوم چون بازی ها نهایتا ۶۰ دلارن دلار هم در حد صد تا دو یست تومان بازی میکنه تو بازی زمانی حداقلی یک تا دو ماه. زیاد تاثیر گزار نیست

ولی مشکل اصلی وقتی که وارد کننده کم باشن و این جوری رقابت به وجود نمی یاد میشه انحصار طلبی که دودش تو چش ما میره

مشکل اصلی از دید من عدم وجود رقابت تو وارد کنندهاست الان سونی و مایکرو تعداد وارد کنندهاشون زیاده برای همین قیمتاشون منطقی تر و معقول تره

تو تمام سایتا بگردد فقط فقط همین بازی سنتره که یه تعداددوست دار نینتندو توش هستن این نشون دهنده وخامت اوضاعی نینتندو تو ایران و از اون ور دردسری ما هام جهت تهیه بازی های که دوستشون داریم

قانون اول بازار جنسی رو فقط خودت میاری میتونی با قیمت دل به خواهت بفروشی چون مجبورن ازت بخرن

اگه از نظر بازی کردن قیمت ارز که اونم معلوم چون بازی ها نهایتا ۶۰ دلارن دلار هم در حد صد تا دو یست تومان بازی میکنه تو بازی زمانی حداقلی یک تا دو ماه. زیاد تاثیر گزار نیست

ولی مشکل اصلی وقتی که وارد کننده کم باشن و این جوری رقابت به وجود نمی یاد میشه انحصار طلبی که دودش تو چش ما میره

مشکل اصلی از دید من عدم وجود رقابت تو وارد کنندهاست الان سونی و مایکرو تعداد وارد کنندهاشون زیاده برای همین قیمتاشون منطقی تر و معقول تره

تو تمام سایتا بگردد فقط فقط همین بازی سنتره که یه تعداددوست دار نینتندو توش هستن این نشون دهنده وخامت اوضاعی نینتندو تو ایران و از اون ور دردسری ما هام جهت تهیه بازی های که دوستشون داریم

قانون اول بازار جنسی رو فقط خودت میاری میتونی با قیمت دل به خواهت بفروشی چون مجبورن ازت بخرن

اگرم قانون باشه , قانون درستی نیست به نظرم
ببخشیدا که شاید زیاد به این تاپیک مربوط نباشه
ممنون

خواهش صادق جان اینو از دید یه فروشنده تک تو بازار که موقعیتو میدونه میگم در کل چیزی که نمونش تو بازار نباشه و یه وارد کننده داشته داستانش این میشه با یه مثال نمونش همین موز چون وارد کنندگانش دو تا سه نفرن یه دفعه می ره بالا قیمتش

درکل این جوری فروشنده تو فکر سود خودشه حالا بتونه بیشتر سود کنه چه بهتر

منم مثلت صادق از این روش راضی نیستم وضعیت اصلا جالب نیست

به قانونش تو علم مدیریت میگن اولین باش تا رهبری کنی

مشکل همینجاست مثلا ps4 حدود 400 دلاری الان میتونی با 1.500 بخری اما wii u که 300 دلاره رو 1.550 تا 1.600 میدن

فقط تنها راهش اینه اونور آشنا داشته باشی داره میاد ایران برات بخره بیاره

درسته احسان این باعث میشه فروشش کم وطرفدار کمتر فقط کسانی که ارزش نینتندو رو می دونن میرن میخرنش ولی یه بازی کن ساده که هدفش فقط بازی کردنه طبیعتا هرچی کیرش بیاد می خره و این بده

توی گیم فا یه خبر گذاشته بود درمورد کنسول بعدی نینتندو به اسم Nintendo NX
ظاهرا قراره برای موبایل و رایانه ها هم یه کارایی بکنن! اطلاعات دقیقتر رو سال دیگه میدن!

این کنسول جدید نینتندو با اسم Nintendo NX کلا به ما ربطی پیدا نمیکنه و کل کاراییش کل ژاپنه.
امیدوارم نینتندو فکر اساسی واسه Wii U بکنه تا از این وضعیت در بیاد. همین کنسول باید تا آخر نسل توانایی رقابت با کنسول های سونی و ماکروسافت رو داشته باشه.

دوستان بالاخره دانلود این واچ داگز تموم شد :دی با dlc هاش گرفتم .
یعنی اصلا بازی خیلی عالی پورت شده :| رو رزولیشن فول اچ دی که هست به کنار ! نسبت به نسخه ps3 خیلی روون تره و هم میشه رو گیم پد بازیش کرد به تنهایی ! ترکیب صدای همزمان گیم پد و اسپیکر داخل بازی هم اصلا خیلی طبیعی میکنه بازی رو :x
گرافیک خیلی نزدیکه به نسخه pc . خلاصه پیشنهاد میکنم هر کس میتونه حتما حتما حتما بخره :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or