8mm
کاربر سایت
این توضیحاتت خیلی عالیه ولی بنده اینطوری که شما میگی به قضیه نگاه نمیکنم و بالای 20 بار از طریق واسطه ها کالا سفارش دادام و کاملا آگاه هستم از هزینه های ارسال ولی خوب ابله هم نیستم.
ببین مثال ساده تر اینکه گیفت کارت های نینتندو رو هم سایت ها مبلغ بسیار بیشتری نسبت به سایر گیفت ها میفروشند در حالی که خبر دارم قیمت یکسانی با سایر گیفت ها تهیه می کنند.
ببین داستان ما داستان کمیابی هست که دوستان خیلی راحت میتونن تو زمینه کنسولهای نینتندو و لوازم جانبی قدرتی در تایین قیمت بازار پیدا کنند.مثلا همین گیتوی رو سایتی که میداده 240 تا همین چندماه پیش داره الان 270 میده و بعضی جاها حتی تا 300 هم می فروشند در حالی که قیمتی به مراتب پایین تر براشون در میاد.
بازی بایونتا هم در ایشاپ 50 دلاره و عرض کردم ترجیح میدم جای اینکه 300 تومن فیزیکی بخرم برم 50 دلار از ایشاپ بخرم...
اون عده ای هم که قرار هست چیزی وارد کنند قطعا منحصرا یک بازی رو اونم برای wiiu وارد نمیکنند و تعداد زیادی کالا رو وارد می کنند که هزینه ناچیزی برای حمل و نقل اون بازی خواهند پرداخت...
به هر حال هم من و هم شما میدونیم که قیمت ها اصلا عادلانه نیست و به شخصه از خرید دیجیتالی بازیهای نینتندو راضی هستم چون بعد از خرید علاقه ای به فروش ندارم.
والا من نمی دونم شما چی دیدی که انقدر شاکی هستی و حرف از ابله بودن می زنی
ما که خودمون واسطه نیستم و مستقیم جنس وارد می کنیم (البته گفتم که گیم نیست) با این مسائلی که گفتم دست و پنجه نرم می کنیم ، و صد البته روش واردات برای اجناس این چنینی یک شکل هست و تفاوت خاصی نداره
در کل من کماکان می گم که از فروشنده ها دقاع نمی کنم چرا که خودم به شخصه به اندازه کافی کلاه برداری هاشون رو دیدم اما خوب فروشنده هم فقط یک طرف ماجرا نیست
خود من به شخصه از بازی دیجیتالی خوشم نمیاد ، فقط نسخه فیزیکی بازی ها رو دوست دارم ، هم به دلیل آرشیو هم به دلیل این که سرویس های آنلاین تعطیل بشن دیگه قابل دانلود نیستن ، خیلی ها هم دنبال فروش بازی بعد از تموم کردنش هستن ، اما خوب قیمت پایین تر و تخفیف های محتوای دیجیتال هم وسوسه بر انگیزن