اخبار و حواشي مرتبط با Wii U و نينتندو

من فقط سری بتمن رو اوریجینال خریدم که دو تاش فیزیکی هست :دی
حالا من رو همین میمونم ولی چه جوریه من خبری از هک وی یو نشنیدم ؟ :دی لاقل یه منبع بدین گمراه نشم ! حداقل مطمئن بشم قطعیه یا نه :دی

من که اگه کپی هم بشه، دستگاهو کپیخورش نمیکنم. دیگه خسته شدم از دردسرای کپی بازی کردن. بعدم نمیخوام با کپی بازی کردن، لذت بازیها رو خراب کنم واسه خودم.

هک ؟ :دی اگه قاعدتا هک بیاد باز اپدیت میشه بیکار نیستن که این همه کار کنن واسه فریمور 5.1 به پایین فقط :دی فعلا هم من بازی هام رو کنسول اوریجیناله و خیلی نیاز ندارم :دی
در ضمن اگه کل سری بتمن که واسه وی یو اومده با اساسینز کرید هم کپی شن واسه وی یو کپی خورش بیاد سریع انجام میدم :دی
ولی هیچ چیز لذت بازی اوریج رو نداره :x
مثلا چه لذتی؟؟لذت پول مفت دادن؟

من فقط سری بتمن رو اوریجینال خریدم که دو تاش فیزیکی هست :دی
حالا من رو همین میمونم ولی چه جوریه من خبری از هک وی یو نشنیدم ؟ :دی لاقل یه منبع بدین گمراه نشم ! حداقل مطمئن بشم قطعیه یا نه :دی

فقط حر فه اگه نزدیک شده بودن حداقل عکسی چیزی هم می زاشتن

عکس می خوای؟ بهتر از عکس برات هست Video های Custom Track هایی که برای MK8 ساختن رو نگاه کن ;)
Hackers starting to make custom Mario Kart 8 tracks - Nintendo Everything

اینم لینک bitbucket اه exploit اه browser که Marionumber1 پیدا کرده و داره روی Kernel Exploit کار می کنه:
https://bitbucket.org/Marionumber1/wiiu-userspace

تاپیک بحث در مورد هک Wii U توی GBATemp که خود Marionumber1 و ChadderZ کسانی که روی Kernel Exploit دارن کار می کنن و NWPlayer123 سازنده Custom Track های MK8 توش حضور دارن و جواب می دن
Wii U Hacking Discussion | GBAtemp.net -> The Independent Video Game Community: 3DS, Gateway 3DS, NDS and R4, Wii, PSP, PS4, Xbox One and all the gaming universe

صفحه اول همین تاپیک:

همونطور که گفتم به قسمتی از آسیب پذیری ها در فرم ویر های جدید هم پچ نشدن اما نه اطلاعات دقیقی ازش بیرونه که آیا باهاش کاری می شه کرد یا نه نه کسی داره روش کار می کنه ، چون فعلا اولویت رو گذاشتن روی فرم ویر 5.1.0 به پایین ، افردای مثل Marionumber1 گفتن به نظر آسیب پذیری فرم ویر های بالاتر Exploitable نیست

آخرین ویرایش:
مثلا چه لذتی؟؟لذت پول مفت دادن؟
پول مفت نیست داداش...
اون بازی ای که شما دوست داری 2 تومن بخری میلیون ها دلار هزینه برده تا ساخته شده...
اینکه دلار ما بالای 3 تومنه و کاسبامون بازیها رو یه جوری میفروشن که دلارش 4 تومن در میاد دلیل نمیشه که نفس کار غلط باشه...
اتفاقا خرید بازی اورجینال یه اتفاق بسیار مثبت هست و بی پولی ما دلیل نمیشه کسی که علاقه به استفاده از بازیهای اورجینال داره رو سرزنش کنیم.
ماهی 15 تا بازی که 10 تاش آشغاله رو به صورت کپی بازی نکنیم خیلی هم طوری نمیشه ولی اگر درست انتخاب کنیم و ماهی یک بازی اورجینال بخریم که تونسته موفق باشه هم مدتها باهاش سرگرم میشیم هم قدر بازی رو میدونیم هم دلمون نمیاد بفروشیم.
ولی متاسفانه بعضیهامون احساس می کنیم اگر به بازی کپی دسترسی نداشته باشیم از دیگران عقب میمونیم چون اونا همه بازی ای رو بازی میکنن و ما مجبوریم به صورت محدود بازی کنیم که اگر این موضوع رو بریزیم دور خیلی مسائل حل میشه...
خوب بازی کردن و بازی خوب بازی کردن همیشه بهتر از زیاد بازی کردن و همه بازی ای رو بازی کردنه...

البته داداش نمیگم کسی اورج بخره ولی نفس کار سرزنش نکنید لطفا...
شرمنده.موفق باشید...

باهات موافقم عباس . در ضمن خرید بازی اورجینال سپاس گزاری از تهیه کننده و بازی سازه که باعث دل گرمی اونا هم میشه به شخصه من شدیدا منتظر زلدا وی یو هستم و اگه هک وی یو هم اماده بشه بازم من اورجینالو میخرم

من الان بازی اصل بیارم بزارم بازار سنتر می خرید؟
یکی رو که می شناسم چند تا آورده روی دستش مونده

به شخصه نمی دونم اینایی که اوریجینال بخر هستن موقع ای که بازی موجود می شه چرا بخر نیستن :-??

دادا بازی ها رو بزار ببینم چی هستن در ضمن مال من ریجن پاله

وقتی ادم اورجینال می خره دقت و تاملش برای خرید زیاد بالا می ره و هر چی رو که دید نمی خره من به شخصه سعی می کنم اول عناوین aaa بخرم بعد معمولی ها رو در ضمن هر چی تخفیف بخوره و خوب باشه نمی زارم رد شه

حالا شما پخ کن ببینم چی دارین

دادا بازی ها رو بزار ببینم چی هستن در ضمن مال من ریجن پاله

وقت یادم اورجینال می خره دقت و تاملش برای خرید زیاد بالا می هر و هر چی رو که دید نمی خره من به شخصه سعی می کنم اول عنوان aaa بخرم بعد معمولی ها رو در ضمن هر چی تخفیف بخوره و خوب باشه نمی زارم رد شه

حالا شما پخ کن ببینم چی دارین

آقا من که بازی ندارم
مثال زدم :d

بازی پال هم که کلا نایابه و توی کشور های دور و بر هم کمه و گرونتر از UC هست

من الان بازی اصل بیارم بزارم بازار سنتر می خرید؟
یکی رو که می شناسم چند تا آورده روی دستش مونده

به شخصه نمی دونم اینایی که اوریجینال بخر هستن موقع ای که بازی موجود می شه چرا بخر نیستن :-??

مطمئن باش میخرن به سه شرط:
اول اینکه عناوینی که میاری از بهترین های کنسول باشه...
دوم اینکه اگر از عناوین درجه یک نیست تفاوت قیمتش با عناوین درجه یک اونقدری باشه که خریدش عقلانی باشه...
سوم اینکه نخواهی خرج یکسال خودت رو از روی 10 تا بازی در بیاری...

اگر کسی بازی آورده و مونده دم دلش مطمئن باش قیمتی که میده قیمت فضایی است.مثال میزنم برات که یک بنده خدایی بایونتا 2 آورده بود میخواست 300 بده...
شاید خیلی ها بخرن ولی من به شخصه ترجیح میدم یا اینگونه نخرم یا دیجیتالی بخرم.اصلا هم بحث پولش نیست که بگی باشه یا نباشه چون پول خرج کردن رو هر ... بلده ولی مهم درست خرج کردنه که به نظرم پرداخت 300 تومن برای یک بازی 50 دلاری حتی اگر شاهکار باشه به دور از خرد انسانیه...
موفق باشید...

دوم اینکه اگر از عناوین درجه یک نیست تفاوت قیمتش با عناوین درجه یک اونقدری باشه که خریدش عقلانی باشه...

اگر کسی بازی آورده و مونده دم دلش مطمئن باش قیمتی که میده قیمت فضایی است.مثال میزنم برات که یک بنده خدایی بایونتا 2 آورده بود میخواست 300 بده...
شاید خیلی ها بخرن ولی من به شخصه ترجیح میدم یا اینگونه نخرم یا دیجیتالی بخرم.اصلا هم بحث پولش نیست که بگی باشه یا نباشه چون پول خرج کردن رو هر ... بلده ولی مهم درست خرج کردنه که به نظرم پرداخت 300 تومن برای یک بازی 50 دلاری حتی اگر شاهکار باشه به دور از خرد انسانیه...
موفق باشید...

مشکل خیلی ها اینه که بازی فیزیکی رو می رن قیمتش رو از gamestop و amazon آمریکا و ... می بینن ، در صورتی که بازی های فیزیکی از اونجا نمیان
همیشه ارزون ترین قیمت ها برای آمریکا هست و شما هیچ وقت از کشور های دور و بر که بازی ها از اونجا میان با این قیمت ها نمی تونی بازی پیدا کنی
دوم این که شما مساله هزینه حمل و نقل و گمرک رو در نظر نمی گیرید
سوم این که خواب بار بازی های Wii U هم نسبت به بازی های Xbox One و PS4 بسیار زیاد تر هست ، در ضمن به دلیل کم طرفدار بودنش تعداد بالا نمیاد که بخواد شامل تخفیف و ... بشه
چهارم این که پرداخت ها چه به صورت اینترنتی باشه چه به صورت تبدیل ارزی باشه چه حواله چه هر چیز دیگه ای ، از دلار کاغذی ای که شما قیمتش رو در وب سایت های مختلف می بینید گرون تر هست ، در ضمن بعضی سرویس های پرداخت هم کارمزد اضافی می گیرن که باز به مبلغ کل اضافه می شه

با این اوصاف شما می رید آمازون قیمت بازی رو ضرب در قیمت روز می کنید قیمت فیزیکی در میارید ، بعد انتظار دارید فروشنده با همون قیمت بهتون بازی بفروشه و از منطق هایی مثل این که اینا تعداد می خرن ارزون تر در میاد و ... هم استفاده می کنید ، در صورتی که هزینه حمل و نقل ، اختلاف قیمت دلار ، اختلاف قیمت بازی در کشور های اطراف ، گمرک و ... کلا صرف نظر کردید
من نمی گم همه فروشنده ها با انصافن و قیمت درست می زنن ، خیر اصلا اینطور نیست ، ولی قیمت هایی هم که شما برای خودتون حساب می کنید درست نیست ، همین دلارش در حالت معمول بین 80 تا 150 تومن اختلاف قیمت با دلار کاغذی روز می خوره

btw: بازی Bayonetta 2 هم در آمریکا فیزیکی اش 60 دلار هست نه 50 دلار
btw2: من کارم این نیست ،شرکت وارد کننده هستیم اما وارد کننده سرور نه بازی ، پس از دفاع در این مورد سودی نمی برم ، اما خوب یک مسائلی توی واردات هست که باید در نظر بگیرید برای همین اینجا بیانش کردم

آخرین ویرایش:

موفق باشید...

اره عباس کلا هر چیزی باید تو یه مسیر عقلانی و منطقی باشه اگه بازی عالی و درجه یک باشه قیمت مناسب هیچ وقت نمی مونه

الان این دوستم گفت بازی داره دلم خوش شد دیدم اگه اصلا نداره اونم پال

مشکل خیلی ها اینه که بازی فیزیکی رو می رن قیمتش رو از gamestop و amazon آمریکا و ... می بینن ، در صورتی که بازی های فیزیکی از اونجا نمیان
همیشه ارزون ترین قیمت ها برای آمریکا هست و شما هیچ وقت از کشور های دور و بر که بازی ها از اونجا میان با این قیمت ها نمی تونی بازی پیدا کنی
دوم این که شما مساله هزینه حمل و نقل و گمرک رو در نظر نمی گیرید
سوم این که خواب بار بازی های Wii U هم نسبت به بازی های Xbox One و PS4 بسیار زیاد تر هست ، در ضمن به دلیل کم طرفدار بودنش تعداد بالا نمیاد که بخواد شامل تخفیف و ... بشه
چهارم این که پرداخت ها چه به صورت اینترنتی باشه چه به صورت تبدیل ارزی باشه چه حواله چه هر چیز دیگه ای ، از دلار کاغذی ای که شما قیمتش رو در وب سایت های مختلف می بینید گرون تر هست ، در ضمن بعضی سرویس های پرداخت هم کارمزد اضافی می گیرن که باز به مبلغ کل اضافه می شه

با این اوصاف شما می رید آمازون قیمت بازی رو ضرب در قیمت روز می کنید قیمت فیزیکی در میارید ، بعد انتظار دارید فروشنده با همون قیمت بهتون بازی بفروشه و از منطق هایی مثل این که اینا تعداد می خرن ارزون تر در میاد و ... هم استفاده می کنید ، در صورتی که هزینه حمل و نقل ، اختلاف قیمت دلار ، اختلاف قیمت بازی در کشور های اطراف ، گمرک و ... کلا صرف نظر کردید
من نمی گم همه فروشنده ها با انصافن و قیمت درست می زنن ، خیر اصلا اینطور نیست ، ولی قیمت هایی هم که شما برای خودتون حساب می کنید درست نیست ، همین دلارش در حالت معمول بین 80 تا 150 تومن اختلاف قیمت با دلار کاغذی روز می خوره

btw: بازی Bayonetta 2 هم در آمریکا فیزیکی اش 60 دلار هست نه 50 دلار
btw2: من کارم این نیست ،شرکت وارد کننده هستیم اما وارد کننده سرور نه بازی ، پس از دفاع در این مورد سودی نمی برم ، اما خوب یک مسائلی توی واردات هست که باید در نظر بگیرید برای همین اینجا بیانش کردم
این توضیحاتت خیلی عالیه ولی بنده اینطوری که شما میگی به قضیه نگاه نمیکنم و بالای 20 بار از طریق واسطه ها کالا سفارش دادام و کاملا آگاه هستم از هزینه های ارسال ولی خوب ابله هم نیستم.
ببین مثال ساده تر اینکه گیفت کارت های نینتندو رو هم سایت ها مبلغ بسیار بیشتری نسبت به سایر گیفت ها میفروشند در حالی که خبر دارم قیمت یکسانی با سایر گیفت ها تهیه می کنند.
ببین داستان ما داستان کمیابی هست که دوستان خیلی راحت میتونن تو زمینه کنسولهای نینتندو و لوازم جانبی قدرتی در تایین قیمت بازار پیدا کنند.مثلا همین گیتوی رو سایتی که میداده 240 تا همین چندماه پیش داره الان 270 میده و بعضی جاها حتی تا 300 هم می فروشند در حالی که قیمتی به مراتب پایین تر براشون در میاد.
بازی بایونتا هم در ایشاپ 50 دلاره و عرض کردم ترجیح میدم جای اینکه 300 تومن فیزیکی بخرم برم 50 دلار از ایشاپ بخرم...
اون عده ای هم که قرار هست چیزی وارد کنند قطعا منحصرا یک بازی رو اونم برای wiiu وارد نمیکنند و تعداد زیادی کالا رو وارد می کنند که هزینه ناچیزی برای حمل و نقل اون بازی خواهند پرداخت...
به هر حال هم من و هم شما میدونیم که قیمت ها اصلا عادلانه نیست و به شخصه از خرید دیجیتالی بازیهای نینتندو راضی هستم چون بعد از خرید علاقه ای به فروش ندارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or