ببینید قاعدتا شرکتایی مثل نینتندو به نظرم بعد از اینکه کنسول جدید عرضه میکنند , بعد از چند وقت میاند روی نسل بعدش کار میکنند . یا به عبارتی روی ایده هاش کار میکنند , عرضه و تولید و طراحی یک کنسول قطعا پروسه ی زمان بری هست به نظرم , از حرفهای میاماتو نمیشه گفت که wii u تمومه کارش به نظرم
حتی طبق آخرین شایعات یا خبر ها نینتندو در حال کار بر روی یک ماریوی 3d هست که احتمالش هست برای wii u باشه
ممنون
به نظر من سال 2017 نسل بعد wii u به بازار میاد (پیش بینی شخصی هست) و تا قبلش هم نینتندو احتمالا از wii u پشتیبانی نسبتا خوبی میکنه به نظرم با بازیهاشاز یه طرف نینتندو از این شروع بد درس گرفته و زودتر تو فکر جبرانه البته نه به این معنا سال اینده نسل ۹ رو بده بازار البته من یه جا خوندم با توشیبا سر تولید نمایشگر منعطف قرار داد بسته برای کنسول نسل بعد البته اونم سال ۲۰۱۶ تولید میشه
به نظر من سال 2017 نسل بعد wii u به بازار میاد (پیش بینی شخصی هست) و تا قبلش هم نینتندو احتمالا از wii u پشتیبانی نسبتا خوبی میکنه به نظرم با بازیهاش
اون نمایشگر هم واقعا دقیقا نمیدونم برای چی میخواد استفاده کنه ؟
ممنون
کنسول ها نسل هفتی مثل PS3 و XBOX 360 تا آخر سال 2016 حمایت کامل میشن بعدش بازم بازی براشون میاد اما بازیا سطح پایینتر
همین DS هنوز داره بازی براش میاد
مانستر هانتر هست.
البته من دموی مانسترو گرفته بودم، اصلا نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم. نمیدونم چجوری این بازی این همه طرفدار داره!
منم اصلا باهاش ارتباط برقرار نکردم هم روی WII امتحان کردم هم روی PSP
کلا این سبک بازی ها بخاطر فرهنگ خاص و عجیب ژاپنی هاست جتی ادیانشونم عجیب و خاصه
ببخشید اما تاجایی که میدونم نسخه ی 4 برای wii u تایید نشده هنوز و شاید هیجوقت نیاداین نسخه جدیدش هم قراره تا چند وقت دیگه برای wiiu بیاد. اگه دمو بدن براش، دموشو میگیرم ببینم این یکی چجوریه!:d