اخبار و حواشي مرتبط با Wii U و نينتندو

امروز اومدم خونه دیدم دستگاه داره یه چیزی دانلود میکنه.
دانلودش که تموم شد، دستگاهو روشن کردم و دیدم آپدیت جدید بوده که قابلیت شناسایی آمیبو رو به قسمت تنظیمات اضافه کرده.

حدود یک هفته دیگه واچ داگز منتشر میشه، 9 روز بعدش super smash bros و 23 روز دیگه، captain toad منتشر میشه.
با اینکه خیلی دلم میخواد کاپیتان تود رو بازی کنم، ولی احتمالا باید اونو بذارم برای چند ماه بعدش.

آره ولی دو تا dlc دادن براش.
توی miiverse هم مردم از بازی خوششون اومده. البته بعضی ها هم ایراد گرفتن که یوبی سافت دست به هر کاری زده تا این بازی رو توی wiiu خراب کنه و...

آره ولی دو تا dlc دادن براش.
توی miiverse هم مردم از بازی خوششون اومده. البته بعضی ها هم ایراد گرفتن که یوبی سافت دست به هر کاری زده تا این بازی رو توی wiiu خراب کنه و...

البته ماچ داگز افتضاح شده کلا امتیاز بد زیاد گرفته

بالاخره یه هارد اکسترنال خریدم و به راحتی دستگاه اونو شناخت و دارم استفاده میکنم.
من هارد 2ترابایت وسترن دیجیتال خریدم. زیر 2ترابایت نبود اصلا وگرنه میگرفتم. فقط اگه خواستین هارد بخرین، بالای 2ترابایت نگیرید که احتمالا ساپورت نمیکنه دستگاه.

یعنی واقعاً الان وقت خرید این کنسول چپ و راست داره روش عناوین فوق العاده میاد این مشکلات فروشش قشنگ به نفع گیمر تموم شده نینتندو داره تمام تلاششو میکنه تا قبل دستگاه جدید فروش این دستگاه تا یه حد معقولی برسونه
============================
کپی خور بشه که دیگه رویایی میشه >:):d

نینتندو همیشه بازیهاش فوق العاده بوده و ربط چندانی به فروش کم یا زیاد کنسولاش نداره.
امیدوارم فروش wiiu روز به روز بهتر شه و همینطور به تعداد بازیهای فوق العادش اضافه شه.

اگرم دستگاه کپی شه، فقط برای کپی بازا خوب میشه نه برای نینتندو.

نینتندو همیشه بازیهاش فوق العاده بوده و ربط چندانی به فروش کم یا زیاد کنسولاش نداره.
امیدوارم فروش wiiu روز به روز بهتر شه و همینطور به تعداد بازیهای فوق العادش اضافه شه.

اگرم دستگاه کپی شه، فقط برای کپی بازا خوب میشه نه برای نینتندو.

اتفاقاً دقیقاً بازی های بهتر ربط به همین فروش کمش داره
در اینکه بازی های نینتندو همیشه عالی هستن شکی نیست
ولی وقتی یه شرکتی کنسولش رو با سیاست نادرست میده به بازار و فروش خوبی نمیکنه
تلاشش رو خیلی بیشتر میکنه که با پشتیبانی نرم افزاری خیلی بهتر اوون سیاست نادرست اولیه رو جبران کنه
مشابهش رو تو Ps3 هم دیدیم نسل قبل
این همه بازی با کیفیت بالا تو این مدت کم عرضه WiiU واقعاً عالیه
=====================
مساله کپی شدن هم به خاطر خودمون گفتم که دلار 3500 باید بازی بخریم اوونم بازی های این کنسول که کمیاب با کلی سود فروشنده !

اتفاقاً دقیقاً بازی های بهتر ربط به همین فروش کمش داره
در اینکه بازی های نینتندو همیشه عالی هستن شکی نیست
ولی وقتی یه شرکتی کنسولش رو با سیاست نادرست میده به بازار و فروش خوبی نمیکنه
تلاشش رو خیلی بیشتر میکنه که با پشتیبانی نرم افزاری خیلی بهتر اوون سیاست نادرست اولیه رو جبران کنه
مشابهش رو تو Ps3 هم دیدیم نسل قبل
این همه بازی با کیفیت بالا تو این مدت کم عرضه WiiU واقعاً عالیه
=====================
مساله کپی شدن هم به خاطر خودمون گفتم که دلار 3500 باید بازی بخریم اوونم بازی های این کنسول که کمیاب با کلی سود فروشنده !

حرفت درسته ولی درمورد نینتندو بنظر بده! چون همینجوریش نینتندو تند و تند انواع و دقسام ماریو ها رو روانه بازار میکنه درحالی که نینتندو به شدت احتیاج به آی پی های جدید داره. ولی فروش کم، باعث میشه نینتندو بیشتر از قبل تکیه کنه به شخصیتهای سریِ ماریو و دین بنظرم خوب نیست.
متاسفانه تکی نسل پیش، بازیسازا به راه غلطی کشیده شدن و الان بازیسازا به چیزی جز سود بیشتر فکر نمیکنن و همین باعث میشه سازنده ها برای wiiu بازی نسازن چون کمتری نصیبشون میشه!

تو خیلی از سایتای خبری اومده که میاموتوی کبیر گفته نینتدو در حال توسعه ی یه کنسول جدیده و احتمالا ۲۰۱۵ لانچ بشه !!!! و اینکه منتظر ماریوی بعدی رو کنسول بعدی نینتندو باشیم!!!!!این خبرا تا چه حدی موثقه????بابا ما رو wii دوتا گلکسی داشتیم!!ماریوی بعدد رو کنسول بعدی???کنسولی که سال آینده قراره بیا، اونم هنوز یه زلدای درست حسابی تازه قراره براش بیاد??پس تکلیف 8میلیون نفری کی wii u خریدن چی میشه???وضعیت wii u در بدترین حالت ممکنه مثل gamecube بشه ولی تعداد بازی های تاپ اون خیلی بیشتره . بابا بخدا ویی یو هنوز تازه گرم شده امسال خیلی وضع فروشش خوب بود.این اخبا. درسته به نظرتون???داره چه اتفاقی میفته برای ویی یو??

تو خیلی از سایتای خبری اومده که میاموتوی کبیر گفته نینتدو در حال توسعه ی یه کنسول جدیده و احتمالا ۲۰۱۵ لانچ بشه !!!! و اینکه منتظر ماریوی بعدی رو کنسول بعدی نینتندو باشیم!!!!!این خبرا تا چه حدی موثقه????بابا ما رو wii دوتا گلکسی داشتیم!!ماریوی بعدد رو کنسول بعدی???کنسولی که سال آینده قراره بیا، اونم هنوز یه زلدای درست حسابی تازه قراره براش بیاد??پس تکلیف 8میلیون نفری کی wii u خریدن چی میشه???وضعیت wii u در بدترین حالت ممکنه مثل gamecube بشه ولی تعداد بازی های تاپ اون خیلی بیشتره . بابا بخدا ویی یو هنوز تازه گرم شده امسال خیلی وضع فروشش خوب بود.این اخبا. درسته به نظرتون???داره چه اتفاقی میفته برای ویی یو??

عادل جان طبق روال نینتندو همیشه سعی میکنه یه کنسولی رو تو یه نسل عرضه میکنه تو اون نسل چند مدل جدیدتر سال ها بعدش عرضه کنه

نمونه اش GBA که خودش 3 مدل داره و هر مدل بکل باهم فرق دارن یا DS که 4 مدل داره یا حتی WII که 2 سری داره

من تریلر معرفی WII برای سال 2005 دارم توش موشن پلاس به ویموت متصله اما ازش خبری نشد و زمان عرضه WII هم عرضه نشد تا سال 2008 جداگانه معرفی شد یعنی هدف و برنامه ریزی قبلی تو کار بوده

الانم 3DS سه تا مدل داره که مدل جدیدش امکانی داره که 2 مدل اول ندارن و کسایی که 2 مدل اول دارن باید همون امکانات اضافه شده رو به صورت جداگانه بخرن به 3DS متصل کنن اما سخت افزار قویی تر NEW 3DS رو نمیشه 2 مدل اولی داشته باشن

حالا همینم برای WII U هست یا کنسول WII U مدل جدیدتر که امکانات اضافی و سخت افزار تقویت شده تر وارد بازار میکنه که این به ضرر WII U دارها مدل قدیمیه

یا یه کنسول جدید میده این مورد بنظرم به احتمال زیاد امکان نداره ولی اگر اتفاق بیفته خیلی خیلی به ضرر نینتندوه

از اون ور GAMECUBE با کلی بازی توپ و شاخ و کاهش قیمت زیاد به زور 21 میلیون کنسول فروخت که نینتندو گفت کنسول ضرر ده هست و خط تولیشو جمع کرد حالا مثلا GAMECUBE برای اروپا سال May 3, 2002 لانچ شد سال 2003 خط تولید گیم کیوب متوقف شد حالا که WII U وضع فروشش اسفناکه حدود 8 میلیون فروخته تازه بعد از E3 موفق و ...... اونم WII U حدود 2 ساله تو بازاره شاید تجربه ویترال بوی دوباره تکرار میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or