کاری که مایکروسافت کرد رو میخواد بکنه. یه استور مجزا ولی نه انحصاری به این فروشگاه.EA/Ubi نقش لانچر واسط رو اجرا میکنن.
خیلی وقته که بازی رو انحصاری اون استور نمیکنن ، همچنان هم سهم 30 درصدی استیم رو میدن.
از سیاستهاشون برگشتن.
به نظر منم اگه پلی استیشن بخواد یه کاری مثل Play Anywhere /Crossbuyو... رو برای بازیهاش بیاره ، اینکه اگه کسی بازیش رو یک بار بخره بتونه روی PC هم اجراش کنه و یا سیاستهایی شبیه به این... خب این منطقیه که استور خودش رو هم داشته باشه.
ولی این رو توجیه نمیکنه که بازیش روی PC رو انحصاری اون استور کنه و تو دسترس استیم/اپیک و... نزاره.
من یکی دیگه تحمل دیدن یک استور انحصاری دیگه رو ندارم.
مطمئنا با اینکار سونی میره کنار دست اپیک و یکی از منفورترین کمپانیها بین PC پلیرها میشه ، فکر نکنم اصلا همچین قصدی رو داشته باشن.
ینی من الان برم رو EA desktop بتلفیلد بخرم سی درصدش رو میدن استیم؟همچنان هم سهم 30 درصدی استیم رو میدن.
نه منظورم اینه که بازیهاشون دیگه انحصاری خودشون نیست و روی استیم هم منتشر میشن.ینی من الان برم رو EA desktop بتلفیلد بخرم سی درصدش رو میدن استیم؟![]()
طبیعتا دارم راجع به پلتفرم خودشون حرف میزنم نه اینکه کسی رو استیم بخره
و اینکه آره بنظر منم سونی به دادن بازیهاش رو استیم هم ادامه میده
پ.ن: سونی محبوب پایرت ها شده بیشتر تا pc پلیر های عادی![]()
کاش زودتر به سامورایی تیکه مینداختمتا فهمش به عرضه دی وان برا پی سی برسه ما رو پیر کرده ب جنب سامورایی

فکر نمیکنم عناوین سینگل پلیر پرخرجشو دی وان رو پی سی هم بده. یعنی منطقیه که این کارو نکنه.جز کوردن: عرضه همزمان بازیهای PlayStation روی پیسی در راه است
طبق گفته Jez Corden، بهزودی شاهد عرضه همزمان بازیهای PlayStation روی PC خواهیم بود، بهطوریکه بازیها همزمان با نسخه کنسولی منتشر میشوند.
باید ببینی که از نظر کی منطقیهفکر نمیکنم عناوین سینگل پلیر پرخرجشو دی وان رو پی سی هم بده. یعنی منطقیه که این کارو نکنه.
اینترگالاکتیک رو که فقط باید روی پی سی تجربه کرد. تنها پلتفرمیه که میشه با ماد کاراکتر اولشو فیکس کرد و از شاهکار ناتی داگ لذت برد.کاش زودتر به سامورایی تیکه مینداختم
ینی یه دی وان اینترگالکتیکمون نشه؟![]()