اخبار مرتبط با انتشار بازیهای پلی استیشن روی پی سی

EA/Ubi نقش لانچر واسط رو اجرا میکنن.
خیلی وقته که بازی رو انحصاری اون استور نمیکنن ، همچنان هم سهم 30 درصدی استیم رو میدن.
از سیاستهاشون برگشتن.

به نظر منم اگه پلی استیشن بخواد یه کاری مثل Play Anywhere /Crossbuyو... رو برای بازیهاش بیاره ، اینکه اگه کسی بازیش رو یک بار بخره بتونه روی PC هم اجراش کنه و یا سیاستهایی شبیه به این... خب این منطقیه که استور خودش رو هم داشته باشه.
ولی این رو توجیه نمیکنه که بازیش روی PC رو انحصاری اون استور کنه و تو دسترس استیم/اپیک و... نزاره.

من یکی دیگه تحمل دیدن یک استور انحصاری دیگه رو ندارم.
مطمئنا با اینکار سونی میره کنار دست اپیک و یکی از منفورترین کمپانیها بین PC پلیرها میشه ، فکر نکنم اصلا همچین قصدی رو داشته باشن.
کاری که مایکروسافت کرد رو می‌خواد بکنه. یه استور مجزا ولی نه انحصاری به این فروشگاه.

همچنان هم سهم 30 درصدی استیم رو میدن.
ینی من الان برم رو EA desktop بتلفیلد بخرم سی درصدش رو میدن استیم؟ :| :|
طبیعتا دارم راجع به پلتفرم خودشون حرف میزنم نه اینکه کسی رو استیم بخره

و اینکه آره بنظر منم سونی به دادن بازیهاش رو استیم هم ادامه میده

پ.ن: سونی محبوب پایرت ها شده بیشتر تا pc پلیر های عادی :D

ینی من الان برم رو EA desktop بتلفیلد بخرم سی درصدش رو میدن استیم؟ :| :|
طبیعتا دارم راجع به پلتفرم خودشون حرف میزنم نه اینکه کسی رو استیم بخره

و اینکه آره بنظر منم سونی به دادن بازیهاش رو استیم هم ادامه میده

پ.ن: سونی محبوب پایرت ها شده بیشتر تا pc پلیر های عادی :D
نه منظورم اینه که بازیهاشون دیگه انحصاری خودشون نیست و روی استیم هم منتشر میشن.
خب یک دوره ای اینطور نبود و خب واقعا ضرر کردن و برگشتن.
بیشتر بازیهاشون هم از طریق استیم فروش میره تا استور خودشون پس همچنان روی PC اون سهم 30 درصدی رو میدن.
همونطور که روی کنسولها به پلی استیشن/مایکرو این 30 درصد رو پرداخت میکنن.

میگم سونی هم اتفاقا خیلی خوبه که لانچر خودش رو داشته باشه و منطقیه ولی حرفم این بود که اگه بازیها رو فقط از اون طریق بفروشه و انحصاری کنه اشتباهه و کاملا نتیجه عکس میده.

سونی میتونه لانچر خودش رو داشته باشه و سرویس پلاس خودش رو هم روی پی سی داشته باشه ومثلا برای کاربرای پلاس تخفیف و مزایا حین خرید بازی در نظر بگیره.

میتونه بازی رو هم روی استیم منتشر کنه ولی خب روی لانچر خودش بازی رو ارزونتر بده و موقع تخفیف، تخفیفای بهتر بده. سیستم تروفی خودش رو هم روی لانچر پیاده کنه و غیره….

جز کوردن: عرضه همزمان بازی‌های PlayStation روی پی‌سی در راه است

طبق گفته Jez Corden، به‌زودی شاهد عرضه همزمان بازی‌های PlayStation روی PC خواهیم بود، به‌طوریکه بازی‌ها هم‌زمان با نسخه کنسولی منتشر می‌شوند.

طبق گفته Jez Corden، به‌زودی شاهد عرضه همزمان بازی‌های PlayStation روی PC خواهیم بود، به‌طوریکه بازی‌ها هم‌زمان با نسخه کنسولی منتشر می‌شوند.
فکر نمیکنم عناوین سینگل پلیر پرخرجشو دی وان رو پی سی هم بده. یعنی منطقیه که این کارو نکنه.

فکر نمیکنم عناوین سینگل پلیر پرخرجشو دی وان رو پی سی هم بده. یعنی منطقیه که این کارو نکنه.
باید ببینی که از نظر کی منطقیه :D از نظر سونی فن طرفدار برند یا مالکا و سرمایه دارای سونی

کاش زودتر به سامورایی تیکه مینداختم=))
ینی یه دی وان اینترگالکتیکمون نشه؟=))
اینترگالاکتیک رو که فقط باید روی پی سی تجربه کرد. تنها پلتفرمیه که میشه با ماد کاراکتر اولشو فیکس کرد و از شاهکار ناتی داگ لذت برد. :دی

چقدر منتظر این خبر بودم ... :D
jennifer-lawrence-sip.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or