اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
خودمونیما، خوب بحث رو عوض کردین.
بذارین برگردیم به بحث اصلی:
گویا تریلر U4، روی یک PS4، به صورت In-Game، In-Engine، Real-Time و 1080p/fps و Actual In-Game رندر شده.

Uncharted 4′s Trailer Was A Part of An Actual Level In The Game, Was All In-Engine � GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog

Beyond3D Forum - View Single Post - Uncharted 4: A Thief's End

Watch Uncharted 4 and The Last of Us at 60fps • Eurogamer.net

!

فوق العادس ... از این خوشحالم که اعضای ICE Team که همون بچه های ND هستن به هر استودیوی 1st Party و 3rd Party کمک و یاری میرسونن (در صورت نیاز البته ) ! :x :d

آخرین ویرایش:
مشکل 1080 حل شده بود ؟:-؟ این قبل کینکلو 10% ؟:s
09608979286546264891.png

استاد، Uncharted 2 موقع عرضه گرافیکش از تمامی اون تصاویر بهتر بود. U2 رو اصلا از نزدیک دید شما؟ smh

----------------

بحث متا و فلان بازی vs فلان بازی رو تموم کنید که ربطی به تاپیک نداره، لطفا فقط در مورد موضوع تاپیک بحث کنید. تذکر آخر بود.

نمیدونم این چه حسی بین سونی فنهای سایت بازی سنتر هست که فکر میکنن بازیهای سونی فقط تو زیر زمین موزه لوور پاریس نگه داری میشه و کسی نتونسته ببینتشون!
یعنی واقعا اینا به چشم فنهای سونی

بهتر از اینها دیده میشن؟

جدا بیخود نیست سونی و استودیوهای تابعه از دروغ گفتن به شما هراسی ندارن.

این دو تایی که گذاشتی به عینه توی بازی هستن. شما به جای اینکه ملت رو خر فرض کنی بهتره بری بازیو بازی کنی لذتش رو ببری. انقدر هم حرص نخور واسه پوستت خوب نیست. ;)

کلا سونی تو ارائه دموها و حرفهایی که درباره کاراش میزنه اغراق میکنه قبلا چندبار از اینکارها انجام داده فقط مردم زود فراموش میکنن بزرگترین و تاریخی ترینش e3 2005 بود بقیه موردها هم دروغهای پراکنده اینور اونور زیاد گفتن آخرین نمونه هم kzsf بود که میگفتن مولتی بازی 1080 با فریم 60 اجرا میشه که تا وقتی بازی نیومد دستشون رو نشد برای کسی خود nd هم حتی چندین بار درباره فیلما و عکسهای بازیاش دروغ گفته مثلا سر u2 یه سری عکس تو فروم گاف گذاشته بودن که همشون بول شات بودن به شکل وحشتناک این لینک عکسها هست

Uncharted 2 direct feed screens - NeoGAF

بعد خود nd میگفت این عکسا actual gameplay هست :))

NeoGAF - View Single Post - Uncharted 2 direct feed screens

کلا خدا میدونه این حرفای سونی و استودیوهاش کی تمومی پیدا میکنه منتظر این دموی آنچارتد 4 باشید.

نمیدونم این چه حسی بین سونی فنهای سایت بازی سنتر هست که فکر میکنن بازیهای سونی فقط تو زیر زمین موزه لوور پاریس نگه داری میشه و کسی نتونسته ببینتشون!

بهتر از اینها دیده میشن؟

عزیز من وقتی شما با شرکتی طرفی که جلوی اونهمه دوربین و خبرنگار و مردمی که داشتن نگاهشون میکنن یه cg نشون میدن میگن گیم پلی هست اینجور حرفها که دیگه براشون جنبه سرکاری و فان داره.

بهتر از اینها دیده میشن؟

من بعید می دونم شما بازی رو از یک کیلومتری هم دیده باشی.:|خواهشا الکی تز نده.:|
همین کم مونده بود گرافیک U2 هم زیر سوال بره که به لطف بعضی از دوستان این اتفاق هم افتاد.8-|

بهتر از اینها دیده میشن؟

رفتی تمام زورت رو زدی عکس های compressed شده و مثلا داغون پیدا کنی، ولی همونطور که گفتم شما مثکه از 1 کیلومتر U2 هم رد نشدی، چون این تصاویری که گذاشتی از بخش co-op بازیه. fail عزیزم.

رفتی تمام زورت رو زدی عکس های compressed شده و مثلا داغون پیدا کنی، ولی همونطور که گفتم شما مثکه از 1 کیلومتر U2 هم رد نشدی، چون این تصاویری که گذاشتی از بخش co-op بازیه. fail عزیزم.
یعنی بخش Co-Op نباید گرافیک داشته باشه؟ یا یه کاراکتر دیگه اینقدر بار پردازشیش زیاده که باید بقیه جا ها داغون باشه؟

این دو تایی که گذاشتی به عینه توی بازی هستن. شما به جای اینکه ملت رو خر فرض کنی بهتره بری بازیو بازی کنی لذتش رو ببری. انقدر هم حرص نخور واسه پوستت خوب نیست. ;)
من نميدونم اگر اون عكس هايي كه اينا گذاشتن به عنوان گرافيك نهايي U2 درسته پس چه جوري تونسته اين بازي جوايز بهترين گرافيك سال رو درو كنه الله اعلم :d
هركي اين بازي رو بازي كرده ديده كه محصول نهايي از اون نمايش اوليه هم بهتر بود .

آخرین ویرایش:
یعنی بخش Co-Op نباید گرافیک داشته باشه؟ یا یه کاراکتر دیگه اینقدر بار پردازشیش زیاده که باید بقیه جا ها داغون باشه؟

g2a98fn550ie8ygr6apt.gif

بخش های مولتی پلیر و coop همه بازی ها به دلیل پردازش های اضافی که دارن، بلا استثنا گرافیک ضعیف تری از بخش campaign دارن.

عزیز من وقتی شما با شرکتی طرفی که جلوی اونهمه دوربین و خبرنگار و مردمی که داشتن نگاهشون میکنن یه cg نشون میدن میگن گیم پلی هست اینجور حرفها که دیگه براشون جنبه سرکاری و فان داره.
اوه چی شد پیدات شد بعد از محو شدنت :bighug: شما اول تجزیه تحلیل کن راجب واچ داگز و کشفیاتت که قرار بود بعد از DF بهش اشاره کنی :)
دوم اینکه CG ؟:-j کدوم یکی از بازی های سونی و ناتی CG بوده کات سین هاش ! دقت کن CG ! میدونی چیه ؟ cinematic trailer های اساسین ها رو دیدی؟ به اونا میگن CG عزیزم به اینی که شما میگی CG میگن in engine . حالا آنچاتد4 که DF و GB و خوده سازنده و ... هم گفتن real time هست ولی اینا مهم نیست شما تجزیه تحلیل کن ببینم چیه ! پلی میشه وسط بازی ؟ آره CG هست دیگه :))

ظاهرا که شما تو یک متریه این بازی بودید و دیگران در 1 کیلو متریه بازی من قشنگ این مرحله از سینگل بازی را یادم میاد :
http://upcity.ir/images2/42016668484713444043.jpg
همون قسمتی هست یه مینی بوس میاد و چپ میکنه بعد کارکتر اصلی بازی که میخواد از خیابون رد بشه مینی بوس منفجر میشه اشتباه میکنم ؟!

این مرحله دقیقا توی co-op بازی هم وجود داره!!!!

بعد جالبه چرا اون موقع که از یه متری این مرحله رو بازی کردی نیومدی به گرافیک زاقارتش اشاره کنی؟ :-/

ظاهرا که شما تو یک متریه این بازی بودید و دیگران در 1 کیلو متریه بازی من قشنگ این مرحله از سینگل بازی را یادم میاد :
http://upcity.ir/images2/42016668484713444043.jpg
همون قسمتی هست یه مینی بوس میاد و چپ میکنه بعد کارکتر اصلی بازی که میخواد از خیابون رد بشه مینی بوس منفجر میشه اشتباه میکنم ؟!
اگه گرافیک انچارتد 2 این بود که من تا حالا خودم رو از شدت شرم حلق آویز کرده بود!
اینجا مخصوصا روزمین نه بافتی وجود داره و انگار اصلا لود نشده و نه جزئیات بع وضوح نشخه ی اصلی هست و نه AA بازی اینطوری بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or