اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
اولا خواهشا ارامش خودتون رو حفط کنید و سعی کن با سعه صدر پست ها رو بخونی تا چیزی که از پست من میفهمی 180 درجه با منظور من فرق نداشته باشه. اصلا گور بابای منظور من شما پست های خودت یادت میره بعد من انتظار دارم حرف کاملا ساده قابل فهم من رو بگیری! زهی خیال باطل.:(
پست خودت رو که یادته انشالاه! همین صفحه پیش بودا.
خب مگه این قسمت رو نقل نکردم! مگه پایین این نقل در مورد عروسک و اینا:d صحبت نکردم؟ پس چه طوره که شما هموطن فاخر مملکت حتی همین حرف صفحه پیشش رو یادش میره وشاهد این حرف میشیم!!!
""".یعنی اگه ما بگیم Ps4 بهتره عروسک بازیه؟PS4 عروسکه؟"""
من واقعا به فن های مایکروسافت که از چیزهای فنی سر در میارن افتخار میکنم که میان این تاپیک تا به شما نکات فنی رو بفهمونن در حالی که من سر فهموندن ساده ترین جملات عاجزم!=((

در ضمن وان هم که از نظر خودم ضعیفتر از PS4 بودش ولی الان بعد قضیه کینکت و DX12 نمیدونم بازم ضعیفتره یا نه. ولی گیرم که 10 برابر ضعیفتر باشه خب به **** که ضعیف تره! مگه من کنسول میخرم که برم پای تلویزیون بشینم بشمرم که پیکسلای کدوم بیشتر یا کمتره.

من کی گفتم شما پیکسل بشمار؟؟در ضمن تعداد پیکسلای تلویزیون ثابته اگرم رزولوشن بازی ۷۲۰ باشه تمام صفحه میشه توی همون پیکسلا ولی upscale میشه.ولی خب تفاوت اصلی اینجا معلوم میشه.توی رزولوشن ۷۲۰ مثلا بعضی اشیا باریک برید بریده میشن.بعله اینه تفاوت ۷۲۰. ۱۰۸۰.حالا بعد قضیه کینکت و دایرکت ایکس ۱۲ ممکنه یخورده به قدرت X1 اضافه بشه و رزولوشن ۱۰۸۰ بشه ولی به نظرم ممکنه از بعضی جزییات ها کم کنن.چون ارتقا از رزولوشن ۷۲۰ به ۱۰۸۰ نیازمند توان پردازشی حداقل دو برابره.این موضوع توی کامپیوتر هم صدق میکنه و بازی که ممکنه روی ۹۰۰ با ۶۰ فریم اجرا شه ممکنه روی ۱۰۸۰ ۳۰ فریم بده!!

Sent from my C6802 using Tapatalk

والا شما بیاید اعلام کنید که اینکه گفتن تریلر آنچارتد in-game بوده یعنی ریل تایم بوده یا مثل همه ی کارای دیگه ی ND کات سین ا قبل رندر شده بوده!! ما فقط منتظر نظر اساتید BC هستیم که از بلاتکلیفی بیایم بیرون چون من خودم به شخصه به حرفای یکی مثل Corrinne Yu نمیتونم استناد کنم. با تشکر
والا اون موقع که دوستانتون میان به مایکرو و وان گیر میدن و ترولشون میکنن و نظرهای کارشناسی میدن کسی جرئت نمیکنه حرفی بهشون بزنه
بعد اگه یه مایکرو فن بیاد بگه بالا چشم سونی یا ناتی داگ یا حتی لَست ابرو میشه دانشمند استاد نمیدونم فلانُ بهَمان؟!!:-/:|

به نظرم بحث رو کلا عوض کنیم بهتر باشه :دی
==
واسه FarCry 4 اعلام شده رزولوشن و فریم چقدره؟ من نمایش هاش رو که دیدم اگه تاخیر نخوره و گرافیک هم در حد همین نمایش ها باشم به نظرم چیز خیلی عجیبی بود :دی یعنی اولش فکر می کردم بهترین گرافیک کنفرانس (در مورد بازی هایی که امسال قراره عرضه بشن) واسه AC: Unity هست ولی الان نظرم رو FC4 هست، خیلی خوشگل بود لعنتی :دی

قشنگ 90 درصد پست ها متاسفانه واقعا فاقد محتواست.

به نظر من مقايسه قدرت دو تا كنسول فقط با بازي هاي مولتي پلتفرم موج دوم و سوم امكان پذيره.يعني الان يك استديوي مولتي پلتفرم ساز شايد زمان ساخت بازي اولش به سخت افزار دو كنسول 100 درصد مسلط نباشه ولي قطعا روي بازي دوم سومش كه روي هردوكنسول مسلط شد و يك بازي دقيقا يكسان رو روي هر دو عرضه كرد ميشه در مورد اون دو كنسول بحث كرد.

در مورد بازي ها هم ما يك بحث Visual داريم و يك بحث Graphic .اولي در نهايت اون چيزي هست كه ما ميبينيم و دومي تكنيك ها و افكت هايي هست كه داره براي تحويل دادن اين Visual اجرا ميشه.درسته معمولا بازي هايي كه گرافيك خوبي دارن Visual بهتري در نهايت ارائه ميدن ولي شده بازي هاي كه با انواع اقسام ترفند ها و بدون اينكه فشار زيادي روي سخت افزار بيارهن در نهايت Visual بهتري ارائه دادن.كاري كه رو كنسول ها بيشتر انجام ميشه.

بله شايد تا الان ما بازيهاي بازي هاي با Visual نسل جديد روي PC نديده بودم ولي دليل نميشه بگيم كه بازي هاي با اين سطح گرافيك (سنگيني پردازش) تا حالا روي PC نداشتيم.چه بسا بازي 2-3 سال پيش روي PC اجرا شده باشه كه الان كنسول هاي جديد توان پردازش رو نداشته باشن.

بازي هاي انحصاري هم همين بحثه.شايد من نظر اينه كه Halo 4 در نهايت Visual بهتري داره، يا شايد يكي نظري برعكس من داشته باشه و حتي GOW3 رو بهتر بدونه.ولي ايني كه دقيقا كدوم يكي بازي سنگين تري هستش و به پردازش بيشتري نياز داره رو واقعا هيچ كس نميتونه به طور قطع بگه.مگر اينه همون بازي روي كنسول رقيب توسط همون تيم و با صرف همون زمان و داشتن همون تجربه عرضه بشه.

يعني من و شما دقيق نميتونيم بگيم كه آيا ND ميتونست گرافيك بهتري از TLOU روي 360 اجرا كنه يا نه؟يا برعكسش در مورد 343I و Halo4 و PS3

خب جایی که یه سریا توش گیر کردند بهش میگن بیابون عمدتا در این مکان هیچ گونه آبی یافت نمیشه حالا:
یه سری خود زنی میکنن آییی این دمو cg ئه بعد ناتی گفت in-engine بعد گفتن خب in-game که نیست مثله بقیه بازی های ناتی داگ با 16 تا ps4 اجرا شده!!!!
بعد ناتی داگ گفت in-game گفتن خب ریل تایم که نیست مسلما نمیشه ریل تایم باشه تکلیفش روشنه!!!!
بعد خبر آپدیت شد که ریل تایمه یه سریا دیدن این .... که توش گیر افتادن و دارن دست و پا میزنن فقط بیشتر میکشتشون تو گفتن ناتی حرف مفت میزنه!!
از اون موقعی که میناسیمش فقط CG به خورد ما داده بازی هاش هم که اومده آشغالی نبوده!!!
بعد دیدن فایده نداره یه فلش بک زدن halo vs tlou با یک نگاه به کارنامه تلو میشه فهمید کل سریه هیلو تو تاریخش کلا رو هم دیگه اینقدر افتخارات کسب نکرده:|
بازم دیدن نه اینجوری نمیشه E3 2005 کشیدن وسط و این حرفا حالا رسیدن به 2 نسل پیش خوشبختانه دیگه قبلش مایکرو وجود خارجی نداشته!!(در صنعت گیم)
این بیابونی که توش دارید پرسه میزنید منو یاده آنچارتد 3 میندازه 3 روز نیتن گم شده بود فقط دور خودش میچرخید:| فرقش اینه که اون آخرش یه چاه پیدا کرد توش 2 قطره آب بود شما همونم پیدا نمیکنید:|
وقتی حرفی واسه گفتن نیست مجبورید بحث میکنید؟؟

این رزولوشن و فریم FC4 رو هم کسی نگفت تایید شده یا نه :دی
من که چیزی ندیدم تائید بشه :دی البته زیادی جوگیر شدی من با دیدن گیم پلیش مثل تو فکر نمیکنم بیشتر به این میخوره که فارکرای 3 را 1080P کنی و یکمی به دست و روش برسی و سیقلش داده باشی :دی البته با محیط متنوع تر .

آخرین ویرایش:
به نظرم بحث رو کلا عوض کنیم بهتر باشه :دی
==
واسه FarCry 4 اعلام شده رزولوشن و فریم چقدره؟ من نمایش هاش رو که دیدم اگه تاخیر نخوره و گرافیک هم در حد همین نمایش ها باشم به نظرم چیز خیلی عجیبی بود :دی یعنی اولش فکر می کردم بهترین گرافیک کنفرانس (در مورد بازی هایی که امسال قراره عرضه بشن) واسه AC: Unity هست ولی الان نظرم رو FC4 هست، خیلی خوشگل بود لعنتی :دی

خیلی ببخشید The Division هویجه؟

من که چیزی ندیدم تائید بشه :دی البته زیادی جوگیر شدی من با دین گیم پلیش مثل تو فکر نمیکنم بیشتر به این میخوره که فارکرای 3 را 1080P کنی و یکمی به دست و روش برسی و سیقلش داده باشی :دی البته با محیط متنوع تر .
به نظر من که خیلی عالی بود. اصلا قابل مقایسه با FC3 نبود :دی
خیلی ببخشید The Division هویجه؟
بازی های امسال رو گفتم، ایشون سال دیگه عرضه میشن.

اقا ی پیشنهاد این لیست فسیل شده اول صفحه رو نمیخواید عوضش کنید و جایگزین کنید
بعضی هاش که اومد و معلوم شد اشتباه است
یکسری بازی های دیگه هم رزولوشن معلوم شد که تو لیست نیست مثل battlefield جدید.

بنظر من COD:AW گرافیکش تو بین FPS بهترین بود در مجموع هم جزو بهترین ها :d
yagiahehjmca773s0w2t.jpg

کلا سونی تو ارائه دموها و حرفهایی که درباره کاراش میزنه اغراق میکنه قبلا چندبار از اینکارها انجام داده فقط مردم زود فراموش میکنن بزرگترین و تاریخی ترینش e3 2005 بود بقیه موردها هم دروغهای پراکنده اینور اونور زیاد گفتن آخرین نمونه هم kzsf بود که میگفتن مولتی بازی 1080 با فریم 60 اجرا میشه که تا وقتی بازی نیومد دستشون رو نشد برای کسی خود nd هم حتی چندین بار درباره فیلما و عکسهای بازیاش دروغ گفته مثلا سر u2 یه سری عکس تو فروم گاف گذاشته بودن که همشون بول شات بودن به شکل وحشتناک این لینک عکسها هست

Uncharted 2 direct feed screens - NeoGAF

بعد خود nd میگفت این عکسا actual gameplay هست :))

NeoGAF - View Single Post - Uncharted 2 direct feed screens

کلا خدا میدونه این حرفای سونی و استودیوهاش کی تمومی پیدا میکنه منتظر این دموی آنچارتد 4 باشید.

استاد، Uncharted 2 موقع عرضه گرافیکش از تمامی اون تصاویر بهتر بود. U2 رو اصلا از نزدیک دید شما؟ smh

----------------

بحث متا و فلان بازی vs فلان بازی رو تموم کنید که ربطی به تاپیک نداره، لطفا فقط در مورد موضوع تاپیک بحث کنید. تذکر آخر بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or