اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
شما مطمئنی کار میکنی؟ یا شاید دکونت پرنده پر نمیزنه! تاحال ندیم ادم 24 ساعته تو یه تاپیک این طور چرت و پرت تحویل ملت بده.

نمیدونم این بحث ها واسه چیه! هیلو و انچارتد جفتشون احتمال بالای 90 درصد پاییز 2015 عرضه میشن. تا اون موقعه دندون رو جیگر بزارید، یکبار برای همیشه معلوم میشه که اقا کی تو
گرافیک سر تره. در واقع خیلی منتظر اون روزم، از لحاظ فروش که قطعا هیلو سرتره ولی دوست دارم ببینم از لحاظ متا و اینا کدوم سر تر میشه، اگه هیلو بالاتر بشه چه قدر بخندیم به بعضی ها.

اولا که دکون من به شما ربطی نداره.دوما از کی تا حالا حقیقت شده چرت و پرت؟خیلی ببخشید به حضرت ایکس باکس وان توهین کردم ببخشید X1 همه بازی ها رو روی 4k اجرا میکنه!
در ضمن همش داری میگی اما و اگر و جوابت اینه که شتر در خواب بیند پنبه دانه!تا حالا یدونه از Halo ها هم Goty نشده! پس نیا اینجا از بازی که نیومده یا میخواد در سال های آینده بیاد مایه بزار!از چیزی که الان هست مایه بزار.بخوای هم پای اونا رو وسط بکشی رایز عزیزتون با رزولوشن 900p و پلی گون های کاهش یافته اجرا میشد Titan Fall هم همینطور.Killzone SF که بازی لانچ بود همون اول 1080 بود

- - -ویرایش - - -

میدونی مشکل بحث های طولانی و بی نتیجه این تاپیک ها واسه چیه؟ مشکل وجود افرادی با فهم یک کودک 10 ساله که همه چی رو باید براشون تشریح کرد.اون جمله ی گرافیک از جمله بعدش جداست! یعنی حتما باید عین توضیح برای بچه ده ساله اینجا هم باید دو ساعت توضیح بدم که اقا جان منظور من از مشخصا شدن بهترین گرافیک انتخاب یکی از اون دو بازی در بخش بهترین گرافیک GOTY هستش. یه خدا اگه پست رو با ارامش بخونی تمام این مشکلات رفع میشه.:|
در ضمن حول نکن منم نگفتم قراره که هیلو بزنه انچارتد رو بترکونه، گفتم تا اون موقعه صبر کنید ببینید نتیجه چی میشه. الانم هیچی از دو بازی نمایش داده نشده و فقط یه احمق میتونه بگه کدوم بازی قرار متاش بیشتر بشه. تنها چیزی که قابل پیش بینیه فروش بیشتر هیلوست.

فکر کنم شما کارشناس فروش سایت آمازونی که میدونی Halo چقد میفروشه!
در ضمن انگار ID دیشبیت بن شده اومدی با این ID ترول میکنی؟

در ضمن همش داری میگی اما و اگر و جوابت اینه که شتر در خواب بیند پنبه دانه!تا حالا یدونه از Halo ها هم Goty نشده! پس نیا اینجا از بازی که نیومده یا میخواد در سال های آینده بیاد مایه بزار!

با شما جماعت که تو تمام بحث ها فقط بلدید اخرش بگید اره عروسک من خوشگل تره، اره عروسک من تاحالا هزارتا قوطی گرفته، اره عروسک من و ... فقط و فقط باید عین خودتون بحث کرد.

اینو میبینی، هر وقت یکی از بازی هاتون به این رسید بیا باهم صحبت میکنیم.
c329b068fde5fc4b1.png

در ضمن انگار ID دیشبیت بن شده اومدی با این ID ترول میکنی؟

یعنی ادم از زندگیش نامید میشه میبینه جوون مملکت اینقدر سطح فکریش فاخره!
اره من اومدم دارم ترول میکنم ! میشه خواهشا اون جمله ای که ترول کردم رو بیارید ببینم کدومه منظورتون.البته مطمئنا این که برام عجیبه شاغل مملکتمون چه طور میاد 24 ساعته چرت میگه قطعا جزو ترول سونی حساب نمیشه.;;)
در ضمن حتما باید بیام اینجا با چرت و پرت گفتم 24 ساعته وقت ملت رو بگیرم تا ثابت بشه ID دیگه ای ندارم.
ببخشید ببخشید 10000 مرتبه ببخشید ولی همین که گفتین فقط میتونه یه بازی TPS رو با یه بازی FPS مقایسه کنه! چون این 2 تا ربطی به هم ندارن! رقیب هیلو قرار بود کیلزون باشه که هیچ وقت بهش از نظر انلاین و گیم پلی نرسید... تنها بازی قابل مقایسه با هیلو به نظرم Destiny هستش که توی یه سبک و سیاق هستند.واسه Uncharted 4 هم ایکس وان فقط تومب ریدر رو داره که در حد و اندازه انچارتد نیست.خواهشا انقدر چیزای بی ربط رو سره قدرت کنسولی به هم دیگه نچسبونین...هر 2 تای کنسول های این نسل ضعیف تر از چیزین که باید باشن حالا PS4 یه مقدار قوی تره.سازنده ها هم زیاد وقت نمیذارن روی X1 به جز انحصاری هاش....
2 روز دیگه لابد فیفا رو با GTA مقایسه میکنین 4 روز دیگه هم Forza رو با little big planet!
انقدر جوش نزنید و اهمیت ندید به رزولوشن و این جور چیزا هر کی با انحصاری هایی که داره به عشق و حالش رو کنه! اگه لنگ رزولوشن هستین برین PC ...

یه سوال اگه از مقایسه ی دو بازی غیر هم سبک نمیشه نتیجه ای گرفت پس در GOTY دقیقا چه جوره که میان یه بازی ارکید رو با شوتر مقایسه میکنن و ...
خیلی سادست دو بازی غیر هم سبک رو مقایسه میکنن تا بگن کدوم کیفیتش بیشتره یعنی الان متای انچارتد بشه 50 هیلو بشه 100 پس طبق نطق شما نمیشه گفت هیلو بهتره! اقا ولمون کن بابا.

آخرین ویرایش:
از لحاظ متا و اینا کدوم سر تر میشه، اگه هیلو بالاتر بشه چه قدر بخندیم به بعضی ها.
آره نه اینکه سبکشونم خیلی شبیه برا همین باید بهتر بودنشونو با متا مشخص کرد

مقایسه گرافیکی بین این دو بازی اشکال نداره اما مقایسه متا داره چون تو دو سبک مختلفن اینا

در ضمن حول نکن منم نگفتم قراره که هیلو بزنه انچارتد رو بترکونه، گفتم تا اون موقعه صبر کنید ببینید نتیجه چی میشه. الانم هیچی از دو بازی نمایش داده نشده و فقط یه احمق میتونه بگه کدوم بازی قرار متاش بیشتر بشه. تنها چیزی که قابل پیش بینیه فروش بیشتر هیلوست.
ببخشید ببخشید 10000 مرتبه ببخشید ولی همین که گفتین فقط میتونه یه بازی TPS رو با یه بازی FPS مقایسه کنه! چون این 2 تا ربطی به هم ندارن! رقیب هیلو قرار بود کیلزون باشه که هیچ وقت بهش از نظر انلاین و گیم پلی نرسید... تنها بازی قابل مقایسه با هیلو به نظرم Destiny هستش که توی یه سبک و سیاق هستند.واسه Uncharted 4 هم ایکس وان فقط تومب ریدر رو داره که در حد و اندازه انچارتد نیست.خواهشا انقدر چیزای بی ربط رو سره قدرت کنسولی به هم دیگه نچسبونین...هر 2 تای کنسول های این نسل ضعیف تر از چیزین که باید باشن حالا PS4 یه مقدار قوی تره.سازنده ها هم زیاد وقت نمیذارن روی X1 به جز انحصاری هاش....
2 روز دیگه لابد فیفا رو با GTA مقایسه میکنین 4 روز دیگه هم Forza رو با little big planet!
انقدر جوش نزنید و اهمیت ندید به رزولوشن و این جور چیزا هر کی با انحصاری هایی که داره به عشق و حالش رو کنه! اگه لنگ رزولوشن هستین برین PC ...

با شما جماعت که تو تمام بحث ها فقط بلدید اخرش بگید اره عروسک من خوشگل تره، اره عروسک من تاحالا هزارتا قوطی گرفته، اره عروسک من و ... فقط و فقط باید عین خودتون بحث کرد.

اینو میبینی، هر وقت یکی از بازی هاتون به این رسید بیا باهم صحبت میکنیم.

یعنی ادم از زندگیش نامید میشه میبینه جوون مملکت اینقدر سطح فکریش فاخره!
اره من اومدم دارم ترول میکنم ! میشه خواهشا اون جمله ای که ترول کردم رو بیارید ببینم کدومه منظورتون.البته مطمئنا این که برام عجیبه شاغل مملکتمون چه طور میاد 24 ساعته چرت میگه قطعا جزو ترول سونی حساب نمیشه.;;)
در ضمن حتما باید بیام اینجا با چرت و پرت گفتم 24 ساعته وقت ملت رو بگیرم تا ثابت بشه ID دیگه ای ندارم.

وقعا LOL هستی.الان با این حرفت کل انجمن و هدفش رو بردی زیر سوال.یعنی اگه ما بگیم Ps4 بهتره عروسک بازیه؟PS4 عروسکه؟اگه اینطوریه اسم انجمن الان باید کودک سنتر بود نه بازی سنتر.در ضمن این که قدرت PS4 بیشتره به همه ثابت شده مال من بهتره ای وجود نداره!نمیدونم چرا تا حقیقتو میگیم بعضیا از درون آتیش میگیرن!وقتی PS4 بهتره میشه عروسک حالا اگه X1 برتر بود میشد حضرت Xbox در عرش کبریا!!!

آخرین ویرایش:
تاریخ مقاله رو دیدی ؟
درسته اون مقاله مال تریلر اول بود چه چند هفته ی قبل منتشر شد
ولی بازم فکر نمیکنم این چند هفته ای تفاوت خاصی از نظر رزولوشن و فریم بوجود اومده باشه
حالا منتظر میمونیم اگر مقاله ی جدیدی راجع به تریلر E3 اومد هم میذارم

کلا سونی تو ارائه دموها و حرفهایی که درباره کاراش میزنه اغراق میکنه قبلا چندبار از اینکارها انجام داده فقط مردم زود فراموش میکنن بزرگترین و تاریخی ترینش e3 2005 بود بقیه موردها هم دروغهای پراکنده اینور اونور زیاد گفتن آخرین نمونه هم kzsf بود که میگفتن مولتی بازی 1080 با فریم 60 اجرا میشه که تا وقتی بازی نیومد دستشون رو نشد برای کسی خود nd هم حتی چندین بار درباره فیلما و عکسهای بازیاش دروغ گفته مثلا سر u2 یه سری عکس تو فروم گاف گذاشته بودن که همشون بول شات بودن به شکل وحشتناک این لینک عکسها هست

Uncharted 2 direct feed screens - NeoGAF

بعد خود nd میگفت این عکسا actual gameplay هست :))

NeoGAF - View Single Post - Uncharted 2 direct feed screens

کلا خدا میدونه این حرفای سونی و استودیوهاش کی تمومی پیدا میکنه منتظر این دموی آنچارتد 4 باشید.

کلا سونی تو ارائه دموها و حرفهایی که درباره کاراش میزنه اغراق میکنه قبلا چندبار از اینکارها انجام داده فقط مردم زود فراموش میکنن بزرگترین و تاریخی ترینش e3 2005 بود بقیه موردها هم دروغهای پراکنده اینور اونور زیاد گفتن آخرین نمونه هم kzsf بود که میگفتن مولتی بازی 1080 با فریم 60 اجرا میشه که تا وقتی بازی نیومد دستشون رو نشد برای کسی خود nd هم حتی چندین بار درباره فیلما و عکسهای بازیاش دروغ گفته مثلا سر u2 یه سری عکس تو فروم گاف گذاشته بودن که همشون بول شات بودن به شکل وحشتناک این لینک عکسها هست

Uncharted 2 direct feed screens - NeoGAF

بعد خود nd میگفت این عکسا actual gameplay هست :))

NeoGAF - View Single Post - Uncharted 2 direct feed screens

کلا خدا میدونه این حرفای سونی و استودیوهاش کی تمومی پیدا میکنه منتظر این دموی آنچارتد 4 باشید.

7LebMKT.gif

دلم میسوزه :(
طرف زود اومد گفت که نمایش انچارتد 4 مثل بقیه نمایش های ND ریل تایم نیست زود لایک لایک لایک رو بزن :)) کمتر از 1 ساعت جوری آب قطع شد که نمیدونستن چجوری جمعش کنن زود بحث TLoU vs Halo 4 رو آوُرد وسط :)) که اونم نظرشون رو محترم میشماریم اما خب حقیقت رو هرکسی که TLoU رو بازی کرده باشه میدونه , فقط همون چراغ قوه ای که توی بازی هست اندازه 90% بازی های دیگه پردازش میخواد انقدر افکت روش پیاد کردن.

بعدشم که خشکسالی راه افتاد و افتادن دنبال نمایش کیلزون 2 توی E3 2005 و طرف توی تاپیک همسایه میگه ND داره با سخت افزار ضعیف گرافیک میسازه پس غول گرافیکی نیست :))

وقتی حرفی برای گفتن ندارین و استدیو های فرست پارتی ــتون چه از لحاظ متا چه از لحاظ گرافیک چه از لحاظ Creativity به کمپانی رقیب نمیرسن بهتره بکشین کنار, یا بچسبین به استدیو 3rd party و رایز و اینا.

دلم میسوزه :(
طرف زود اومد گفت که نمایش انچارتد 4 مثل بقیه نمایش های ND ریل تایم نیست زود لایک لایک لایک رو بزن :)) کمتر از 1 ساعت جوری آب قطع شد که نمیدونستن چجوری جمعش کنن زود بحث TLoU vs Halo 4 رو آوُرد وسط :)) که اونم نظرشون رو محترم میشماریم اما خب حقیقت رو هرکسی که TLoU رو بازی کرده باشه میدونه , فقط همون چراغ قوه ای که توی بازی هست اندازه 90% بازی های دیگه پردازش میخواد انقدر افکت روش پیاد کردن.

بعدشم که خشکسالی راه افتاد و افتادن دنبال نمایش کیلزون 2 توی E3 2005 و طرف توی تاپیک همسایه میگه ND داره با سخت افزار ضعیف گرافیک میسازه پس غول گرافیکی نیست :))

وقتی حرفی برای گفتن ندارین و استدیو های فرست پارتی ــتون چه از لحاظ متا چه از لحاظ گرافیک چه از لحاظ Creativity به کمپانی رقیب نمیرسن بهتره بکشین کنار, یا بچسبین به استدیو 3rd party و رایز و اینا.
آره بابا بازیهای سونی تو تمام زمینه ها گز اعلای اصفهان هستن، بازی های مایکروسافت هم پشمک حاج عبداله :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or