اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
کجا گفته نزدیک میشه ؟
this ranks as one of the most exceptional technical achievements of the current-gen era, convincingly, up to the standards set by the likes of Uncharted 3 or Halo 4
نکنه up to میشه نزدیک شدن ؟ عزیز up to اینجا یعنی در حد , یعنی در حده استانداردایی که اون 2 تا دارن نه اینکه تاره نزدیک شده !

اولا بنده متن دم دستم نبود و از رو حافظه چیزی که یادم بود رو گفتم که شما به یک کلمه گیر می دی ...
دوما گفته به استاندارد هایی که هیلو 4 وضع می کنه نه به خود هیلو 4. سوما نگفتی چرا هیلو 4 اون حس رو در تمام مدتش داره ...
در ضمن من به GOW:A کاری نداشتم اگه به آخر پستم دقت می کردی . حرفم مقایسه H4 و GOW 3 بود.

دوست عزیز بدور از فن بازی حرف code 888 کاملا درسته منظور زسوند ایشون میگه تو gow3 زمان خودش جوری بوده که تو 20 دقیقه اول حس نسل بعد تداعی میشده
وبعدا halo 4 هم همین حس به ادم دست میده
شما منظورش خوب متوجه نشدی.

دقیقا کجاش رو متوجه نشده .... ؟؟؟؟‌ کجای این متن گفته بازی تو سال 2010 حس و حال نسل بعد رو میداده .... که بعدا یه بازی دیگه در سال 2012 اون حس رو به ادم میده ...

اون dosent این معنی رو میده
یا very very close

While Halo 4 doesn't quite engender that feeling of hushed awe, it gets very, very close

کلا تو چند پست اخر بعضی از کلمات مجهول غیر فارسی رو متوجه معنیشون شدم ...

دقیقا کجاش رو متوجه نشده .... ؟؟؟؟‌ کجای این متن گفته بازی تو سال 2010 حس و حال نسل بعد رو میداده .... که بعدا یه بازی دیگه در سال 2012 اون حس رو به ادم میده ...

اون dosent این معنی رو میده
یا very very close

کلا تو چند پست اخر بعضی از کلمات مجهول غیر فارسی رو متوجه معنیشون شدم ...

شما لطف کن Hushed awe رو برای ما زبون نفهم ها ترجمه کن ...

تحلیل شخصی؟!!! این که شما نمیتونی درست درمون ترجمه کنی و موضوع رو درک کنی تقصیر من نیست.
جالبه به خدا شما از دو خط بالاتر بخون اصلا چرا دو خط بالاتر از اول مقاله تا اونجایی که بحثشه در مورد گرافیک صحبت میکنه

The results of the studio's work are compelling. From the smallest rendering elements to the sense of overall size and scale, Halo 4 represents an impressive leap over what has come before, producing scenes we can describe as being of genuine magnificence. Remember that feeling you had when playing the first 20 minutes of God of War 3 for the first time? The sensation that the developers had somehow extracted next-gen visuals from current gen hardware? While Halo 4 doesn't quite engender that feeling of hushed awe, it gets very, very close - and more importantly the game does a great job of maintaining that level of quality across the entirety of the campaign.

تو جمله قبلش داره در مورد رندرینگ صحبت میکنه درسته؟ بعد یهو میاد میگه اما بازیش حس و حالش مثل GOW نیست. نمیدونم شما چی برداشت میکنی
تا اونجایی که من میدونم رندرینگ تو بحث تکنیکی مطرحه نه حس و حال و قشنگی بازی شما اگه دنبال اونجور مقاله ها میگردی باید تحلیلای IGN رو بخونی نه مقاله های DF رو

اینم البته تو تحلیل GOWA در مورد GOW3 نوشته شده
پ.ن : واقعا حیفه که DF مقاله مستقل برای GOW3 نداره

The thing is, breaking new technological barriers is a really tough call this time around. In the post-Uncharted 2 era, 2010's God of War 3 cemented Sony first-party's reputation for the most technologically advanced, visually breathtaking platform exclusives available on any home console. It remains a riotous celebration of an era where the true potential of the PS3's hardware was finally tapped. The first 30 minutes was game-changing stuff - a technical and artistic achievement that reset our expectations for what current-gen hardware was capable of. In that magical, jaw-dropping first half-hour, it was almost as though Sony Santa Monica had somehow software-injected a next-generation PlayStation into the current hardware.

اولا بنده متن دم دستم نبود و از رو حافظه چیزی که یادم بود رو گفتم که شما به یک کلمه گیر می دی ...
دوما گفته به استاندارد هایی که هیلو 4 وضع می کنه نه به خود هیلو 4. سوما نگفتی چرا هیلو 4 اون حس رو در تمام مدتش داره ...

توضیحش برای کسی که احتمالا gow بازی نکرده و ضمنا نمیخواد چیزی رو قبول کنه ...سخت نیست غیر ممکنه ... چه بسا که ده بار گفته شد که گرافیک دقیقه 1 بازی با دقیقه اخر بازی هیچ فرقی با هم ندارن و به طور قطع نبرد با زئوس اوج گرافیک و افکت های بازی رو به تصویر میکشه

آخرین ویرایش:
حالا که دمه دست اومد متن ؟ قشنگ بخونش ...
وضع چیه ؟! عزیزم گفته likes of uncharted 3 & halo 4 یعنی مثل استانداردهای اون 2 تا
اون تیکه ی متنت هم که بزرگ کردم یه بار گذاشتم گفته هیلو4 اون حسو نداره بعد میگه بگو چرا داره !8-|
Halo 4doesn'tquite engender that feeling of hushed awe

آخرین ویرایش:
متاسفانه فن های xbox از جمله خودم نمیخوان قبول کنن تو بحث گرافیک از کنسول سونی ضعیف ترن چه نسل قل چه این نسل (دیگه بازیهای آخر نسل سونی جواب گو همه چی هستن)

جالبه به خدا شما از دو خط بالاتر بخون اصلا چرا دو خط بالاتر از اول مقاله تا اونجایی که بحثشه در مورد گرافیک صحبت میکنه

تو جمله قبلش داره در مورد رندرینگ صحبت میکنه درسته؟
تا اونجایی که من میدونم رندرینگ تو بحث تکنیکی مطرحه نه حس و حال و قشنگی بازی شما اگه دنبال اونجور مقاله ها میگردی باید تحلیلای IGN رو بخونی نه مقاله های DF رو

اینم البته تو تحلیل GOWA در مورد GOW3 نوشته شده
پ.ن : واقعا حیفه که DF مقاله مستقل برای GOW3 نداره
Halo 4 represts an impressive leap from what has come before,producing scenes of we can describe as being of genuine magnificence
اگر نیاز به ترجمه داره که ترجمه کنم اگر هم نه که فکر می کنم جواب شما رو داده باشم

توضیحش برای کسی که احتمالا gow بازی نکرده و ضمنا نمیخواد چیزی رو قبول کنه ...سخت نیست غیر ممکنه ... چه بسا که ده بار گفته شد که گرافیک دقیقه 1 بازی با دقیقه اخر بازی هیچ فرقی با هم ندارن چه بسا نبرد با زئوس اوج گرافیک و افکت های بازی رو به تصویر میکشه
آقا شما واسه ما اولا hushed awe رو توضیح بده دوما بگو به چه دلیلی نویسنده ی متن این نظرو فقط در مورد 20 دقیقه اول GOW3 داره اما کل هیلو 4 رو همینطور می دونه؟

@the end of ps
ویرایش:داداش شرمنده به نظرم زیادی تند جواب شما رو دادم
اون جمله استاندارد ها قسمت آخرش ترجمه دقیقش اینه:
در حد استاندارد هایی که توسط امثال هیلو 4 و آنچارتد 3 وضع می شه
اون جمله ای هم که DF در مورد H4 می گه ترجمه اش اینه:
در حالی که Halo4 کاملا اون حس wow (ترجمه دقیقش چیز بیخودی می شه) رو بوجود نمیاره اما خیلی خیلی به اون نزدیک می شه...

آخرین ویرایش:
XsmokeX@

ببین یعنی کامنتای با نشاطی میدیا:d

When Microsoft lost Bungie, it was in danger of losing the soul of its most popular console franchise. In creating a new Halo trilogy, newcomers 343 Industries faced an intimidating challenge - to utilise the immense talent it had at its disposal and the access it had to getting the most out of the Xbox 360 hardware in creating a sequel that honoured Bungie's massive accomplishments, while at the same time striking out in new directions. In a marketplace dominated by Battlefield, Call of Duty, and a creeping sense of first-person shooter fatigue, 343 Industries had to make Halo feel special again.
The results of the studio's work are compelling. From the smallest rendering elements to the sense of overall size and scale, Halo 4 represents an impressive leap over what has come before, producing scenes we can describe as being of genuine magnificence. Remember that feeling you had when playing the first 20 minutes of God of War 3 for the first time? The sensation that the developers had somehow extracted next-gen visuals from current gen hardware? While Halo 4 doesn't quite engender that feeling of hushed awe, it gets very, very close - and more importantly the game does a great job of maintaining that level of quality across the entirety of the campaign.

اول میاد هیلو 4 رو با هیلوهای بانجی مقایسه میکنه اون جمله رو میگه که شما گفتی که پیشرفت زیادی داشته. بعد هم با 20 ی اول GOW مقایسه میکنه میگه به اون نمیرسه

بچه ها دیگه شبتون بخیر ادامه بحث باشه برا فردا صبح=;

@the end of ps
معنی quite می دونی اینجا چیه ؟
فعل set هم تو اون جمله ی استاندارد های هیلو 4 فکر میکنم واضح باشه . اگر نمی دونی یعنی چی تو دیکشنری بزن...
آخر متن هم در مورد اینکه می گی اون حسو نداره می گه it gets very very close
ببخشید شما که up to رو میگید نزدیک شدن (اصلا هیچی چیزی که بگه نزدیک شده در متن وجود نداره) دیکشنری باید بزنی یا من ؟!
بخش آخره کامنتت هم بله خودمم گفتم خیلی سلیس گفته اون حسو نمیده ولی خیلی خیلی نزدیک شده بهش (اینجا میگه نزدیک شده نه اونجا)
اون جمله خیلی مشخه که راجب اسنشن گفته از نظره تکنیکی در حده استانداردهای اون 2تاس دیگه بحث نمیخواد اینقدر ! اگر قبول نداری نظرت محترم بیخیال ... اشتباه از منه که معمولا بحث طولانی نمیکنم الان دارم سره یه چیزه واضح بحث میکنم ! (اونم از آنچارتد4 رسیدن به اینجاها !!)

XsmokeX@

ببین یعنی کامنتای با نشاطی میدیا:d

اول میاد هیلو 4 رو با هیلوهای بانجی مقایسه میکنه اون جمله رو میگه که شما گفتی که پیشرفت زیادی داشته. بعد هم با 20 ی اول GOW مقایسه میکنه میگه به اون نمیرسه

بچه ها دیگه شبتون بخیر ادامه بحث باشه برا فردا صبح=;

ببخشید شما که up to رو میگید نزدیک شدن (اصلا هیچی چیزی که بگه نزدیک شده در متن وجود نداره) دیکشنری باید بزنی یا من ؟!
بخش آخره کامنتت هم بله خودمم گفتم خیلی سلیس گفته اون حسو نمیده ولی خیلی خیلی نزدیک شده بهش (اینجا میگه نزدیک شده نه اونجا)
اون جمله خیلی مشخه که راجب اسنشن گفته از نظره تکنیکی در حده استانداردهای اون 2تاس دیگه بحث نمیخواد اینقدر ! اگر قبول نداری نظرت محترم بیخیال ... اشتباه از منه که معمولا بحث طولانی نمیکنم الان دارم سره یه چیزه واضح بحث میکنم ! (اونم از آنچارتد4 رسیدن به اینجاها !!)

آقا من نوکر جفتتون هستم شرمنده اگه جوابای من تند بود و ناراحت شدین
@benjohn
داداش حرف شما هنوز اون قسمت genuine magnificence رو توجیح نمی کنه . اون قسمتی هم که دوستان ترجمه کردن کاملا معناش واضحه ولی من بحثو دیگه ادامه نمی دم
@the end of ps
گفتم اون قسمت نزدیک شدن رو از رو متن نگفتم و تو حافظه ام هر چی بود همونو گفتم اون قسمت آخر پست قبلیم رو هم ویرایش کردم دیگه فکر می کنم واضح باشه همه چی

شب همه ی دوستان هم خوش ...

Halo 4 represts an impressive leap from what has come before,producing scenes of we can describe as being of genuine magnificence
اگر نیاز به ترجمه داره که ترجمه کنم اگر هم نه که فکر می کنم جواب شما رو داده باشم

آقا شما واسه ما اولا hushed awe رو توضیح بده دوما بگو به چه دلیلی نویسنده ی متن این نظرو فقط در مورد 20 دقیقه اول GOW3 داره اما کل هیلو 4 رو همینطور می دونه؟

@the end of ps
ویرایش:داداش شرمنده به نظرم زیادی تند جواب شما رو دادم
اون جمله استاندارد ها قسمت آخرش ترجمه دقیقش اینه:
در حد استاندارد هایی که توسط امثال هیلو 4 و آنچارتد 3 وضع می شه
اون جمله ای هم که DF در مورد H4 می گه ترجمه اش اینه:
در حالی که Halo4 کاملا اون حس wow (ترجمه دقیقش چیز بیخودی می شه) رو بوجود نمیاره اما خیلی خیلی به اون نزدیک می شه...

من که کلا متوجه نشدم شما و دوستان :d hushed awe رو چی برای خودتون ترجمه کردید ولی هر چی هست حس و حال نیست >:)... از اونجا که ترجمه تحت و اللفظی هم هیچ فایده ای نداره ... تنها معادلی که من میتونم استفاده کنم ... مخوف و خوفناک هستش ... شایدم کاملا اشتباه کنم ولی این معنی جدا از محتوای کلمات کاملا با مظمون جمله هم مطابقت داره ....

و کلا نمیدونم چه طوری از پس این جمله همچین تفاسیری با دوز 720 درصد سفسطه داره بیان میشه ...

شما وقتی بعد از دیدن یک گرافیک خفن که کیفیتش رو قبلا تجربه نکردی هیجان زده بشی و بعد اون یک بازی دیگه رو اگه ببینی که از لحاظ گرافیکی در یک حد باشن دیگه زیاد برات هیجان انگیز نیست و اون حس بازی اول رو بهت القا نمیکنه و برات عادی میشه

اما بهتره برگردیم سر بحث اصلی که دیگه از ناتوانی و بی جوابی سر اون 20 دقیقه مانور ندید بهتره یه جورایی خود تخریبیه ... واقعا خنده داره ... کل هیلو رو با 20 دقیقه اول gow مقایسه که بسی از نظر ما فوق العاده است این موضوع ....

بعد نکته بعدی جالبه چقدر خوب میپیچونید و بحث رو عوض میکنید ... بعد از تایید رئال تایم بودن بازی زدید به tlou و بعدش زدید گرافیک نسل قبل و اخر رسیدید به gow و کلا از به زبون اوردن مجدد tlou تفره میرید..... من نمیدونم دنبال چی میگردید ... ولی خیلی جالبه تو همون جمله ای که هی نقل قولش میکنید اسم انچارتد 3 مقدم بر همون هیلو 4 اومده و تازه gow a برابر با اونها در نظر گرفته شده ... در حالی که این مقایسه ها الزاما فکت نیست و یکی از دلایلش میتونه من باب مثل باشه برای توجیه بیشتر خواننده مقاله ... و همین موضوع میتونه تناقض مقایسه ای هیلو با gow 3 و هیمن طور gow:a با هیلو رو بیشتر توجیه کنه .

ولی خوب کاملا انچارتد کات میشه و هیلو میشه بازی نسل و من نمیدونم الان tlou و gta اینجا رسما نقش پشمک رو بازی میکنن که ما از بازی های 2012 برای خودمون فکت صادر میکنیم ... این چه جور بحث کردنیه دیگه ...اعجاب انگیزه ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اخرم کسی جواب سوالم رو نداد ... ولی میخوام بدونم چطوری یه اکشن ادونچر سوم شخص که در 50 - 60 درصد بازی با 2 شخصیت دیگه همراهه با جزئیات کاملا همسطح با شخصیت اصلی با یه شوتر اول شخص مقایسه میشه ... اصلا امکان همچین مقایسه ای درست و منصفانه هست ... خیلی دوست دارم بدونم ...

یه سوال کوچیک فنی دارم برای بالا بردن اطلاعات خودم ... این سوم شخص بودن و اول شخص بودن تاثیری روی گرافیک بازی و افزایش فشار روی پردازش بازی میزاره یا نه ... مثلا تو سوم شخص پردازش خود شخصیت اصلی و چند ضلعی ها و پالیگان های کارکتر حجم بیشتری از پردازش رو به دستگاه تحمیل میکنه یا نه ؟؟؟ در مقایسه با یه اول شخص که شخصیت اصلی حضور نداره ... فقط تو بحث دوستان برام این سوال پیش اومد

آخرین ویرایش:
الان چرا بعضی ها بحث رو وارد حاشیه کردن؟بنده هنوز نظرات حضرات و اساتید بازی سنتر رو در مورد 1080 و 60 فریم بودن BF4 Hard line روی Xbox one نشنیدم! خیلی ها بودن خودشون رو مسخره عام و خاص کرده بودند و میگفتند Xone به 1080 نمیرسه و همش موج موج میکردن 720 720 میکردن الان این حضرات که همین جا هم هستند و کامنتهای خودشون رو لایک میکنند چرا در این مورد سکوت کردند؟ ... !!!

الان 1080P بودن بازيا واسه XONE شده افتخار كه اينطور روش مانور ميدين؟ چيزى كه از اول نسل رو PS4 شاهد بوديم ...
حداقل بگين اون عكس بالا رو بردارن ..

عزیزان دو نسل گذشته بهترین کیفیت ها ی مولتی چه فریم چه رزولوشن معمولا رو پلتفرم مایکروسافت بوده خوب این نسل هم اکثرا رو پلتفرم سونی ارجعیت داشته که این وضعیت کاملا در حال بهبود هست ... دو نسل طرفدارای سونی این وضعیت رو تحمل کردن مشکلی هم نداشتن تو چند تا عنوان هم طرفدار های مایکروسافت این مشکل رو دارند ولی به کل تفاوت و تاثیرش رو کیفیت تجربه گیم پلی به اون صورت تاثیر گذار نیست و خوشحال میشم مانور سازنده ها رو چیزی بیش از این اعدادو ارقام باشه...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or