اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
من نمیدونم دقیقا سونی فن ها میخوان از چیه TLOU دفاع کنند!!؟:d
بازی نسل قبلی که بیشترین جایزه گرافیکی سال پیش رو در حضور بازیهای نسل جدید (Ryse , Killzone) بدست آورده به تنها چیزی که نیاز نداره دفاع کردنه!!!:d
حالا هر کسی هر چی نظرش هست محترمه ولی این تغییری تو اصل قضیه که TLOU بهترین گرافیک نسل پیش بوده رو نداره.

این عکس ها رو نمیشه تجزیه تحلیل کرد باید به کسی که اینا رو با هم دیگه مقایسه کرده یه لبخند زد و توی افق محوش کرد :دی برای مقایسه دو تا بازی باید باید شرایط یکسان در نظر بگیریم نه که یکیش رنگ و وارنگ باشه اون یکی زیر دخمه های تاریک فوررانر ها :دی
چرا نمیشه تجزیه تحلیل کرد ؟! اتفاقا شات ها رو با دقت نگاه کن ! شرایط یکسانه هر دو در فضای بسته هستن و نورپردازی مستقیم دارن اگر قرار بود فضای باز شات گذاشته بشه فضای برفی در کیلزون 3 بهترین در K3 بود

a0j92tjnjlrej27m3qsi.jpg

البته DF تو تحلیل خود Halo 4 گفته که
20 دقیقه اول GOW3 رو یادتون میاد که قشنگ حس نسل بعد رو داشت Halo 4 این حس رو بهتون نمیده ولی خیلی نزدیک میشه.

خوب خیلی ساده گفته که گرافیک Halo4 نزدیک به Gow3 میشه ولی بهش نمیرسه یادمون نره هیلو 30 فریمه و GOW3 چیزی بین 45 تا 60 و بعد هم یادمون نره هیلو به GOW3 که بازی سال 2010 هست نرسیده دیگه امثال TloU و Beyond باشه طلبتون
خسته نشدی ی قضیه به این سادگی 100 بار تاحالا مطرح کردی؟ اصلاً آقا جون اینو ولش کن همین DF که ازش نقل قول گذاشتی سره GOW:A ببین چی گفته !
For anyone looking to see what the PS3 hardware is truly capable of when pushed to its limits, this ranks as one of the most exceptional technical achievements of the current-gen era, convincingly up to the standards set by the likes of Uncharted 3 or Halo 4

بازی نسل قبلی که بیشترین جایزه گرافیکی سال پیش رو در حضور بازیهای نسل جدید (Ryse , Killzone) بدست آورده به تنها چیزی که نیاز نداره دفاع کردنه!!!:d
حالا هر کسی هر چی نظرش هست محترمه ولی این تغییری تو اصل قضیه که TLOU بهترین گرافیک نسل پیش بوده رو نداره.

اینو من تو تاپیک جوایز بهش اشاره کرده بودم ... کلا باید این نوشته رو اب طلا گرفت

- - -ویرایش - - -

خسته نشدی ی قضیه به این سادگی 100 بار تاحالا مطرح کردی؟ اصلاً آقا جون اینو ولش کن همین DF که ازش نقل قول گذاشتی سره GOW:A ببین چی گفته !

god:a چه ربطی به tlou داره ؟؟؟

20 دقیقه اول GOW3 رو یادتون میاد که قشنگ حس نسل بعد رو داشت Halo 4 این حس رو بهتون نمیده ولی خیلی نزدیک میشه.

خوب خیلی ساده گفته که گرافیک Halo4 نزدیک به Gow3 میشه ولی بهش نمیرسه یادمون نره هیلو 30 فریمه و GOW3 چیزی بین 45 تا 60 و بعد هم یادمون نره هیلو به GOW3 که بازی سال 2010 هست نرسیده دیگه امثال TloU و Beyond باشه طلبتون
سلام علیکم:dبا عرض سلام و بدون زدن حضرت متعالی!اولا" DF فرمودن که 20 دقیقه اول Gow3 حس نسل بعدی داره با اینکه حس H4 بهش نزدیکه ولی کل بازی این حس رو نگه میداره نه فقط برای 20 دقیقه:dدوما" توی نقد GOW:A اشاره کردن که گرافیکش بهتره GOW3 هست و به استانداردهای هیلو نزدیک میشه
With Regards
Afshin

سلام علیکم:dبا عرض سلام و بدون زدن حضرت متعالی!اولا" DF فرمودن که 20 دقیقه اول Gow3 حس نسل بعدی داره با اینکه حس H4 بهش نزدیکه ولی کل بازی این حس رو نگه میداره نه فقط برای 20 دقیقه:dدوما" توی نقد GOW:A اشاره کردن که گرافیکش بهتره GOW3 هست و به استانداردهای هیلو نزدیک میشه
With Regards
Afshin

یعنی واقعا این تحلیلت دندان شکن بودها:d

حالا چه 20 دقیقه چه 100 دقیقه اون 20 دقیقه رو مثال زده چون وقعا نفس گیره بازی کردی که ان شالله بعد هم کجای تحلیل اسنشن گفته گرافیکش پایینتر از هیلو هست بگو چون من هر چی گشتم ندیدم

یعنی واقعا این تحلیلت دندان شکن بودها:d

حالا چه 20 دقیقه چه 100 دقیقه اون 20 دقیقه رو مثال زده چون وقعا نفس گیره بازی کردی که ان شالله بعد هم کجای تحلیل اسنشن گفته گرافیکش پایینتر از هیلو هست بگو چون من هر چی گشتم ندیدم
میگه GOWA به استانداردای هیلو 4 رسیده یعنی چی؟:-/
ببین به کجا رسیدم, ای کاش جواب اونی که گفت مایکروسافت انحصاری اپن ورلد نداره رو نمیدادم:|

With Regards
Afshin
DF اون 20 دقیقه ی اولو مثال زده چون به شکل وحشتناکی حماسی شروع میشه و اون صحنه های اسب و پوزایدن و چرخش دوربین و تایتان ها در پس زمینه همون اول کار گرافیکو به رخ میکشه وگرنه GOW3 کل بازی با همون کیفیته و در DF اسنشن اتفاقا گفته گرافیک GOW 3 در کل از اسنشن هم کمی بهتره , کجا گفته اسنشن از 3 بهتره ؟!

TLoU نه تنها تو بخش گرافیکی بلکه من حیث المجموع بهترین بازی نسل شد :d دیگه کسی که نخواد اینو قبول کنه، قبول نمیکنه، بحث نداره :d
به قول معروف که میگه قدر زر زرگر شناسد، قدر گوهر گوهری :d قدر TLoU هم کارشناسان و منتقدها شناختن که این همه جایزه برد و بهترین بازیه نسل هم شد، حالا این وسط چند نفر نخوان قبول کنن، خُب نکنن، چه اهمیتی داره؟ :d

ویرایش: البته از حق نگذریم Halo 4 واقعا قشنگ بود و شخصا لذتی که از Halo 4 بردم از TLoU نبردم :d ولی خُب این میشه نظر شخصی من، نه یه حقیقت (:d) که متاسفانه یه عده از مایکرو فنا میخوان نظر شخصیشونو، حقیقت جلوه بدن :d

آخرین ویرایش:
من دارم در مورد GOW3 صحبت میکنم. چرا مقلطه میکنی؟

تو اون متنی که شما گذاشتی داره می گه تو 20 دقیقه اول حس نسل بعد رو القا می کنه حالا کاری ندارم بقیه بازی گرافیکش همونه اما بالاخره اگه کل بازی حس نسل بعد رو القا می کرد نمی گفت 20 دقیقه اول (کاری به اینکه نظر بقیه دوستان چیه ندارم . همون متنی که گذاشتی و حرف نویسنده ی متن منظورمه) حالا داره می گه H4 خیلی خیلی به همون حس نزدیک می شه . که یعنی اولا اصلا نگفته گرافیکش بهتره یا بدتر بیشتر اون احساس حیرت مد نظرشه دوما به هر دلیل نویسنده ی متن در مورد بقیه GOW 3 همچین اعتقادی نداره ...

اون از تحلیل های قشنگ ps جماعت هست که اینجری متوجه میشن میشه اینطور برداشت کرد : دقیقا df همون اول هم مشخص میکنه که گرافیک هیلو4 بهتره !gow 3زمان خودش اون حس را میداده ولی هیلو 4 که بعدش اومود و اون حس را نمیده ولی گفته هیلو 4 یه مزیت داره که در تمام لوکیشن ها این کیفیت را نگه میداره و کار بسیار بزرگیه ! یعنی دقیقا همون کاری که gow شما نمیتونه ! چون که داره روی این کار هیلو تاکید میکنه .

بعد به اعتقاد دdf بازیه GOW:A بهتر از gow3 هست تا اینجا قبول ؟! ولی داره اشکارا میگه تازه میتونه هم سطح هیل 4 انچارتد 3 برسه ! مصطفی همگزاشت .
For anyone looking to see what the PS3 hardware is truly capable of when pushed to its limits, this ranks as one of the most exceptional technical achievements of the current-gen era, convincingly up to the standards set by the likes of Uncharted 3 or Halo 4

الان منتظر تحلیل های قشنگ هستیم ببینیم از توش چی در میاد :)یعنی ثابت میشه همون مطلب gow3 و برداشتی که داشتید کاملا غلط هست ! فکت !

ماکرو فنها همه چیزو زیر سوال میبرن،بذارید تو رویای دست نیافتنی خودشون سپری کنن،بالا برن پایین بیان TLOU بهترین گرافیک نسل هفتم و پر افتخارترین بازی بوده،چیزی که حتی GTA V با اون همه جا به جا کردن رکورد بهش دست نیافت...

در ضمن دیوانه ترین انسانها هم الان دیگه هر بازی رو با هم سبکش مقایسه می کنن نه اینکه یک اول شخصو با یک سوم شخص حساب کنن!! اصلن چطور چنین فکری به ذهن بعضی ها خطور میکنه من نمیدون!!:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or