اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
من دارم در مورد GOW3 صحبت میکنم. چرا مقلطه میکنی؟
گرافیک GOWA از gow3 بهتره :) حتی خود df گفته .
Side by side with God of War 3, the visuals improvements are vast - we're looking at substantial enhancements to lighting, physics, animation, and a radical overhaul to the effects pipeline, all of which serve to frame some spectacular action. The battles with titans such as Hecatonchires are stand-out, making for some of better roller-coaster rides we've seen from the series thus far. The only issue holding the experience back from true cinematic polish in our minds is the sound design, which has effects regularly losing sync during cut-scenes. It's strange to see such an oversight given the quality of the visual component, and this will hopefully be nipped by a future patch.

آخرین ویرایش:
من موندم کلا gow چه ربطی به tlou داره ... صرفا اون مسئله 20 دقیقه هم مقلطه ایه برای خودش ... کل گاد او وار گرافیکش از اول تا اخر در یه سطحه ... به خصوص مبارزه با اون کرونوس ... بعد وقتی 20 دقیقه اولش هیچ فرقی با 1000 دقیقه بعدش نداره چطور منظور همون 20 دقیقه بوده ؟؟؟

این بحث مقایسه بازی های نسل هفتمی رو تموم کنیم بهتره ولی چون صحبتش شد باید بگم که گرافیک TLoU از نطر اکثر سایت ها به عنوان بهترین گرافیک نسل هفتم شناخته می‌شه:bighug:

این نوشته‌ی Game Informer در مورد گرافیک این بازی هست:
From the detailed ruined cityscape to the emotive, believable faces of the characters, Naughty Dog's graphical chops are unmatched in console gaming

اینم منبع: Naughty Dog's Grim Masterpiece - The Last of Us - PlayStation 3 - www.GameInformer.com

همونطور که خوندید گرافیک TLoU رو در بین بازیهای کنسولی بی همتا خونده;)

البته DF تو تحلیل خود Halo 4 گفته که

20 دقیقه اول GOW3 رو یادتون میاد که قشنگ حس نسل بعد رو داشت Halo 4 این حس رو بهتون نمیده ولی خیلی نزدیک میشه.

خوب خیلی ساده گفته که گرافیک Halo4 نزدیک به Gow3 میشه ولی بهش نمیرسه یادمون نره هیلو 30 فریمه و GOW3 چیزی بین 45 تا 60 و بعد هم یادمون نره هیلو به GOW3 که بازی سال 2010 هست نرسیده دیگه امثال TloU و Beyond باشه طلبتون
تو اون جمله یوروگیمر منظورش حس نسل بعدی بودن هست نه مقایسه گرافیکشون. منظور اینه که 20 دقیقه اول GOW 3 اینقدر گرافیکش WOW بوده زمان خودش که احساس نسل بعدی بودن رو داشته. وقتی Halo 4 رو از این لحاظ با GOW 3 مقایسه کرده و اونو نزدیک اون حس دونسته یعنی اینکه گرافیک Halo اینقدر خفن بوده که دوباره این حس بهت دست بده... این در مورد انتظارات گرافیک هست. شما وقتی بعد از دیدن یک گرافیک خفن که کیفیتش رو قبلا تجربه نکردی هیجان زده بشی و بعد اون یک بازی دیگه رو اگه ببینی که از لحاظ گرافیکی در یک حد باشن دیگه زیاد برات هیجان انگیز نیست و اون حس بازی اول رو بهت القا نمیکنه و برات عادی میشه.

تو اون متنی که شما گذاشتی داره می گه تو 20 دقیقه اول حس نسل بعد رو القا می کنه حالا کاری ندارم بقیه بازی گرافیکش همونه اما بالاخره اگه کل بازی حس نسل بعد رو القا می کرد نمی گفت 20 دقیقه اول (کاری به اینکه نظر بقیه دوستان چیه ندارم . همون متنی که گذاشتی و حرف نویسنده ی متن منظورمه) حالا داره می گه H4 خیلی خیلی به همون حس نزدیک می شه . که یعنی اولا اصلا نگفته گرافیکش بهتره یا بدتر بیشتر اون احساس حیرت مد نظرشه دوما به هر دلیل نویسنده ی متن در مورد بقیه GOW 3 همچین اعتقادی نداره ...
داداش خوبی احیانا ؟ چرا حرفو عوض میکنی گفته 20 دقیقه اولو برای اولین بار یادتونه ؟ گیمر برای اولین بار 20 دقیقه اولو میبینه نه وسط بازی رو ! و در ادامه میگه هیلو4 اون حس رو نمیده ولی خیلی خیلی نزدیک شده . خیلی واضحه جمله و النن داره میگه کدوم بهترن ! اینم متن : Remember that feeling you had when playing the first 20 minutes of God of War 3 for the first time? The sensation that the developers had somehow extracted next-gen visuals from current gen hardware? While Halo 4 doesn't quite engender that feeling of hushed awe, it gets very, very close
حله دیگه ؟

تو اون جمله یوروگیمر منظورش حس نسل بعدی بودن هست نه مقایسه گرافیکشون. منظور اینه که 20 دقیقه اول GOW 3 اینقدر گرافیکش WOW بوده زمان خودش که احساس نسل بعدی بودن رو داشته. وقتی Halo 4 رو از این لحاظ با GOW 3 مقایسه کرده و اونو نزدیک اون حس دونسته یعنی اینکه گرافیک Halo اینقدر خفن بوده که دوباره این حس بهت دست بده... این در مورد انتظارات گرافیک هست. شما وقتی بعد از دیدن یک گرافیک خفن که کیفیتش رو قبلا تجربه نکردی هیجان زده بشی و بعد اون یک بازی دیگه رو اگه ببینی که از لحاظ گرافیکی در یک حد باشن دیگه زیاد برات هیجان انگیز نیست و اون حس بازی اول رو بهت القا نمیکنه و برات عادی میشه.
من این را تو 20 صفحه نتونستم توضیح بدم ! ولی خب چاره ای نداشتیم تا اینکه GOW;Aاومد ثابت شد که حرف من درست بوده . هنوز شک دارم !

داداش خوبی احیانا ؟ چرا حرفو عوض میکنی گفته 20 دقیقه اولو برای اولین بار یادتونه ؟ گیمر برای اولین بار 20 دقیقه اولو میبینه نه وسط بازی رو ! و در ادامه میگه هیلو4 اون حس رو نمیده ولی خیلی خیلی نزدیک شده . خیلی واضحه جمله و النن داره میگه کدوم بهترن ! اینم متن : Remember that feeling you had when playing the first 20 minutes of God of War 3 for the first time? The sensation that the developers had somehow extracted next-gen visuals from current gen hardware? While Halo 4 doesn't quite engender that feeling of hushed awe, it gets very, very close
حله دیگه ؟

الان جمله ی :
Halo 4 doesn't quite engender that feeling of hushed awe
یعنی گرافیک GOW 3 بهتره ؟
holy mother of translation:|
اون اولین بار هم منظورش بار اولیه که 20 دقیقه اول رو بازی می کنی نه اینکه چون 20 دقیقه اول رو اول می بینی بعد ادامه ی بازی رو، اون حسو پیدا می کنی...
بعد هم اگه توضیح بدی چرا هیلو 4 در تمام طول مدتش اینجوریه ممنون می شم . نکنه هیلو 4 کلا 20 دقیقه ست ؟
برای ادامه ی توضیحات هم مراجعه کن به پست code:888 ...

آخرین ویرایش:
Gartall@

اصلا نمیدونم بحث چی میکنید شما؟ حالا به فرض هم که گرافیک Halo 4 با Gow 3 تو یه سطح باشه. از اول بحث شما این بود که Halo بهترین گرافیک نسله که خوب خیلی ساده حتی با پذیرفتن مساوی بودن 'گرافیک GOW و Halo که یه ساعته منو بابتش دارید کچل میکنید میشه ردش کرد به هر حال گفتنی ها گفته شد و یقه ها هم پاره شد. :d

من دو سال تو این فوروم فعالیت کردم ندیدم شما یکبار هم چیزی رو قبول بکنی این بار هم مثل همیشه حرف ن=من رو هم نمیپذیری پس بحث ما بی مورده:d

Code:888@

دوست عزیز تحلیل شما محترم و خوندنش هم برای من جالب بود اما اجازه بدید نوشته شما رو به عنوان تحلیل شخصی شما در نظر بگیرم که مسلما نمیتونه فکت باشه

با توجه به اینکه DF یه مرجع تکنیکی هست نه مرجع فن شعر و وقتی داره مشخصا در مورد گرافیک بازی نظر میده داره مقایسه انجام میده پس بحث گرافیک و تکنیک مطرحه نه ادبیات قرن 17 فرانسه

داداش شما داری از DF به عنوان منبع استفاده می کنی . بعد DF می گه GOW:A هم نسبت به GOW 3 پیشرفت های عظیمی داشته در گرافیک (Vast improvements) و بعد تازه به استاندارد هایی که بازی مثل هیلو 4 گذاشته نزدیک می شه . این الان یعنی گرافیک هیلو 4 با GOW 3 برابره؟

فکر کنم شما درست متوجه بحث نیستی یه چند صفحه قبلتر رو مطالعه بکنی بد نیست

آخرین ویرایش:

دوست عزیز تحلیل شما محترم و خوندنش هم برای من جالب بود اما اجازه بدید نوشته شما رو به عنوان تحلیل شخصی شما در نظر بگیرم که مسلما نمیتونه فکت باشه

تحلیل شخصی نیست خود واقعیته ! مثل روز روشنه ! اگر حرف شما به احتمال یک هزارم درست بود تحلیل DF سر gow:aاینطوری نمیشد .
نیاز نیست به کسی سرش تفنگ بزاری که قبول کنه معنی رنگ سیاه رنگ سفید نیست !

Gartall@

اصلا نمیدونم بحث چی میکنید شما؟ حالا به فرض هم که گرافیک Halo 4 با Gow 3 تو یه سطح باشه. از اول بحث شما این بود که Halo بهترین گرافیک نسله که خوب خیلی ساده حتی با پذیرفتن مساوی بودن 'گرافیک GOW و Halo که یه ساعته منو بابتش دارید کچل میکنید میشه ردش کرد به هر حال گفتنی ها گفته شد و یقه ها هم پاره شد. :d

من دو سال تو این فوروم فعالیت کردم ندیدم شما یکبار هم چیزی رو قبول بکنی این بار هم مثل همیشه حرف ن=من رو هم نمیپذیری پس بحث ما بی مورده:d

با توجه به اینکه DF یه مرجع تکنیکی هست نه مرجع فن شعر و وقتی داره مشخصا در مورد گرافیک بازی نظر میده پس وقتی داره مقایسه انجام میده بحث گرافیک و تکنیک مطرحه نه ادبیات قرن 17 فرانسه

داداش شما داری از DF به عنوان منبع استفاده می کنی . بعد DF می گه GOW:A هم نسبت به GOW 3 پیشرفت های عظیمی داشته در گرافیک (Vast improvements) و بعد تازه به استاندارد هایی که بازی مثل هیلو 4 گذاشته نزدیک می شه . این الان یعنی گرافیک هیلو 4 با GOW 3 برابره؟
فکر کنم شما درست متوجه بحث نیستی یه چند صفحه قبلتر رو مطالع بکنی بد نیست
باشه هر چی تو بگی;)

آخرین ویرایش:

تحلیل شخصی؟!!! این که شما نمیتونی درست درمون ترجمه کنی و موضوع رو درک کنی تقصیر من نیست.

Gartall@

با توجه به اینکه DF یه مرجع تکنیکی هست نه مرجع فن شعر و وقتی داره مشخصا در مورد گرافیک بازی نظر میده پس وقتی داره مقایسه انجام میده بحث گرافیک و تکنیک مطرحه نه ادبیات قرن 17 فرانسه

دوست عزیز بدور از فن بازی حرف code 888 کاملا درسته منظور زسوند ایشون میگه تو gow3 زمان خودش جوری بوده که تو 20 دقیقه اول حس نسل بعد تداعی میشده
وبعدا halo 4 هم همین حس به ادم دست میده
شما منظورش خوب متوجه نشدی.

کجا گفته نزدیک میشه ؟
this ranks as one of the most exceptional technical achievements of the current-gen era, convincingly, up to the standards set by the likes of Uncharted 3 or Halo 4
نکنه up to میشه نزدیک شدن ؟ عزیز up to اینجا یعنی در حد , یعنی در حده استانداردهایی که اون 2 تا دارن نه اینکه تاره نزدیک شده !

اوه اوه ببین بحث به کجا ها کشیده ! اقا مگه بحث اصلی این نبود که تریلری که از U4 نشون دادن Real-time نیست ، دورغه ، حرف مفته ! خوب این قضیه هم که تایید شد ، تریلر که نشون دادن Real time بوده و Eurogamer هم خبرش رو اپدیت کرد تمام شد رفت :d حالا چرا پای TLOU وسط اومده خدا میدونه ، کلا از قدیم گفتن بازی های ND رو زیر سوال نبرید خوبیت نداره ، به اندازه کافی همین TLOU افتخارات مختلف کسب کرده که در موردش بحث نکنید بهتره :)

While we were going hands on with The Order 1886 at E3 2014, GamingBolt’s Leonid Melikov bumped into Naughty Dog’s Studio Coordinator Rodney Reece and Lead FX Artist Keith Guerrette. Although we were not able to conduct a full fledged interview with them, the duo were able to confirm a few interesting points about the trailer for Uncharted 4: A Thief’s End.

They confirmed to us that the Uncharted 4 trailer showcased during Sony’s E3 2014 press conference was a part of an actual level in game. Secondly, they also confirmed that the entire trailer was running in real time on the PlayStation 4 and it was all in-engine.

Uncharted 4′s Trailer Was A Part of An Actual Level In The Game, Was All In-Engine GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or