اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
Yagami
Gartall

یه سوتی دادین دیگه الکی همش نزنید، سر میره، همه جا رو ورمیداره. اون مپ از بازی با یه سری تفاوت تو بخش coop هم هست.

عکس های بخش campaign

من سوتی دادم لول ! ظاهرا شما نمیدونید بخش سینگل چیه و co-op چیه ! چند پست بالاتر را بخون .

سایت GAMERSYDE معرف حضورتون هست فکر کنم ؟! نکنه الکی نوشته بخش سینگل ؟! دقیق همون قسمت هست عکساش را هم ببین بعد از تفاوتهاش بگو برامون ! :))
http://www.gamersyde.com/gallery_10504_en.html

دوم اینکه این عکسی که خودت گذاشتی به نظرت BULLSHOT نیست ! لول ! یعنی واقعا جماعت اینهمه ...فرض کردی ؟! یه نگاه به میزان AA بنداز !

اوه جدا؟ ولی من دارم کم کم به این نتیجه میرسم که شما همچین شرایطی داره.

jjvix71pyzxld640twtp.jpg

دانلود ویدئوی گیم پلی سنگل پلیر
Single player gameplay

Uncharted 2: Among Thieves - Single player gameplay trailer - File download - Gamersyde
برو خجالت بکش مرده حسابی نشستی اسکرین از walkthrough گرفتی ؟!! اونم با کیفیتی که موهای نیت اصلا داره محو میشه از بی کیفیتی !! یه درصد اگه بازی کرده بودی روت نمیشد اینا رو بذاری
این 2 تا عکس از همین مرحله با کیفیتی که HD هم نیست تازه !!

n76lle61qb9r9gqoxcdc.jpg

اینم مالتی پلیرش
7gd3g6kkofsrdb0is8cy.jpg

اینم اسکرین یوروگیمر از وسط گیم پلی
catn6q3zoyw1d8qi23bv.jpg
چه تلاشی میکنند بهترین گرافیک سال رو بد جلوه بدن ! اونم با عکس های غیر واقعی !! واقعا دلم سوخت :(

Yagami
Gartall

یه سوتی دادین دیگه الکی همش نزنید، سر میره، همه جا رو ورمیداره. اون مپ از بازی با یه سری تفاوت تو بخش coop هم هست.

عکس های بخش campaign

برو خجالت بکش مرده حسابی نشستی اسکرین از walkthrough گرفتی ؟!! اونم با کیفیتی که موهای نیت اصلا داره محو میشه از بی کیفیتی !! یه درصد اگه بازی کرده بودی روت نمیشد اینا رو بذاری
این 2 تا عکس از همین مرحله با کیفیتی که HD هم نیست تازه !!

n76lle61qb9r9gqoxcdc.jpg

اینم مالتی پلیرش
7gd3g6kkofsrdb0is8cy.jpg

اینم اسکرین یوروگیمر از وسط گیم پلی
catn6q3zoyw1d8qi23bv.jpg
چه تلاشی میکنند بهترین گرافیک سال رو بد جلوه بدن ! اونم با عکس های غیر واقعی !! واقعا دلم سوخت :(

bullshot detected
میگم که سونی همچین فنهایی داره که بهشون به راحتی و بدون هراس دروغ میگه.

دانلود ویدئوی گیم پلی سنگل پلیر
Single player gameplay

Uncharted 2: Among Thieves - Single player gameplay trailer - File download - Gamersyde

این بحث های Uncharted 2 رو که دیدم، یاد و خاطره "حماسه آبرنگ" برام زنده شد! :x چه دورانی داشتیم جداً! :دی
جوری از U2 عکس میذارن که هرکی ندونه فکر میکنه بازی 15 دقیقه طول میکشه و 14 دقیقه ـش هم توی این لوکیشن هست! یعنی کلی میگردن و سرچ میکنن و 2،3 تا دونه عکس از بدترین موقعیت های ممکن گیر میارن و با افتخار میچپونن اینجا و روش بحث جدی هم میکنن! :دی
اینا که تخصص شماست
یکی از رفیقات چند صفحه پیش گشته بود از جاهای تاریک تو هیلو مقایسه کرده بود با یه بازیه دیگه :دی

bullshot detected
میگم که سونی همچین فنهایی داره که بهشون به راحتی و بدون هراس دروغ میگه.
باووشه بشین walkthrough هاتو ببین :) همون دروغ میگن که همیشه گرافیک بازی هاشون یه سرو گردن بالاتره و جایزه درو میکنن :) فقط مشکل اینه که این دروغارو فقط چند تا استاد در اینجا متوجه میشن :(

آخرین ویرایش:
از U4 شروع شد رفت سراغ TLOU الان هم که بحث U2 شروع شده ، با این سرعتی که در عقب رفتن تو مقایسه هاتون دارید احتمالا تا 10 صفحه دیگه شاهد مقایسه Perfect Dark Zero و Resistance: Fall of Man خواهیم بود :d

باووشه بشین walkthrough هاتو ببین :) همون دروغ میگن که همیشه گرافیک بازی هاشون یه سرو گردن بالاتره و جایزه درو میکنن :) فقط مشکل اینه که این دروغارو فقط چند تا استاد در اینجا متوجه میشن :(
جالب اينه كه عكس هايي كه ما از سينگل بازي ميزاريم كه دقيقا نشون ميده كيفيت بازي از نمايش e3 بالاتر هم بوده نادرستن و فقط عكساي اينا كه ميگردن و از co-op بدترين قسمتاش پيدا ميكنن ميزارن درسته :)).....بعدش جالب ترشم اينكه ميان رو همون عكس هم نظريه ميدن كه كيفيت زمين فلان است بعدشم ننه من غريبم از خودشون در ميارن خلاصه داستاني هستن اين بندگان خدا :d

جالب اينه كه عكس هايي كه ما از سينگل بازي ميزاريم كه دقيقا نشون ميده كيفيت بازي از نمايش e3 بالاتر هم بوده نادرستن و عكساي اينا كه ميگردن و از co-op بدترين قسمتاش پيدا ميكنن ميزارن درسته :)).....بعدش جالب ترشم اينكه ميان رو همون عكس هم نظريه ميدن كه كيفيت زمين فلان است بعدشم ننه من غريبم از خودشون در ميارن خلاصه داستاني هستن اين بندگان خدا :d
این جا جاده کربلا هست :دی
==
آقایون بحث از کجا به کجا رسیده :| ؟ تاپیک رزولوشنه اومدین میگین بافت زمین آنچارتد 2 ( بازیه 6 سال پیش :lol: دستتون به جای دیگه نرسید که اینو پیش کشیدید :)) ؟ ) اونم حالت co-op ـش چرا فلانه :)) ؟
راضیم ازتون :دی

تریلر 2 دقیقه U4 مارو آورد به U2 و نسل قبل. می ترسم تریلر 5 دقیقه از U4 منتشر بشه بریم دوران کنسول‌های 16بیتی‌...

b5dtuddkpqiuht0q7cwz.png

خب گرافیک تلو و کیلزون 2 و آنچارتد 2 که توسط کارشناسان بازیسنتر مردود اعلام شد!
این راند اول!
حالا بریم راند دوم :
بازی پیشنهادی :
god of war 3
خب منتظر مردودیت این بازی هم هستیم!
اساتید بشتابید:x
فقط ای کاش ما رو از همون روز اول با حقیقت آشنا می کردید و نمی گذاشتید تو جهل کامل بمونیم! چرا 2009 گرافیک انچارتد رو مردود اعلام نکردید چرا 2013 دست رد به سینه ی تلو نزدید؟!
چرا گذاشتید ما این همه سال در جهل کامل باشیم و فکر کنیم امثال متال گیر و آنچارتد 2 و3 و خدای جنگ 3 و تلو و کیلزون ... بهترین گرافیکهای کنسولی سال خودشون بودن؟!:(
چراااااااااااااا>؟!!؟!؟ چرا ما رو با حقیقت متوجه نکردید؟!
چرا با احساسات ما بازی می کنید!:((
تا دیر نشده بازی های نسل ششم رو هم با حقیقت مواجه کنید!
لطفا بگید که ما در مورد گرافیک خدای جنگ 2 و شادو آو کلوسوس و.... هم برداشت غلطی داشتیم و اونها رو هم باطل کنید!
من باید حقیقت رو امروز بدونم!
من نمی خوام در جهالت بمیرم!

من سوتی دادم لول ! ظاهرا شما نمیدونید بخش سینگل چیه و co-op چیه ! چند پست بالاتر را بخون .

سایت GAMERSYDE معرف حضورتون هست فکر کنم ؟! نکنه الکی نوشته بخش سینگل ؟! دقیق همون قسمت هست عکساش را هم ببین بعد از تفاوتهاش بگو برامون ! :))
Gallery Uncharted 2: Among Thieves - Fichier: Trailer gameplay solo (1280x720) - 2009-05-15 17:08:13 - Gamersyde

دوم اینکه این عکسی که خودت گذاشتی به نظرت BULLSHOT نیست ! لول ! یعنی واقعا جماعت اینهمه ...فرض کردی ؟! یه نگاه به میزان AA بنداز !

n679om9en60uzpa72kad.gif

داداش به اینجا یه سر کوچیک بزن:bighug:
Uncharted 2: Among Thieves - Wikipedia, the free encyclopedia

هیمجوری پیش بریم تمامی بازی های انحصاری سونی یا گرافیک ندارن یا اگر چیز مالی هم باشن CG هستند
اصلا همه ی بازی ها به 2 کیلومتری halo4 هم نمیرسن LOL:))
uncharted2 شش سال پیش عرضه شده و ببینید چه پتانسیلی داشته که الان داره ترول میشه دار واقع جوری خشک سالی اومده که یه بازیه نسل قبلی رو دارن ترول میکنن بلکه فرجی بشه:d

خوب این قصه سر درازه داره حالا وارد uncharted 2 شدیم
بخش بعدی uncharted 3 هست
کار به اومدن سرگروه های دو تیم کشیده شد.
Victration از سونی و dreadlord از مایکروسافت.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or