اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:

این دو تا از گیمپلی U3 که کاملا نشون میده ND داره به همه دروغ میگه و مشخصه گیمپلی بازی هاش pre-rendered هست!:|
---------
این دوستان PC Gamer هم خیلی باحالن.:d
کنسول 400$ کاری میکنه که PC های 4000$ هم نمیتونن بکنن.:d
هي واي من :d اقا نزار از اين عكسا ...،..تازه ps3 رو فروختيم وقتي اين گرافيك مي بينيم حوس ميكنيم بريم دوباره U3 بزنيم ولي نميتونيم .

اما در مورد رزولوشن metro كه سوال شد ......بازي metro tedux روي PS4 رزولوشنش 1080p هست و روي X1 رزولوشنش 900p
Metro Redux is 1080p on PS4 and 900p on Xbox One - CVG

در مورد order هم خود سازندش گفته بازي 800p هست و اگر ign نوشته 1080p بايد اصلاحش كنه .......

این دو تا از گیمپلی U3 که کاملا نشون میده ND داره به همه دروغ میگه و مشخصه گیمپلی بازی هاش pre-rendered هست!:|
---------

یکی از نکاتی که توی انچارتد 3 خیلی روش تمرکز شده بود همین گرافیک بود ... فکر کنم این موضوع باعث شده بود به موضوعات دیگه کمتر توجه کنن ... ولی من خودم به طور خیلی زیادی (ده ها برابر) مدل گرافیکی انچارتد 2 رو ترجیه میدم ... خیلی رئال تر و واقع گرایانه تر بود ... انچارتد 3 مثل انیمیشن های cg بود ... که نمونه خیلی شبیهش تن تنه ...
ـ‌ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

We've studied the video in a little more depth and have concluded that it's definitely running at native 1080p resolution (as opposed to being rendered at a very high resolution, then scaled down - a process known as super-sampling). Small clipping anomalies, a touch of specular aliasing on Nate's shirt as he sits up, along with some shadow aliasing on his forehead also suggest a real-time render. On the face of it, we're still looking at some pretty incredible anti-aliasing here for a real-time technique on a game running at 60fps, particularly when it comes to the perfect, artefact-free rendering of Nate's hair - but the combination of the low contrast setting, slow camera movement, motion blur and depth of field would work well generally in making aliasing much less of an issue.

یوروگیمر در مورد کیفیت اجرایی بازی UC4 به حرفای سازنده اعتنا نکرده و خودش دست بکار شده نتیجه اینکه مطمئن هستن که رزولوشن نیتیو 1080 اجرا میشه.
با یه سری از تکنیکها و با توجه به کناره های لباس نیت و Aliasing مختصر در سایه های بازی به این نتیجه رسیدن که 100 در صد بازی ریل تایم رندر شده همینطور سایه زنی بازی هم همین نتیجه رو تایید میکنه. AA بازی با توجه به 60 فریم بودن یه ذره بیش از حد خارق العادست. مخصوصا با توجه به کیفیت موهای نیت.

یه تاپیک هم توی گف زدن که منابع مختلفی که تایید کردن کاملا بازی ریل تایم و فقط روی یک عدد PS4 اجرا شده رو جمع آوری کردن

آخرین ویرایش:
یوروگیمر در مورد کیفیت اجرایی بازی UC4 به حرفای سازنده اعتنا نکرده و خودش دست بکار شده نتیجه اینکه مطمئن هستن که رزولوشن نیتیو 1080 اجرا میشه.
با یه سری از تکنیکها و با توجه به کناره های لباس نیت به این نتیجه رسیدن که 100 در صد بازی ریل تایم رندر شده همینطور سایه زنی بازی هم همین نتیجه رو تایید میکنه. AA بازی بازی با توجه به 60 فریم بودن یه ذره بیش از حد خارق العادست. مخصوصا با توجه به کیفیت موهای نیت.

فکر کنم دیگه هیچ حرفی بابت نمایش Uncharted 4 و ریل تایم بودنش باقی نمونده باشه ، نمایش این بازی به معنای واقعی کلمه به حدی عالی بوده که هنوز قبول این موضوع که تریلر نشون داده شده به صورت ریل تایم بوده خیلی سخته :d میشه گفت ND با این نمایش رسما ثابت کرد که حتی در اوایل نسل کلاس کاریش متفاوت با تمام استدیو ها و بازی هایی هستش که تا به امروز برای نسل بعد معرفی شده. بدون شک این نمایش یک جهش بزرگ در رابطه با گرافیک تلقی میشه ، خلاصه ایمان بیاورید :)

x967qfrhzm2wzbywqc6x.jpg

---------
حرف مسخره نزن پای PC هم وسط دعوای کنسولیتون نکش دیگه همه میدونن یه 780TI چه قدرتی داره اگر بهینه ازش استفاده بشه.:|
پ.ن: من خودم از طرفدارای آنچارتد هستم و گرافیک این بازی رو هم پرستش میکنم و مطمئنم همین گرافیکو تو بازی میبینیم:d

دوستان خواهشا جمع نبندید!!!! این اقایونی که اینجا دارن با شما سر چرندیات بحث میکنن 2 یا 3 نفر بیشتر نیستن که نظرهاشون به خودشون مربوطه و به ما هیچ ربطی نداره!!

هرچی میشه هی هر چی بلدین رو به مایکرو فنها نسبت میدین!! بعضی ها یه طوری با سونی و ناتی داگ وps4 کلاس میزارن که انگار دست ما هیچ وقت به اونا نمیرسه و باید هزاران کیلومتر و هزاران دلار خرج کنیم تا به این ابر کنسول و ابر بازی برسیم !!! خرجش یک ملیون و پانصد هزار تومان پوله!! همین!! منتها سلایق هست که با هم متفاوته!!
فکر کنم تو این سایت 90 درصد مایکرو فنها ناتی داگ و سونی رو قبول دارن !! پس خواهشا جمع نبندید!!
من با همون هیلو با متای 87 زندگی کردم خیلیها هم با متای 70 کیج زندگی کردن !! اینجا بحث رزولوشن بازیهاس نمیدونم چه ربطی به متا یا فروش بازیها یا امتیاز کنفرانسها داره؟؟؟

در جواب Gartall عرض کنم که عزیزم شما هیچکدوم از آنچارتد ها رو بازی نکردی که میای عکس اینجوری میزاری.از بس تو کف این بازی بودی نشستی تک تک Walkthrough ها رو نگاه کردی روی یو تیوب که مراحلو از بر شدی بعدم پیش خودت گفتی این چیه بابا این که گرافیک نداره Halo رو عشق است:))

باشه من بازی نکردم :)

دوستان خواهشا جمع نبندید!!!! این اقایونی که اینجا دارن با شما سر چرندیات بحث میکنن 2 یا 3 نفر بیشتر نیستن که نظرهاشون به خودشون مربوطه و به ما هیچ ربطی نداره!!

هرچی میشه هی هر چی بلدین رو به مایکرو فنها نسبت میدین!! بعضی ها یه طوری با سونی و ناتی داگ وps4 کلاس میزارن که انگار دست ما هیچ وقت به اونا نمیرسه و باید هزاران کیلومتر و هزاران دلار خرج کنیم تا به این ابر کنسول و ابر بازی برسیم !!! خرجش یک ملیون و پانصد هزار تومان پوله!! همین!! منتها سلایق هست که با هم متفاوته!!
فکر کنم تو این سایت 90 درصد مایکرو فنها ناتی داگ و سونی رو قبول دارن !! پس خواهشا جمع نبندید!!
من با همون هیلو با متای 87 زندگی کردم خیلیها هم با متای 70 کیج زندگی کردن !! اینجا بحث رزولوشن بازیهاس نمیدونم چه ربطی به متا یا فروش بازیها یا امتیاز کنفرانسها داره؟؟؟

البته اون 2-3 نفر هم بچه های گلی هستن فقط یکم اعصاب ندارن :d

Tidus@

اینکه هیچکس اعم از مایکرو فن و سونی فن باور نمیکرد که تریلر UC4 ریل تایم بود خودش بزرگترین اعتراف به عظمت این بازی و سازندشه. تو این دو روزی که از E3 میگذره خیلیا تلاش کردن که هایپ بوجود اومده رو خنثی کنن که خوب خودش نشون میده نمایش بازی موفق بوده.

اول از همه بگم که من میخوام سر به تن هیچ بازی ریسینگی نباشه :p
destructoid هورایزن 2 و درایو کلاب رو مقایسه کرده توی Visuals نوشته :
Let's just get this out of the way first. No contest: Driveclub wins. Forza Horizon 2 looks outstanding on the Xbox One, just as its predecessor did on the Xbox 360. But the high-resolution gameplay and the high level of car and track detail of Driveclub easily won out in a side-by-side. Both games will wow you with their car-**** closeups, but Driveclub looks better in action.

I'm glad that Horizon 2 gets a weather system with this release, but the examples I saw in the two races I played were nothing like the dynamic weather examples I saw earlier this week in Driveclub. Horizon's falling rain and glossy streets looked nice, but it lacked Driveclub's realistic transitions and sky lighting.

Again, both look great. But Driveclub takes first here with a clear lead. Of course, looks have no bearing on gameplay...
Driveclub vs. Forza Horizon 2 at E3 2014 - Destructoid

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or