اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
این رو PS4 چه رزولوشنیه؟ 1080 اگه باشه، 60 فریمم که هست خیلی غول می شه:دی
رزولوشن که هنوز مشخص نیست ولی بعد از نمایش E3 خیلی ها اعتفاد داشتن بازی رو 1080 ران میشه ، 60 فریمم که هست اگر نباشه که باید برن بمیرن:d
BF Hardline هم همین DF میگفت گرافیکش نزدیک به BF4 هست ، یعنی در کل نباید تغییر آنچنانی توش ببینیم چه بسا ممکنه بعضی جاها افت هم داشته باشه!

رزولوشن که هنوز مشخص نیست ولی بعد از نمایش E3 خیلی ها اعتفاد داشتن بازی رو 1080 ران میشه ، 60 فریمم که هست اگر نباشه که باید برن بمیرن:d
BF Hardline هم همین DF میگفت گرافیکش نزدیک به BF4 هست ، یعنی در کل نباید تغییر آنچنانی توش ببینیم چه بسا ممکنه بعضی جاها افت هم داشته باشه!

جالبه دنیا برعکس شده پارسال همه BF رو میستاییدن و به COD فحش میدادن امسال دقیقا برعکس شد:d

جالبه دنیا برعکس شده پارسال همه BF رو میستاییدن و به COD فحش میدادن امسال دقیقا برعکس شد:d
خوب همه که مریض نیستن چشم بسته و کور کورانه و ببا تعصب از یه چیزی طرفداری کنن، هرچند اون محصول به طرز عجیبی پسرفت کنه. گیمر اگه گیمر باشه بهترین گزینه برای لذت بردنش رو انتخاب میکنه.

بنظر من گرافیک BF Hardline حتی نزدیک BF4 هم نیست البته شاید من اشتباه کنم ، ولی واقعا نمایش این بازی به هیچ وجه قابل قیاس با BF4 نیست. شاید این ذهنیت منفی برای این بازی زمانی شروع شد که اون تریلر داغون از این بازی قبل E3 لیک شد که باعث شد طرفدارای این بازی تا حدودی نسبت به این بازی نا امید بشن و از طرفی EA هم انطور که باید معرفی خوبی از این بازی تو E3 نداشت خلاصه اینکه نباید اسم این بازی رو Battlefield میزاشتن چون رسما داره با BF4 قیاس میشه که خوب در اون حد و اندازه نیست، اگر این بازی تحت عنوان یک IP جدید معرفی میشد بدون شک توجه بیشتری رو به خودش جلب می کرد.

BF Hardline Beta چند ساعتی رو PC بازی کردم باید بگم بازی به شدت هیجان انگیز و جالب شده، از نظر من مولتی پلیر بازی بعد Bad Company 2 افت کرد ولی Hardline واقعا جذابه
گرافیک بازی هم خوبه من BF4 رو ، روی PC بازی نکردم نمیتونم بگم دقیقا گرافیک بازی افت کرده یا نه ولی توی مپ تغییرات خیلی زیادی ایجاد میشه
مثلا وسط بازی یک زمین لرزه شدید ایجاد میشه که خیلی جالب طراحی شده مخصوصا اگه توی یک ساختمون باشی کاملا یک حس طبیعی داره
و بعد از زمین لرزه هم یک جرثقیل میفته رو ساختمون و کلا چهره ساختمون و مپ تغییر میکنه
حالا من سعی میکنم چندتا عکس از بازی بگیرم بزارم

اینم چندتا عکس
تنظیمات بازی روی 1080p , Ultra عکس هارو با FRAPS گرفتم ولی فکر میکنم کیفیت عکس ها کم شده
با سیستم من:
i7 4770
GTX 760 2GB
8GB DDR3
میانگین 50 فریم میداد بعضی قسمت ها میزد بالای 60

Dead Rising 3 for PC is 'Optimized' for 30 FPS | SpawnFirst
“When we started the PC project we knew we weren’t going to be able to guarantee anything above 30 frames per second.” “We’re not gonna stop you from uncapping the framerate, but we can’t guarantee the experience.” “We just really don’t know what’s gonna happen, you might see some weird stuff with physics, some weird stuff with zombies.” “I really don’t believe you’re losing anything by playing at 30 frames per second.” “If you want feel free to uncap it, but it’s gonna be wild and crazy.”

دوستان اکتیویژن تایید کرده که single player کال رو 60 فریم هست؟
چون هم گرافیک بازی خیلی بالا بود هم اینکه به شدت کند شده بود. یه جورایی منو یاد کیلزون انداخت :d

اینم چندتا عکس
تنظیمات بازی روی 1080p , Ultra عکس هارو با FRAPS گرفتم ولی فکر میکنم کیفیت عکس ها کم شده
با سیستم من:
i7 4770
GTX 760 2GB
8GB DDR3
میانگین 50 فریم میداد بعضی قسمت ها میزد بالای 60

حالا چه اصراری بود اینا الان بدن بیرون.... که گرافیکش انقدر داغونه
من شدیدا طرفدار BF بودم بعد از BF Bad company که شبیه Call of duty شد . دیگه بم حال نمیداد ... کلا چند سالی میشه که FPS ها تنوع اونچنانی نداشتند
فقط گرافیک بالا تر رفته تو بعضی موارد هم پس رفت کرده .... مثلا BF Bad company تخریب پذیریش خیلی نو و جذاب بود .... همینکه آدم هر جا کاور میکرد ممکن بود رو سرش خراب بشه.
حالا مثل COD خیلی استاتیک شده ...
صدای بم و زمخت اصلحه ها خیلی گیرا بود ... نمیدونم دقیقا چی بود که توی BF BC وقتی تیر میزدی خیلی حال میداد و طبیعی تر بود....FAR CRY 3 هم همینطور.
حتی خود کرایسیس که خیلی ها میگفتند فقط گرافیک داشت ... قابلیت نانو سویت ..... فیزیک SOFT و Rigid body بی نظیر و...... را آورد. ولی خیلی وقته دلم یه FPS میخاد که چیزای کاملا جدیدی داشته باشه
به شخصه خیلی منتظرم که COD AW بیاد انگاری یه تغییراتی توش دادند...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or