اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
این سوال رو من نباید جواب بدم،اینسایدر سایت یکی دیگست:d
من دارم از بدیهیات صحبت میکنم،میگم اگه X1 ضعیفتر باشه و بازیسارها بخوان به این نرخ 1080,60 برسن،پس باید یه سری چیزها قربانی بشن.

همونطور که تو نسل قبل در مورد PS3 اینطوری بود.حالا یا ضعیف بود یا سازنده بلد نبود بسازه!

داری فرافکنی می کنی دیگه(:d)
اتفاقی که این وسط میوفته با فرض اینکه هنوز X1 از PS4 ضعیف تر باشه اینه که رسیدن به 1080 رو X1 سخت تر از PS4 خواهد بود یعنی سازنده واسه X1 زور بیشتری بزنه و اینکه مثلا همین BF:Hardline اگه فریم ریتش رو 60 قفل نبود میانگین فریم ریت PS4 می شد مثلا 68 فریم بر ثانیه ولی مال X1 می شد 62 فریم بر ثانیه که البته چون فریم ریت رو 60 قفله ما تفاوتی نمی بینیم...
پ.ن:نظر اینسایدر سایت هم همونیه که تو امضام با هشتگ مشخص کردم:d

آخرین ویرایش:
اتفاقی که این وسط میوفته با فرض اینکه هنوز X1 از PS4 ضعیف تر باشه اینه که رسیدن به 1080 رو X1 سخت تر از PS4 خواهد بود یعنی سازنده واسه X1 زور بیشتری بزنه و اینکه مثلا همین BF:Hardline اگه فریم ریتش رو 60 قفل نبود میانگین فریم ریت PS4 می شد مثلا 68 فریم بر ثانیه ولی مال X1 می شد 62 فریم بر ثانیه که البته چون فریم ریت رو 60 قفله ما تفاوتی نمی بینیم...
نه دیگه چون قرار نیست قفل باشه این تحلیل کلا اشتباه است:d
خیلی زور بزنن سینگل رو بتونن Lock کنن رو 2تا کنسول.که اونم بعید میدونم.
اصل BF قسمت مولتیش هست که سیستم رو میپو کونه.عمرا این 2تا کنسول قسمت مولتی رو با این نرخ بتونن اجرا کنن.

قضیه به همین 1080p-60fps ختم نمیشه باید بازی بیاد ببینیم چمن به مقدار کافی داره یا درختاش پرپشت تر هستن یا پروژکتورای بیشتر داره یا نه ؟!!!
بعضیا مثکه یادشون رفته علاوه بر کمتر بودن رزولوشن از کمبود بعضی افکتها هم رنج میبره Xbone ؟!!!

نه دیگه چون قرار نیست قفل باشه این تحلیل کلا اشتباه است:d
خیلی زور بزنن سینگل رو بتونن Lock کنن رو 2تا کنسول.که اونم بعید میدونم.
اصل BF قسمت مولتیش هست که سیستم رو میپو کونه.عمرا این 2تا کنسول قسمت مولتی رو با این نرخ بتونن اجرا کنن.

باو خود SH گفته دیگه اگه حرف سازنده ی بازی رو قبول نداری برو به خودشون بگو :d

با فرض ضعیفتر بودن Xbox one نسبت به PS4 که تا حالا در عمل اثبات شده قدرت Xbox one به اندازه کافی بالا هست که خیلی بازیهایی که الان با مشکل رزولوشن روی X one مواجه هستن رو 1080 رندر کنه این بازیها جلوی بازیهایی که یکی دو ساله دیگه روی هر دو کنسول ریلیز میشن عددی به حساب نمیان الان مشکل بزرگ Xbox one سخت افزار بد قلقش هست که آزاد کردن قدرتش رو محدود میکنه کاری که سونی موقع طراحی PS4 به خاطر تجربه PS3 ازش دوری کرده .خود ثرنی هم گفت که ما نمیخواستیم برای سازنده ها معما طرح کنیم خیلی خلاصه گفته که یه چیزی ساختیم که راحت برید روش بازی بسازید پول در بیارین.

با فرض ضعیفتر بودن Xbox one نسبت به PS4 که تا حالا در عمل اثبات شده قدرت Xbox one به اندازه کافی بالا هست که خیلی بازیهایی که الان با مشکل رزولوشن روی X one مواجه هستن رو 1080 رندر کنه این بازیها جلوی بازیهایی که یکی دو ساله دیگه روی هر دو کنسول ریلیز میشن عددی به حساب نمیان الان مشکل بزرگ Xbox one سخت افزار بد قلقش هست که آزاد کردن قدرتش رو محدود میکنه کاری که سونی موقع طراحی PS4 به خاطر تجربه PS3 ازش دوری کرده .خود ثرنی هم گفت که ما نمیخواستیم برای سازنده ها معما طرح کنیم خیلی خلاصه گفته که یه چیزی ساختیم که راحت برید روش بازی بسازید پول در بیارین.
نه بابا کفر نگو ! معماری پیچیده و قدرت نهفته مختص Cellــه.

ای بابا :(
چرا ND کاراش ریل تایم نست :( یعنی هرچی تا حالا بازی کردیم CG بوده ؟ :(
فکر کنم این گیم آنچارتد 4 این شکلی شه :(
13795674853412079901.png

ای بابا :(
چرا ND کاراش ریل تایم نست :( یعنی هرچی تا حالا بازی کردیم CG بوده ؟ :(
فکر کنم این گیم آنچارتد 4 این شکلی شه :(
13795674853412079901.png
حالا جالب اينه تو هرسال هم كه ND بازي عرضه ميكنه با اختلاف بيشترين جوايز گرافيكي رو مي بره و بهترين گرافيك سال ميشه :(
اين لاكردارا 2009, 2011 و 2013 مابقي رقبا رو به داخل قوطي هدايت كردن از اين لحاظ :(

آخرین ویرایش:
اين افزايش رزولوشن به خاطر حذف كينكت بوده يا اينكه SDK هاي جديد باعث اينكار شدن؟؟؟

اگر مورد دوم باشه كه آفرين به مايكرو كه كم كم ميتونه اژدهاي خفته رو بيدار كنه ولي اگر مورد اول باشه و به كينكت مربوط بوده باشه اين كجاش افتخار و ناز و "من گفتم من گفتم" داره؟؟:d

.

اين افزايش رزولوشن به خاطر حذف كينكت بوده يا اينكه SDK هاي جديد باعث اينكار شدن؟؟؟

اگر مورد دوم باشه كه آفرين به مايكرو كه كم كم ميتونه اژدهاي خفته رو بيدار كنه ولي اگر مورد اول باشه و به كينكت مربوط بوده باشه اين كجاش افتخار و ناز و "من گفتم من گفتم" داره؟؟:d

.
معلومه که واسه حذف کینکت بوده چون 10 درصد قدرت gpu ازاد شده که واسه کینکت بوده
و در sdk جدید به سازنده ها اون 10 درصد دادن.

عجيبه اينجا هنوز هم هستن كساني كه ناتي داگ رو قبول ندارن ، بايد بيش از ٤٥٠ تا گوتي كسب كنن تا شايد تيكه نندازن بهشون :d
فعلا با همين Order سرگرم باشيد تا گيم پلي Uncharted 4 بياد :d

Yibing Jiang از NDتوی فیسبوک لینک تریلر آنچارتد رو گذاشته و بعد ار اینکه از دست اندر کار های تریلر تشکر کرده دو بار گفته این -گیم بوده !
Congrats for everyone worked on this trailer!!! It's been a secret for a while, finally we can say that we are working on Uncharted 4!!!!

Here is the awesome trailer we made. Yes, It's captured in game! I worked on the character shading for this trailer, did you notice the skin, hair, fabrics, sand and sweat on his face? It's next-gen shading!!! Did I mention it's captured in game?

Yibing Jiang از NDتوی فیسبوک لینک تریلر آنچارتد رو گذاشته و بعد ار اینکه از دست اندر کار های تریلر تشکر کرده دو بار گفته این -گیم بوده !
من که حرفاشو باور ندارم چون اساتید بازیسنتر این تریلر رو به عنوان in-game قبول ندارن:(
هر وقت اینجا بطور رسمی توسط کارشناسان محترم تایید شد اونوقته که باید قبول کرد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or