اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
Destiny Running 1080p/30fps on Xbox one

09608979286546264891.png

آخرین ویرایش:
[h=1]Battlefield Hardline به صورت ۱۰۸۰p/60fps بر روی Xbox One اجرا خواهد شد[/h]این موضوع رسما توسط مدیر ارشد بازی یعنی آقای Ian Milham تایید شد.

منبع
-------------------------

این مشکل رزولوشن از اول هم معلوم بود مسخره ترین ایرادی است که یک عده به Xbox one می گرفتند! دیگر شاهد چنین مشکلی نخواهیم بود .

مثل این که واقعا kinect یک مشکل بزرگ و ویروس بوده برای x1 و حالا برداشتنش
و ازاد کردن 10 درصد انگار تاثیر داشته که destiny به رزولوشن 1080 رسیده رو x1

Battlefield Hardline به صورت ۱۰۸۰p/60fps بر روی Xbox One اجرا خواهد شد

این موضوع رسما توسط مدیر ارشد بازی یعنی آقای Ian Milham تایید شد.

منبع
-------------------------

این مشکل رزولوشن از اول هم معلوم بود مسخره ترین ایرادی است که یک عده به Xbox one می گرفتند! دیگر شاهد چنین مشکلی نخواهیم بود .

دقیقا برا چی مسخره بود ؟!
مشکل resolution مسخرست ؟

حقیقت داره میاد بیرون
برین پست های چند ماه قبل منو بخونین گفتم مشکلات sdkحل بشه اگه نسخه های سال بعد کال و بتل افزایش رزولوشن نداشتن هرچی میخواین بگین
البرت پنلو هم همینو گفت ولی مسخره شد

جهش اصلی رو من از halo5 به بعد میبینم که dx12 میاد

بعضی از استاید بودن که میگفتن در آینده ای نه چندان دور بازی ها با رزولوشن 480p روی Xb one اجرا میشه O_o
اقا همش زیر سر این کینکت بوده ، هر ترولی دارین باید از این تکنولوژی پیشرفته دستگاهتون بکنید !
که تا اینجا جلوی رزولوشن بالا رو گرفته بود .!:|
ولی هنوزم زوده واسه قضاوت.

برای اینکه امثال من از همون روزا فریاد میزدن که این موضوع موقتی هستش و حل میشه اما یه عده نمیخواستن اینو قبول کنند.حالا منتظر نظرات اساتید بازی سنتر هستیم!!
این موضوع وقتی مشخص میشه که مثل Watchdogs مقایسه گرافیکی تنه به تنه بین 2 کنسول داشته باشیم.وگرنه منم تو پی سی خودم 1080 بازیهارو احرا میکنم،برادرم هم همینطور.فرقش اینه که من کل افکتهارو میزارم رو Low ولی ایشون میزارن رو فول اند.
الان تقریبا وارد موج دوم بازیها برا کنسولها شدیم،سازنده ها هم یاد گرفتن چطوری زیرابی برن.

این موضوع وقتی مشخص میشه که مثل Watchdogs مقایسه گرافیکی تنه به تنه بین 2 کنسول داشته باشیم.وگرنه منم تو پی سی خودم 1080 بازیهارو احرا میکنم،برادرم هم همینطور.فرقش اینه که من کل افکتهارو میزارم رو Low ولی ایشون میزارن رو فول اند.
الان تقریبا وارد موج دوم بازیها برا کنسولها شدیم،سازنده ها هم یاد گرفتن چطوری زیرابی برن.
یعنی تا دیروز کشف نکرده بودن چه جوری "زیرآبی" برن؟

پس تحلیل کارشناسای BC چی شد:-/اخه گفته بودن تمام بازیای آینده ی دیگه رو وان با کیفیت 720 اجرا میشه و آخر نسلم به خاطر بالا رفتن کیفیت بازیا دیگه به 480 میرسیم...=p~
از اولم معلوم بود این مشکل بزرگی واسه وان نیست و با رسیدن DEV KIT نهایی بازیای مولتی تو بالاترین حد روش اجرا میشن هرکی رایز و FMS 5 دیده بود و چشای سالم داشت اینو میفهمید...

یوروگیمر نوشته اون دموی آنچارتد 4 مثل اغلب کارای nd ریل تایم نبوده:

Naughty Dog has been known to release assets captured from host PlayStation hardware - just like this trailer - but often these videos are not generated in real time - hence the now infamous yet still rather brilliant Uncharted 3 demo running at 60fps along with the initial PS3 Last of Us video trailer. In short, the practise of rendering out offline video from the PS4 as opposed to capturing it in real-time allows developers to massively ramp up image quality with often insane levels of anti-aliasing, ironing out frame-rate dips at the same time.

A quick look at the Naughty Dog blog says that this is "in-engine" footage running on PlayStation 4 hardware - a stunning demonstration of what the new technology is capable of, but missing the all-important phrase: real-time.

The Uncharted 4 trailer runs at 1080p and 60 frames per second, but Naughty Dog has confirmed that it's 'in-engine' PS4 footage, suggesting it is not running in real-time.

Watch Uncharted 4 and The Last of Us at 60fps • Eurogamer.net

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or