اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
Yibing Jiang از NDتوی فیسبوک لینک تریلر آنچارتد رو گذاشته و بعد ار اینکه از دست اندر کار های تریلر تشکر کرده دو بار گفته این -گیم بوده !

اون لینکی که دادی زده همچین صفحه ای تو فیس بوک نیست بعدشم مگه هر چی in game باشه باید ریل تایم باشه؟ الان کات سینای همه قسمتای uncharted با tlou از قبل رندر شدن ولی چون داخل بازین بهشون میگن in game مثل خیلی بازیای دیگه کسیم نگفت in game نیست یورو گیمرم گفته احتمالا یکی از کات سینای بازیه ولی خلاصه هرچیه ریل تایم نیست فقط یه ویدئو هست که با انجین بازی روی ultra setting از قبل رندر شده الان داره پلی میشه.

ببین یه تریلر 3 دقیقه ای چه کرده با ملت از زمین و اسمون دارن خودشون میندازن که بگن گرافیک انچارتد چیز مالی نخواهد بود:d
حالا ببین از گیم پلی یه تصویر بیاد میخوان چیکار کنن:(

.Best analyse ever

چی شد لینک فیس بوکت؟
اونم آنالیز من نیست اینو دیگه همه میدونن که کات سینای هیچ کدوم از بازیای nd ریل تایم نیست و با گرافیک بازی فرق دارن به یوروگیمر:

Similar to previous Naughty Dog games, cut-scenes are rendered offline using ultra high quality in-engine assets
Tech Analysis: The Last of Us • Eurogamer.net

اینارم برای نمونه قرار داده

http://images.eurogamer.net/2013/articles//a/1/5/9/0/9/6/9/4.bmp.jpg/EG11/resize/1280x-1

http://images.eurogamer.net/2013/articles//a/1/5/9/0/9/6/9/3.bmp.jpg/EG11/resize/1280x-1

حالا دیگه نمیدونم هرجور خودتون حال میکنید.

دوستان خواهشان کم کاری نکنن. سریعا چند عکس از بازی Ryse که یه صورت ریل-تایم هستند رو بزارن، تا ما درک بهتری از in-game و تصاویر رندر شده یک بازی بدست بیاوریم...

من که حرفاشو باور ندارم چون اساتید بازیسنتر این تریلر رو به عنوان in-game قبول ندارن:(
هر وقت اینجا بطور رسمی توسط کارشناسان محترم تایید شد اونوقته که باید قبول کرد!
این شما هستین که خیلی استاد تشریف دارین و حرف df و یوروگیمر رو رد میکنین :دی
ببین یه تریلر 3 دقیقه ای چه کرده با ملت از زمین و اسمون دارن خودشون میندازن که بگن گرافیک انچارتد چیز مالی نخواهد بود:d
حالا ببین از گیم پلی یه تصویر بیاد میخوان چیکار کنن:(

نه بابا ما چکار داریم همش واسه خودتون ،شما هستین که هی انچارتد انچارتد میکنین فقط خواستیم از توهم حرفهای احسان رشید بیاین بیرون:دی
سونی هم که سابقش تو نشون دادن تریلر خرابه :دی
هرکس حس میکنه زیادی جوگیر شده ارجاعش میدم به داستان halo vs Sony :دی

چی شد لینک فیس بوکت؟
اونم آنالیز من نیست اینو دیگه همه میدونن که کات سینای هیچ کدوم از بازیای nd ریل تایم نیست و با گرافیک بازی فرق دارن به یوروگیمر:

Tech Analysis: The Last of Us • Eurogamer.net

اینارم برای نمونه قرار داده

http://images.eurogamer.net/2013/articles//a/1/5/9/0/9/6/9/4.bmp.jpg/EG11/resize/1280x-1

http://images.eurogamer.net/2013/articles//a/1/5/9/0/9/6/9/3.bmp.jpg/EG11/resize/1280x-1

حالا دیگه نمیدونم هرجور خودتون حال میکنید.
داداش والا بعد از 4 بار تموم کردن TLOU من عکس اولو یادم نمیاد :-$ بازی سگاس؟ حاجی این عکسی که دادی فک کنم تو X360 باشه ها =))

داداش والا بعد از 4 بار تموم کردن TLOU من عکس اولو یادم نمیاد :-$ بازی سگاس؟ حاجی این عکسی که دادی فک کنم تو X360 باشه ها =))
خیلی رو میخواد آدم یوروگیمر رو ترول کنه:|
پ.ن: البته از اونم بیشتر رو می خواد که ND رو ترول کنی:دی

دیگه بحث در مورد نسخه PS3ـه TLOU قدیمی شده و قبلا همه حرفا زده شده ، اگه چیزی قرار باشه در مورد این بازی گفته بشه باید در مورد نسخه PS4 گفته بشه اما حالا که نبش قبر کردی لازم هست که من هم بگم شما اگه فاصله 2 متری از TV رو بکنی 3 متر این تصویر تبدیل به CG میشه ! باور کن ...

آقا الان ١٠٪ كينكت رو دادن به GPU تكليف اونايي كه كينكت دارن چيه ؟ :-/
دوستان اینو قبلا ده ها بار توضیح دادن.این 10 درصد برای کینکت بلوکه شده بوده و اگه بازیساز نمی خواسته از کینکت هم استفاده کنه بازم به این 10 درصد دسترسی نداشته حالا مایکروسافت این 10 درصد رو آزاد کرده و بازیساز می تونه هر جوری دلش می خواد از این 10 درصد استفاده کنه ...
پ.ن: اون که 100 درصد:d ولی جدا از شوخی من حرفی در مورد ND نزدم حالا هر کی هر حرفی زده به خودش مربوطه به من ربط ندین ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or