اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
36837806218254269702.jpg

جناب نیما من یه چیزی بگم ! چند روز پیش که یکی از مسئولین مایکرو اومد گفت کنسول ما میتونه به راحتی 1080P و 60 فریم اجرا کنه اومدی تو پستی به نوعی گفتی داره ماس مالی میکنه ! میخوام بدونم این حرفت از کجا استنباط میشه که داره اشتباه میگه !
اگر فقط کمی در مورد این چیزی میگم فکر کنید همه چی روشنه مثلا فکر میکنی یه بازی مثل COD GHOST چیه که نخواد روی X1 رزولوشن 1080P اجرا نشه ؟! یعنی خودت یه حساب کتاب کنی همین 360 خودمون را 3 برابر قویتر کنیم به راحتی میتونه همین COD را با گرافیک نسل بعد رو 1080P و 60 فریم اجرا کنه ! چون واقعا مالی نیست .
اگر کمی اندیشه باشه کاملا مشخصه که یکم زمان میبره که بازیسازها بتونن از پتانسیل esram استفاده کنن و طبیعی هست که همین اوایل نسل بعد برعکس مسئله ی esram براشون بلای جان شده ( قبول ) این چیزها نیاز به زمان داره و sdk های کاملتر . بعد اینکه ما هرچی بگیم میشه ماسمالیه مایکروسافت و فنهاش این را تو خیلی جاها گفتند که دوکیت های نهایی مایکرو خیلی دیرتر از دوکیت های نهایی ps4 دست بازیسازها رسیده و کاملا حقیقته ! کاملا طبیعی هست که همین اوایل نسل برتری با پلتفورم ps4 باشه . و یکم هم منطقی باشیم واقعا تفاوت ها خیلی زیاد نیست با در نظر گرفتن اماری که میدند 50 درصد قویتر یا دیر رسیدن دوکیتهای نهایی x1 دست بازیسازها واقعا تفاوت در اون حد نیست که تو نت اینطوری مثل بمب صدا میکنه . این مسئله دقیقا میشه ربط داد به اوایل نسل که گذشت و وضعیت ps3 تو عناوین مولتی میشد هزار و 1 نتیجه گرفت ولی وقتی ما میگیم منتظر موج بعدی باشید کسی به گوش نیست و خیلی راحت فکر میکنن هر بازی بعد بازیهای لانچ عرضه بشه اسمش را میزارن موج بعد !!! و شروع به ترول بازی ! موج بعد یعنی بازیهایی که جدیدا در دست ساخت بودند . یعنی حداقل باید یه 5 و 6 ماهی منتظر بود .
کسی که یکم منطقی قضیه را نگاه کنه میبینه وقتی مایکرو یک عنوانی داره مثل forza و تو رزولوشن 1080p و 60 فریم اجرا میشه دیگه کاملا مشخصه این کنسول کاملا توانایی را داره و فقط نیاز به وقت و بهینه سازی انجین های مولتی پلتفورم روی این کنسول داره و از طرفی یه بازی مثل ryse با افکتهای بینظیر هرچند 900p باشه ولی به صورت خارق العاده داره روی x1 اجرا میشه و از طرفی یه بازی مثل Wolfenstein: The New Order با گرافیک به مراتب بالاتر از عناوینی مثل COD GHOST ولی در 1080P و 60 فریم اجرا میشه این دقیقا نشون میده بازیساز اگر بازیساز باشه میدونه چطوری انجینش را بهینه کنه !

خلاصه این پست من را هرجور دلت بخواد میتونی برداشت کنی ولی بهتره یکم ادم عقبش را هم نگاه بندازه .

کجا رو میگی ؟! یادم نمیاد ...

به هر حال من هیچوقت نگفتم X1 نمیتونه 1080 بشه یا .... الان نمیدونم چرا اینا رو خطاب به من میگی ؟! من از اول حرفم این بوده که تحت هر شرایطی PS4 بطور واضح از X1 قویتره ، دلیل من هم مشخصات سخت افزاریشونه که خب بنظرمن خیلی روشن و واضح هست . مسلما X1 پیشرفت میکنه ، ولی مشکل شما اینه اولا فکر میکنید فقط X1 قراره پیشرفت کنه و ثانیا هنوز فکر میکنید خیلی رازهای نهفته ای درون سخت افزار X1 وجود داره که قراره کشف بشه !
در کل من حرفامو راجع به این موضوع زدم ، حوصله ی تکرار مکررات هم ندارم ، در حال حاضر هم آنچه که عیان است چه حاجت به بیان است ...

کجا رو میگی ؟! یادم نمیاد ...

به هر حال من هیچوقت نگفتم X1 نمیتونه 1080 بشه یا .... الان نمیدونم چرا اینا رو خطاب به من میگی ؟! من از اول حرفم این بوده که تحت هر شرایطی PS4 بطور واضح از X1 قویتره ، دلیل من هم مشخصات سخت افزاریشونه که خب بنظرمن خیلی روشن و واضح هست . مسلما X1 پیشرفت میکنه ، ولی مشکل شما اینه اولا فکر میکنید فقط X1 قراره پیشرفت کنه و ثانیا هنوز فکر میکنید خیلی رازهای نهفته ای درون سخت افزار X1 وجود داره که قراره کشف بشه !
در کل من حرفامو راجع به این موضوع زدم ، حوصله ی تکرار مکررات هم ندارم ، در حال حاضر هم آنچه که عیان است چه حاجت به بیان است ...
Sniper Elite 3 dev explains difficulty of achieving 1080p on Xbox One, PS4 “a bit more powerful” | VG247

من واقعا موندم این رزولوشن چیه همه افتادین جون هم به خاطرش؟الان همین کیلزون همه فکر میکردن مولتیش 1080p نتیو هست هیشکی نفهمید که نیست!! ارزش بازی والا به خدا به این چیزا نیست! الان همین بازی تایتانفال یعنی رزولوشنش 420p هم باشه بازم ارزش خرید داره ! قدرت و موفقیت یک کنسول رو این چیزا نشون نمیده بلکه بازیهایی که واسش میاد نشون میده.اگه کسی دنبال قدرت باشه میره یه PC High End میگیره خلاص! من خودم عشق کنسول هستم الان XO رو گرفتم و واقعا کنسول خوبیه.به عنوان یک فن مایکروسافت بسیار از مایکروسافت راضی هستم و انصافا از همین اول نسل خیلی خوب داره کنسولش رو ساپورت میکنه کلی انحصاری داده از فورتزا 5 و دد رایزینگ 3 و رایز بگیر تا تایتانفال و هیلو 5 و کوانتوم بریک که به زودی میان.من گیمر دیگه چی میخوام؟چرا اینقدر این رزولوشن رو بزرگ می کنید؟کاملا مشخصه که بازیهای آینده وضعیت بهتری از لحاظ رزولوشن پیدا میکنن.

من واقعا موندم این رزولوشن چیه همه افتادین جون هم به خاطرش؟الان همین کیلزون همه فکر میکردن مولتیش 1080p نتیو هست هیشکی نفهمید که نیست!! ارزش بازی والا به خدا به این چیزا نیست! الان همین بازی تایتانفال یعنی رزولوشنش 420p هم باشه بازم ارزش خرید داره ! قدرت و موفقیت یک کنسول رو این چیزا نشون نمیده بلکه بازیهایی که واسش میاد نشون میده.اگه کسی دنبال قدرت باشه میره یه PC High End میگیره خلاص! من خودم عشق کنسول هستم الان XO رو گرفتم و واقعا کنسول خوبیه.به عنوان یک فن مایکروسافت بسیار از مایکروسافت راضی هستم و انصافا از همین اول نسل خیلی خوب داره کنسولش رو ساپورت میکنه کلی انحصاری داده از فورتزا 5 و دد رایزینگ 3 و رایز بگیر تا تایتانفال و هیلو 5 و کوانتوم بریک که به زودی میان.من گیمر دیگه چی میخوام؟چرا اینقدر این رزولوشن رو بزرگ می کنید؟کاملا مشخصه که بازیهای آینده وضعیت بهتری از لحاظ رزولوشن پیدا میکنن.
بخدا هر جا میرید میگید اینو که راضی هستید از کنسول :دی کلی پول دادید پای کنسول بیاید راضی نباشید! راضی بودن شما دلیلش اینه که اولا ps4 ندارید در کنارش که استفاده کنید و دلتون اجازه این کار رو هم نمیده بهتون (و الا خرید کنسول چیزی نیست، بد برداشت نکنید). اونموقع میفهمیدید که راضی بودن یعنی چی. اونموقع متوجه میشدید تفاوت کنسول ها زمین تا آسمونه. مشکل اکثر افرادی مثل شما اینه که به خودشون اجازه نمیدن کنسول دیگه ای رو هم تست کنن و یه مدت باهاش باشن بدون در نظر گرفتن فن بوی بودن و ذهنیت منفی!

بخدا هر جا میرید میگید اینو که راضی هستید از کنسول :دی کلی پول دادید پای کنسول بیاید راضی نباشید! راضی بودن شما دلیلش اینه که اولا ps4 ندارید در کنارش که استفاده کنید و دلتون اجازه این کار رو هم نمیده بهتون (و الا خرید کنسول چیزی نیست، بد برداشت نکنید). اونموقع میفهمیدید که راضی بودن یعنی چی. اونموقع متوجه میشدید تفاوت کنسول ها زمین تا آسمونه. مشکل اکثر افرادی مثل شما اینه که به خودشون اجازه نمیدن کنسول دیگه ای رو هم تست کنن و یه مدت باهاش باشن بدون در نظر گرفتن فن بوی بودن و ذهنیت منفی!

من میدونم کسانی هستن که به دلایل خاصی شاید فن بوی بودن ( به قول شما :d ) هر دو کنسول سونی و مایکرو رو نمیخرن ولی بنده به شدت منتظر اومدن The order هستم تا PS4 هم بخرم.یعنی چون اصولا و عمیقا علاقه شدیدی به کنسول دارم قطعا PS4 در آشیانه خونم کنار XO جای میگیره.من مشکلی با PS4 ندارم که.من منظورم اینه که معیار خوب بودن و موفق بودن یک کنسول قدرت سخت افزاری صرف نیست این موضوع حتی در نسل قبل هم به چشم اومد که با اینکه X360 از PS3 از لحاظ سخت افزار ضعیف تر بود ولی دیدیم که X360 کنسول پر فروشی در اومد.یک نسل قبل تر هم همین شرایط منتها برعکسش اتفاق افتاد که PS2 سلطان بی چون و چرای اون موقع بود.الان هم حرف من اینه که کنسولی موفق تره که انحصاری بیشتر بده بیرون همین:)

بخدا هر جا میرید میگید اینو که راضی هستید از کنسول
biggrin1.gif
کلی پول دادید پای کنسول بیاید راضی نباشید!
من N میلیون هم پول پای یه چیزی بدم خوشم نیاد سریع می فروشمش بیکار که نیستم:d

هم حرف من اینه که کنسولی موفق تره که انحصاری بیشتر بده بیرون همین

با اینکه X360 از PS3 از لحاظ سخت افزار ضعیف تر بود ولی دیدیم که X360 کنسول پر فروشی در اومد

دوست عزیز شما میفرمایید که کنسولی موفق هستش که انحصاری بیشتری و بهتری داشته باشه و سپس قبل از اون گفتید که x360 کنسول موفق تری بود به دلیل فروش بیشتر

به نظرت تناقض وجود نداره ؟:-/

برای همه مثل روز روشن هستش که در زمینه انحصاری در نسل قبل (کیفیت و کمیت ) کنسول ps3 خیلی بهتر از x360 عمل کرد .

خب با توجه به این استدلال ps3 کنسول موفق تر بوده دیگه درسته ؟ پس نمیتونیم بگیم x360 کنسول موفق بوده چون فروش بیشتر داشته

در ثانی تا جایی که من یادمه ps3 به لحاظ فروش تونست بالاتر از x360 قرار بگیره این اواخر . با توجه به اینکه 1 سال دیرتر عرضه شد و قیمت فضایی داشتش اوایل عرضه

نسل قبل به هر حال باور عمومي بر اين بود كه بازياي مولتي روي 360 بهتر اجرا ميشن گرچه استثنائات زيادي وجود داشت و مخصوصا بازياي 2013 اكثرا روي PS3 بهتر بودن با كليت اين ادعايي عمومي مشكلي ندارم و ميپذيرم كه واقعا 360 تو مولتيا بهتر عمل كرده

خوب خودم هم PS3 و هم 360 داشتم و مسلما از سر كنجكاوي هم شده مثل خيلياي ديگه از اين مقايسه ها كردم بايد بگم در اكثر قريب به اتفاق مواقع فرق خاصي بين بازيا نديدم نميگم نبود ولي تشخيصش براي من سخت بود بايد چشمارو خون مينداختم تا يه چهارتا:d برگ درخت يا چميدونم لبه ي رده رده ي يه ميز چيزي پيدا كنم تا بفهمم اين بازي مثلا رو 360 گرافيك بهتري داره

راستيتش انتظار همچين تفاوتي رو تو اين نسل هم داشتم يعني پيش خودم ميگفتم كه درسته بازيا رو PS4 بهتر اجرا ميشن ولي مسلما اكثر مردم متوجهش نميشن و زياد مهم نيست تا اينكه......

تا اينكه همين جمعه گذشته رفتم خونه ي يكي از دوستان كه هر دو كنسول رو خريده Bf4 رو روي هر دو كنسول تست كردم. باور كنيد من كه سهله بچه ي سه ساله هم تفاوتش رو ميفهميد دو دنياي كاملا متفاوت به شخصه به هيچ عنوان انتظار چنين تفاوتي رو نداشتم. اينه كه آقا فرشاد اين مباحث مهمه چون تفاوت خيلي زيادي ايجاد ميكنه

دوست عزیز شما میفرمایید که کنسولی موفق هستش که انحصاری بیشتری و بهتری داشته باشه و سپس قبل از اون گفتید که x360 کنسول موفق تری بود به دلیل فروش بیشتر

به نظرت تناقض وجود نداره ؟:-/

برای همه مثل روز روشن هستش که در زمینه انحصاری در نسل قبل (کیفیت و کمیت ) کنسول ps3 خیلی بهتر از x360 عمل کرد .

خب با توجه به این استدلال ps3 کنسول موفق تر بوده دیگه درسته ؟ پس نمیتونیم بگیم x360 کنسول موفق بوده چون فروش بیشتر داشته

در ثانی تا جایی که من یادمه ps3 به لحاظ فروش تونست بالاتر از x360 قرار بگیره این اواخر . با توجه به اینکه 1 سال دیرتر عرضه شد و قیمت فضایی داشتش اوایل عرضه

بله کنسولی موفق تر هست که انحصاری بیشتری داشته باشه چون همین بازیهای انحصاری هست که قدرت و هیجان تجربه یک بازی ناب رو به رخ PC میکشونه و خیلی ها رو مجاب به خریدن کنسول میکنه!.من در مورد نسل قبل نگفتم که PS3 موفق تر بوده یا X360 موفق تر بوده بلکه گفتم X360 نسل قبل فروش خوبی داشت روی هم رفته خوب کار کرد و خیلی ها رو به سمت خودش کشوند و الزاما این موضوع ربطی به سخت افزارش نداشت.و در مورد اینکه کدوم کنسول در نسل قبل موفق تر بود صحبتی نکرده ام!

- - -ویرایش - - -

تا اينكه همين جمعه گذشته رفتم خونه ي يكي از دوستان كه هر دو كنسول رو خريده Bf4 رو روي هر دو كنسول تست كردم. باور كنيد من كه سهله بچه ي سه ساله هم تفاوتش رو ميفهميد دو دنياي كاملا متفاوت به شخصه به هيچ عنوان انتظار چنين تفاوتي رو نداشتم. اينه كه آقا فرشاد اين مباحث مهمه چون تفاوت خيلي زيادي ايجاد ميكنه

اگه واقعا تفاوت در این حد باشه که بله حرفی نیست ولی باید منتظر موند و دید آینده چی پیش میاد.من خودم تنها توجه ای که به این موضوع رزولوشن و ... دارم تنها به خاطر حساس شدنش هست و اینکه دلم نمیخواد مایکرو از این موضوع صدمه ببینه وگرنه واسم مهم نیست زیاد چون بیشتر آنلاین بازم:d

اینارو یکی توضیح میده ؟! :دی

نسخه ی PS4 (بازی Thief) چیزی به اسم AF نداره,بعد اون شخص کنجکاو شده بود که مگه میشه GPU های مدرن همچین نقصی داشته باشن؟بعد Stratton هم بنده خدارو حواله کرده سمت سازنده های بازی و درواقع گفته مشکل مربوط به سخت افزار نیست که از من میپرسی:دی!
راجب پایینی هم برو اینجا .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or