اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
یا خدا ! این حجم از داونگرید برا ubisoft هم قفله :|

---------

فکر کنم فورزا اولین sim-racing ای باشه که بشه زیر بارون شدید با سرعت به بقیه ماشین ها کوبید بدون اینکه هیچکدوم از ماشین ها سر بخورن :|
IMG_20231006_104832_146.jpg

چیزی نیست شهربازی تعطیله تو نسخه نهایی

تا این حد دانگرید ندیده بودم تا حالا
من نمی دونم وقتی میدونید توانایی فنی بالایی ندارید واس چی تبلیغ فیک می کنید ؟! 😐
من مطمئنم اینا اگه اون اول جوگیر نمیشدن و اون تز ری تریس وسط گیم پلی رو نمیدادن مجبور نمیشدن برای حفظ ابرو هم که شده همچین ری تریس داغونی روی کنسول بزارن. یه ری تریس گذاشته جدا ازینکه از low پایین‌تره حتی محیط رو هم بازتاب نمیده و فقط دوتا ماشین کنار رو بازتاب میده اونم فقط اجسام آینه‌ای. خب عزیز من اینو نمیزاشتی و این پردازش الکی رو میزاشتی روی چندتا مبحث دیگه مثلا.

من هنوز Forza Motorsport رو تجربه نکردم، ولی طبق چیزهایی که دیدم، نظر شخصی و کاملاً آماتوری و غیر کارشناسی من اینه که FM توی طراحی محیط، کیفیت بارون و یه سری افکت‌ها جلوتره و GT7 هم توی طراحی ماشین‌ها و نورپردازی. :D
شاید FM به طور کلی از نظر تکنیکی جلوتر باشه و استفاده‌های بیشتری از قابلیت‌های سخت‌افزارهای این نسل کرده باشه ولی تصویر نهایی که می‌بینم، بازی‌ها به شدت نزدیک هستن و GT7 هم یه ذره حس و حال واقع‌گرایانه‌تری برام داره. جان لینمن هم چند روز پیش این رو گفته بود:

76fc06_23sda34r.jpg

یعنی لزوماً شاید تفاوت مدل نورپردازی دو بازی ربطی به بحث‌های تکنیکی هم نداشته باشه، ولی رویکرد متفاوتی دارن و از دید من GT همیشه حالت واقع‌گرایانه‌تری داشته و FM معمولاً یه حالت پُر زرق و برق‌تری داره. یادمه حتی زمان FM3/4 هم بچه‌ها می‌اومدن تنظیمات رنگ برای تلویزیون می‌دادن که رنگ‌ها انقدر تند و تیز نباشن. :D
---------
در مجموع هر دو بازی کیفیت بالایی دارن و هرکدوم توی یه زمینه‌ای بهتر هستن. ولی انتظار من از ریسینگ‌های پیستی نسل نهم بیشتر از این بود. حالا GT7 که میان‌نسلی هست و به عنوان پسرخاله یامائوچی که کاملاً با خودش و تیمش آشنا هستم، کوچیک‌ترین شک و تردیدی ندارم که بازی از پایه و اساس برای PS4 ساخته شده بوده و بعدش گفتن یه ذره بیشتر روش وقت بذاریم و نسخه PS5 رو هم آماده کنیم. یعنی شما بعضی از تصاویر مقایسه GT7 روی PS5 و PS4 معمولی (نه Pro) رو که ببینی، شاید در ثانیه اول متوجه نشی که هرکدوم مال چه نسخه‌ای هستن و باید دقت کنی ببینی رزولوشن کدوم بالاتره و لبه‌ها تر و تمیزتر هستن تا نسخه موردنظر رو بشناسی:

1f7a06_232.jpg

908306_231.jpg

همین قضیه هم نشون می‌ده که وقتی GT7 برپایه سخت‌افزار PS4 در این حد خوبه که با FM مقایسه می‌شه (اون هم با ۱.۵ سال فاصله انتشار)، یه GT کاملاً نسل نهمی چه شکلی می‌شه! ولی این وسط یه ذره انتظارم از FM بیشتر بود. وقتی در نظر می‌گیرم که T10 بین ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۷ هفت نسخه FM به صورت یه سال در میون ساخت و این دفعه ۶ سال روی نسخه کاملاً نسل نهمی کار کرد، انتظار بیشتری از گرافیک بازی داشتم و فکر می‌کردم یه جوری GT7 رو پشت سر می‌ذاره که آدم از مقایسه‌شون وحشت می‌کنه! :D ولی الآن می‌بینم هر دو بازی خیلی به همدیگه نزدیک هستن.

آخرین ویرایش:
یعنی لزوماً شاید تفاوت مدل نورپردازی دو بازی ربطی به بحث‌های تکنیکی هم نداشته باشه، ولی رویکرد متفاوتی دارن و از دید من GT همیشه حالت واقع‌گرایانه‌تری داشته و FM معمولاً یه حالت پُر زرق و برق‌تری داره. یادمه حتی زمان FM3/4 هم بچه‌ها می‌اومدن تنظیمات رنگ برای تلویزیون می‌دادن که رنگ‌ها انقدر تند و تیز نباشن. :D
دقیقا نکته همینیه که میگی و این مسئله از دوره PS3 X360 هم بین این دو بازی وجود داشته. فرتزا همیشه در زمینه نورپردازی رویه ای استایلیش تر داشته که باعث میشده رنگ و نور حالت پر زرق و برق تری داشته باشه و از اونور GT خیلی واقع گرایانه تر برخورد کرده. همین مسئله باعث میشده که در نگاه اول تصاویر فرتزا عموما جذاب تر بنظر بیاد ولی از نظر تکنیکی الزما برتریی وجود نداره و صرفا ارجحیت آرت استایل و زیبا شناسیه هر شخصه، کما اینکه در همین ویدئوهای مقایسه چند بار دیدیم که GT7 در نورپردازی از نظر تکنیکی بهتر عمل میکنه.
در کل فرتزا 8 به عنوان یه بازی تمام نسل بعدی که 6 سال در دست ساخت بوده واقعا اختلافش با GT7 خیلییی کمتر از چیزیه که میشد تصور کرد بخصوص که در یه سری موارد حتی عقب تره:دی در بین همه ویدئوهایی که دیدم نهایت فقط در زمینه افکت بارون جلوه بهتری داره و بس.

آقا میون این جنگ و دعواها یه stupid question بپرسیم این وسط:D ؟
اینجانب گواهینامه م ندارم:D بخوام با این بازیها خودمو مجاب کنم رانندگی یاد بگیرم میشه؟:D البته نه با دسته با فرمون و پدال و این اکسسوریهایی که دارن این بازیا
کلاس بیرون رفتم حسش نبوده... یعنی حس و حال تمرین اینام ندارم برم تو بیابون و زمین خالی اینا یا جاده. کلا خوشم نمیاد و همه هم میگن گواهینامه بگیر.
همه اکسسوریها باشه جوری هست دقیقا مثل یه manual car (ماشین دنده ای) ماشین برونی؟ مخصوصا با ماشینهای قدیمی؟

• Poker Face
Reactions: Sepi_60
آقا میون این جنگ و دعواها یه stupid question بپرسیم این وسط:D ؟
اینجانب گواهینامه م ندارم:D بخوام با این بازیها خودمو مجاب کنم رانندگی یاد بگیرم میشه؟:D البته نه با دسته با فرمون و پدال و این اکسسوریهایی که دارن این بازیا
کلاس بیرون رفتم حسش نبوده... یعنی حس و حال تمرین اینام ندارم برم تو بیابون و زمین خالی اینا یا جاده. کلا خوشم نمیاد و همه هم میگن گواهینامه بگیر.
همه اکسسوریها باشه جوری هست دقیقا مثل یه manual car (ماشین دنده ای) ماشین برونی؟ مخصوصا با ماشینهای قدیمی؟
قطعا روی رانندگی شما تاثیر مثبت داره چون من خوندم که پلیس‌های بعضی کشورها از گرن توریسمو برای بهتر کردن مهارت رانندگی استفاده کردن ولی خب طبیعتا هیچی رانندگی واقعی نمیشه و شبیه ساز بازی کردن باید به عنوان مکمل باشه.

داداش ینی چی حسش نبوده :D
مگه میشه آدم گواهینامه نگیره اونم پسر
حالا دخترا بگی یه چیزی ولی پسر دیگه ....
آموزشگاه ثبت نام کن داخل شهر ۱۰ جلسه مبری یاد میگیری قشنگ
هیچ بازی ای نمیتونه به شما رانندگی یاد بده تا خودت پشت فرمون نشینی تا خودت به جایی نزنی تا خودت پارک دوبل نکنی
برو توبه کن :D
رفتم حاجی آیین نامه هم قبول شدم. ولی شهر رو نرفتم. چون دیدم انقدر کم پشت فرمون نشستم به خودم نمیتونم بگم راننده. تو کرونایی خواهرم که هنوز ماشینو خاموش میکنه رفت گواهینامه گرفت من که قشنگم میروندم نرفتم امتحان بدم.
بعد پدرمم همواره میگفت هیچی بلد نیستی با اینکه میروندم، شایدم راست میگفت من 29 سالگی تازه رفتم گواهینامه بگیرم اون از بچگی بلد بود.
میدونی من خیلی وسواس دارم یه چیزی رو قشنگ بلد باشم. بیشتر برای اون بخشش میگم که پشت فرمون ماشینهای مختلف میشه نشست تو این شبیه سازا ولی خودم مثلا محدود به دو تا ماشینم تو دنیای واقعی. (دو تا ماشین مثلا تیبا و پراید) دوست دارم از فولکس تا بی ام و رو برونم. (که البته همونطور که میگید عملی نیست با این بازیا دست آدم بیاد)
اگه بخش Driving School داشتن خوب بود البته درست میگی این چیزا رو باید عملی یاد گرفت ولی خب عملیش هر چی ما مربی عوض کردیم دیدیم چیزخل هستن و دنبال رفع تکلیف:D

• Like
Reactions: mehran44
توی این کلیپ کسی چراغ یا هر منبع روشنایی به غیر از چراغ جلو پلیر دید منو خبر کنه. انگار تو آخر زمان مسابقه میدن
برای منم سوال بود چرا توی همه کلیپ‌ها برق قطعه!
این عکس ها رو مستقیم از فیلم GT کپچر کردم:
Gran Turismo همونطور که زیر اسمش هم نوشته شده The Real Driving Simulator هدفش ارائه دقیق ترین و Realistic ترین تجربه رانندگی ممکنه حالا چه بصری باشه چه گیم پلی.

این عکس ها رو مستقیم از فیلم GT کپچر کردم:
Gran Turismo همونطور که زیر اسمش هم نوشته شده The Real Driving Simulator هدفش ارائه دقیق ترین و Realistic ترین تجربه رانندگی ممکنه حالا چه بصری باشه چه گیم پلی.
این هم maple valley فورتزا
F7tXoLLWMAMmD83 (1).jpeg
همه جور آب و هوایی داره فورتزا

تفاوت متریال محیط از آسفالت بگیر تا چمن ، گل لای و تمامی جزییات کنار پیست فرق زمین تا آسمونه
اول جواب این قسمتو بدم. اصلا در زمینه دیتیل پیست و تسکچر آسفالت و چمن وارد نشو که اصلا نتیجه خوبی نداره

FM8
IMG_20231006_120257_491.jpg

GT7
IMG_20231006_120306_833.jpg

IMG_20231006_120617_418.jpg

این هم چندتا مقایسه دیگه از دیتیل پیست بصورت تامبنیل میذارم باز کنید خودتون ببینید

FM8
IMG_20231006_120508_575.jpg IMG_20231006_120509_238.jpg IMG_20231006_120508_970.jpg

GT7
IMG_20231006_120311_666.jpg IMG_20231006_120245_893.jpg IMG_20231006_120238_393.jpg IMG_20231006_120251_224.jpg

در مورد باران هم دوستان بالا توضیح دادند برای فورزا کل تصویر پر شده از افکت قطرات. تمام سطح زمین رو خیس کردند . این تکینک رو من تو ماد زدن GTA V زیاد استفاده میکردم شما وقتی کف زمینو خیس میکنی که مثل آینه رفلکشن بده یکجور حس گرافیک بالا بهت دست میده ولی واقعیت اینه که پیست اتومبیلرانی جوری طراحی شده که آب جمع نشه و فقط یه قسمتایی از کناره جاده پادلز داره که GT7 هم دقیقا همینه. من بازم میپرسم هیچ کس جواب نداد چرا ماشین ها هیچ اثری از خیسی ندارن تو باران؟ چرا رفلکشنها اینطوریه ؟

View attachment VID_20231006_092444_780.mp4

من یه تصویر میذارم از لوکیشن یکسان بقیه قضاوت کنند کدوم نورپردازی شب واقعی تره

IMG_20231006_121131_462.jpg

دوستان ارجمند:دی اینکه هر جا شیلنگ آب گرفتن و رفلکت ایجاد شد به معنی این نیستش که گرافیک خیلی خفنه:دی این تریک رو نسل پیش درایوکلاب هم انجام میداد و همیشه میدیدیم که تصاویر مسابقات بارونی صد برابر خوشگل تر از مسابقات آفتابی میشد. در واقع اون رفلکتی که بخاطر افکت آب روی زمین ایجاد میشه یه حس هایپر ریلستیک به بازی میده. همین کار رو بازیهای دیگه مثل Ride 4 هم انجام میدادن ولی وقتی همون بازی رو میرفتی مثلا در شرایط آفتابی نگاه میکردی دیگه اون زرق و برق رو نداشت. در واقع دستاورد تکنیکی خاصی محسوب نمیشه.
اینجا هم قضیه همینه و البته علت اینکه چرا در GT اینطور نیست رو دوستان توضیح دادن. خلاصه اینکه این بارون رو الکی پرچم نکنید که تهش باید برگردید به خشکی:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or