اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
View attachment 313015View attachment 313016

GT7 با FM7 مقایسه کنید نتیجه بهتری میگیریدا !:-" :D
تو این ویدئو ها رنگ های فورتزا درست نیست و به اصطلاح washed out هست 99% مقایسه ها اینجوری شدن متاسفانه سر باگ. امیدوارم زودتر محتوا ساز ها دوباره کپچر کنند.
F7szDULbIAAfsRP.jpeg
F7syAnzboAAa4m9.jpeg
F7sy4zZbQAAQ2nr.jpeg F7sx2TfaEAAJHRJ.jpeg

تمام این تصاویر بالا که می‌بینید در فورتزا رنگ ها درست نیست و washed outهست. 99% مقایسه ها در یوتیوب دچار این مشکل هستند. ترن 10 گفته با آپدیت بعدی فیکسش میکنه، فیکس الانش هم تو تاپیک بازی گفته شده

F7sz9GLaMAA9m1A.jpeg
این هم تصویر درست فورتزا و بدون washed out، به آسمان آبی و عمق رنگی که داره نگاه کنید و با تصاویر بالاتر مقایسه کنید

پ.ن:من این رو تو تاپیک بازی در جواب یکی از دوستان گذاشتم که پاک شد در حالی که هیچ قضاوتی نکرده بودم. با دیدن این پست گفتم شاید اینجا بشه گفت و پاک نشد. :D

تو این ویدئو ها رنگ های فورتزا درست نیست و به اصطلاح washed out هست 99% مقایسه ها اینجوری شدن متاسفانه سر باگ. امیدوارم زودتر محتوا ساز ها دوباره کپچر کنند.
View attachment 313020
View attachment 313021
View attachment 313022View attachment 313023

تمام این تصاویر بالا که می‌بینید در فورتزا رنگ ها درست نیست و washed outهست. 99% مقایسه ها در یوتیوب دچار این مشکل هستند. ترن 10 گفته با آپدیت بعدی فیکسش میکنه، فیکس الانش هم تو تاپیک بازی گفته شده

View attachment 313019
این هم تصویر درست فورتزا و بدون washed out، به آسمان آبی و عمق رنگی که داره نگاه کنید و با تصاویر بالاتر مقایسه کنید

پ.ن:من این رو تو تاپیک بازی در جواب یکی از دوستان گذاشتم که پاک شد در حالی که هیچ قضاوتی نکرده بودم. با دیدن این پست گفتم شاید اینجا بشه گفت و پاک نشد. :D
پست شما پاک شد چون پستی رو ریپلای کرده بودین که اون مشکل داشت. این ایشالا پاک نمیشه

تقریبا همه بازیای PC نسبت به نسخه کنسولیشون از لحاظ کیفیت بهترن. کسی تو این شکی داره؟ داریم راجع به سخت افزار گرونتر و نامحدود حرف میزنیم. پس شما نمیتونی بیای نتیجه بگیری که نسخه کنسولی بده. اینجوری همه بازیا کنسولیشون بده.

این چیزا رو فقط آدم اینجا میبینه.
البته من میدونم شماها ترولید ولی بهرحال..

البته اون ویدیو رو IGN مجددا اصلاح و بارگذاری کرد. کلی هم عذرخواهی کرد.
با رفع اون باگ یه کم بهتر شده ولی هنوز بازم اون کنتراست بالا که مثلا تو gt میبینی رو نداره بخصوص تو ریپلی ها بازم حالت واشد اوت رو داره.

IMG_20231006_020601_201.jpg

جان لینمن از DF میگه که این رفع باگ واشد اوت بودن فقط یک افزایش جزئی به سطح مشکی اضافه میکنه، اساساً چیزی به‌طور چشمگیری جلوه‌های بصری را تغییر نمی‌ده. با توجه به طیف گسترده تلویزیون های موجود با تنظیمات متغیر، من شک دارم که تأثیر داشته باشه.

یه سری انقد به خودشون دروغ گفتن که که دیگه واقعیت رو نمیتونن ببینن:D نمونه گیم پلی میزاری جلوشون میگن این که گیم پلی نیست! نه عزیزان فرتزا بعد از نزدیک به دو سال عرضه از رقیب میان نسلی خودش نه تنها در چیزی جلوتر نیست که عقب تر هم هستش:D نهایت در یکی دو مورد ویژوالی شاید بهتر باشه اونم در شرایط خاص. که اونم با توجه به تایم بیشتری که روش کار شده و میان نسلی نبودنش واقعا غمنگیزه! مگرنه در زمینه مدل سازی و .... کار زیاد داره هنوز:D نمرات هم که اومده دیگه حرفی باقی نمیمونه. پرونده سیمولیتور ریسینگ هم بسته شد:D
کلا از نظر گرافیک ریسنیگ های 5 سال اخیر همه سطح بالایی دارند و خوشگلند، برتری یکی نشونه بدی اون یکی نیست، منتها GT7 یک عنوان کراسجن و بر پایه همون GT Sport ساخته شده،. درصورتی که فورتزا یک عنوان تمام نسلی جدید رو کوبیدن از نو ساختند( به جز car modeling که یک سری ماشین ها متاسفانه از همون مدل های گذشته استفاده شده)
این تصاویر هم از DF هست و جهش نسلی واضح هست
F7nL703aUAAb5gh.jpeg
F7nL703a0AArmg1.jpeg
F7nPKL0boAAhAp_.jpeg
F7nL704bQAAbo54.jpeg

یه بازی بین نسلی که روی سخت افزاز ۱۰ سال پیش هم اجرا میشه که دوسال قبل اومده هنوزم در مدل های ماشین و گرافیک و نورپردازی و فیزیک و هندلینگ و AI و ... رو دستش چیزی نیومده !
باید دست Polyphony Digital رو بوسید ! پادشاه sim-racing
^:)^

تقریبا همه بازیای PC نسبت به نسخه کنسولیشون از لحاظ کیفیت بهترن. کسی تو این شکی داره؟ داریم راجع به سخت افزار گرونتر و نامحدود حرف میزنیم. پس شما نمیتونی بیای نتیجه بگیری که نسخه کنسولی بده. اینجوری همه بازیا کنسولیشون بده.

این چیزا رو فقط آدم اینجا میبینه.
البته من میدونم شماها ترولید ولی بهرحال..
حداقل در مورد بازیهای انحصاری پلی استیشن چندان اینطور نیست . به میزان زیادی تنظیمات گرافیکی نسخه کنسولی به تنظیمات High - Very High نسخه PC نزدیکه

IMG_20231006_021458_719.jpg IMG_20231006_021456_133.jpg

البته اون ویدیو رو IGN مجددا اصلاح و بارگذاری کرد. کلی هم عذرخواهی کرد.
با رفع اون باگ یه کم بهتر شده ولی هنوز بازم اون کنتراست بالا که مثلا تو gt میبینی رو نداره بخصوص تو ریپلی ها بازم حالت واشد اوت رو داره.

View attachment 313025

جان لینمن از DF میگه که این رفع باگ واشد اوت بودن فقط یک افزایش جزئی به سطح مشکی اضافه میکنه، اساساً چیزی به‌طور چشمگیری جلوه‌های بصری را تغییر نمی‌ده. با توجه به طیف گسترده تلویزیون های موجود با تنظیمات متغیر، من شک دارم که تأثیر داشته باشه.
با جان لینمن مخالفم و تعجب می‌کنم از حرفش خب اینجوریه مثلا میتونم بگم برم یک lcd ارزون بگیرم چرا پول بدم برایoled؟
نمونه خود GT7 ببین که چقدر تاثیر داره
F7s1Leua4AAj_Ej.jpeg F7s00EqbAAA2pIP.jpeg

----
من دیگه حرفی ندارم و خوش باشید. در کل به نظرم هردو بازی گرافیکشون در سطح بالایی قرار دارد ولی رویکرد کلی FM رو بیشتر می‌پسندم(خیلی ایمرسیو تره برام)و مدل ماشین های GT :D

حداقل در مورد بازیهای انحصاری پلی استیشن چندان اینطور نیست . به میزان زیادی تنظیمات گرافیکی نسخه کنسولی به تنظیمات High - Very High نسخه PC نزدیکه

View attachment 313030View attachment 313031
خدایا....
ربط حرفت رو نفهمیدم؟ اینکه تو این مورد شما سازمده نیومده کنسولی رو تغییر خاصی بده و مستقیما پورت کرده رو پی سی، چه ربطی به حرف من داره؟ من میگم مقایسه این دوتا اشتباهه. چون هر سازنده ای به راحتی میتونه نسخه PC رو ببره توی یه لول دیگه.

View attachment 313030View attachment 313031
این صحبتها جدیه یا ایستگاه مارو گرفتی؟
اینم توضیح میخواد که چرا نسخه pc تفاوت زیادی با نسخه کنسولی نداره؟

کلا از نظر گرافیک ریسنیگ های 5 سال اخیر همه سطح بالایی دارند و خوشگلند، برتری یکی نشونه بدی اون یکی نیست، منتها GT7 یک عنوان کراسجن و بر پایه همون GT Sport ساخته شده،. درصورتی که فورتزا یک عنوان تمام نسلی جدید رو کوبیدن از نو ساختند( به جز car modeling که یک سری ماشین ها متاسفانه از همون مدل های گذشته استفاده شده)
این تصاویر هم از DF هست و جهش نسلی واضح هست
View attachment 313026
View attachment 313027
View attachment 313028
View attachment 313029
این مقایسه ها که گذاشتی نشون میده gt sport و polyphony digital چقدر نسبت به بقیه ریسینگ های نسل قبل پیشرفته تر بودن که بازی نسل قبلیشون با بازی built from ground up for next-gen بقیه برابری میکنه !

خدایا....
ربط حرفت رو نفهمیدم؟ اینکه تو این مورد شما سازمده نیومده کنسولی رو تغییر خاصی بده و مستقیما پورت کرده رو پی سی، چه ربطی به حرف من داره؟ من میگم مقایسه این دوتا اشتباهه. چون هر سازنده ای به راحتی میتونه نسخه PC رو ببره توی یه لول دیگه.

این صحبتها جدیه یا ایستگاه مارو گرفتی؟
اینم توضیح میخواد که چرا نسخه pc تفاوت زیادی با نسخه کنسولی نداره؟
تعجب میکنم چرا متوجه منظورم نشدید.

ببینید دوتا بازی اخیر اکسباکس:

یکی همین فورتزا با این تنظیمات گرافیکی:

IMG_20231006_015308_997.jpg

و یکی هم استارفیلد با این تنظیمات گرافیکی

IMG_20231006_023025_254.jpg

سری اس رو هم اصلا ندید میگیریم. بحث فقط در مورد سری اکس هست.

حرف من اینه اختلاف گرافیکی PC و SX تو این دوتا بازی زیاده. یکجورایی نسخه کنسول مظلوم واقع شده‌.
شما فرمودی همه بازیها رو پی سی بهترن درسته ولی چیزی که منظور منه در چه حد بهتره؟ اینکه بیشتر تنظیمات بازی نسخه کنسولی رو medium و low و حتی پایینتر از low هست چه معنی داره جز کم کاری سازنده؟ آیا یکجور احساس دست دوم بودن نمیده به مخاطب کنسولی؟ بازم میگم اینها در مورد سری اکس هست. سری اس بیچاره که اصلا راجبش حرفی نزنیم بهتره.
امیدوارم متوجه مطلب شده باشی.

تعجب میکنم چرا متوجه منظورم نشدید.

ببینید دوتا بازی اخیر اکسباکس:

یکی همین فورتزا با این تنظیمات گرافیکی:

View attachment 313034

و یکی هم استارفیلد با این تنظیمات گرافیکی

View attachment 313035

سری اس رو هم اصلا ندید میگیریم. بحث فقط در مورد سری اکس هست.

حرف من اینه اختلاف گرافیکی PC و SX تو این دوتا بازی زیاده. یکجورایی نسخه کنسول مظلوم واقع شده‌.
شما فرمودی همه بازیها رو پی سی بهترن درسته ولی چیزی که منظور منه در چه حد بهتره؟ اینکه بیشتر تنظیمات بازی نسخه کنسولی رو medium و low و حتی پایینتر از low هست چه معنی داره جز کم کاری سازنده؟ یکجور احساس دست دوم بودن میده مخاطب کنسولی. بازم میگم اینها در مورد سری اکس هست. سری اس بیچاره که اصلا راجبش حرفی نزنیم بهتره.
امیدوارم متوجه مطلب شده باشی.
مظلوم واقع شده؟ الان بیام عکس بزارم از خروجی CP2077 بعد بگم کنسولا مظلومن؟ قضیه واضحه. این اختلاف که شما میگی زیاده بله درسته ولی هیولا بودن خروجی روی پی سی به معنای بد بودن خروجی کنسولی نیست‌. منطق مقایسه شما مشکل داره.

DF هم دوتا ویدئو درست کرده. هدفش هم بهینه کردن تنظیمات پی سی بوده نه اینکه بیاد بگه کنسولی فلانه.

مظلوم واقع شده؟ الان بیام عکس بزارم از خروجی CP2077 بعد بگم کنسولا مظلومن؟ قضیه واضحه. این اختلاف که شما میگی زیاده بله درسته ولی هیولا بودن خروجی روی پی سی به معنای بد بودن خروجی کنسولی نیست‌. منطق مقایسه شما مشکل داره.
البته که CP2077 فقط تو Path Tracing اختلاف میندازه با نسخه های کنسولی. اونم مقصرش معماری AMD که تو RT ضعیفه. وگرنه تو رسترازیشن تو همون CP2077 هم تفاوت خاصی بینشون نیست. همونطور که نسخه PS5 بازی بالدرز گیت ۳ هم معادل تنظیمات ULTRA تو PC هست و خیلی بازیهای دیگه مثل StarWats Jedi Survivor یا همون دوتا بازی پلی استیشن که مثال زدم شما اختلاف خاصی بین نسخه کنسولی و PC نمبینی حداقل تا اینجای نسل ولی در مورد این دوتا بازی اخیر اکسباکس اختلاف زیاده بنظرم.
برای همین میگم این نسل کنسول میان نسلی نیاز داره که بتونن حداقل تو RT و بازیهای آینده یه خودی نشون بدن .‌

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or