اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
این عکسا به درد همون کالت خودتون میخوره
عکسی که من گذاشتم منبعش مشخصه
منبع عکس شما در resetera و neogaf ممنوعه ازش چیزی بزارن اینقدر نامطمئن ه ! :D
در مقایسه ۳ ماه پیشش از draw distance لو رفته بود نسخه بکوارد ps4 gt7 رو جای ps5 برا مقایسه استفاده کرده بوده .
این عکسی هم که الان گزاشتی از time trial جی تی عکس گرفته که تماشاچی نداره ٬ gt7 مثل واقعیت هست مسابقات time trials ش جمعیت تماشاچیا خیلی کمه مسابقه اصلی پر میشه .
مطمئن نیستم ولی فکر کنم FMجمعیتش برا practice و مسابقه اصلی فرقی نمیکنه .

----------------------------

ایشالله مدیریت اینجا هم مثل همه فروم ها دیگه نذارن از ElAnalistaDeBits چیزی پست بشه .

این میخوره replay باشه نه خود بازی
شما که PS5 داری خودت یه تست بکن :D
ربپلی که RT داره ۳۰ فریمه این ۶۰ فریمه.
حتی ریپلی از مود پروفورمنس هم باشه بازم فرقی نداره چون تو گیمپلی هم همینه. نسخه PC هم نداره که از اون کپچر شده باشه.

شما که PS5 داری خودت یه تست بکن :D
ربپلی که RT داره ۳۰ فریمه این ۶۰ فریمه.
حتی ریپلی از مود پروفورمنس هم باشه بازم فرقی نداره چون تو گیمپلی هم همینه. نسخه PC هم نداره که از اون کپچر شده باشه.
من بازی رو ندارم شما زحمت بکش فیلم بگیر همین تیکه رو که hud بازی هم معلوم باشه که جای حرف و حدیثی نمونه

View attachment ssstwitter.com_1696538783394.mp4
بخش مقایسه xsx با pc ویدیو df :
- مود performance rt رو مقایسه کرده
- بعضی از ستینگ های xbox حتی از Low پی سی هم پایین تر بودن !
- در xbox رفلکشن های خود ترک تو rt نیست .
- رفلکشن ها در xbox سی فریم آپدیت میشن .
- رزولوشن rt در xbox زیر 1080p هست .

ویدیو کامل :

آخرین ویرایش:
View attachment 313008

ویدیو کامل :
اوضاع پرفرمنس رو pc خرابه
بازی اصلا بهینه نیست برای pc
حداقل ۲۰ دقیقه طول میکشه تا شیدر کش بارگذاری ش تمام بشه
من نمیدونم این سرطان شیدر کش چی بود این نسل اضافه شده به بازی‌های pc
بدون شیدر کش هم کلا بازی میشه stutter خالص

View attachment 313008

ویدیو کامل :
والا جالبه من بخش کنسولی رو که اینجا انعکاس دادم. تو بخش رفلکشن ها اشاره شده بود که خیلی بی کیفیت هستند. دوستان ایراد گرفتن که چرا اینو نگفتی اونو نگفتی. حالا که مقایسه با پی سی اومده مشخص شده که حتی از LOW پی سی هم کیوب مپ ها پایینتر هستن. همینطور ری تریسینگ هم از پاینینترین تنظیمات پی سی پایینتره. نمی دونم پس این همه تعصب بی مورد و گیر دادن به نکات فرا ریز از کجا ناشی میشه؟ شما پستای مردمو تا نقطه هاشم ریزبینی مکنید بعد این همه نقص تو گرافیک بازی رو نمیبینید؟

شما به rtao اشاره نکردی که تکنیک به شدت سنگینیه و توی گرافیک کلی بازی هم تاثیر زیادی داشته حالا به نفر اومد این موردو گفت جدا از اون من ربط اینو با مقایسه نسخه pc اصلا متوجه نشدم هیچ کسی از نسخه کنسولی انتظار rt در حد pc نداشت همین چیزی که در کنسول هست همین الانم شگفت انگیزه و نمونه مشابهی نداره
مظلوم نمایی جالبی نبود در کل
والا من چیز شگفت انگیزی در گرافیک بازی نمی بینم. فقط تنها چیزی که هست استفاده خیلی بی مورد دوستان از صفت های عالی و تفصیلی برای بازیه.
خیلی شگفت انگیز. خیلی سنگین و... منتها اینا فقط تو جملات شما هست نه تو ویدیوی دی اف بهش اشاره شده نه کسی چیزی میبینه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or