اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
یکی دو نفر میان در مورد Forza 5 کامنت میدن و تموم میشه میره. ولی وقتی چند نفر میان گیر میدن که آقا در این مورد مطلب نزار، همین جور 20 صفحه تاپیک میره جلو :دی الان من واقعا متوجه نمیشم اولین کامنتی که در مورد Forza 5 داده شده دقیقا چه مشکلی داره؟ مطلب در مورد یه خبر بوده که واسه همین دیروز هم هست.
Forza Motorsport 5: A True Showcase For Xbox One’s Graphics Prowess � GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog
مشکل اون گیر دادن الکی هست که سر Ryse هم همین برنامه رو داشتیم :دی

محمد جان من به خودم اجازه نمیدم که برای کسی تعیین تکلیف کنم ولی خوب چون یه سر قضیه به پست من مربوط میشه لازم میدونم یه توضیحی بدم GT6 برای نسل قبل باشه یا نباشه دو هفته از فورتزا جدیدتره:d

اما در کل منم با حرف دوستان موافقم دیگه یه سری از کامنتا به شدت تکراری و نخ نما شده و اینقدر من تو این یکسال اخیر شات و گیف از فورتزا و رایز دیدم خودم که خسته شدم هیچ کل بازیم برام اسپویل شده. البته نمیخوام یه طرفه به قاضی برم از این طرف هم ممکنه همین قضیه باشه به هر حال چه از این سمت و چه از اون سمت کار جالبی نیست.

در ضمن اون پست رو هم درباره GT6 دادم که نشون بدم واقعا پست بی محتوا رو میشه بی محتوا هم جواب داد ولی گویا متاسفانه منظوری که میخواستم برداشت نشده

یکی دو نفر میان در مورد Forza 5 کامنت میدن و تموم میشه میره. ولی وقتی چند نفر میان گیر میدن که آقا در این مورد مطلب نزار، همین جور 20 صفحه تاپیک میره جلو :دی الان من واقعا متوجه نمیشم اولین کامنتی که در مورد Forza 5 داده شده دقیقا چه مشکلی داره؟ مطلب در مورد یه خبر بوده که واسه همین دیروز هم هست.
Forza Motorsport 5: A True Showcase For Xbox One’s Graphics Prowess � GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog
مشکل اون گیر دادن الکی هست که سر Ryse هم همین برنامه رو داشتیم :دی

اینجا سه چهارتا ابر سونی فن هستن که پای ثابت ترول هر چی که یه شرکت غیر سونی ساخته باشه هستن الان شما بگو مایکروسافت تو باغچه جلو در کارخونش هویچ کاشته اینا میگن هویج سونی بهتره اسمای کاربریشونم هه میدونن اینارو اگه ولی کنی میگن روزی دو رکتم نماز سمت سونی بخونید حالا سابقه پستای خودشونو نگا کنی میبینی تو تاپیک فوتبالم درباره last of us پست دادن کلا بحث با این عزیزان فایده نداره.

واسه عوض شدن بحث :دی Digital Foundry چند روز پیش یه مصاحبه جالب با سازنده های Trials Fusion انجام داده و در مورد کنسول های نسل جدید و ساختن بازی برا اونا، سوالات جالبی پرسیده. در مورد DX12 و تفاوت رزولوشن روی دو کنسول و یه سری مسائل دیگه هم صحبت شده که خیلی مصاحبه خوبی هست :دی
Tech Interview: Trials Fusion • Eurogamer.net
البته خیلی طولانیه و خوندنش حوصله میخواد :دی بخش مورد علاقه ـش واسه من اینجا بود lol :دی
We are eagerly waiting to get our hands dirty with DirectX 12. It's definitely possible that Xbox One will also get a performance boost from a new low-level API

@Frobary
یه جوری کامنت نده که انگار از هیچی خبر نداری و همین دیروز عضو انجمن شدی :دی اینجا تاپیک مربوط به بازیهایی هست که قراره در آینده ریلیز بشن و اخبارشون اینجا گذاشته میشه! پس تاپیک خود بازی برای چی زده شده؟ اگه قرار نیست اینجور خبرها تو اونا گذاشته بشه؟:-/
الان اینفیمس اومد و همه بازیش کردن و رفت، دیگه چه دلیلی داره من پاشم برم فیلم بگیرم از بازی بعد بیام اینجا ازش لینک بذارم و بگم بچه ها بچه ها بیاید ببینید چه گرافیک خووووفی داره :x:bighug: اگه تو تاپیک خودش این حرفا زده شد و کسی گیر داد بعد بیا بگو که شما حق ندارید بگید کی چی بگه ولی اینجا جاش نیست در غیر اینصورت هدف از این کارا مشخصه چیه ;)

Neil تو مجله این هفته EDGE مصاحبه کرده و درباره TLoU Remastered اطلاعاتی داده. گفته Cut-Scene ها 1080p/60fps هستن. نورپردازی مدل ها تغییر کرده. احتمال استفاده از قابلیت های DS4 هم وجود داره مثل TouchPad. مهم تر از همه مدل کرکترا رزولوشن بالاتری دارن یعنی همتراز با Cut-scene های ورژن PS3 !!یعنی این :

PS4′s The Last of Us Remastered Has a New Lighting Model, 1080p/60 FPS Cutscenes, High Resolution Models | DualShockers

یاد اون خبر افتادم که می گفت گرافیک Uncharted بعدی در حد Cutscene های TLoU هست =)) !

@Frobary
یه جوری کامنت نده که انگار از هیچی خبر نداری و همین دیروز عضو انجمن شدی :دی اینجا تاپیک مربوط به بازیهایی هست که قراره در آینده ریلیز بشن و اخبارشون اینجا گذاشته میشه! پس تاپیک خود بازی برای چی زده شده؟ اگه قرار نیست اینجور خبرها تو اونا گذاشته بشه؟:-/
الان اینفیمس اومد و همه بازیش کردن و رفت، دیگه چه دلیلی داره من پاشم برم فیلم بگیرم از بازی بعد بیام اینجا ازش لینک بذارم و بگم بچه ها بچه ها بیاید ببینید چه گرافیک خووووفی داره :x:bighug: اگه تو تاپیک خودش این حرفا زده شد و کسی گیر داد بعد بیا بگو که شما حق ندارید بگید کی چی بگه ولی اینجا جاش نیست در غیر اینصورت هدف از این کارا مشخصه چیه ;)
گفتم که قضیه خیلی مشخص هست، دیگه به قول خودتون همه تو این انجمن همدیگه رو می شناسن و میدونن هدفشون از کامنت دادن چیه :دی در کل اینجوری که شما میگید یه قانون باید تو کامنت اول بزارن که مثلا دو هفته بعد از عرضه فلان بازی دیگه کسی حق نداره در مورد بازی صحبت کنه، والا :دی

من کاری ندارم و مهم هم نیست واسم ولی خوب بازیایی که همه چیزشون مشخصه و تموم شده رفته جای بحثش تو تاپیک خود بازی هست نه تو این تاپیک دیگه ، نه ؟؟

مثلا من تازه Infamous: Second Son رو گرفتم واقعا مخم ترکیده از اینکه اول نسلی یه همچین چیزی ساختن اونم ow - 1080/60 که قبلا بحث شده ولی خوب کف و خون قاطی کردن واسه ISS که دیگه همه چی تموم شده همه میدونن چیه فقط تو تاپیک خود بازی جایز هست به نظرم . نهایتا تو تاپیکای مقایسه میشه از این دسته بازیای گرافیک خفن که در قدیم عرضه شدن استفاده کرد :دی

البته 30 فریم بود:دی (اگه اشتباه نکنم)

خیلی روون هست فککردم 60 ـه (الان نیگا کردم DF نوشته Spends most of its time North of 30fps) میگم آخه این خیلی روون تر از 30 هست

حالا از کل پست فقط اون توجهتو جلب کرد ؟؟ :دی
بازی بالا تر از 30 هست و یه وقت هایی به 60 فریم هم می‌رسه.
بعد از آپدیت، توی منوی بازی می‌شه تنظیم کرد که 30 فریم قفل باشه یا فریم 30+ بده.

یاد اون خبر افتادم که می گفت گرافیک Uncharted بعدی در حد Cutscene های TLoU هست =)) !

95558373201319189427.jpg

هه هه :دی جالبه یه چیزی هم در مورد CoD گفته بود که خبرش رو خودت گذاشتی، بعد یه سری دوستان گفتن به حرفهای این بابا اعتباری نیست ولی جواب های خیلی جالبی دریافت نکردن :دی

95558373201319189427.jpg

هه هه :دی جالبه یه چیزی هم در مورد CoD گفته بود که خبرش رو خودت گذاشتی، بعد یه سری دوستان گفتن به حرفهای این بابا اعتباری نیست ولی جواب های خیلی جالبی دریافت نکردن :دی
نمی دونم چرا فکر می کنین ما این بابا رو خیلی قبول داریم:دی! حتما چون گفته لید پلتفرم PS4 CoD هست. لول! من فقط خبرش رو گزاشتم نه بیشتر نه کمتر. در جواب دوستان هم گفتم لید پلتفرم بودن یا نبودن واسه CoD چیزی نیست که من سر Rasheed باهاتون کلنجار برم:دی! الان هم سر ادعایی که راجب گرافیک Uncharted کرده بود Epic Fail شد.
ادعا زیاد کرده، ولی لید پلتفرم بودن PS4 انصافا اندازه مقایسه گرافیک TLoU با Uncharted ـه PS4 مسخره و عجیب نیست:دی !

آخرین ویرایش:
نمی دونم چرا فکر می کنین ما این بابا رو خیلی قبول داریم:دی! حتما چون گفته لید پلتفرم PS4 CoD هست. لول! من فقط خبرش رو گزاشتم نه بیشتر نه کمتر. در جواب دوستان هم گفتم لید پلتفرم بودن یا نبودن واسه CoD چیزی نیست که من سر Rasheed باهاتون کلنجار برم:دی! الان هم سر ادعایی که راجب گرافیک Uncharted کرده بود Epic Fail شد.
ادعا زیاد کرده، ولی لید پلتفرم بودن PS4 انصافا اندازه مقایسه گرافیک TLoU با Uncharted ـه PS4 مسخره و عجیب نیست:دی !
نگفتم که قبول داری :دی منظورم این بود دیگه از این بابا خبر و این چیزها نزار، همین جور یه چیزی واسه خودش می پرونه چند تا سایت بیکار هم از حرفهاش خبر میسازن :دی

تعداد Ploygon های هر کرکتر تو Sunset Overdrive حدود 40000 تا هست.دقیقا اندازه تعداد چند ضلعی های Elizabeth . البته محیط این بازی از BioShock خیلی شلوغ تره.
While 40,000 polygons per character aren’t exactly an enormous number for a next generation game (inFAMOUS: Second Son has 120,000, while Ryse‘s Marius was 85,000) the game’s world does indeed seem extremely busy, which obviously brings the overall triangle count up. Moreover the cartoony art style featured in Sunset Overdrive isn’t exactly made to be polygon intensive.
فیزیک لباس ها:
We also learn that all the cloth is physically simulated and it even wrinkles when characters move.
Xbox One Exclusive Sunset Overdrive Has 40,000 Polygons Per Character and Physically Simulated Cloth | DualShockers

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or