اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
حالا که بحث مقایسه با واقعیت شد یه مقایسه ای هم با GT6 روی PS3 کنسول نسل قبل داشته باشیم بد نیست

GT6-Ascari-vs.-Real-Life-1.jpg

GT6-Ascari-vs.-Real-Life-banner.jpg

اتفاقا چند روز قبل داشتم Forza 5 بازی میکردم اولین چیزی که دیدم و خیلی حال کردم دقیقا همین جزئیات و تکسچرهای محیط مثل آسفالت کف پیستهای مسابقه بود که واقعا خارق العادس این ویدئوی بازیم خودم درست کردم.

http://www.aparat.com/v/MnB5R

[video=aparat;MnB5R]http://www.aparat.com/v/MnB5R[/video]

تازه جزئیات ماشین ها چندین برابر محیطه خدا به نسخه های بعدی رحم کنه

حالا که بحث مقایسه با واقعیت شد یه مقایسه ای هم با GT6 روی PS3 کنسول نسل قبل داشته باشیم بد نیست

GT6-Ascari-vs.-Real-Life-1.jpg

GT6-Ascari-vs.-Real-Life-banner.jpg
قصد ندارم GT6 رو زیر سوال ببرم چون واسه یک کنسول نسل قبل گرافیک خیلی خوبی رو داره . اما مقایسه ش با forza یکم خنده داره . کامل می تونین با زوم کردن رو همین عکسهایی که شما گذاشتی و مقایسه شون با اون عکسی که KnightX گذاشت به تفاوت پی برد . البته بدون زوم کردن تشخیصش سخته اما با زوم کردن کاملا مشخصه تو کیفیت آسفالت پیست ( بدون در نظر گرفتن اختلاف سخت افزاری که بین XB1 و PS3 هست) forza خیلی جلو تر هست . کیفیت چمن و سبزه و درخت ها و همچنین اون قسمت خاکی سمت راست تو عکس اول هم خیلی جالب نیست ...
این خط سمت راست جاده هم(تو عکس اول) نمی دونم چرا به نظرم تو GT6 شکستگی داره ...:-/

گفتگو: تمامی اخبار مربوط به رزولوشن و کیفیت اجرایی بازی ها

دوستان هم در مورد کیفیت اجرایی بازی دارن بحث میکنن! :d
Fair enough
من فکر میکردم این تاپیک واسه اخبار مربوط به رزولوشن بازیهایی که در آینده میخوان لانچ بشن ایجاد شده نه واسه بازیهایی که 4-5 ماه از زمان اومدنشون میگذره :دی !
بهرحال این حرکت، حرکت تازه ای نیست، صفحات قبل هم بوده که یهو بیان از Ryse که از زمانش گذشته خبر بذارن، الانم از forza میذارن و کف و خون قاطی میکنن، پس فردا دوباره از Ryse میذارن و این چرخه همینطور ادامه داره! بخوایم بحث هم کنیم طرف میره عکس میاره از مافیا 2 که نسخه ی PS3 چرا چمن نداشت؟:))
ادامه بدن دوستان تا ببینیم به کجا میرسیم!

بچه ها چرا اینکار رو می کنید . Forza رو هم بگذارید بقل دست ryse تا از دوستان اجازه نگرفتید , در مورش صحبت نکنید. ناراحت میشن این عزیزان. بهشون بر میخوره. :(

Fair enough
من فکر میکردم این تاپیک واسه اخبار مربوط به رزولوشن بازیهایی که در آینده میخوان لانچ بشن ایجاد شده نه واسه بازیهایی که 4-5 ماه از زمان اومدنشون میگذره :دی !
بهرحال این حرکت، حرکت تازه ای نیست، صفحات قبل هم بوده که یهو بیان از Ryse که از زمانش گذشته خبر بذارن، الانم از forza میذارن و کف و خون قاطی میکنن، پس فردا دوباره از Ryse میذارن و این چرخه همینطور ادامه داره! بخوایم بحث هم کنیم طرف میره عکس میاره از مافیا 2 که نسخه ی PS3 چرا چمن نداشت؟:))
ادامه بدن دوستان تا ببینیم به کجا میرسیم!
حالا جالب اینجاست که Forza 5 واسه نسل فعلی هست، ولی شما با پرداختن با قضیه ـش مشکل دارید، از اون طرف با پرداختن به قضیه GT6 که واسه نسل قبل هست مشکل ندارید :دی همین چند کامنت بالاتر دوستان در مورد GT6 کامنت دادن ولی خب مشکلی نداره، مشکل فقط واسه Forza هست :دی

حالا جالب اینجاست که Forza 5 واسه نسل فعلی هست، ولی شما با پرداختن با قضیه ـش مشکل دارید، از اون طرف با پرداختن به قضیه GT6 که واسه نسل قبل هست مشکل ندارید :دی همین چند کامنت بالاتر دوستان در مورد GT6 کامنت دادن ولی خب مشکلی نداره، مشکل فقط واسه Forza هست :دی
ایشالا که دیدی اون پست در جواب پست forza بود .

ایشالا که دیدی اون پست در جواب پست forza بود .
خب که چی؟ مگه گفتم چرا در مورد GT6 صحبت کردن؟ یکی دلش خواسته در مورد Forza کامنت داده، یکی دیگه هم دلش خواسته در مورد GT6. ولی اینکه یه روز بیاین گیر بدین در مورد Ryse حرف نزنین، فردا گیر بدین در مورد Forza حرف نزنین، پس فردا گیر بدین در مورد X حرف نزنین، واقعا مسخره هست.

خب که چی؟ مگه گفتم چرا در مورد GT6 صحبت کردن؟ یکی دلش خواسته در مورد Forza کامنت داده، یکی دیگه هم دلش خواسته در مورد GT6. ولی اینکه یه روز بیاین گیر بدین در مورد Ryse حرف نزنین، فردا گیر بدین در مورد Forza حرف نزنین، پس فردا گیر بدین در مورد X حرف نزنین، واقعا مسخره هست.
من کاری ندارم و مهم هم نیست واسم ولی خوب بازیایی که همه چیزشون مشخصه و تموم شده رفته جای بحثش تو تاپیک خود بازی هست نه تو این تاپیک دیگه ، نه ؟؟

مثلا من تازه Infamous: Second Son رو گرفتم واقعا مخم ترکیده از اینکه اول نسلی یه همچین چیزی ساختن اونم ow - 1080/60 که قبلا بحث شده ولی خوب کف و خون قاطی کردن واسه ISS که دیگه همه چی تموم شده همه میدونن چیه فقط تو تاپیک خود بازی جایز هست به نظرم . نهایتا تو تاپیکای مقایسه میشه از این دسته بازیای گرافیک خفن که در قدیم عرضه شدن استفاده کرد :دی

آخرین ویرایش:
من کاری ندارم و مهم هم نیست واسم ولی خوب بازیایی که همه چیزشون مشخصه و تموم شده رفته جای بحثش تو تاپیک خود بازی هست نه تو این تاپیک دیگه ، نه ؟؟
یکی دو نفر میان در مورد Forza 5 کامنت میدن و تموم میشه میره. ولی وقتی چند نفر میان گیر میدن که آقا در این مورد مطلب نزار، همین جور 20 صفحه تاپیک میره جلو :دی الان من واقعا متوجه نمیشم اولین کامنتی که در مورد Forza 5 داده شده دقیقا چه مشکلی داره؟ مطلب در مورد یه خبر بوده که واسه همین دیروز هم هست.
Forza Motorsport 5: A True Showcase For Xbox One’s Graphics Prowess � GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog
مشکل اون گیر دادن الکی هست که سر Ryse هم همین برنامه رو داشتیم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or