اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
Neil تو مجله این هفته EDGE مصاحبه کرده و درباره TLoU Remastered اطلاعاتی داده. گفته Cut-Scene ها 1080p/60fps هستن. نورپردازی مدل ها تغییر کرده. احتمال استفاده از قابلیت های DS4 هم وجود داره مثل TouchPad. مهم تر از همه مدل کرکترا رزولوشن بالاتری دارن یعنی همتراز با Cut-scene های ورژن PS3 !!یعنی این :

PS4′s The Last of Us Remastered Has a New Lighting Model, 1080p/60 FPS Cutscenes, High Resolution Models | DualShockers

یاد اون خبر افتادم که می گفت گرافیک Uncharted بعدی در حد Cutscene های TLoU هست =)) !

کات سینهای tlou که از قبل رندر شده هستن 60 فریم یا 30 فریم بودشون چه فرقی ایجاد میکنه؟

کات سینهای tlou که از قبل رندر شده هستن 60 فریم یا 30 فریم بودشون چه فرقی ایجاد میکنه؟

فرق که میکنه اما شما نگران تفاوت کات سین ــها نباش چون فقط بخش کمی از تغییرات هستن.
قراره این Character Model ــها رو رو بصورت 1080p/60fps در بازی ببینیم :

البته همین الان چنین مدلی روی PS3 هشت ساله بصورت ریل تایم اجرا میشه

تو این عکس Joel نزدیک به 10 هزار تا تیر برای کمانش داره !
رو survivor که بازی می کردم یدونه از تیر ها وقتی میشکست دچار فشار شدید روحی روانی میشدم ، بعد اینجا 10 هزارتا داره :|

البته ببخشید بحث تاپیک رو منحرف کردم :d

لطفا این کامنت رو یکی از ناظم ها یا مدیرها جواب بده. واقعا به کسی ارتباط داره اینجا در مورد کدوم بازی (پیرو مبحث اصلی تاپیک) صحبت میشه؟ کسی حق داره به بقیه بگه در مورد فلان بازی صحبت کنین یا نه؟ اگه آره که لطفا یه تذکر بدین که در مورد بازی هایی که عرضه شدن صحبت نشه و بحث صرفا در مورد بازی های پیش رو باشه، اگر هم نه لطفا به اینایی که هر دو صفحه یه بار میان به بقیه میگن در مورد فلان بازی صحبت نکن، تذکر بدین تو کاری که بهشون مربوط نیست دخالت نکنند. والا ما اینجا داریم یه سر مدیر می بینیم با تگ عادی!

سلام
نمیدونم این بحث ها واسه چیه ! بعضی خبرها مخصوصا انالیز بازی ها بعد عرضه بازی و حتی بازی کردنش توسط بازیکن ها میاد هیچ ایرادیم نداره که کی و چه وقت در موردش بحث بشه ! سردر این تاپیک هم زده نشده که کی در مورد بازی ها بحث کنین...
لطفا این بحث ها رو تموم کنین ! چه سونی فن چه مایکرو فن هر وقت خبر از بازی اومد میشه تو این تاپیک قرار بدین اگه فکر میکنین موضوع قدیمیه دلیلی واسه پست دادن نیست نخونده از کنارش رد بشین !‌ مجبورتون نکردین مدیر بازی در بیارین و همه رو هدایت کنین !
از این به بعد با این بحث ها تو تاپیک برخورد میشه...
موفق باشیم

سلام
نمیدونم این بحث ها واسه چیه ! بعضی خبرها مخصوصا انالیز بازی ها بعد عرضه بازی و حتی بازی کردنش توسط بازیکن ها میاد هیچ ایرادیم نداره که کی و چه وقت در موردش بحث بشه ! سردر این تاپیک هم زده نشده که کی در مورد بازی ها بحث کنین...
من فقط یه سوال بپرسم پیرو این چیزایی که فرمودید میخواستم ببینم این پست زیر آیا جزء این چیزایی که بالا من مشخص کردم محسوب میشه یا نه؟ چون دیدم خودتون هم لایک کردید!
اتفاقا چند روز قبل داشتم Forza 5 بازی میکردم اولین چیزی که دیدم و خیلی حال کردم دقیقا همین جزئیات و تکسچرهای محیط مثل آسفالت کف پیستهای مسابقه بود که واقعا خارق العادس این ویدئوی بازیم خودم درست کردم.

Forza Motorsport 5

[video=aparat;MnB5R]http://www.aparat.com/v/MnB5R[/video]

چون خودم به شخصه فیلم زیاد دارم واسه گذاشتن ولی اگه بخوام بذارم میرم تو تاپیک مربوط نه اینجا. اینم مشخص کنید واسه ما من دیگه حرفی ندارم.

سازنده بازی sunset overdrive دومین سازنده هست که تو این چند وقته داره میگه یه چیز خیلی عالی تو xo هست ولی من نمیتونم دربارش حرف بزنم!

Q: Talk to me about the advantages of developing on the Xbox One.
A: This is a big game. There’s a giant city. There’s a lot to explore. We’re pushing things further visually than on any of our games previously, so you need powerful hardware for that. That’s the obvious answer. And I know a lot of Xbox One owners out there will tell you it’s a powerful machine. There are other aspects of it that I can’t get into right now, but we can talk about them at a later date that would be beneficial for us as a developer.

http://www.gameinformer.com/games/s...lks-open-world-lessons-learned-from-fuse.aspx

Last edited by a moderator:
سازنده بازی sunset overdrive دومین سازنده هست که تو این چند وقته داره میگه یه چیز خیلی عالی تو xo هست ولی من نمیتونم دربارش حرف بزنم!
موش قایم کردن تو دستگاه؟:dسازنده ویچر هم یه چنین چیزی گفت!

"عقل که نباشد ، جان در عذاب است"

DF پرفورمنس بازی DayLight رو روی PS4 و PC بررسی کرده ابتدا گفته اولینن بازی PS4 هست که با موتور UE4 ساخته شده تو بعضی جاها توی نسخه ی PS4 کم کاری دیده میشه نسبت به PC و تو بعضی جاها هم نه! پرفورمنس PC رو بهتر دونسته Rigـی که بازی روش تست شده دارای پردازنده ی i7 3770k با سرعت 4.3 گیگاهرتز و 16 گیگ رم DDR3 و یک کارت Lower-Highend شبیه به کارت HD 7790 که روی رزولوشن 1080 فول ، 20 فریم براشون نتیجه داده البته با اکتیو مخلوطی از گزینه های ستینگ و همچنین اکتیو بودن V-Synce
در کل درمورد رزولوشن و فریم ریت توضیح داده ، فریم ریت قفل نیست بالا پایین داره مخصوصا" روی PS4 ، و گفته برای اجرای بازی به صورت 1080 و 60 فریم بر ثانیه یه کارت GTX770 نیاز هستش تا به این بازده برسه تازه با این کارم باز فریم قفل نیست و تا 50 فریم هم کاهش داره ، تو مقاله بیشتر توضیح داده شده اونو بخونید بهتره!:

Performance Analysis: Daylight on PS4 and PC • Eurogamer.net

"عقل که نباشد ، جان در عذاب است"

DF پرفورمنس بازی DayLight رو روی PS4 و PC بررسی کرده ابتدا گفته اولینن بازی PS4 هست که با موتور UE4 ساخته شده تو بعضی جاها توی نسخه ی PS4 کم کاری دیده میشه نسبت به PC و تو بعضی جاها هم نه! پرفورمنس PC رو بهتر دونسته Rigـی که بازی روش تست شده دارای پردازنده ی i7 3770k با سرعت 4.3 گیگاهرتز و 16 گیگ رم DDR3 و یک کارت Lower-Highend شبیه به کارت HD 7790 که روی رزولوشن 1080 فول ، 20 فریم براشون نتیجه داده البته با اکتیو مخلوطی از گزینه های ستینگ و همچنین اکتیو بودن V-Synce
در کل درمورد رزولوشن و فریم ریت توضیح داده ، فریم ریت قفل نیست بالا پایین داره مخصوصا" روی PS4 ، و گفته برای اجرای بازی به صورت 1080 و 60 فریم بر ثانیه یه کارت GTX770 نیاز هستش تا به این بازده برسه تازه با این کارم باز فریم قفل نیست و تا 50 فریم هم کاهش داره ، تو مقاله بیشتر توضیح داده شده اونو بخونید بهتره!:

Performance Analysis: Daylight on PS4 and PC • Eurogamer.net

نسخه ps4 اصلا سایه نداره:d

امین عزیز خودت کاری کردی دیگه نشه عکس های بازی های قدیمی را از این تاپیک جمع کرد... سونی و مایکرو هم نداره, مشخصا به من ربطی نداره ولی به عنوان کاربر سایت ترجیح میدادم این تاپیک صرفا راجع به بازی های تو صف انتشار باشه... اینطوری خیلی جالبتر میشد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or