اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
الان دارن نسخه های pc در حد خود کنسول دانگرید میکنن اونوقت شما توقع داری نسخه کنسولی یوبی سافت در حد نمایش اولیه بسازه
نمایش اولیه بازی های یوبی فقط برای هایپ و سر زبون انداختنه
ولی خدایی بهترین نمونه ای که تلاششون کردن روش و گرافیک و npc زیاد داشت ، همون assassins creed unity بود ولی خوب اونم با اون همه خوبی فریمش به 15 نمیرسید و مجبور شدن پچ حجیم بدن

البته اون تعداد npc توی اون بازی هم واقعا خنده دار و غیرطبیعی بود :دی الان سیندیکیت به نظرم گرافیک به مراتب زیباتر و بهتر، با پرفرمانس خیلی خوبی رو نسبت به یونیتی داره ارائه میده :دی

البته اون تعداد npc توی اون بازی هم واقعا خنده دار و غیرطبیعی بود :دی الان سیندیکیت به نظرم گرافیک به مراتب زیباتر و بهتر، داره ارائه میده :دی

حالا اینجا بازیسنتره این چیزا عادیه ولی خواهشا اینارو جای دیگه نگو :d

JK ;)

پیشنهاد میکنم قبل از اینکه بخواین عکس آواتارمو بهم یاداوری کنین , یک بار یونیتی رو با آخرین آپدیت هاش و ترجیها روی PC بازی کنید تا کاملا متوجه منظور من بشید :d

حالا اینجا بازیسنتره این چیزا عادیه ولی خواهشا اینارو جای دیگه نگو :d

JK ;)

پیشنهاد میکنم قبل از اینکه بخواین عکس آواتارمو بهم یاداوری کنین , یک بار یونیتی رو با آخرین آپدیت هاش و ترجیها روی PC بازی کنید تا کاملا متوجه منظور من بشید :d
شما هم قبل از اینکه مسخره کنید و شیرین بازی در بیارید بهتره بپرسم از کجا میدونید بازی نکردم؟ شما بهتره برید به پروفایل بنده و ببینید که چقدر یونیتی بازی کردم. حتی به تاریخش هم میتونید نگاه کنید. کل منتظر آپدیت بازی شدیم چون واقعا قبل از اون بازی عملا غیر قابل تحمل بود. حالا اینکه چه کسی تونسته با اون وضعیت افتضاح بازی کنه خدا داند. وقتی بحث پرفورمانس و گرافیک تکنیکی میاد وسط بهتره معنی این کلمه رو بفهمیم.

در مورد تعداد NPC ها هم واقعا برام جالبه که چطور میخواید بگید اون تعداد NPC غیرمنطقی نبود؟! خوشبختانه هنوز هم عکس های بازی رو دارم خواستید میتونم آپلود کنم.

شما هم قبل از اینکه مسخره کنید و شیرین بازی در بیارید بهتره بپرسم از کجا میدونید بازی نکردم؟ شما بهتره برید به پروفایل بنده و ببینید که چقدر یونیتی بازی کردم. حتی به تاریخش هم میتونید نگاه کنید. کل منتظر آپدیت بازی شدیم چون واقعا قبل از اون بازی عملا غیر قابل تحمل بود. حالا اینکه چه کسی تونسته با اون وضعیت افتضاح بازی کنه خدا داند. وقتی بحث پرفورمانس و گرافیک تکنیکی میاد وسط بهتره معنی این کلمه رو بفهمیم.

در مورد تعداد NPC ها هم واقعا برام جالبه که چطور میخواید بگید اون تعداد NPC غیرمنطقی نبود؟! خوشبختانه هنوز هم عکس های بازی رو دارم خواستید میتونم آپلود کنم.

من نگفتم شما یونیتی رو بازی نکردید , گفتم بهتره حالا که AC:S رو دیدین , دوباره سراغ Unity برید و تفاوت رو احساس کنید و بعد ببینید آیا واقعا گرافیک AC:S "به مراتب زیباتر و بهتر" هست ؟!

بعدشم پرفورمنس افتضاح مربوط به PS4 بود و تا حدودی هم X1 , نه PC (بعد از آپدیت ها البته) , برای همین من گفتم ترجیها روی PC بازی کنید

از لحاظ گرافیک تکنیکی هم که این چند مورد رو که من روی PC بررسی کردم unity خیلی خیلی بهتر بود:

1- AA توی Syndicate به قدری افتضاح بود که من با 1440p + FXAA هم که downsample میکردم Aliasing باز هم تو ذوق میزد در حالی که AC:U با کانفیگ مشابه خیلی بهتر میشد از این لحاظ (حتی میتونم بگم بدون Aliasing )
2- رزولوشن تکسچر های صورت کاراکترها + رزولوشن تکسچر های ساختمون های دوردست , خیلی خیلی پایین تر از Unity بود
3- Draw Distance ه سایه ها خیلی کمتر بود و رزولوشن کمتری هم داشتن
4- تو یونیتی خیلی از ساختمون هارو میشد داخلشون رفت اما آیا همچین چیزی تو Syndicate بود؟

درباره تعداد NPC ها هم من واقعا نمیفهمم چرا از نظر شما تعدادشون غیر معقول بود؟ اکثرا از این مورد به عنوان نقطه قوت بازی یاد میکنن ... ! تازه شما Setting بازی رو در نظر گرفتید؟ بازی وسط یک انقلاب بود و همچین چیزی واسه دادن حس و immersive کردن هر چه بیشتر بازی لازم بود
تازه NPC ها فقط کمیتشون زیاد نبود بلکه کیفیت عالی ای هم داشتن چه از لحاظ بصری و چه از لحاظ انیمیشن هاشون
این فقط نظر من نیست , کافیه مقاله eurogamer رو در این باره بخونید :

Beneath Assassin's Creed Unity's bugs lurks a surprisingly human game • Eurogamer.net

البته من خوشبختانه هر 2 باز رو همین الان روی سیستم نصب دارم و اگه خواستید میتونم از هرجا و هر زاویه ای ازشون عکس بگیرم و بفرستم

بحث دانگرید شد واقعا میخوام ببینم وقتی U4 عرضه شد کیفیت نهایی چقدر به این نزدیکه.اصلا کاری به هیچ کجای بازی ندارم فقط همین سکانس باهاش برابر باشه واسه من کافیه:dهر موقع رو TV نگاش میکنم به چشمام شک میکنم/:)

یادش بخیر! اون موقع میگفتن قراره این 60 فریم اجرا بشه!:دی

یادش بخیر! اون موقع میگفتن قراره این 60 فریم اجرا بشه!:دی

نگفتن قراره 60fps اجرا بشه. گفتن اون نمایش 60fps اجرا شده بود، که دروغ هم نگفتن.
برای فریم ریت نهایی همیشه از لفظ targeting استفاده کردن و هیچ وقت نگفتن "قراره 60fps بشه"، گفتن " هدف 60fps هست"٬ که وقتی پروسه ساخت جلوتر رفت، 30fps رو بنا به شرایط ترجیح دادن و هدف شد 30fps.

GfDwQ.jpg

Yakuza Kiwami: The Next Best Thing To A Shenmue Remake - Digital Foundry
1080p/60fps

==========
والا من چند ماه پیش وقتی بحثش پیش اومد گفتم یاکوزا گرافیکش برای چیزی که داره ارائه میده و با توجه به بودجه و تیمی که پشتش هست عالیه، که بچه ها اعتراض کردن و حرفم رو گذاشتن پای فن بازی...

پس یعنی الان قراره سی فریم باشه؟!؟!

بخش کمپین 1080p/30fps
بخش آنلاین 900p/60fps

کمپین با توجه به چیزایی که دیدیم، بهترین گرافیکِ کنسولی هست. 30 فریم شدنِ بازی کاملاً قابلِ درکه چون اون گرافیکِ هیولا و 60 فریم در توانِ هیچ کدوم از کنسولای این نسل نیست و نخواهد بود.

بخش کمپین 1080p/30fps
بخش آنلاین 900p/60fps

کمپین با توجه به چیزایی که دیدیم، بهترین گرافیکِ کنسولی هست. 30 فریم شدنِ بازی کاملاً قابلِ درکه چون اون گرافیکِ هیولا و 60 فریم در توانِ هیچ کدوم از کنسولای این نسل نیست و نخواهد بود.
رافیک هیولا هیچی ولی کنسول های این نسل میتنن به 60 فریم برسن حالا 1080 نه MGS V ین کار کرد . ولی کار زیادی میبره..

نگفتن قراره 60fps اجرا بشه. گفتن اون نمایش 60fps اجرا شده بود، که دروغ هم نگفتن.
برای فریم ریت نهایی همیشه از لفظ targeting استفاده کردن و هیچ وقت نگفتن "قراره 60fps بشه"، گفتن " هدف 60fps هست"٬ که وقتی پروسه ساخت جلوتر رفت، 30fps رو بنا به شرایط ترجیح دادن و هدف شد 30fps.

همه نوع توجیهی دیده بودم ولی این یکی دیگه نوبره. یعنی چی هدف ۶۰ فریم بوده ولی نگفته بودن که قراره ۶۰ فریم اجرا بشه؟

همه نوع توجیهی دیده بودم ولی این یکی دیگه نوبره. یعنی چی هدف ۶۰ فریم بوده ولی نگفته بودن که قراره ۶۰ فریم اجرا بشه؟

ناتی گفت ما خواهان ساخنه شده بازی با کیفیت 1080/60هستیم تلاش میکنیم برسیم به این نقطه ولی هرگز نگفن 100%بازی 1080/60 هست

وقتی تریلر بازی پخش شد توی سایت بازی زیر تریلر نوشتن تارگتینگ 60 فریمه و معلوم نیست نسخه ی نهایی 60 فریم باشه یا نه. توجیهی در کار نیست.
پ.ن : تریلر اولیه با هر دو فریم ریت 60 و 30 پخش شد.

ناتی گفت ما خواهان ساخنه شده بازی با کیفیت 1080/60هستیم تلاش میکنیم برسیم به این نقطه ولی هرگز نگفن 100%بازی 1080/60 هست

اونها که میگفتن ما هر چی بازی توی این نسل میسازیم میخوایم 1080p/60fps باشه. این بازی رو هم اوایل کار گفتن هدفشون 1080p/60fps هست و بعداً برگشتن گفتن اگر بخواد روی تجربه بازیباز اثر بذاره میریم روی 30 فریم (هدفشون رو تغییر دادن بالاجبار) که معنیش اینه که نتونستن تحت شرایط مذکور گرافیکی که وعده‌اش رو داده بودن بهش برسن و مجبور شدن از فریم بزنن.

وقتی تریلر بازی پخش شد توی سایت بازی زیر تریلر نوشتن تارگتینگ 60 فریمه و معلوم نیست نسخه ی نهایی 60 فریم باشه یا نه. توجیهی در کار نیست.
پ.ن : تریلر اولیه با هر دو فریم ریت 60 و 30 پخش شد.

http://www.naughtydog.com/site/post/uncharted_4_a_thiefs_end_2014_e3_trailer/

من هر چی متن نوشته شده رو میخونم چنین چیزی رو توش نمی‌بینم، بلکه برعکس گفتن نسخه نهایی رو میخوان 60fps بسازن (قبلترش هم که گفتن بازی 1080p داره رندر میشه و از کیفیت بازی و سطح جزئیات و ... هم که کلی تعریف کردن). وقتی یه چیز به این واضحی رو جور دیگه بیان میکنید میشه نتیجه گرفت که توجیهی در کار است.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or