اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
یوروگیمر مقایسه نهایی project cars انجام داده روی xo , ps4 ماشینا 60 هزارتا سه ضلعی دارن ولی روی pc بین 200 تا 300 هزارتا حتی روی کنسولا تا 25 هزارتا میاد پایین تعداد 3 ضلعیا
رزولوشن روی xo 1600*900 هست روی ps4 1920*1080 بازی رو کنسولا از eqaa استفاده میکنه که رو ps4 به خاطر رزولوشن بالاتر بهتر جواب داده .
موشن بلور روی xo بهتر و نرم تره روی ps4 بعضی جاها تصویر دوتایی دیده میشه.
Af رو ps4 ضعیفتر از xo هست .
سایه ها رو ps4 بهتر از xo هست.
فریم ریت رو ps4 بهتر از xo هست.
یه کارت گرافیک gtx750ti بازیو در حد ps4 اجرا میکنه.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-project-cars-face-off

پچ جدید project cars پرفورمنسو 4 تا 7 درصد روی xo بهتر میکنه.

Project Cars Xbox One Getting 4-7% Performance Increase; First Party Reasons for No Lobby Browsers - The Games Cabin

تعداد چند ضلعی های ماشین ها نسخه کنسولی 60k در برابر 200-300k نسخه پی سی
anisotropic fil***ing نسخه کنسولی در حد 4x نسخه پی سی
shadows نسخه کنسولی در حد medium نسخه پی سی
particle density نسخه کنسولی بین medium وlow نسخه پی سی
grass setting نسخه کنسولی در حد low نسخه پی سی
cube-map reflections run equivalent to the lowest resolution possible on PC
و.........
project cars

آخرین ویرایش:
من که بیشتر از همه منتظرم ببینم عملکرد Witcher 3 بعد از این همه تاخیر روی سه تا پلتفرم مختلف چجوریه فکر میکنم این بازی بتونه نهایت بازدهی PS4 و XO رو نشون بده
هنوز تازه یک ساله که PS4 و XBOXONE عرضه شدن ولی انگار ضعف سخت افزاریشون داره بیداد میکنه. احتمالا تا آخر نسل نه تنها اختلافشون با PC کمتر نمیشه بلکه خیلی بیشتر هم میشه
من یادمه تو نسل قبل اینجوری نبود تا 4 سال اول گرافیک خیلی از بازیها روی PC و X360 کاملا برابر بود (حتی تو بعضی موارد رو X360 بهتر از PC بود) بنظرم تو این نسل فقط رو بازی های انحصاریه XO و PS4 میشه حساب باز کرد

من که بیشتر از همه منتظرم ببینم عملکرد Witcher 3 بعد از این همه تاخیر روی سه تا پلتفرم مختلف چجوریه فکر میکنم این بازی بتونه نهایت بازدهی PS4 و XO رو نشون بده
هنوز تازه یک ساله که PS4 و XBOXONE عرضه شدن ولی انگار ضعف سخت افزاریشون داره بیداد میکنه. احتمالا تا آخر نسل نه تنها اختلافشون با PC کمتر نمیشه بلکه خیلی بیشتر هم میشه
من یادمه تو نسل قبل اینجوری نبود تا 4 سال اول گرافیک خیلی از بازیها روی PC و X360 کاملا برابر بود (حتی تو بعضی موارد رو X360 بهتر از PC بود) بنظرم تو این نسل فقط رو بازی های انحصاریه XO و PS4 میشه حساب باز کرد
نسل قبل گرافیک بازیها تا میانه نسل هم روی کنسول ها خوب نبود.
برو یه نگاهی به Assassin's Creed: Brotherhood و B:AA بنداز تا اختلاف کنسول و PC رو دریابی.
(البته من این حرف رو از روی مقایسه بازیها روی PC و PS3 میزنم. وگرنه شاید X360 اوضاع بهتری داشته که من بیخبرم)

نسل قبل گرافیک بازیها تا میانه نسل هم روی کنسول ها خوب نبود.
برو یه نگاهی به Assassin's Creed: Brotherhood و B:AA بنداز تا اختلاف کنسول و PC رو دریابی.
(البته من این حرف رو از روی مقایسه بازیها روی PC و PS3 میزنم. وگرنه شاید X360 اوضاع بهتری داشته که من بیخبرم)

اونومقع کیفیت ها بازی رو کنسول ها معادل مدیوم بود اکثرا ! این نسل هم اکثر بازیا رو کنسول های نسل جدید معادل high pc هست

DF یه بچه آنالیزی روی دموی AC S انجام داده و گفته به احتمال قوی دمو روی PC اجرا میشده به نظر میرسه رزولوشن واقعی دمو 2560x1440 باشه که از 1440p به 1080p تبدیل مقیاس منفی شده ، AA بازی مثل AC قبلی احتمالا FXAA هست ولی آپگریدهایی روش انجام شده ولی بازی افکت شبحی شدن رو داره که جزو عوارض جانبی اکثر PP AA ـها هست.از کیفیت شیدرها تعریف کرده و از تعداد کم NPC ـها هم نسبت به نسخه قبلی انتقاد کرده و ....

Digital Foundry on the Assassin's Creed Syndicate reveal • Eurogamer.net

DF یه بچه آنالیزی روی دموی AC S انجام داده و گفته به احتمال قوی دمو روی PC اجرا میشده به نظر میرسه رزولوشن واقعی دمو 2560x1440 باشه که از 1440p به 1080p تبدیل مقیاس منفی شده ، AA بازی مثل AC قبلی احتمالا FXAA هست ولی آپگریدهایی روش انجام شده ولی بازی افکت شبحی شدن رو داره که جزو عوارض جانبی اکثر PP AA ـها هست.از کیفیت شیدرها تعریف کرده و از تعداد کم NPC ـها هم نسبت به نسخه قبلی انتقاد کرده و ....

Digital Foundry on the Assassin's Creed Syndicate reveal • Eurogamer.net

توی بیشتر عکس ها AF در حده فاجعه هست ولی جالبه که DF چیزی دربارش نگفته :-/
1920x-1

توی همه عکس ها هم تکسچر هایی که یکم دورن ؛ رسما در حده نسل 6 ن :| نمونش عکسی که پشت دختره Cathedral رو نشون میده :|

1920x-1

در آخر توجه شمارو به سایه ها جلب میکنم:

1920x-1

بجای اینکه انقدر بازیرو نسبت به Unity دانگرید کنن , باید وقت میزاشتن واسه بهینه کردن Engine بازی )x

توی بیشتر عکس ها AF در حده فاجعه هست ولی جالبه که DF چیزی دربارش نگفته :-/
1920x-1

توی همه عکس ها هم تکسچر هایی که یکم دورن ؛ رسما در حده نسل 6 ن :| نمونش عکسی که پشت دختره Cathedral رو نشون میده :|

1920x-1

در آخر توجه شمارو به سایه ها جلب میکنم:

1920x-1

بجای اینکه انقدر بازیرو نسبت به Unity دانگرید کنن , باید وقت میزاشتن واسه بهینه کردن Engine بازی )x

البته تریلر نسخه pre alpha بودش.فعلا جای کار داره

همین که نیومدن اولش یه گرافیک تخیلی نشون بدن بعد از سر و تهش بزنن، خیلی بهتره :دی البته امیدوارم بازی نهایی گرافیک خیلی بهتری داشته باشه ولی حداقل مشخصه که این سری از تکنیک خالی بندی واسه معرفی بازی استفاده نکردن :دی

اون عکسایی که 1-2 هفته بعد انتشار unity ازش لو رفت انصافا فک برر انداز ترین عکساش بودن. خیلی الان پایین تره انصافا
چطور بعد انتشار میتونه "لو" برو چیزی؟:|
بحث سر victory یا syndicate بود عزیزم...;)
اگر در جریان باشین 2 هفته (فکر کنم) بعد unity توسط kutaku این عنوان (بازم میگم victory یا syndicate) لو رفت!
My bad. فکر کردم خود Unity رو میگی:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or