اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
البته نیما قبلا هم گفتم بهت توی پارتی (:دی) همون قدری که مثلا چشمای تو به AF حساسه، چشمای منم به رزولوشن حساس شده! و برعکس. الان من اینAF رو زیاد متوجه نمیشم اما سر AC Unity سر 900 بودن رزولوشن رسما تا آخر بازی تو چشمم بود قضیه اش :دی

ببین الان برو همین DF رو چک کن ، خیلی از بازیها هستند که اختلاف رزولوشن 900 و 1080 رو دارن . عکسهای Direct Feed شون هم هست ، خداییش اکثرا اختلافشون خیلی خیلی از لحاظ بصری کم و ناچیزه .

تمام این حرفهای کم اهمیت بودن اختلاف رزولوشن رو من اول نسل گفتم.. حتما باید DF این حرفها رو میزد که شما قبول کنید؟

استاندارد رزولوشن این نسل 900p هست بازی که بخواد بره روی 1080p باید خیلی از جزئیات رو فدا کنه که اصلا ارزشش رو نداره.. البته 1080p بیشتر جنبه تبلیغی داره و به خاطر همین هم بعضی ها تلاششون اینه حتما 1080p باشه حالا افت فریم ایجاد شد و AA اومد پایین و جزئیات کم شد زیاد براشون مهم نیست

تمام این حرفهای کم اهمیت بودن اختلاف رزولوشن رو من اول نسل گفتم.. حتما باید DF این حرفها رو میزد که شما قبول کنید؟

استاندارد رزولوشن این نسل 900p هست بازی که بخواد بره روی 1080p باید خیلی از جزئیات رو فدا کنه که اصلا ارزشش رو نداره.. البته 1080p بیشتر جنبه تبلیغی داره و به خاطر همین هم بعضی ها تلاششون اینه حتما 1080p باشه حالا افت فریم ایجاد شد و AA اومد پایین و جزئیات کم شد زیاد براشون مهم نیست

بی شوخی خاک بر سر نسلی که بخواد استانداردش 900p باشه ، تو دوره زمونه ای که شرکتا در حال تلاشن تا 4K رو ارزون کنن تا همه بتونن تجربش کنن و 1440p قیمت معقولی داره و فراگیر شده حداقل چیزی که باید مطرح بشه 1080ـه ، اینکه تفاوت به چشم میاد یا نه مهم نیست باید بتونن این رزولوشن رو در کنار چیزای دیگه داشته باشن

همه این مشکلات هم تقصیر مایکروسافت و سونیه ، رفتن پیش AMD گفتن AMDجان داغونترین چیزی که میتونی بهمون بدی که هم ارزون باشه هم از نسل قبل قوی تر باشه چیه همون رو رد کن بیاد، خیلیا میگفتن اگه میرفت سمت فلان و فلان بهتر میشد اما من میگم باز هم تفاوتی نمیکرد ، AMD تکنولوژی خیلی خیلی قویتر (در عین حال بهینه) از چیزی که تو کنسولا هست رو داره اما خود سازنده های کنسول اونو به دلایلی نخواستن

بی شوخی خاک بر سر نسلی که بخواد استانداردش 900p باشه ، تو دوره زمونه ای که شرکتا در حال تلاشن تا 4K رو ارزون کنن تا همه بتونن تجربش کنن و 1440p قیمت معقولی داره و فراگیر شده حداقل چیزی که باید مطرح بشه 1080ـه ، اینکه تفاوت به چشم میاد یا نه مهم نیست باید بتونن این رزولوشن رو در کنار چیزای دیگه داشته باشن

همه این مشکلات هم تقصیر مایکروسافت و سونیه ، رفتن پیش AMD گفتن AMDجان داغونترین چیزی که میتونی بهمون بدی که هم ارزون باشه هم از نسل قبل قوی تر باشه چیه همون رو رد کن بیاد، خیلیا میگفتن اگه میرفت سمت فلان و فلان بهتر میشد اما من میگم باز هم تفاوتی نمیکرد ، AMD تکنولوژی خیلی خیلی قویتر (در عین حال بهینه) از چیزی که تو کنسولا هست رو داره اما خود سازنده های کنسول اونو به دلایلی نخواستن

دیگه بحث قیمت خیلی مهم هست و کنسول جزء خرید اول ملت نیست مثلا خیلی راحت 600 700 دلار برای گوشی آیفون که سال دیگه قراره تعویضش کنن پول میدن اما برای خرید یک کنسول 400 دلاری مُردد هستن
این شرکتها از بازار آگاهی دارن میدونن اگر کنسول 1000 دلاری بدن بیرون خیلی فروشش کم میشه

در کل بحث رزولوشن و فریم یک ور قضیه هست بحث گرافیک یک ور دیگه که اینها با هم تضاد دارن یعنی میتونن رزولوشن و فریم رو حتی بالاتر از 1080p ببرن ولی به قیمت کم شدن جزئیات گرافیکی

دیگه بحث قیمت خیلی مهم هست و کنسول جزء خرید اول ملت نیست مثلا خیلی راحت 600 700 دلار برای گوشی آیفون که سال دیگه قراره تعویضش کنن پول میدن اما برای خرید یک کنسول 400 دلاری مُردد هستن
این شرکتها از بازار آگاهی دارن میدونن اگر کنسول 1000 دلاری بدن بیرون خیلی فروشش کم میشه

در کل بحث رزولوشن و فریم یک ور قضیه هست بحث گرافیک یک ور دیگه که اینها با هم تضاد دارن یعنی میتونن رزولوشن و فریم رو حتی بالاتر از 1080p ببرن ولی به قیمت کم شدن جزئیات گرافیکی

قضیه گوشی هم با این فرق میکنه همه شرکتا (بجز اپل) بعد فروش گوشی دیگه چیزی از فروش نرم افزار گیرشون نمیاد پس باید هزینه رو رو خود وسیله بگیرن (بسته به شرکت اون سود میتونه کم یا زیاد باشه) مثل ماشین و خیلی چیزای دیگه از این دست ، که مردم مشکلی باهاش ندارن و گرنه پرچمدارها حدود 250 دلار پای شرکت سازندشون میوفته

منم نگفتم کنسول رو گرون کنن ! چند وقت پیش یکی از دوستان گفت PS4 برای سونی حدود 15-16 دلار سود داره یعنی خود کنسول با هزینه جابجایی و ... برای سونی حدود 370 دلار میوفته خب اگه کنسول پای سونی مثلا 430 دلار میشد شاید 30 دلار رو هر کنسول ضرر میکرد اما میتونست کنسول قویتری داشته باشه ، سوای از اینکه با گذر زمان و تکنولوژی جدید هزینه تولید هم کاهش پیدا میکرد
حرف من اینه باید استاندارد این نسل 1080 میشد یعنی موقع طراحی کنسول باید 1080 رو میزاشتن جلو چشمشون و با توجه به پیشرفتایی که تو بخشهای مختلف قراره نسبت به نسل بعد بوجود بیاد سخت افزار رو انتخاب میکردن

قضیه گوشی هم با این فرق میکنه همه شرکتا (بجز اپل) بعد فروش گوشی دیگه چیزی از فروش نرم افزار گیرشون نمیاد پس باید هزینه رو رو خود وسیله بگیرن (بسته به شرکت اون سود میتونه کم یا زیاد باشه) مثل ماشین و خیلی چیزای دیگه از این دست ، که مردم مشکلی باهاش ندارن و گرنه پرچمدارها حدود 250 دلار پای شرکت سازندشون میوفته

منم نگفتم کنسول رو گرون کنن ! چند وقت پیش یکی از دوستان گفت PS4 برای سونی حدود 15-16 دلار سود داره یعنی خود کنسول با هزینه جابجایی و ... برای سونی حدود 370 دلار میوفته خب اگه کنسول پای سونی مثلا 430 دلار میشد شاید 30 دلار رو هر کنسول ضرر میکرد اما میتونست کنسول قویتری داشته باشه ، سوای از اینکه با گذر زمان و تکنولوژی جدید هزینه تولید هم کاهش پیدا میکرد
حرف من اینه باید استاندارد این نسل 1080 میشد یعنی موقع طراحی کنسول باید 1080 رو میزاشتن جلو چشمشون و با توجه به پیشرفتایی که تو بخشهای مختلف قراره نسبت به نسل بعد بوجود بیاد سخت افزار رو انتخاب میکردن
درود.
انقدر این بازی ها رو نیست دوست عزیز از نظر من.هزاران تا سیاست با لایه های مختلف و غلظت های مختلف کشیده شده روی عملکرد شرکت های دنیا یکیش همین سونی و مایکروسافت.بعضی چیزا خیلی واضح هستن خدا وکیلی.این که کی میکشه بالا کی ورشکست میشه بعد یه داستان غم انگیزم از کنارش در میاد بیرون اینا همه جز همون لایه ها هستن.
جنس های درجه یک امریکایی رو الان داره چین میزنه یعنی خود امریکا سپرده به چین برای کارگر ارزونتر و تولید بیشتر مثل بهترین مارک های لباس بهترین و باکیفیت ترین گوشی و و و ولی خودش رو کارای اساسی مثل هوا فضا ,پزشکی و...سرمایه گذاری اصلی رو انجام میده.گیم که دیگه تو اینا چیزی نیست امریکا اگه بخواد به یک ثانیه دودمان سونی و هر شرکت جهان رو به باد میده ولی تو تقسیم بندی های خودش هر کی مسولیت یه بخشی رو داره.
دنیای گیم و کنسول هم از این قاعده مستثنی نیست.دو تا رقیب سر سخت که از کار و پروژه ی هم اطلاع ندارن دو تا کنسول میدن بیرون که بر حسب اتفاق هر دوتا 1080p رو به سختی میکشن و هر دو قیمتی نزدیک به 400 دلار دارن در مرحله ی بعدی با بازی زیبای خودشون بازارو بین خودشون تقسیم میکنن اونوقت بعد یه مدت خبر میاد که انویدیا میخواد انقلاب به پا کنه همین جوری یهویی در صنعت گیم که چی یا سونی یا مایکروسافت یا هر دو حذف بشن از این صنعت به دلیل اینکه به مغز طراحانشون (سونی ومایکرو)نرسیده که چه سیستمی 1080 ران میکنه وانویدیا جان میاد و میشه پادشاه بی چون و چرای صنعت گیم.که اگه هم بشه قطعا خودش جزی از بازی بوده که خیلی خیلی بعیده.تکنولوژی بازه داره کسی حق نداره پاشو فراتر از قوانین این گستره بذاره.اگه از aتاd مرز بین دو تکنولوژی باشه یه c هم میکشن بیرون که سود خودشو بگیره یک امر کاملا طبیعی برای همه ی شرکت های دنیا.

عزیزان چرا الکی جو میدید ؟چی چی کنسول های نسل جدید 1080 به زور ران میکنن ؟:| الان همه ی بازیا دارن 1080 رو ps4 اجرا میشن (به جز چند تا که تعدادشون انگشت شماره )

البته اوایل هم xone یکم مشکل داشت ولی دیگه تموم شد !

درود.
انقدر این بازی ها رو نیست دوست عزیز از نظر من.هزاران تا سیاست با لایه های مختلف و غلظت های مختلف کشیده شده روی عملکرد شرکت های دنیا یکیش همین سونی و مایکروسافت.بعضی چیزا خیلی واضح هستن خدا وکیلی.این که کی میکشه بالا کی ورشکست میشه بعد یه داستان غم انگیزم از کنارش در میاد بیرون اینا همه جز همون لایه ها هستن.
جنس های درجه یک امریکایی رو الان داره چین میزنه یعنی خود امریکا سپرده به چین برای کارگر ارزونتر و تولید بیشتر مثل بهترین مارک های لباس بهترین و باکیفیت ترین گوشی و و و ولی خودش رو کارای اساسی مثل هوا فضا ,پزشکی و...سرمایه گذاری اصلی رو انجام میده.گیم که دیگه تو اینا چیزی نیست امریکا اگه بخواد به یک ثانیه دودمان سونی و هر شرکت جهان رو به باد میده ولی تو تقسیم بندی های خودش هر کی مسولیت یه بخشی رو داره.
دنیای گیم و کنسول هم از این قاعده مستثنی نیست.دو تا رقیب سر سخت که از کار و پروژه ی هم اطلاع ندارن دو تا کنسول میدن بیرون که بر حسب اتفاق هر دوتا 1080p رو به سختی میکشن و هر دو قیمتی نزدیک به 400 دلار دارن در مرحله ی بعدی با بازی زیبای خودشون بازارو بین خودشون تقسیم میکنن اونوقت بعد یه مدت خبر میاد که انویدیا میخواد انقلاب به پا کنه همین جوری یهویی در صنعت گیم که چی یا سونی یا مایکروسافت یا هر دو حذف بشن از این صنعت به دلیل اینکه به مغز طراحانشون (سونی ومایکرو)نرسیده که چه سیستمی 1080 ران میکنه وانویدیا جان میاد و میشه پادشاه بی چون و چرای صنعت گیم.که اگه هم بشه قطعا خودش جزی از بازی بوده که خیلی خیلی بعیده.تکنولوژی بازه داره کسی حق نداره پاشو فراتر از قوانین این گستره بذاره.اگه از aتاd مرز بین دو تکنولوژی باشه یه c هم میکشن بیرون که سود خودشو بگیره یک امر کاملا طبیعی برای همه ی شرکت های دنیا.

عجب تحلیل فضایی !!!

اونوقت چرا این لایه بندیها فاصله AMD و اینتل رو نزدیک نکرده ؟! چرا اینتل تونسته انقدر جلو بره ؟!

یعنی الان سونی یا مایکرو میخواستن کنسولشون کمی قویتر کنن یکی میومد کله پاشون میکرد ؟! اینکه جفت کنسولا قدرتشون نزدیک به همه به این خاطر که جفتشون از یه شرکت سخت افزارشون رو گرفتن و حدود یه قیمت هم خرج کردن پس نتیجه کار هم یه چیز نزدیک به هم در میاد ، همین الان شما 500 دلار بدی به 2 نفر بگی برو از محصولات amd یه سیستم جمع کنید تهش هر 2 تاشون یه قدرت در میان

مثلا توی اسماتفونها 2 گوشیی که اسنپ 810 استفاده میکن در پایان قدرت مشابه ای خوهند داشت این امکانات دیگشونه که متمایزشون میکنه وگرنه کسی نمیاد به کوالکوم ، مدیاتک یا شرکتای سازنده گوشی بگه شما نمیتونید از این جلو تر برید

اینکه کسی بیاد بگه شما نمیتونید پاتونو از این فراتر بزارید فقط برای یه چیزای خاصه وگرنه تو تکنولوژی هر روز یه شرکت میاد یه چیز جدید رو میکنه

جالبی کار اینجاست که در حالی که DF گفته تفاوت رزولوشنی زیاد اهمیتی نداره ولی با توجه به این تاپیک اکثر کسانی که PS4 خریدن به خاطر رزولوشنش بوده! و کاملا مشخصه تحت تاثیر تبلیغات و جو قرار گرفتن.

جالبی کار اینجاست که در حالی که DF گفته تفاوت رزولوشنی زیاد اهمیتی نداره ولی با توجه به این تاپیک اکثر کسانی که PS4 خریدن به خاطر رزولوشنش بوده! و کاملا مشخصه تحت تاثیر تبلیغات و جو قرار گرفتن.
نظر DF نظر شخصی نویسنده مقاله هست. شما لطف کن تحت تاثیر تبلیغات قرار نگیر و کنسول نسل بعدت رو با چشمان باز انتخاب کن.

PS1 و PS2 و PS3 هم بر اساس رزولوشن و جو گرفتگی خریدیم :gathering:.

نظر DF نظر شخصی نویسنده مقاله هست. شما لطف کن تحت تاثیر تبلیغات قرار نگیر و کنسول نسل بعدت رو با چشمان باز انتخاب کن.

یعنی DF الان بی اعتبار هست و صرفا نظر خودشو گفته؟
کنسول PS4 قطعا مزایا بهتر دیگه ای هم داره ولی وقتی اکثر گفتن به خاطر رزولوشن اون رو انتخاب کردن جالب هست..! شما خودت اگر PS4 کلی بازی انحصاری خفن داشت ولی رزولوشنش مثلا از کنسول امپراتور کمتر بود کدوم رو میخریدی؟

یعنی DF الان بی اعتبار هست و صرفا نظر خودشو گفته؟ کنسول PS4 قطعا مزایا بهتر دیگه ای هم داره ولی وقتی اکثر گفتن به خاطر رزولوشن اون رو انتخاب کردن جالب هست..! شما خودت اگر PS4 کلی بازی انحصاری خفن داشت ولی رزولوشنش مثلا از کنسول امپراتور کمتر بود کدوم رو میخریدی؟
سفسطه نکن که. من کجای پستم گفتم DF بی اعتباره؟ من گفتم نظر نویسنده مقاله است! DF هم 1 نفر نیست که همون هم مقاله ور نوشته باشه. اصلا هم خوشم نمیاد جواب پست های هدف دار تورو بدم.

در ضمن، من نه توی نسل قبل، نه این نسل، به خاطر انحصاری ها کنسول انتخاب نکردم. کلا توی هر دو جبهه انحصاری های خیلی خیلی خیلی کمی هستن که نظر منو به خودشون جلب کرده باشن و دوستشون داشته باشم. این وسط قدرت کنسول و راحتی کار با اون و آزادی عمل برای من خیلی مهم تر از انحصاری هاست.

یعنی DF الان بی اعتبار هست و صرفا نظر خودشو گفته؟
کنسول PS4 قطعا مزایا بهتر دیگه ای هم داره ولی وقتی اکثر گفتن به خاطر رزولوشن اون رو انتخاب کردن جالب هست..! شما خودت اگر PS4 کلی بازی انحصاری خفن داشت ولی رزولوشنش مثلا از کنسول امپراتور کمتر بود کدوم رو میخریدی؟

ps4 امکانات خیلی بیشتری داره و به همین دلیل خیلیا از جمله فروشنده و کاربرا انتخابش کردن .چه معنی میده منی که فروشنده هستم کنسول نو باز کنم بخوام 1 گیگ اول دستگاه رو آپدیت کنم بعد بدم به مشتری؟مایکروسافت نمیتونست همون اول این آپدیت رو خودش انجام بده؟یا چه اجباریه که حتما بنده باید به زور اکانت outlook بسازم؟
توی بحث سخت افزار و امکانات جانبی و نرم افزاری هم که داره وارد نمیشم چون واسه ps4 خیلی خیلی بیشتر هست

شما استاندارد تعیین میکنی؟ :-/ چون کنسول مایکروسافت بیشتر بازیهارو 900p اجرا کرده دلیل نمیشه استاندارد باشه :)
--------
این فریم ریت هم بحث جالبی ـه که تو کل ویدیوها میرن از یک فریم که 2 ثانیه هم بیشتر طول نمیکشه کپچر میکنن میارن میگن ایناهاااااااا اینم از پرفرمنس PS4 که مشخصاً X1 برتری داره تو این زمینه (meh)
نسل پیش میرفتن دوربین رو میچسبوندن رو زمین و عکس میاوردن که فلان برگ تو 360 واضح تره، الان تفاوت 900p با 1080p اصلاً مهم نیست! هاها
Upscale ها با هم فرق میکنن، تو یه بازی مثل COD که از dynamic scaling tech استفاده میکنه به چشم نمیاد ولی تار بودن تصویر تو Unity انقدر تو چشمه که منو اذیت میکرد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or