اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
در صورتی که متن نباشه تا زیر چهل اینچ نمیتونی تفاپت فاخشی تو. 720 و 1080 ببینی ولی فریم موثری ولی بازهم نه در‌حد صحنه اهسته ای که شما میفرمایی
زیاد گفته شده ولی کاملا تفاوتش تو یه مانیتور 20 اینچ معلومه!!!حتی تو فیلم هم راحت متوجه میشم..البته شاید بابام عقابه !!!:d

در صورتی که متن نباشه تا زیر چهل اینچ نمیتونی تفاپت فاخشی تو. 720 و 1080 ببینی ولی فریم موثری ولی بازهم نه در‌حد صحنه اهسته ای که شما میفرمایی

البته باید یه فاصله از صفحه نمایش هم میگفتی ، مثلا درسته تو یه صفحه 32 اینچ از فاصله 6 متری تفاوت کم میشه "اما تو همون هم به راحتی میشه تشخیص داد تصویر یکی از اون یکی شفاف تره"

اتفاقا این 60 فریم و بالاتر میتونه دقیقا همین کار رو بکنه ، شما اگه 5-4 بازی رو پشت هم 60 فریم برید و بعد اونا برید سراغ یه بازی که 30 فریمه خیلی اذیتتون میکنه ، خیلی از کسایی که هر سال PC رو ارتقا میدن "در 90% موارد فقط کارت گرافیک" دقیقا گیرشون همین بازی کردن رو 60 فریم برای همه بازیاس روی بالاترین تنظیمات نه اینکه واقعا PC نیاز داشته باشه هر سال آپدیت بشه وگرنه خیلی راحت با پایین اوردن 3-2 گذینه میشه به 60 فریم رسید ...

دوست عزیز توی مانیتور 22 اینچ هم مشخصه این تفاوت. چطور زیر 40 نمیتونی تشخیص بدی؟!

مقایسه ی بتای Destiny در PS4 و XONE :

تو اين عكس ها چرا با اينكه نسخه xone به صورت 1080p هست باز با نسخه ps4 تفاوت داره؟؟!!.....البته با اين حال از حالت 900p كه قبلا داشته به مراتب بهتر هست .....
نسخه ی وان 900p ـــه بتاش
ميدونم ......ولي اگر دقت كني تو اين عكس ها نسخه xone رو هم 900p گذاشته و هم 1080p .....

آخرین ویرایش:
تو اين عكس ها چرا با اينكه نسخه xone به صورت 1080p هست باز با نسخه ps4 تفاوت داره؟؟!!.....البته با اين حال از حالت 900p كه قبلا داشته به مراتب بهتر هست .....

ميدونم ......ولي اگر دقت كني تو اين عكس ها نسخه xone رو هم 900p گذاشته و هم 1080p .....
نسخه (X1 (1080p رو از روی ویدیوی کمپرس شده IGN برداشته واسه بقیه Direct-feed.

توی تصاویر به خصوص این تصویر

تفاوت رزولوشن حتی توی رزولوشن 900p که خیلی به 1080p نزدیکه دیده میشه. همین یک شات میتونه به اون همه بحث در مورد نبود تفاوت گرافیکی در رزولوشن های مختلف ( چه در TV های مختلف و خزعبلات دیگه ) خاتمه بده. اون شارپ بودنی که توی 1080 هست توی هیچ رزولوشنی نیست !

به نظر من اینقدری که تعریف میکردن بازی تفاوتی با نسخه PS3 نداره
ولی خوب عنوان شاهکاری هستش واسه طرفدارا ارشیو کردن برای نسل جدید توجیه داره :>

خوب منم امروز خودم رو خونه ی یکی از دوستان که TloU RM رو خریداری کرده دعوت کردم:d

اول از همه بگم من خودم جز کسایی بودم که گفتم 30 فریم شاید بدرد TloU نخوره. بدین وسیله به اشتباه خودم اعتراف میکنم واقعا تو 60 فریم بازی لذت بخش تره.

دوما تفاوت گرافیکی بازی گرچه خیلی زیاد نیست اما میشه گفت بدون مقالات DF هم راحت متوجهش میشید. از اون چیزی که تو عکس میبینید خیلی وسیعتره. من خودم بیشتر از همه چیز متوجه تکسچرهای بهتر شدم. مخصوصا الیاف لباس ها تو نسخه ی PS4 واقا زیبا و پرجزئیاته و راحت میتونم با کاتسینهای Infamous مقایسش کنم گرچه گرافیک کلی بازی واقعا با Infamous برابری نمیکنه ولی خیلی نزدیکه.

در مورد افت فریم هم راستیتش من خیلی فریم شمار خوبی نیستم ولی هر چقدر سعی کردم نتونستم متوجه افت فریم بشم. میتونم بگم یا 60 ثابته و یا افت نهایت و حداکثر 5 فریمی داره. اگر بعدا مقاله DF به افت فریم اشاره کنه من خیلی متعجب میشم

اما آیا اگر نسخه ی PS3 رو بازی کردید ارزش داره دوباره اینیکی رو هم بخرید؟

سوال سختیه. من خودم بشخصه آخر هفته میخرمش ولی این نکته رو بگم خود نسخه ی PS3 با اینکه قطعا به پای نسخه ی PS4 نمیرسه و TLoU RM برتریهای واضحی داره میتونه به عنوان یه بازی بدون نقص مطرح باشه و شاید خیلیا نتونن خرید دوبارش رو توجیه کنن. مخصوصا اگر نسخه ی PS3 رو هم اوریجینال تهیه کرده باشن. ولی برای اونایی که تا بحال بازی نکردن باید بگم غفلت موجب پشیمانیست و حتی ارزش داره برای این بازی یک PS4 بخرید

TLOU: Remastered PS4 30 FPS vs 60 FPS Post Day One Patch Comparison GIF Leaked
Shows Improved Shadows at 30FPS

mf1r1sf7krenaf9vnffi.gif

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or