اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
جناب فیل اسپنسر فرمودن که DX12 برای XO تغییرات عظیمی بوجود نخواهد آورد. ولی به سازندگان کمک خواهد کرد که راحتتر با XO کار کنن
Unlock more capability معنیش راحت تر کار کردن نیست، مهیا کردن توانایی های بیشتر هست ... ... ... ... ... !!!! ...

ولی تو BC که بقدر کافی پروپاگاندا داشت :دی
بعد ما می اومدیم میگفتیم چرت گفته فلانی شاکی میشدن
البته یه سری هم میگفتن DX12 کلا تبلیغ خالی هست و هیچ کار مثبتی انجام نمیده :دی در کل DX12 همون کاری رو انجام میده که از اول قرار بود انجام بده، کار سازنده ها رو برای ساخت بازی راحت تر میکنه و امکانات بیشتری هم در اختیارشون قرار میده :دی

البته یه سری هم میگفتن DX12 کلا تبلیغ خالی هست و هیچ کار مثبتی انجام نمیده :دی در کل DX12 همون کاری رو انجام میده که از اول قرار بود انجام بده، کار سازنده ها رو برای ساخت بازی راحت تر میکنه و امکانات و بیشتری هم در اختیارشون قرار میده :دی
ده نه دیگه قرار بود مشکل رزولوشن رو حل کنه و از چندتا آدم کله گنده ی MS توئیت و خبر اومده بود که قراره GPU دوبرابر قوی تر بشه و انگار یه GPU جدید به کنسول اضافه شده و اینا...
اصلا همینا بود که الان ایشون داره تکذیب میکنه دیگه

ده نه دیگه قرار بود مشکل رزولوشن رو حل کنه و از چندتا آدم کله گنده ی MS توئیت و خبر اومده بود که قراره GPU دوبرابر قوی تر بشه و انگار یه GPU جدید به کنسول اضافه شده و اینا...
اصلا همینا بود که الان ایشون داره تکذیب میکنه دیگه
این توئیت اعضای مایکروسافت رو میشه لطف کنی؟ :دی خصوصا اون دو برابر شدن قدرت GPU!

اسپنسر حرف جدیدی نزده قبلا هم گفته بود DX12 کاری میکنه که سازنده ها بتونن به اون چیزی که با Xbox one میشه تو 3-4 سال دست پیدا کرد تو مدت کوتاهی دست پیدا کنن براش مثالم زده بود گفته بود مثلا گرافیک Perfect Dark Zero رو با Halo 4 مقایسه کنید.

ده نه دیگه قرار بود مشکل رزولوشن رو حل کنه
خب این مشل رزولوشن در اول نسل دقیقا برمیگرده به همین عدم آشنایی سازنده به سخت افزار دیگه. کار راحت تر با سخت افزار هم مساویه با افزایش پرفورمنس و بهینه تر شدن بازی. مگر اینکه شما اعتقاد داشته باشی Xone کلا کشش و توانایی اجرای یه گرافیک زپرتی مثل CoD: Ghost رو 1080p رو نداره!:دی که اون یه بحث دیگه است که من به خودم جرئت ورود بهش رو نمیدم:دی

Unlock more capability معنیش راحت تر کار کردن نیست، مهیا کردن توانایی های بیشتر هست ... ... ... ... ... !!!! ...

من این قسمت رو ترجمه کردم

بقMicrosoft’s Xbox division head honcho Phil Spencer gave a quite realistic assessment of what we can expect today on Twitter, explaining that the new API won’t bring a “massive change,” but will help: It will help developers on XBOX One. It’s not going to be a massive change but will unlock more capability for devs

بقیه رو هم انگلیسی گذاشتم که اساتید فن ازش اگه نیاز بود استفاده کنن

شما فقط گفتی کمک به راحت تر کار کردن که اسپنسر هم همچین حرفی نزده و گفته مهیا کردن توانایی های بیشتر. چیزی که باعث راحت تر کردن ساخت بازی میشه SDK هست.
کلا هدفت مشخص هست، کم ارزش جلوه دادن DX12 توی خبرت

والا من که هدفی ندارم ولی برام جالبه بدونم هدف شما چیه؟
:-/
شما کلمه "راحت تر" رو تو جمله اسپنسر به من نشون بده من باور کنم تو هدفی نداشتی:-/

اصراری ندارم که شما حتما باور کنی به هر حال تاپیک جای این صحبتا نیست. مشکلی هست میتونی پست من رو گذارش کنی

آخرین ویرایش:
این توئیت اعضای مایکروسافت رو میشه لطف کنی؟ :دی خصوصا اون دو برابر شدن قدرت GPU!
خدمت شما
97000003086262093302.jpg

XBox One is the biggest beneficiary; it effectively gives every Xbox One owner a new GPU that is twice as fast as the old one.

Developers on DirectX12 benefits for Xbox One: "2X faster GPU performance, most significant jump in technology"

آخرین ویرایش:
یه نیگاه به این تاپیک بندازین دوستان مایکرو فن چه گرد و خاکی راه انداخته بودن سر همین 2 برار شدن قدرت x1 .
http://forum.bazicenter.com/thread87325/page23/
epic fail
اینا رو خود مایکرو گفته بود
Microsoft’s DirectX 12
was recently showcased at this year’s BUILD conference. A recent article on Neowin saw founder and CEO of Stardock Brad Wardell talk about how it was a game changer for the Xbox One, with the claim that it would help double the speed of the next gen console’s GPU.

Wardell himself took to Twitter
to clarify his statement of DX12 giving “every Xbox One owner a new GPU that is twice as fast as the old one
. “It’s not literally (it’s software, not hardware) but yes, dx12 games will likely by more than 2x as fast.”

اینم یه سری از این حرف ها از منابع دیگه
Devs React to DX 12 Doubling Xbox One GPU Speed; PS4 ICE Programmer: Be Suspicious of Claims GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog

من این قسمت رو ترجمه کردم

یه رو هم انگلیسی گذاشتم که اساتید فن ازش اگه نیاز بود استفاده کنن
شما فقط گفتی کمک به راحت تر کار کردن که اسپنسر هم همچین حرفی نزده و گفته مهیا کردن توانایی های بیشتر. چیزی که باعث راحت تر کردن ساخت بازی میشه SDK هست.
کلا هدفت مشخص هست، کم ارزش جلوه دادن DX12 توی خبرت

- - -ویرایش - - -

والا من که هدفی ندارم ولی برام جالبه بدونم هدف شما چیه؟:-/
شما کلمه "راحت تر" رو تو جمله اسپنسر به من نشون بده من باور کنم تو هدفی نداشتی:-/

توضیحات بانجی در مورد 30fps بودن Destiny.
It’s a lot of different things, explains Jason Sussman who is the senior environment artist at Bungie. I could get really technical, but I’d bore you to death. A lot has to do with performance. We’re cross-platform, so we had to be very delicate with all four consoles, making sure they have the same experience, that it looks as good as it possibly can on all these consoles. A lot goes into that, from geometry to textures to post effects to particles to how many players you get on the screen. We’re always balancing that out to make sure everyone gets the same experience

[gamingbolt]

یه نیگاه به این تاپیک بندازین دوستان مایکرو فن چه گرد و خاکی راه انداخته بودن سر همین 2 برار شدن قدرت x1 .
http://forum.bazicenter.com/thread87325/page23/
epic fail
اینا رو خود مایکرو گفته بود

اینم یه سری از این حرف ها از منابع دیگه
Devs React to DX 12 Doubling Xbox One GPU Speed; PS4 ICE Programmer: Be Suspicious of Claims � GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog

خوب به سلامتی Brad Wardell هم که اصلا" ربطی به مایکروسافت نداره و توی Stardock کار می کنه شد یکی از اعضای مایکروسافت !
احتمالا فردا پس فردا جناب یوشیدام میشه یکی از سران مایکروسافت
اون دوتا سایتم که گذاشتی ، یکیش حرفای همین برد رو زده ، یکیشم تحلیل خودشو کرده ! خلاصه که هیچ کدوم به مایکروسافت ربط ندارن.
آدم چه چیزایی که اینجا نمی بینه ^___^

خوب به سلامتی Brad Wardell هم که اصلا" ربطی به مایکروسافت نداره و توی Stardock کار می کنه شد یکی از اعضای مایکروسافت !
احتمالا فردا پس فردا جناب یوشیدام میشه یکی از سران مایکروسافت
اون دوتا سایتم که گذاشتی ، یکیش حرفای همین برد رو زده ، یکیشم تحلیل خودشو کرده ! خلاصه که هیچ کدوم به مایکروسافت ربط ندارن.
آدم چه چیزایی که اینجا نمی بینه ^___^
دیگه همش نزن
این توئیت و اون منابع دیگه که گذاشتم از خودم نذاشتم توی اون تاپیک نقل قول یه سری XO فن ها بود
موضوع نشون دادن Fail شدن این دوستانه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or