لطفا دوستانی که اپل و محصولاتش رو ندارند و تاحالا تجربه نکردن نظر اضافی ندن.
اپل روی یه اصل زندست اونم چیزی نیست جز سیستم عامل بی نقص IOS با تمام محدودیت هاش!!!! سادگی کارکردن و اینترفیس فوقالعاده user friendly.یه ذره اذیت نمیکنه! اسپیکر میکروفون قوی! چیزی که سونی و سامسونگ خاک بر سرشون توی این قضیه گند زدن مخصوصا بعد از ضد اب شدن.ویبره بهتر و قویتر.یعنی اولین و پایه ای ترین قسمت یه گوشی که تماس و صدای رسا هست رو ندارن.و رینگتون بلند و ویبره قوی.
در مورد سخت افزار یکی بالا گفت اپل عقبه از باقی.به هیچ وجه از روز اولی که ایفون معرفی شد از تمام همزمان های خودش جلو بوده تا همین الان.CPU 2 هسته ای 64 بیتش پوز 1000 تا Snapdragon 800 4 هسته ای رو میزنه...رم 1 گیگش کافیه چون داره روی IOS کار میکنه نه یه OS سنگین مثل اندروید که سری کشش پر میشه.رزولوشن صفحش شاید کمتر از رقبا بوده ولی اپل حرف قشنگی زد گفت اقا جون توی این سایز تفاوت با چشم غیر مصلح وجود نداره و راست هم گفت.مخصوصا با این تراکم پیکسلی رتینا.گوشیو کرد 5.5 اینچ داره فول HD تصویر میده دیگه.هنوز هیچ کدوم از سازنده ها نتونستن یه touch ID درست و درمون درست کنن.Galaxy S5 رو با تاچ ایدیش کار کردم حالم بهم خورد انقدر خنگ بود ترجیح دادم خاموشش کنم.از نظر کیفیت ساخت و زیبایی هم که ایفون حرف نداره!
تنها گوشی اندرویدی بازار که میتونه رقابت کنه HTC هست که هم کیفیت داره هم زیبایی هم باقی موارد رو...تنها سیستم عاملی هم که میتونه به نرمی IOS کار کنه و اذیت نکنه Windows Phone هستش.در مورد دوربین هم حالا نوکیا بیاد سونی بیاد 100 مگاپیکسل بده بیرون وقتی اسمیه و رسما چیز خاصی ندارن توی کیفیت.دوربین کامپک داریم 20 مگاپیکسل کیفیتش از DSLR یا حتی SLR های نگاتیوی بهتره؟! به گردش هم نمیرسه.چون همیشه SLR بهتره حتی اگه 5 مگاپیکسل باشه!!!
اره اقا ما طرفدارای اپل نوبیم همه فقط دنبال پز دادنیم شما هایی که نیستید بشینید از دیدن 4 تا حروف روی کاغذ واسه خودتون داستان بنویسین.بعد یه نکته,NOOB?! مگه گیمه؟ کاری ندارم الان هر خزو خیلی ایفون میگیره تا پز بده (وسیله ای نیست که بخوان باهاش پز بدن اخه!) ولی هستن افرادی که واسه ماهیت های دیگه این گوشی میخرنش و کمم نیستن.من از ایفون 3G که انلاکش اومد تا الان 4 تا ایفون داشتم.یه تیکه رفتم روی اندروید اونم نسخه ی 4.1.2 به غلط کردن افتادم!!! روی اس پی...اندروید تازه بعد 4.2.1 و بیشتر 4.3 و Project butter یه جونی گرفت.توی کیت کت هم به تکامل رسید کامل.
در مورد تقلید:من منکر این نیستم که اپل تقلید میکنه حتی زمان استیو جابز ولی نکته داره,ور میداره به بهترین صورت ممکن یه تکنولوژی رو به کار میبره و کاراش میکنه! یعنی چی؟! یعنی واسه ی من کاربر جوری سیستم رو طراحی میکنه که واقعا مورد استفادم بشه یه یه چیز تبلیغاتی. مثل همین NFC ! روی خیلی گوشی ها خیلی وقته هست و بوده ولی عمرا ملت در حد ایفون بخوان کارای بانکیشون رو با اون بکنن! سیستم IOS امنیت بالایی داره سره بسته بودنش.در مورد تقلید مگه الان شرکتی نیست که ببینه رقیبش یه امکانات خوب داره و ازش استفاده نکنه؟! چه ایرادی داره؟! اپل برداشت Notification center رو اضافه کرد از روی اندروید مثلا.ایرادش چیه؟! (بگذریم که قبلا با SB Stetting روی ایفون JB شده داشتیم همچین چیزیو و نمیشه کامل گفت تقلید از اندروید! )-یا خیلی شرکت ها اومدن از خیلی چیز های اپل تقلید کردن! این قضیه هیچ ایرادی توی این بازار تجارت نداره فقط درست و بهتر اون تکنولوژی رو به کار ببرین.
از همه اینا بگذریم ساپورت شرکت های دیگه از گوشیهاشون.حال بدن فقط پرچم داراشون رو تا 2 سال ساپورت کنن خوب.گوشی میان رده بد بخت که از اول خارجه...حالا شاید یه اپدیتی هم واسش بدن.اونم با هزار جور باگ (افتضاح ترینش هم گوشی های سونی) ولی اپل هر ایفونش رو کم کم 4 تا IOS داده! یعنی 4 سال ساپورت!!!! فکر کنم اینجا پولی که میپردازین ارزشش معلوم میشه.
ایراد میخواید بگیرید ایراد درست بگیرید.منی که کاربر اپل هستم امکاناتش کارمو کامل راه میندازه.ایراد میخواید بگیرید؟ بیاین بگین صفحش کوچیک بود-باتریش ضعیفه-واسه یه عده بگن یه سری فایل هارو نمیخونه-OTG نمیخوره-مموری نمیخوره-Drag&Drop نیست و ... نه اینکه دیگه بگین سخت افزارش ضعیفه! واسه همه این دوستانم که اینجور ایرادات رو میخوان بگیرن یه کلمه جواب داره! IOS یه سیستم Open Source مثل اندروید نیست.مزایای خودشو داره عیب های خودشو.اینکه کی خوشش بیاد کی نه سلیقه ای هست.همین که من یه هنگ روی گوشیم نمیبینم یا خیلی به ندرت میبینم یه دنیا ارزش داره واسم و اعصابم راحته.
اپل تا 5 اس هم پیشرو بود توی تکنولوژی مثل A7 64 bit & touch ID sensore.توی 6 بهبود داده همه چیز رو و این بار واقعا پیشرو نیست.اخه چیزیم نمونده دیگه! اپولو که نمیتونه هوا کنه.البته بگذریم که با همین سنسور M7-M8 قسمت فیتنس رو یه تکونی میده و کارا میکنه واقعا جوری که همه استفاده کنن ازش! (این خودش یه جور پیشرو بودنه)
اپل سخت افزار و نرم افزار یکپارچه ای داره که این قضیه حتی توی طراحی هاشم تاثیر گذاره.واقعا مهندسیش حرف نداره.این 6 هم گوشی فوق العاده ای هستش.شاید چیز عجیب غریبی مثل همیشه خلق نکرده باشه جلیوی مثلا HTC M8 ولی هنوز IOS 8 رو داره! و بازم سلیقه ای هست IOS-Android-WPH.
در مورد قیمتشو پز و .... داداش داری بخر بعد نظر بده نداری نظر کارشناسی لااقل نده فکت صادر نکن.حداقل کار کن با دستگاه داشته باشش بعد نظر بده.مثل اینه یارو پراید سواره میاد میگه جنسیس کوپه یا Toyota GT خزه...یه بارم سوارشون نشده...یارو میره ورتو میخره 20 میلیون که پز بده...بنز میگیره که پز بده...حس خوبی میده بهش وقتی 2 تا دستگاه یه قیمت باشن چرا که نه؟! هر کسی دوست داره وسیله ای که میخره زیبایی و لوکس بودن داشته باشه کیه که بدش بیاد؟!!!. بگذریم که ایفون توی ایران شده وسیله پز دادن که از بدبختیو فقرمونه از نظر فرهنگی البته...وگرنه هیچ چیز عجیب غریبی نیست.زیبا هست ولی نمیشه گفت وسیله تزیینیه.
پ ن: راستی از قدرت App Store نگذریم که بهترین استوز هستش.دیگه بی درد سر تر از این؟! از بهینه تر بودن خیلی بازی ها و برنامه ها بر روی IOS هم نمیشه گذشت...
یه چیزی هم خیلی جالبه,خیلی راحت به کاربرای اپل توهین میکنین هر کی ندونه انگار با ارث پدر شما رفتیم گوشی خریدیم.خوبه به سلیقه متقابل هم احترام بذاریم.من هیچ وقت یه کاربر اندروید رو احمق بی شعور نوب نفهم عوام تلقی نمیکنم,سلیقه و نیازهاش با من متفاوته فقط.بی پول و بی کلاس هم تلقی نمیکنم! چون از نظر قیمتی گوشیاش چیزی کم نداره و همینطور زیبایی و کلاس...نمونش HTC M8.پس لطفا شخصیتتون رو حفظ کنین.ممنون