اخبار روز تکنولوژی

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ehsan

Loyal Member
هیتاچی تا اخر امسال اولین دوربین با قابلیت ضبط روی BD-DVD را عرضه میکند!
بزودی دوربین فیلم برداری- عکس برداری جدید هیتاچی که قابلیت ذخیره اطلاعات روی BD را دارد به بازار عرضه میشود طبق اخرین اطلاعات از سازندگان این دوربین قابلیت حفظ اطلاعا روی BD و DVD های 8 سانتی متری را دارد و اگر با BD کار کنید کیفیت فیلم برداری ان 1080p خواهد بود یعنی (1920*1080) و پروسیو اسکن!
اما کیفیت عکس برداری ان تنها
5.3 مگا پیکسل میباشد .
این دوربین میتواند تا 7 گیگا بایت فرمت MPEG-4 AVC/H.264 روی BD ها ذخیره کند و بقیه در فرمت نتیو مخصوص BD (یعنی همون 1080p) . معلوم نیست چرا؟ اما گفته شده که روی DVD این میزان کمتر خواهد بود اما نه خیلی!
عکس این دوربین که بزودی عرضه خواهد شد:

----
شارپ اولین تلویزیون قابل تایید THX را وارد بازار کرد
شارپ اولین تلویزیون 52 تا 65 اینج قابل تایید THX را وارد بازار کرد.

به نقل از Engadet این تلویزیون در 2 مدل 65 و 52 اینج در رزولیشن 1080p (1920*1080)d
وارد بازار شده است که مشخصات 52 اینچ و 65 اینج به ترتیب به شرح زیر میباشند:
ریت:
350cd/m2
450cd/m2
کنتراست:
2,500:1
3,000:1
و خصوصیت مشترک انها نیز این میباشد که هر 2 120هرتز هستند و یک ورودی DVI و 3 ورودی HDMI دارند.و 2 Firewire دارند و یک کابل Ethernet و هر 2 برای ماه سپتامبر در ژاپن عرضه خواهند شد.شما برای خرید مدل 65 انیج حدود $11,599 پول احتیاج خواهید داشت و برای خرید مدل 52 اینچ حدود $6,873
اسم دقیق مدل ها:
LV-65TH1
LV-52TH1
منتظر نقد بعد از عرضه باشید
----
از پیشنهادات شما عزیزان خیلی خوشحال میشم!
اصلا کار خوبی کردم؟ نظر شما چیه؟

آخرین ویرایش:
این ضدیت با اپل توی ایران هم واقعا جالبه :bighug:
از هر 200 که smartphone دارن شاید نفر شاید یکی آیفون داشته باشه بعد این همه دشمن داره.:d
من خودم الان xperia zr دارم و خواهرم 4s ولی با اینکه گوشی من از هر لحاظ کیفیت بالاتری داره(سخت افزاری) من گوشی اونو ترجیح میدم. دلیلشم ux/ui فوق العاده اپل هستش و اینکه نصب بازی و برنامه روش مثل آندروید هزار جور دنگ و فنگ نداره.

هر جور به قضیه نگاه می کنم، می بینم از این ساده تر نمیشه برنامه و بازی روی اندروید اینستال کرد:|

کنفرانس بیشتر شبیه جوک بود, واقعا متاسفم برای وبسایت های مثلا" تکنولوژی که منتظرن ببینن اپل چی معرفی میکنه فوری شروع به لیس زدن بکنن:|

خوب از اونجای که آیفون 6 شبیه سامسونگ و اچ تی سی شده دو شرکت اپل و سوژه کردن
از این ور glx هم به اپل طعنه زده :d
میگن قیمت 5s ها بالا رفته چون آخرین شاهکار اپل بود
R.I.P APPLE

به جز طراحی دور قاب و پشتش که یه کم از آیفون های قبلی فاصله گرفته من هیچ مشکلی با 6 ندارم ولی هیچ جوره با 6 پلاس نمیتونم ارتباط برقرار کنم!!!!!

از طرفی یه بخشی از نوآوری ساعت اپل بود و تو کنفرانس که نمیتونن با آیفون سفینه هوا کنن که از کنفرانس ایراد میگیرید!!!!

زمانی هم که اولین تبلت رو داد خلیا از این خوضعبلات زیاد میگفتن دوباره طرح جدید داد و تقلیدهای شرکت جهان سوم ئسند سامسونگ هم شروع میشه افت داره این شرکت خلاق و استوره رو با این شرکت در ئیت مقایسه کنید

این ضدیت با اپل توی ایران هم واقعا جالبه :bighug:
از هر 200 که smartphone دارن شاید نفر شاید یکی آیفون داشته باشه بعد این همه دشمن داره.:d
من خودم الان xperia zr دارم و خواهرم 4s ولی با اینکه گوشی من از هر لحاظ کیفیت بالاتری داره(سخت افزاری) من گوشی اونو ترجیح میدم. دلیلشم ux/ui فوق العاده اپل هستش و اینکه نصب بازی و برنامه روش مثل آندروید هزار جور دنگ و فنگ نداره.

من انقدر که دست ملت iphone میبینم که بگن فقط iphone داریم بقیه گوشیا رو نمیبینم الان دیگه هر کسی یه iphone دستش گرفته :d

ایده‌ی چیزی برای ایفون6؟! :دی
6270318_700b.jpg

مشکلی که یه عده دارن اینه که فکر میکنن اپل به خاطر سخت افزار جادویی بهتر از باقی برندهاست. اپل بیشترین برتری که به سایر برندا توی بعضی کشورها، به خصوص امریکا، داره، نرم افزاری هست.
کلی امکانات آنلاین رو با قیمت مناسب در اختیار مشترکینش قرار میده که تقریباً روی گوشی دیگه ای با اون هزینه اندک قابل دستیابی نیست.
به واسطه داشتن سیستم عامل بسته و سخت افزار ثابت نسبت به صدها نوع گوشی اندرویدی، بازی ها و نرم افزارها با بهینه سازی بهتری براش عرضه میشن.
اینا دلیل برتریش هستن، نه این که حالا اپل یه چیزی درست میکنه که هیچ برند دیگه ای قادر به تولیدش نیست.

مشکلی که یه عده دارن اینه که فکر میکنن اپل به خاطر سخت افزار جادویی بهتر از باقی برندهاست. اپل بیشترین برتری که به سایر برندا توی بعضی کشورها، به خصوص امریکا، داره، نرم افزاری هست.
کلی امکانات آنلاین رو با قیمت مناسب در اختیار مشترکینش قرار میده که تقریباً روی گوشی دیگه ای با اون هزینه اندک قابل دستیابی نیست.
به واسطه داشتن سیستم عامل بسته و سخت افزار ثابت نسبت به صدها نوع گوشی اندرویدی، بازی ها و نرم افزارها با بهینه سازی بهتری براش عرضه میشن.
اینا دلیل برتریش هستن، نه این که حالا اپل یه چیزی درست میکنه که هیچ برند دیگه ای قادر به تولیدش نیست.

من کلا گوشی باز نیستم و معمولا سعی میکنم گوشیمو تو مجالس از جیبم در بیارم تا باعث خنده و شادی اطرافیان بشم:d

ولی احساس میکنم کسی که خدا میلیون تومن میره پول بی زبون رو خرج گوشی میکنه بزرگترین هدفش اینه که جلب توجه بکنه. اینجاست که فرق اپل با بقیه گوشیا معلوم میشه. اپل حداقل کاری که میکنه اینه که یه چیزی میسازه که با لب و لوچه اطرافیان بازی میکنه کاری که نه سامسونگ نه سونی نه HTC فعلا از پسش بر نیومدن

من کلا گوشی باز نیستم و معمولا سعی میکنم گوشیمو تو مجالس از جیبم در بیارم تا باعث خنده و شادی اطرافیان بشم:d

ولی احساس میکنم کسی که خدا میلیون تومن میره پول بی زبون رو خرج گوشی میکنه بزرگترین هدفش اینه که جلب توجه بکنه. اینجاست که فرق اپل با بقیه گوشیا معلوم میشه. اپل حداقل کاری که میکنه اینه که یه چیزی میسازه که با لب و لوچه اطرافیان بازی میکنه کاری که نه سامسونگ نه سونی نه HTC فعلا از پسش بر نیومدن

HTC ONE M8 زیباتر و باکلاس تر از آیفون نباشه پایینتر هم نیست ...

حالا چون اينجا سايت گيم هست و بحث مربوط به گيم.
بازي هايي كه ios داره android تو خواب هم نمي بينه. نمونه هم زياد هست:
oceanhorn-infintyblade-bastion-limbo-device 6-Republique-Clumsy Ninja-Icycle: On Thin Ice
-Monument Valley-tengami-
من الان اينا رو حضور ذهن داشتم ولي خيلي بيشتر از اين حرفاست .
اين ليست بالا همش شاهكاره باوركنيد:d

HTC ONE M8 زیباتر و باکلاس تر از آیفون نباشه پایینتر هم نیست ...

اصلا بحث من زیبایی نیست. بحث دید عوام الناس به گوشیه. 90 درصد کار گوشی احساسیه که به طرف میده مثل لباس یا مثلا ساعت سوئیسی. یه کت شلوار ترک احتمالا جنس خوبی داره خیلی هم خوش بدنه خیلی تو تن خوش فرم بنظر میاد. ولی مردم میرن ده برابر قیمت میدن یه دست D&G میگیرن که نه جنسش بهتره و نه خوش دوخت تره. فقط ایتالیاییه و طرف میتونه باهاش پز بده و احساس شخصیت کنه. کاربرد اپل هم همینه.

اصلا بحث من زیبایی نیست. بحث دید عوام الناس به گوشیه. 90 درصد کار گوشی احساسیه که به طرف میده مثل لباس یا مثلا ساعت سوئیسی. یه کت شلوار ترک احتمالا جنس خوبی داره خیلی هم خوش بدنه خیلی تو تن خوش فرم بنظر میاد. ولی مردم میرن ده برابر قیمت میدن یه دست D&G میگیرن که نه جنسش بهتره و نه خوش دوخت تره. فقط ایتالیاییه و طرف میتونه باهاش پز بده و احساس شخصیت کنه. کاربرد اپل هم همینه.

خب دیگه پس مشخص شد اصلا گوشی باز نیستی :d

تمام این خصوصیات رو M8 هم داره ، اصلا بگیری دستت تازه میفهمی چیه

حالا چون اينجا سايت گيم هست و بحث مربوط به گيم.
بازي هايي كه ios داره android تو خواب هم نمي بينه. نمونه هم زياد هست:
oceanhorn-infintyblade-bastion-limbo-device 6-Republique-Clumsy Ninja-Icycle: On Thin Ice
-Monument Valley-tengami-
من الان اينا رو حضور ذهن داشتم ولي خيلي بيشتر از اين حرفاست .
اين ليست بالا همش شاهكاره باوركنيد
yahoo_4.gif

اینکه از لحاظ گیمینگ iOS وضعیت بهتری داره شکی نیست ولی خب اندروید این 2 تا رو تو واقعیت نه خواب دیده

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ustwo.monumentvalley&hl=en

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.naturalmotion.clumsyninja&hl=en

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or