اخبار روز تکنولوژی

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ehsan

Loyal Member
هیتاچی تا اخر امسال اولین دوربین با قابلیت ضبط روی BD-DVD را عرضه میکند!
بزودی دوربین فیلم برداری- عکس برداری جدید هیتاچی که قابلیت ذخیره اطلاعات روی BD را دارد به بازار عرضه میشود طبق اخرین اطلاعات از سازندگان این دوربین قابلیت حفظ اطلاعا روی BD و DVD های 8 سانتی متری را دارد و اگر با BD کار کنید کیفیت فیلم برداری ان 1080p خواهد بود یعنی (1920*1080) و پروسیو اسکن!
اما کیفیت عکس برداری ان تنها
5.3 مگا پیکسل میباشد .
این دوربین میتواند تا 7 گیگا بایت فرمت MPEG-4 AVC/H.264 روی BD ها ذخیره کند و بقیه در فرمت نتیو مخصوص BD (یعنی همون 1080p) . معلوم نیست چرا؟ اما گفته شده که روی DVD این میزان کمتر خواهد بود اما نه خیلی!
عکس این دوربین که بزودی عرضه خواهد شد:

----
شارپ اولین تلویزیون قابل تایید THX را وارد بازار کرد
شارپ اولین تلویزیون 52 تا 65 اینج قابل تایید THX را وارد بازار کرد.

به نقل از Engadet این تلویزیون در 2 مدل 65 و 52 اینج در رزولیشن 1080p (1920*1080)d
وارد بازار شده است که مشخصات 52 اینچ و 65 اینج به ترتیب به شرح زیر میباشند:
ریت:
350cd/m2
450cd/m2
کنتراست:
2,500:1
3,000:1
و خصوصیت مشترک انها نیز این میباشد که هر 2 120هرتز هستند و یک ورودی DVI و 3 ورودی HDMI دارند.و 2 Firewire دارند و یک کابل Ethernet و هر 2 برای ماه سپتامبر در ژاپن عرضه خواهند شد.شما برای خرید مدل 65 انیج حدود $11,599 پول احتیاج خواهید داشت و برای خرید مدل 52 اینچ حدود $6,873
اسم دقیق مدل ها:
LV-65TH1
LV-52TH1
منتظر نقد بعد از عرضه باشید
----
از پیشنهادات شما عزیزان خیلی خوشحال میشم!
اصلا کار خوبی کردم؟ نظر شما چیه؟

آخرین ویرایش:
من الان فقط دوست دارم چند وقت بگذره نظر دوستان متعصب اپل فن که اعتقاد داشتن بهترین سایز 3.5 اینچ هست و بس (که البته چند وقت بعدش شد 4 اینچ و بس) و سایزهای بزرگتر رو بد دست و بزرگتر از 5 رو (یا به عبارتی فبلتها) سینی میدونستن نظرشون در مورد این سایز صفحه نمایش آیفون های جدید چیه ، فعلا که نظراتشون تو زومیت در نوع خودش جالبه :d

از منظر گوشي اين طبيعيه كه معرفي ايفونهاي جديد ديگه مثل ايفونهاي اوليه كه انقلابي بودن و تعريف جديدي براي موبايل بودن نخواهد بود و علاوه بر اون به علت چند قطبي شدن بازار امكان اينكه اپل خودش از محصولات برندهاي ديگه تو طراحي و .... هم استفاده كنه عاديه

ولي چيزي كه ديشب بيشتر تو ذوق ميزد apple watch بود يعني ديرتر وارد شدن اپل به حوزه ساعتهاي هوشمند به نظرم باعث شد اون انتظار هميشگي كه ازش ميرفت(معرفي يه محصوصل انقلابي براي اولين بار) رو براورده نكنه و با اينكه از لحاظ امكانات هم عقب نيس ولي اون قيمت ماوراييش مزيتهاشم تحت الشعاع قرار بده.

.

خسته شدیم انقد این جمله رو شنیدیم، الان به نظرت این 8 مگاپیکسلیه که شرف داره به باقی شرکتا،جلوی S5 یا G3 از نظر کیفیت حرفی برای گفتن داره؟
G3 رو نمیدونم ولی من تو خونه GALAXYS5-S4-S3 neo-Sony Xperia SP هم دسترسی دارم.
گوشی من از همشون از نظر دوربین سر تره!!!! و کم نویز تر! دوال فلش هم جای خود داره توی عکسهایی که محیط تاریک باشه.
منم خسته شدم از بس یه عده دوست دارن همیشه محصولات اپل رو بکوبن.همه چیز روی کاغذ نیست...
من کلا منظورم از اون جمله به برند خاصی نبود ولی سونی مثلا توی Z1 Compact که کار کردم 20 مگا پیکسل زده بود...کیفیت عکسش اصلا رضایت بخش نبود اونم با اپدیت 4.4.2.

آخرین ویرایش:
7o3pckihy9q3ex3yoq4j.jpg

evu7phql8q3acbm7oi4n.jpg

این ضدیت با اپل توی ایران هم واقعا جالبه :bighug:
از هر 200 که smartphone دارن شاید نفر شاید یکی آیفون داشته باشه بعد این همه دشمن داره.:d
من خودم الان xperia zr دارم و خواهرم 4s ولی با اینکه گوشی من از هر لحاظ کیفیت بالاتری داره(سخت افزاری) من گوشی اونو ترجیح میدم. دلیلشم ux/ui فوق العاده اپل هستش و اینکه نصب بازی و برنامه روش مثل آندروید هزار جور دنگ و فنگ نداره.

از هر 200 که smartphone دارن شاید نفر شاید یکی آیفون داشته باشه بعد این همه دشمن داره.:d
من خودم الان xperia zr دارم و خواهرم 4s ولی با اینکه گوشی من از هر لحاظ کیفیت بالاتری داره(سخت افزاری) من گوشی اونو ترجیح میدم. دلیلشم ux/ui فوق العاده اپل هستش و اینکه نصب بازی و برنامه روش مثل آندروید هزار جور دنگ و فنگ نداره.

یا خدا ! نصب برنامه و بازی رو اندروید دنگ و فنگ داره ؟! یه install زدن و done سخته جدا ؟!

متاسفانه منم نا امید شدم. اگه موتو 360 با ای او اس بعدا کار کنه هنوز پلتفرم اصلیم همون ای او اس میمونه . اگر نه میرم سمت اندروید به خصوص با اومدن ورژن 5 اندروید که فکر کنم به بلوغ رسیده باشه.

مطمئنی؟:))

به شخصه اولش از وزن کمش و باریک بودنش خیلی خوشم اومد و طراحیشم بدک نبود از نظرم ...
اما رفته رفته میبینم طراحیش فوق ضعیفه !!! واقعا فوق ضعیفه !:|
اون حس زیبایی که توی 5 و 5S بود , درصدی توی 6 و 6plus نیست ...
بد خورد تو ذوقم !
شخصا فکر میکنم اگه هفته ی دیگه iOS 8 رو بریزم رو آیفون 5 ام اصلا گوشیم رو تغییر نخواهم داد به 6 و 6plus ...

دقیقا برعکس از هر 200 نفر 100 نفر آیفون دارن :دی

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or