اخبار روز تکنولوژی

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ehsan

Loyal Member
هیتاچی تا اخر امسال اولین دوربین با قابلیت ضبط روی BD-DVD را عرضه میکند!
بزودی دوربین فیلم برداری- عکس برداری جدید هیتاچی که قابلیت ذخیره اطلاعات روی BD را دارد به بازار عرضه میشود طبق اخرین اطلاعات از سازندگان این دوربین قابلیت حفظ اطلاعا روی BD و DVD های 8 سانتی متری را دارد و اگر با BD کار کنید کیفیت فیلم برداری ان 1080p خواهد بود یعنی (1920*1080) و پروسیو اسکن!
اما کیفیت عکس برداری ان تنها
5.3 مگا پیکسل میباشد .
این دوربین میتواند تا 7 گیگا بایت فرمت MPEG-4 AVC/H.264 روی BD ها ذخیره کند و بقیه در فرمت نتیو مخصوص BD (یعنی همون 1080p) . معلوم نیست چرا؟ اما گفته شده که روی DVD این میزان کمتر خواهد بود اما نه خیلی!
عکس این دوربین که بزودی عرضه خواهد شد:

----
شارپ اولین تلویزیون قابل تایید THX را وارد بازار کرد
شارپ اولین تلویزیون 52 تا 65 اینج قابل تایید THX را وارد بازار کرد.

به نقل از Engadet این تلویزیون در 2 مدل 65 و 52 اینج در رزولیشن 1080p (1920*1080)d
وارد بازار شده است که مشخصات 52 اینچ و 65 اینج به ترتیب به شرح زیر میباشند:
ریت:
350cd/m2
450cd/m2
کنتراست:
2,500:1
3,000:1
و خصوصیت مشترک انها نیز این میباشد که هر 2 120هرتز هستند و یک ورودی DVI و 3 ورودی HDMI دارند.و 2 Firewire دارند و یک کابل Ethernet و هر 2 برای ماه سپتامبر در ژاپن عرضه خواهند شد.شما برای خرید مدل 65 انیج حدود $11,599 پول احتیاج خواهید داشت و برای خرید مدل 52 اینچ حدود $6,873
اسم دقیق مدل ها:
LV-65TH1
LV-52TH1
منتظر نقد بعد از عرضه باشید
----
از پیشنهادات شما عزیزان خیلی خوشحال میشم!
اصلا کار خوبی کردم؟ نظر شما چیه؟

آخرین ویرایش:
واقعا افول اپل نزدیکه به قول دوستمون گفت قبلا وقتی میپرسیدی چرا اپل؟ طرف کلی صحبت میکرد
الان میکه می پرسی جواب میدن خوب معلومه چون اپله..و این واسه این شرکت خیلی خطرناکه یواش یواش داره مقایسه ها شروع میشه.ورژن بعدی آیفون در صورت ادامه دادن این نوع سیاست به مشکل میخورند
در مورد دوربین هم حالا نوکیا بیاد سونی بیاد 100 مگاپیکسل بده بیرون وقتی اسمیه و رسما چیز خاصی ندارن توی کیفیت.دوربین کامپک داریم 20 مگاپیکسل کیفیتش از DSLR یا حتی SLR های نگاتیوی بهتره؟! به گردش هم نمیرسه.چون همیشه SLR بهتره حتی اگه 5 مگاپیکسل باشه!!!
اره اقا ما طرفدارای اپل نوبیم همه فقط دنبال پز دادنیم شما هایی که نیستید بشینید
شما که اینقدر اطلاعاتت خوبه خبر داری همون سنسور 8 مگاپیکسلی رو سونی ساخته؟سونی بالاتر هم داشت عکسبرداری سونی یا نوکیا رو دیدی؟ میدونی همین چند وقت گیش هر دو شرکت مدعی ساخت بهترین دوبین کوشی موبایل بودند...

دیگه من یکی از لوکس ترین گوشیای بازار رو مثال زدم، HTC مارکیه که به کیفیت شناخته میشه

ساعت اپل لوکس تر از بقیست ؟؟؟؟!!!! :-o شما اون عینک اپل فنیت رو بی زحمت در بیار بعد نظر بده ، از لحاظ طراحی و لوکس بودن Moto 360 و LG Watch R بهتر هستن
يه كم اروم باش ...داريم متمدنانه با هم صحبت مي كنيم:

هيچكدوم از ماركهاي htc يا LG و ....به يه برند لوكس تبديل نشدن كه همه بشناستشون ولي apple طوري شده كه همه برندش رو از شونصد كيلومتري مي بينن و براي همه هم لوكس
براي مثال بريد توي اين لينك تا ببينيد برند apple از برندي مثل rolex هم لوكستر از نظر مردم:
Apple is a luxury brand, not a tech company

در نتيجه اين شناخته شدن برند كسايي رو كه اصلا فرق گوشي ها رو نمي دونن هم جذب خودش مي كنه

+

علاوه بر اون بعد بحث راحتي اكوسيستمهم براي يه عده ديگه هست كه نبايد ازش غافل شد

وگرنه از بعد عقب مونده بودن تو سخت افزار من هم قبول دارم كه apple مخصوصا تو گوشيهاش خيلي پشت سر رقبا قرار گرفته

.

آخرین ویرایش:
سلام ، دوستانی که میگن تو زمینه دوربین عقب هست ! ایا با دوربین 6 کار کردن ؟ یا نقدی امده من ندیدم ؟

اگه نه ، مقایسه بر اساس 2 تا عدده ؟!! 16 > 8 ؟؟؟

رزولوشنش اومده

حرف منو متوجه نشدی :)

آخرین ویرایش:
يه كم اروم باش ...داريم متمدنانه با هم صحبت مي كنيم:

هيچكدوم از ماركهاي htc يا LG و ....به يه برند لوكس تبديل نشدن كه همه بشناستشون ولي apple طوري شده كه همه برندش رو از شونصد كيلومتري مي بينن و براي همه هم لوكس
براي مثال بريد توي اين لينك تا ببينيد برند apple از برندي مثل rolex هم لوكستر از نظر مردم:
Apple is a luxury brand, not a tech company

در نتيجه اين شناخته شدن برند كسايي رو كه اصلا فرق گوشي ها رو نمي دونن هم جذب خودش مي كنه

+

علاوه بر اون بعد بحث راحتي اكوسيستمهم براي يه عده ديگه هست كه نبايد ازش غافل شد

وگرنه از بعد عقب مونده بودن تو سخت افزار من هم قبول دارم كه apple مخصوصا تو گوشيهاش خيلي پشت سر رقبا قرار گرفته

.

با کمال احترام!
من ترجیح میدم گوشیم کارایی داشته باشه تا این که قابلیت گوشیم این باشه که جلو بقیه کلاس بزارم....
تنها قابلیت اپل که تو هیچ دستگاه دیگه ای ندیدم کیفیت صدای بی نظیرش بود!

- - -ویرایش - - -

سلام ، دوستانی که میگن تو زمینه دوربین عقب هست ! ایا با دوربین 6 کار کردن ؟ یا نقدی امده من ندیدم ؟

اگه نه ، مقایسه بر اساس 2 تا عدده ؟!! 16 > 8 ؟؟؟

رزولوشنش اومده

واقعا افول اپل نزدیکه به قول دوستمون گفت قبلا وقتی میپرسیدی چرا اپل؟ طرف کلی صحبت میکرد
الان میکه می پرسی جواب میدن خوب معلومه چون اپله..و این واسه این شرکت خیلی خطرناکه یواش یواش داره مقایسه ها شروع میشه.ورژن بعدی آیفون در صورت ادامه دادن این نوع سیاست به مشکل میخورند

شما که اینقدر اطلاعاتت خوبه خبر داری همون سنسور 8 مگاپیکسلی رو سونی ساخته؟سونی بالاتر هم داشت عکسبرداری سونی یا نوکیا رو دیدی؟ میدونی همین چند وقت گیش هر دو شرکت مدعی ساخت بهترین دوبین کوشی موبایل بودند...

بله.سونی ساخته درست.LCD رو یادمه LG میزد یه مدت.سامسونگ قدیم CPU هاش رو میزد.(6 هم فعلا مثل اینکه خودش زده مطمعن نیستم)ولی اینا فقط براش تولید میکردن وگرنه طراح همه چیش خود اپل بود.مثل اینه بیایم بگیم PS4 مال شرکت FOXCCON هست نه سونی...
بله من با Xperia SP-Z-Z1 compact-Z1 عکاسی کردم.زی وان کامپک به لعنت خدا نمیرزید! خیلی وقت ها هم هنگ میکرد وسط عکس گرفتن.اندروید 4.4.2.یه انتقادی که به سونی وارده همین دوربینشه که چرا با وجو 20 مگا پیکسل بودن در حد 20 نیست اصلا....
نوکیا رو کار نکردم و نظری هم ندارم.
از همه اینا بگذریم در درجه ی اول من گوشی میخرم نه دوربین.یه سری گفتن که دوربین اپل خوب نیست گفتم از این خبرا نیست کاملا رضایت بخشه...کمترین نویز رو داره بین تمام گوشیهایی که من کار کردم.GalaxyS5-S4-S3 neo-Z-Z1 compact-P6-Xperia sp-lumia 720-xperia Z-...
در مورد جمله اولت و افول اپل هم زمان همه چیز رو نشون میده :دی هر سال از این حرفا میزنین...البته واسه من فرقی نمیکنه شرکتی اگه بد کار کرد حقشه به افول برسه...ولی 6 میترکونه...خیلی ها مشکلی که واسه ی خرید محصولات اپل داشتن سایز صفحه نمایشش بود که دیگه حل شد این قضیه.4.7 برای گوشی و 5.5 برای فبلت...شرکتای دیگه فروششون پایین نیاد صلوات :))
IOS سیستم عامل فوق العاده کارامد و پر طرفداریه.کسی نمیتونه زیر سوال ببرتش همونطور که Android رو نمیشه برد.سلیقه ای هست.هر کی هم میگه اپل و ایفون کارایی لازمه رو ندارن رک بگم بلد نیستید با گوشی کار کنین...
شاید اپل توی یه نقطه بهترین رو نداشته باشه,شکی نیست هستن گوشیهایی که دوربین بهتر,باتری بهتر,رم بیشتر,یه سری امکانات دیگه و ... رو دارن. ولی اپل ایفون مجموعه ای از بهترین هارو داره که در کل گوشی خوبی رو تشکیل میدنن و کارایی مناسب در کنار کیفیت و زیبایی همرو یکجا توی یه پکیج تحویل ادم میده که احساس کمبودی نکنه و از گوشیش راضی باشه.عیب هاش به شدت بعضی گوشی ها نیست که شدید توی ذوق بخواد بزنه! (مثل بدنه ی بیکیفیت و پلاستیکی بعضی گوشی ها,LCD TFT با زاویه دید کم مثل بعضی دیگه باز و ...)کسی هم راضی نبود خوب حق انتخاب داره گوشی های دیگه هستند برای نیاز های متفاوت.من هیچ وقت نمیگم بهترین گوشی اپل یا سامسونگه یا فلانه...واسه هر شخص و نیاز هاش یه بهترینی وجود داره.کسی که کارگر بهترین گوشی براش Nokia 1100 و امثالهم هست چون قراره خر کار باشه و توی کار نترکه گوشی.واسه ی منم با توجه به نیازهام ایفون بهترین بوده.واسه ی یکی هم ممکنه به دلیل باز بودن سیستم عامل اندروید براش بهترین باشه.واسه ی پسر خاله ی من که مدرس فیزیک هست و تمام جزوه هاش PDF و اینجور داستاناس Tablet Windows بهترین انتخاب بوده!!!!! به هر حال اکثریت مردم جهان گوشی موبایل میخوان و خیلی ها کارای عجیب غریبی نیمکنن با گوشیشون و زیبایی هم مدنظرشون هست.اپل زرنگه میدونه چی رو طراحی کنه واسه ی پول دراوردن... ما ادعای اینو نداریم که یه دستگاه فضایی دستمونه.ولی ادعای اینو داریم که دستگاهی که راحت و بدون اذیت میشه کار کرد باهاش رو داریم.
راستی شما با دوربین Iphone5S کار کردی تاحالا یا فقط ریویو خوندی؟
خلاصه یه سری دنبال دوربین و بلوتوث و این جور چیزان ولی ما به شعار اپل پایبندیم :دی
Think Different
بهتره یاد بگیریم به سلیقه و فکر متفاوت احترام بذاریم.
وسلام.فکر نمیکنم توضیح بیشتری کلا لازم باشه.

آخرین ویرایش:
بله من با Xperia SP-Z-Z1 compact-Z1 عکاسی کردم.زی وان کامپک به لعنت خدا نمیرزید! خیلی وقت ها هم هنگ میکرد وسط عکس گرفتن.اندروید 4.4.2.یه انتقادی که به سونی وارده همین دوربینشه که چرا با وجو 20 مگا پیکسل بودن در حد 20 نیست اصلا....

خلاصه یه سری دنبال دوربین و بلوتوث و این جور چیزان ولی ما به شعار اپل پایبندیم
Think Different
اولا در خصوص دوربین.اینکه مگاپیکسل واقعی داره یا نه مهم نیست مهم اینجاست که زمانی که سونی و نوکیا سر دوربین کل کل میکردند هیچ کس حرفی از اپل نمیزنه.احیانا یه نگاهی به کیفیت عکسهای گرفته شده با Z2 وZ1 و لومیا بندازی بد نیست.
من چندین ساله که DSLR دارم و عکاسی میکنم.حتی به کامپکت هم دیگه اعتقاد ندارم.از موضوع منحرف میشیم ولی مگاپیکسل یه جورایی ومثل RMS وات میمونه که قرار نیست دقیقا همون باشه ولی یکی از فاکتورهای انتخابه.سنسور قوی تر فرق داره با اینکه 8 مگا عکس بگیری و نرم افزاری بیاریش رو 20 مگاپیکسل....همچنین عکاسی در شرایط متفاوت ملاک درستی برای دوربین بهتر نیست.در بهترین حالت میتونید بگید دوربین آیفون دوربین خیلی خوبیه.ولی بهترین نه ..اصلا...5S 64 GOLD هم اسفند داشتم که تاپیک فروشش هنوز توی یکی از فروم ها موجوده.
درمورد قسمت دوم صحبتتنون هم مشکلی نیست پایبند باشید.
لامبرگینی،بنتلی،رولزرویس،بوگاتی و....

در بهترین حالت میتونید بگید دوربین آیفون دوربین خیلی خوبیه.ولی بهترین نه
چیزی جز این نگفتم منم.
ولی سنسور 5 اس سنسور خوبیه در کل نسبت به 8 های دیگه و خیلی از 13 مگاپیکسلی ها...

اولا در خصوص دوربین.اینکه مگاپیکسل واقعی داره یا نه مهم نیست مهم اینجاست که زمانی که سونی و نوکیا سر دوربین کل کل میکردند هیچ کس حرفی از اپل نمیزنه.احیانا یه نگاهی به کیفیت عکسهای گرفته شده با Z2 وZ1 و لومیا بندازی بد نیست.
من چندین ساله که DSLR دارم و عکاسی میکنم.حتی به کامپکت هم دیگه اعتقاد ندارم.از موضوع منحرف میشیم ولی مگاپیکسل یه جورایی ومثل RMS وات میمونه که قرار نیست دقیقا همون باشه ولی یکی از فاکتورهای انتخابه.سنسور قوی تر فرق داره با اینکه 8 مگا عکس بگیری و نرم افزاری بیاریش رو 20 مگاپیکسل....همچنین عکاسی در شرایط متفاوت ملاک درستی برای دوربین بهتر نیست.در بهترین حالت میتونید بگید دوربین آیفون دوربین خیلی خوبیه.ولی بهترین نه ..اصلا...5S 64 GOLD هم اسفند داشتم که تاپیک فروشش هنوز توی یکی از فروم ها موجوده.
درمورد قسمت دوم صحبتتنون هم مشکلی نیست پایبند باشید.
لامبرگینی،بنتلی،رولزرویس،بوگاتی و....

چون اون شرکتا دنبال این هستن که بگن دوربین من بهتره ولی حالا به چه دردی میخوره و اصلا گوشی کارایی یه آیفون داره یا نه کسی بحثی نمیکرد!
در مورد مقایسه با اپل هم باید بگم وقتی اپل ادعایی نداره که سخت افزار فضایی یا دوربین کذایی داره چرا باید بیان باهاش مقایسه کنن؟؟؟؟
سامسونگ هر روز 2 تا هسته به CPU اضافه میکنه و هنوز گوگل اندروید با CPU بهینه نکرده دوباره 2 تا دیگه اضافه میکنه و میگه من از همه بهترم ولی موقع بنچمارک میبینی با اینکه تعداد هسته و فرکانس بالاتری داره CPU توی عملکرد از آیفون ضعیف تر بوده و میتونی هر سال تست هاشو ببینی!
این موضوع در مورد Ipad هم صدق میکنه و وقتی نسخه جدیدی ازش میده کاملا رقبا رو کنار میزنه و تا مدت زیادی هیچ شرکتی به نزدیک قدرتش هم نمیرسه!

مگا پیکسل و RMS هم اشتباه مثال زدی و مگاپیکسل مثل PMPO میمونه
شما که میگی 20 مگا پیکسل اصلا اطلاع داری که کاربرد 20 مگا پیکسل چیه و کجا استفاده میشه؟
حتی واسه بیلبورد های شهری هم 20 مگاپیکسل زیادی بزرگه و باید سایزش کم بشه!
مثلا دوربین 5D markIII که یکی از حرفه ای ترین و بهترین دوربین های دنیاست که مصرف برای مصرف کننده عادی رو نداره و برای کارهای حرفه ای و تجاری استفاده میشه 22 مگا پیکسله اون وقت سونی میاد گوشی با دوربین 20 مگا پیکسل میزنه و فقط دنبال تحریک کردن مشتری های بدون اطلاع هست که بیان از روی اعداد خرید کنن!

من خودم اگه بخوام با یه گوشی موبایل عکاسی کنم در کنار یه DSLR خوب انتخابم دوربین 5S هست تا الان و شاید بعدا 6 و دلیلش هم توی ریویوها میتونید بخونید و اینجا نمیخوام بحث عکاسی کنم!
البته هیچ وقت با دوربین گوشی نمیشه کار حرفه ای کرد ولی برای عکس های اتفاقی که دوربین نباشه گفتم!
اینکه شما گوشی اپل داشتید و فروختید دلیلی بر شناخت کامل شما از گوشی نیست و خیلی ها اپل میخرن و میگن چرا فارسی نداره یا چرا نمیتونم برنامه نصب کنم یا بلوتوث یا فایل منیجر یا چیزای دیگه که چون طرف نتونسته درست استفاده کنه از گوشی بعدش میاد میگه گوشی خوبی نبود!
راستی اینقدر صفحه نمایش گوشی های سامسونگ و سونی رنگ ها رو دستکاری میکنه و وقتی عکس میگیری باید بریزی توی سیستم یا وصل کنی به تلویزیون تازه ببینی چی گرفتی!!!!

مگا پیکسل و RMS هم اشتباه مثال زدی و مگاپیکسل مثل PMPO میمونه
شما که میگی 20 مگا پیکسل اصلا اطلاع داری که کاربرد 20 مگا پیکسل چیه و کجا استفاده میشه؟
حتی واسه بیلبورد های شهری هم 20 مگاپیکسل زیادی بزرگه و باید سایزش کم بشه!
مثلا دوربین 5D markIII که یکی از حرفه ای ترین و بهترین دوربین های دنیاست که مصرف برای مصرف کننده عادی رو نداره و برای کارهای حرفه ای و تجاری استفاده میشه 22 مگا پیکسله اون وقت سونی میاد گوشی با دوربین 20 مگا پیکسل میزنه و فقط دنبال تحریک کردن مشتری های بدون اطلاع هست که بیان از روی اعداد خرید کنن!

من خودم اگه بخوام با یه گوشی موبایل عکاسی کنم در کنار یه DSLR خوب انتخابم دوربین 5S هست تا الان و شاید بعدا 6 و دلیلش هم توی ریویوها میتونید بخونید و اینجا نمیخوام بحث عکاسی کنم!
البته هیچ وقت با دوربین گوشی نمیشه کار حرفه ای کرد ولی برای عکس های اتفاقی که دوربین نباشه گفتم!
اینکه شما گوشی اپل داشتید و فروختید دلیلی بر شناخت کامل شما از گوشی نیست و خیلی ها اپل میخرن و میگن چرا فارسی نداره یا چرا نمیتونم برنامه نصب کنم یا بلوتوث یا فایل منیجر یا چیزای دیگه که چون طرف نتونسته درست استفاده کنه از گوشی بعدش میاد میگه گوشی خوبی نبود!
راستی اینقدر صفحه نمایش گوشی های سامسونگ و سونی رنگ ها رو دستکاری میکنه و وقتی عکس میگیری باید بریزی توی سیستم یا وصل کنی به تلویزیون تازه ببینی چی گرفتی!!!!
اتفاقا عمدا PMPO رو مثال نزدم.PMPO رو بیخیال یه فرمول تجاریه که یکی از دوستان یه زمانی برام توضیح داد الان خاطرم نیست،سر همون RMS کلی بحثه وقتی دستگاهی RMS اش رو 1000 وات میزنه به زبون عامیانه بخوام بگم سیم برقش باید عین سیم اتو باشه!!دقیقا برای همین گفتم که RMS میتونه یکی از ملاک های انتخاب باشه( باند های فول رنج و...)
من قبلا کامپکت داشتم آخریش رو پارسال فروختم.الان DSLR رو حتی برای کوهنوردی هم با خودم میبرم.اگر جایی نتونم DSLR ببرم ترجیح میدم گوشی ببرم.در خصوص 5D markIII شما یه DSLR فول فریم رو حتی با یه DSLR کراپ هم نمیتونی مقایسه کنی چه برسه به گوشی موبایل...زمانی که کامپکت داشتم هیچ اعتقادی به دوربین موبایل نداشتم و شایدم مسخره میکردم ولی الان گاهی بدرد میخوره.در خصوص نوکیا یا سونی بحثی سر مگاپیکسلشون ندارم ولی کیفیت عکاسی هر دو برای من بعنوان یه گوشی موبایل فوق العاده است فعلا بهترین هستند از 5S من که بهتر هستند.عکس های آیفون رو هم توی PC دیدم که دارم میگم.کلا عکس رو هم بعد از ویرایش خودم در نظر میگیرم.

من خودم بعنوان یه اپل فن ناامید شدم.
بغیر از بزرگتر شدن مانیتور و تعبیه NFC که هر دوشون رو چند سال قبلتر توی گوشی‌های اندرویدی شاهد بودیم چه چیز دیگه‌ای داشت؟!
بنظر من تنها نوآوریه درست و حسابی که اپل بعد از فوت استیو جابز داشت فقط سنسور اثر انگشت بود و دیگر هیچ!
تنها امیدواریم iOS 8 و همچنین زبان برنامه‌نویس مختص اپل برای iOS یعنی Swiftـه که قراره از کل قدرت سخت‌افزار اپل استفاده کنه, خصوصا اینکه تا حالا گیمی ساخته نشده که حتی از 1/5 قدرت A7 استفاده کنه!

بله.سونی ساخته درست.LCD رو یادمه LG میزد یه مدت.سامسونگ قدیم CPU هاش رو میزد.(6 هم فعلا مثل اینکه خودش زده مطمعن نیستم)ولی اینا فقط براش تولید میکردن وگرنه طراح همه چیش خود اپل بود.مثل اینه بیایم بگیم PS4 مال شرکت FOXCCON هست نه سونی...
از همه اینا بگذریم در درجه ی اول من گوشی میخرم نه دوربین.یه سری گفتن که دوربین اپل خوب نیست گفتم از این خبرا نیست کاملا رضایت بخشه...کمترین نویز رو داره بین تمام گوشیهایی که من کار کردم.GalaxyS5-S4-S3 neo-Z-Z1 compact-P6-Xperia sp-lumia 720-xperia Z-...
در مورد جمله اولت و افول اپل هم زمان همه چیز رو نشون میده :دی هر سال از این حرفا میزنین...البته واسه من فرقی نمیکنه شرکتی اگه بد کار کرد حقشه به افول برسه...ولی 6 میترکونه...خیلی ها مشکلی که واسه ی خرید محصولات اپل داشتن سایز صفحه نمایشش بود که دیگه حل شد این قضیه.4.7 برای گوشی و 5.5 برای فبلت...شرکتای دیگه فروششون پایین نیاد صلوات :))
IOS سیستم عامل فوق العاده کارامد و پر طرفداریه.کسی نمیتونه زیر سوال ببرتش همونطور که Android رو نمیشه برد.سلیقه ای هست.هر کی هم میگه اپل و ایفون کارایی لازمه رو ندارن رک بگم بلد نیستید با گوشی کار کنین...
شاید اپل توی یه نقطه بهترین رو نداشته باشه,شکی نیست هستن گوشیهایی که دوربین بهتر,باتری بهتر,رم بیشتر,یه سری امکانات دیگه و ... رو دارن. ولی اپل ایفون مجموعه ای از بهترین هارو داره که در کل گوشی خوبی رو تشکیل میدنن و کارایی مناسب در کنار کیفیت و زیبایی همرو یکجا توی یه پکیج تحویل ادم میده که احساس کمبودی نکنه و از گوشیش راضی باشه.عیب هاش به شدت بعضی گوشی ها نیست که شدید توی ذوق بخواد بزنه! (مثل بدنه ی بیکیفیت و پلاستیکی بعضی گوشی ها,LCD TFT با زاویه دید کم مثل بعضی دیگه باز و ...)کسی هم راضی نبود خوب حق انتخاب داره گوشی های دیگه هستند برای نیاز های متفاوت.من هیچ وقت نمیگم بهترین گوشی اپل یا سامسونگه یا فلانه...واسه هر شخص و نیاز هاش یه بهترینی وجود داره.کسی که کارگر بهترین گوشی براش Nokia 1100 و امثالهم هست چون قراره خر کار باشه و توی کار نترکه گوشی.واسه ی منم با توجه به نیازهام ایفون بهترین بوده.واسه ی یکی هم ممکنه به دلیل باز بودن سیستم عامل اندروید براش بهترین باشه.واسه ی پسر خاله ی من که مدرس فیزیک هست و تمام جزوه هاش PDF و اینجور داستاناس Tablet Windows بهترین انتخاب بوده!!!!! به هر حال اکثریت مردم جهان گوشی موبایل میخوان و خیلی ها کارای عجیب غریبی نیمکنن با گوشیشون و زیبایی هم مدنظرشون هست.اپل زرنگه میدونه چی رو طراحی کنه واسه ی پول دراوردن... ما ادعای اینو نداریم که یه دستگاه فضایی دستمونه.ولی ادعای اینو داریم که دستگاهی که راحت و بدون اذیت میشه کار کرد باهاش رو داریم.
خلاصه یه سری دنبال دوربین و بلوتوث و این جور چیزان ولی ما به شعار اپل پایبندیم :دی
Think Different

سلام دوست عزیز بزار اول دو تا نکته رو بگم بعد جوابت رو بدم:)

اول از همه بگم که من خودم قدیما یکی از طرفداران اپل بودم و این از نحوه پست منم فکر می کنم مشخص بود.توی بازی سنتر هم اگه دوست داشتی می تونی پست هام رو بخونی و اینم بگم من تقریبا هر روز به این سایت سر می زنم ولی پست نمی زارم.خصومت شخصی هم ندارم.
دوم ببین ما تو بحث یه چیزی داریم به نام "سفسطه" ینی چی؟
ینی اینکه مثلا من از شما می پرسم اپل الان چه ویژگی جدیدی داره که افراد رو جذب خودش کنه؟ شما می گی سیستم عاملش IOS هست.این سیستم عامل نیازمند سخت افزار قوی نیست.من حالا ازت یه سوال می پرسم.این سیستم عامل جدید دیروز اومده مگه؟قدیما مگه اپل سیستم عاملش این نبود؟چرا قدیما همیشه سخت افزارش عالی بود ولی الان یهو سخت افزار بی اهمیت شده؟چی شده که طرفداران اپل یهو از واژه"فکر می کنی اپل نمی تونه فلان سخت افزار رو بزاره؟؟" استفاده کنه....منم معمولا در جوابشون می گم چرا نزاشته پس؟؟
ببین دوست عزیز طرفداری از برند مخالف این نیست که ما نقاط ضعفشو نبینیم.الان متاسفانه من فکر می کنم خیلی از دوستانی که می گن اپل فقط سیستم عامله همین چند روز پیش باباشون رفته براشون آیفون خریده و "یهو"طرفدارش شدن.در صورتی که اپل خیلی وقته که از قدیما به سخت افزار پیشرو مطرح بود.
بعد یه سوال اپل اگه دنبال عدد و رقم نیست به نظرت چرا هی تو کنفرانیسش عدد می ده؟همیشه شرکت ها دوست دارن نقاط قوتشون رو تو کنفرانس ها نشون بدن
قدیما شاید شما یادت نیاد استیو جابز بنده خدا معمولا یه چیزی WOW مانندی داشت.مثلا IPAD یا همین آیفون های قدیمی که تو زمان خودش اون صفحه نمایش استثناییش همه رو خیره می کرد و دوربینش به زیبایی عکس می گرفت.یا اون طراحی زیباش که هر کسی رو مبهوت می کرد.
حالا چی؟الان من دارم با شما بحث می کنم شما می گی سیستم عاملش فلانه و اینا.به نظرت این جدیده؟بازم می گم به نظرم اپل اگه اینجوری پیش بره در آینده به مشکل می خوره.
با تشکر فراوان (کلا هم اگه چیزی هم گفتم با کسه خاصی تو سایت نبودم)

اتفاقا عمدا PMPO رو مثال نزدم.PMPO رو بیخیال یه فرمول تجاریه که یکی از دوستان یه زمانی برام توضیح داد الان خاطرم نیست،سر همون RMS کلی بحثه وقتی دستگاهی RMS اش رو 1000 وات میزنه به زبون عامیانه بخوام بگم سیم برقش باید عین سیم اتو باشه!!دقیقا برای همین گفتم که RMS میتونه یکی از ملاک های انتخاب باشه( باند های فول رنج و...)
من قبلا کامپکت داشتم آخریش رو پارسال فروختم.الان DSLR رو حتی برای کوهنوردی هم با خودم میبرم.اگر جایی نتونم DSLR ببرم ترجیح میدم گوشی ببرم.در خصوص 5D markIII شما یه DSLR فول فریم رو حتی با یه DSLR کراپ هم نمیتونی مقایسه کنی چه برسه به گوشی موبایل...زمانی که کامپکت داشتم هیچ اعتقادی به دوربین موبایل نداشتم و شایدم مسخره میکردم ولی الان گاهی بدرد میخوره.در خصوص نوکیا یا سونی بحثی سر مگاپیکسلشون ندارم ولی کیفیت عکاسی هر دو برای من بعنوان یه گوشی موبایل فوق العاده است فعلا بهترین هستند از 5S من که بهتر هستند.عکس های آیفون رو هم توی PC دیدم که دارم میگم.کلا عکس رو هم بعد از ویرایش خودم در نظر میگیرم.

اولا که RMS چه ربطی به سیم برق داره و همه چیو چرا قاطی میکنید!
RMS توان خروجی اسپیکر هست و سیم برق فقط برای تامین برق ورودی آمپلیفایره!
در مورد کیفیت هم شما باید گوشی ها رو با مدل های زمان خودشون مقایسه کنید نه با گوشی های جدید تر یا اینکه با مدلهایی که تمرکز شرکت برای دوربینی بهتر بوده!
حالا نوکیا و سونی و بقیه شرکت ها اومدن گوشی هایی زدن که مهم ترین مشخصه شون دوربین قویه و بعد از 5S هم عرضه شده و اینو شما به عنوان نقطه قوت در مقابل اپل میدونید!!!!
باید بگم کاملا در اشتباهید....

ببین یه مثال توی دنیای ماشین بزنم که بعضی از شرکت ها میان و به دنبال رسیدن به بالاترین سرعت هستن و بعضی هاشون هم میرسن ولی اون ماشین ها فقط سرعت دارن و هیچ وقت نمیتونن به اندازه یه لامبورگینی یا فراری از نظر فروش و کارایی و طرحی و ... موفق باشن و در نتیجه اونا مثلا از لامبورگینی اونتادور بهتر نیستن و فقط تونستن توی یه بخش برتری داشته باشن!

این یه مثال و میتونی کلی از این مقایسه ها و برتری آیفون توی گوشی های زمان خودش ببینی!
دوربین آیفون ۵ اس غول عکس برداری نوکیا را پودر کرد! | اپل اپس | دانلود برنامه آیفون آیپد، دانلود بازی آیفون آیپد،دانلود بازی مک با لینک مستق

سلام دوست عزیز بزار اول دو تا نکته رو بگم بعد جوابت رو بدم:)

اول از همه بگم که من خودم قدیما یکی از طرفداران اپل بودم و این از نحوه پست منم فکر می کنم مشخص بود.توی بازی سنتر هم اگه دوست داشتی می تونی پست هام رو بخونی و اینم بگم من تقریبا هر روز به این سایت سر می زنم ولی پست نمی زارم.خصومت شخصی هم ندارم.
ینی اینکه مثلا من از شما می پرسم اپل الان چه ویژگی جدیدی داره که افراد رو جذب خودش کنه؟ شما می گی سیستم عاملش IOS هست.این سیستم عامل نیازمند سخت افزار قوی نیست.من حالا ازت یه سوال می پرسم.این سیستم عامل جدید دیروز اومده مگه؟قدیما مگه اپل سیستم عاملش این نبود؟چرا قدیما همیشه سخت افزارش عالی بود ولی الان یهو سخت افزار بی اهمیت شده؟چی شده که طرفداران اپل یهو از واژه"فکر می کنی اپل نمی تونه فلان سخت افزار رو بزاره؟؟" استفاده کنه....منم معمولا در جوابشون می گم چرا نزاشته پس؟؟
ببین دوست عزیز طرفداری از برند مخالف این نیست که ما نقاط ضعفشو نبینیم.الان متاسفانه من فکر می کنم خیلی از دوستانی که می گن اپل فقط سیستم عامله همین چند روز پیش باباشون رفته براشون آیفون خریده و "یهو"طرفدارش شدن.در صورتی که اپل خیلی وقته که از قدیما به سخت افزار پیشرو مطرح بود.
بعد یه سوال اپل اگه دنبال عدد و رقم نیست به نظرت چرا هی تو کنفرانیسش عدد می ده؟همیشه شرکت ها دوست دارن نقاط قوتشون رو تو کنفرانس ها نشون بدن
قدیما شاید شما یادت نیاد استیو جابز بنده خدا معمولا یه چیزی WOW مانندی داشت.مثلا IPAD یا همین آیفون های قدیمی که تو زمان خودش اون صفحه نمایش استثناییش همه رو خیره می کرد و دوربینش به زیبایی عکس می گرفت.یا اون طراحی زیباش که هر کسی رو مبهوت می کرد.
حالا چی؟الان من دارم با شما بحث می کنم شما می گی سیستم عاملش فلانه و اینا.به نظرت این جدیده؟بازم می گم به نظرم اپل اگه اینجوری پیش بره در آینده به مشکل می خوره.
با تشکر فراوان (کلا هم اگه چیزی هم گفتم با کسه خاصی تو سایت نبودم)
سلام
الان متاسفانه من فکر می کنم خیلی از دوستانی که می گن اپل فقط سیستم عامله همین چند روز پیش باباشون رفته براشون آیفون خریده و "یهو"طرفدارش شدن.در صورتی که اپل خیلی وقته که از قدیما به سخت افزار پیشرو مطرح بود.
من کوچکترین جوابی برای شما ندارم.هر چی دوست داری فکر کن ولی قبلش یاد بگیر درست پست بدی.فعلا سفسته و بازی روانی رو شما دنبالشی نه من.
فقط یه جواب اصلیت رو میدم به عنوان فن اپل:
الان توی ایفون 6 اپل حرکتی نکرد که پیشرو باشه واقعا ولی هیچ گونه چیزی هم از گوشی های اندرویدی کم و کسر نداره.والا هنوز CPU 64 بیتش پیشرو هست کم کم اندرویدی ها هم یاد گرفتن 64 بیتی کنن...یا همین تاچ ایدیش...سره ایفون 4 اس به 5 هم همین قضیه بود که توی 5 اس با تاچ ایدی جواب همرو داد.از نظر سخت افزار هم چه توی 5 اس چه توی 6 خیلی از اندرویدی های 4 هسته ای با فرکانس بالا و 3 گیگ رم رو جا گذاشته و نشون داده مهندسی درست یعنی چی.
پ ن:شرمنده من وقت بیشتر فعالیت کردن در این قسمت رو ندارم هر کسی نظری داره منم هدفم عوض کردن ایده و نظر دیگران نیست.حرفام رو زدم فقط اونم سره یه سری بی احترامی های یه سری ادم که فشار وارد شده بود بهشون که دستشون به گوشت نمیرسید...
موفق باشید

سلام

من کوچکترین جوابی برای شما ندارم.هر چی دوست داری فکر کن ولی قبلش یاد بگیر درست پست بدی.فعلا سفسته و بازی روانی رو شما دنبالشی نه من.فشاره دیگه....:دی
فقط یه جواب اصلیت رو میدم به عنوان فن اپل:
الان توی ایفون 6 اپل حرکتی نکرد که پیشرو باشه واقعا ولی هیچ گونه چیزی هم از گوشی های اندرویدی کم و کسر نداره.سره ایفون 4 اس به 5 هم همین قضیه بود که توی 5 اس با تاپ ایدی جواب همرو داد.از نظر سخت افزار هم چه توی 5 اس چه توی 6 خیلی از اندرویدی های 4 هسته ای با فرکانس بالا و 3 گیگ رم رو جا گذاشته و نشون داده مهندسی درست یعنی چی.
سلام دوست عزیز:
من واقعا قصد بی احترامی نداشتم فقط خواستم نظرمو باهات به اشتراک بزارم.منو شاید اینجا خیلی ها بشناسن و واقعا قصد دلخوری نداشتم ولی چند تا نکته:
1- سفسطه درسته.سایت گمانه سایت ویکیپدیا
2- دوست عزیز من گفتم که اپل توی آیفون6 چیز جدیدی نداشت مگرنه بارها گفتم اپل "سابقا" پیشرو بود.
3-آدم نباید همیشه به خودش مطمئن باشه.شاید واقعا داره اشتباه می کنه.
4- این که می گم اپل به روز نیست دلیل دارم این مشخصات آیفون 4S هست.توی اون زمان فکر می کنم عالی بوده.
5-با منبع بحث کنیم.جای اینکه هر وقت جواب نداریم بگیم "داره بهت فشار می آد"و دلیل این فشار هم باید از شما پرسید.
چون اون شرکتا دنبال این هستن که بگن دوربین من بهتره ولی حالا به چه دردی میخوره و اصلا گوشی کارایی یه آیفون داره یا نه کسی بحثی نمیکرد!
جواب شما هم بالا دادم اگه واقعا از طرفدارای قدیمی اپل هستی باید بدونی که اپل های قدیمی از نظر سخت افزاری واقعا حرف های زیادی برای گفتن داشتن که مثالش رو بالا زدم.با توجه به سال 2011 (تو منبع هست)که اون زمان گوشی ها به مراتب ضعیف تر از الان بودن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or