اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

در شماره ماه می مجله EGM در بخش شایعاتش عنوان شده که بازی Final Fantasy XIII به صورت انحصاری برای PS3 ساخته خواهد شد و در نمایشگاه E3 هم به نمایش در میاد. ضمنا گفته شده که این بازی مراحل پایانی ساختش رو پشت سر میگذاره

نوشته شده توسط kinopio:
در شماره ماه می مجله EGM در بخش شایعاتش عنوان شده که بازی Final Fantasy XIII به صورت انحصاری برای PS3 ساخته خواهد شد و در نمایشگاه E3 هم به نمایش در میاد. ضمنا گفته شده که این بازی مراحل پایانی ساختش رو پشت سر میگذاره
پس اگر اينطوري باشه بايد فاينال 12 تا قبل از PS3 ريليز بشه چون اگر بازي لانچ PS3 بشه
به هر حال شايعه هست اما اگر واقعيت داشته باشه PS3 به نهايت موفقيت در جهان مخصوصا در زاپن ميرسه

IGN توی یک خبر گفته که Halo 3 در ماه مارچ سال 2007 عرضه میشه و در نمایشگاه E3 امسال ویدئویی از این بازی پخش میشه. البته پخش شدن یک ویدئو از این بازی خیلی محتمله (تنها کاری که مایکروسافت میتونه بکنه تا یکمی توجه ها رو به سمت خودش جلب کنه) اما بعید میدونم این بازی در ماه مارچ سال 2007 (یعنی کمتر از یک سال دیگه) به بازار بیاد. به هر حال این چیزیه که در حال حاضر اعلام شده :cheesygri

نوشته شده توسط MGS:
پس اگر اينطوري باشه بايد فاينال 12 تا قبل از PS3 ريليز بشه چون اگر بازي لانچ PS3 بشه
به هر حال شايعه هست اما اگر واقعيت داشته باشه PS3 به نهايت موفقيت در جهان مخصوصا در زاپن ميرسه
فاینال فانتزی 12 توی ژاپن عرضه شده و حتی اگه فاینال فانتزی 13 بخواهد لانچ تایتل PS3 هم باشه (که نیست) بینشون چندین ماه فاصله هست. بین عرضه نسخه های ژاپنی این سری بازی و نسخه های انگلیسی اون چندین ماه فاصله هست ، پس اگرم مراحل پایانی ساخت بازی باشه ، اول توی ژاپن عرضه میشه و چندین ماه بعد توی کشورهای دیگه که فکر میکنم اینجوری چیزی حدود یک سال بین عرضه نسخه 12 و 13 فاصله وجود داشته باشه (البته اگه ژاپنیشو با ژاپنیش و انگلیسیش رو با انگلیسیش مقایسه کنی);)

اولین عکسها (البته فکر میکنم :cheesygri ) از بازی WWE Smackdown 2007 برای کنسولهای PS3 و Xbox360

http://ps3media.ign.com/ps3/image/article/699/699303/wwe-smackdown-vs-raw-2007-20060330100702009.jpg

http://ps3media.ign.com/ps3/image/article/699/699303/wwe-smackdown-vs-raw-2007-20060330100630885.jpg

http://ps3media.ign.com/ps3/image/article/699/699303/wwe-smackdown-vs-raw-2007-20060330100720883.jpg

http://ps3media.ign.com/ps3/image/article/699/699303/wwe-smackdown-vs-raw-2007-20060330100735648.jpg

نوشته شده توسط IGN:
What we do know, however, is that a number of improvements in other areas will certainly make the cut. Season Mode, for example, is said to feature "an unprecedented level of player choice" compared to previous games, while in-ring and outside-the-ring hotspots (which can be used to inflict bodily damage in special ways) have also been included. Moreover, arenas in SVR2K7 will be fully interactive to the point of supporting unspecified environmental damage and players will have the ability to take signs and other objects from fans and use them as weapons.

Speaking of weapons, there will be plenty of those too (more than in the last game) and brand new "High Impact Combination Moves" that round out each superstar's arsenal. Further enhancements, like an expanded General Manager mode, online play with voice chat support (finally!), high-definition displays for PS3 and 360, and updated rosters will also be included. Multiplayer fans should also be happy to note that up to six players will be able to wrestle each other at once for all three console iterations. Version details for the PSP, however, disc are still a mystery.

البته GI در شماره آخرشگفته این بازی برای XBOX360 , ps3 خواهد آمد که میتونه بهترین خبر باشه
حمید جان یه خواهشی دارم
میخواستم بدونم این خبر تا چه حد واقعیت داره؟
یعنی PS3 یا XBOX 360 قدرتشا دارند که بتونند این بازی را تا 60 فریم یا حتی 30 فریم اجرا کنند؟
من چیزی که دیدم KILLZONE دیگه هیچ حرفی برای گفتن نداره و براحتی میشه
بازیه KILLZONE را با 130 فریم اجرا کرد

در ضمن آیا این دمو از خود GAMEPLAY هستش یا فقط یه REAL-TIME برای نمایش قدرت ENGINE بازی ؟

سلام
یه سوال داشتم.
من هیچی از بازی Final Fantasy VII نمیدونم و دیشب انیمیشن Advent Children رو دیدم و عاشقش شدم.هیچ امیدی به Remake این بازی برای PS3 هست یا نه ؟!:((

سلام
یه سوال داشتم.
من هیچی از بازی Final Fantasy VII نمیدونم و دیشب انیمیشن Advent Children رو دیدم و عاشقش شدم.هیچ امیدی به Remake این بازی برای PS3 هست یا نه ؟!
من که خیلی امیدوارم وقتی برای psp ساخته شده پس امکانش هست اینم ببین :
http://www.gamespot.com/features/6130799/index.html
e3 امسال بنظرم یه چیزایی رو مشخص کنه.

نوشته شده توسط dinosaur:
سلام
یه سوال داشتم.
من هیچی از بازی Final Fantasy VII نمیدونم و دیشب انیمیشن Advent Children رو دیدم و عاشقش شدم.هیچ امیدی به Remake این بازی برای PS3 هست یا نه ؟!:((
احتمالش زیاده ، مخصوصا اینکه چند وقت پیش یعنی زمان عرضه بازی فاینال فانتزی 12 در ژاپن ، آقای وادا اشاره کرد به این موضوع که در حال حاضر شرکت Square Enix داره بازسازی این بازی رو بررسی میکنه. بعلاوه گفته بود اگه تقاضا برای انجام این کار زیاد باشه (که هست :cheesygri ) این شرکت بازی فاینال فانتزی 7 رو بازسازی خواهد کرد.

نوشته شده توسط ehsan_62:
حمید جان یه خواهشی دارم
میخواستم بدونم این خبر تا چه حد واقعیت داره؟
یعنی PS3 یا XBOX 360 قدرتشا دارند که بتونند این بازی را تا 60 فریم یا حتی 30 فریم اجرا کنند؟
من چیزی که دیدم KILLZONE دیگه هیچ حرفی برای گفتن نداره و براحتی میشه
بازیه KILLZONE را با 130 فریم اجرا کرد

در ضمن آیا این دمو از خود GAMEPLAY هستش یا فقط یه REAL-TIME برای نمایش قدرت ENGINE بازی ؟
اون خبر به احتمال بسیار زیاد واقعیت داره (یعنی احتمالش 90 درصد به بالا هستش)
در ضمن اگه منظورت تریلر Killzone که توی نمایشگاه E3 نشون داده شد هستش ، باید بگم که نه این دو تا اصلا با هم قابل مقایسه نیستند و به هیج عنوان نمیشه اون تریلر رو بصورت realtime با سخت افزار های موجود و (یا حتی آینده نزدیک) اجرا کرد.

معرفی بازیهای کنسول Play Station 3 - قسمت چهارم :

Kill Zone :
52cf4.jpg

سازنده : Guerilla
ناشر : SCE
تریلر به نمایش در اومده از این بازی در نمایشگاه E3-2005 همه رو متعجب کرد و به فکر فرو برد.البته بعدش مشخص شد این تریلر به صورت Real-Time نبوده و Pre-Render بوده.هنوز معلوم نیست که کیفیت نهایی بازی به کیفیت این تریلر میرسه یا نه و باید منتظر زمان و شاید منتظر نمایشگاه E3-2006 باشیم.شرکت سونی چند وقت پیش شرکت Guerilla رو به مالکیت خودش در آورد و این کار نشون دهنده اطمینان سونی به این شرکت هست.
-----------------
King Of Fighters : Maximum Impact 3 :
058cc.jpg

سازنده : SNK Playmore
ناشر : ___
این بازی در سبک Fighting به صورت 2 بعدی برای کنسول PS3 هم ساخته خواهد شد و این بار با کیفیتی بالاتر و جزییاتی بیشتر عرضه میشه.
-----------------
L.A.Noire :
8a37e.jpg

سازنده : Team Bondi
شرکت تازه تاسیس Team Bondi به وسیله برندان مک نامارا نویسنده و کارگردان بازی Getaway ساخته شده و اولین پروژه این شرکت یک تریلر کارآگاهی هست به نام L.A.Noire .
-----------------
Lair :
39c0d.jpg

سازنده : Factor 5
شرکت Factor 5 بیشتر به خاطر ساختن بازی زیبای Rogue Squadron برای کنسولهای Nintendo 64 و Game Cube شناخته میشه.در بازی Lair با کمک اژدهاها به جنگ هم میرین و گرافیک این بازی واقعآ عالی هست.
-----------------
Little House On The Plateau :
0f411.jpg

سازنده : ___
ناشر : Success
بازیکنان آمریکایی شرکت Success رو به خاطر بازی Zoo Keeper روی Nintendo DS میشناسند.هنوز هیچ اطلاعاتی از این بازی بیرون نیومده به جز اینکه سبک بازی شبیه سازی هست.
-----------------
Madden NFL 2007 :
6feb0.jpg

سازنده : EA Sports
ناشر : EA Tiburon
چیز خاصی راجع به این بازی نیاز نیست بدونین.شرکت EA هر سال بازیهای ورزشی خودش رو منتشر میکنه و این هم جزو اونها هست.
-----------------
Mahjong-Oh :
1f773.jpg

ناشر : Warashi
این نوع بازیها در کشور ژاپن محبوبیت خیلی زیادی دارند و شرکت Warashi میخواد روی کنسول جدید سونی هم این بازی رو بسازه.
-----------------
Mahjong Tournament :
26513.jpg

سازنده : Koei
ناشر : Koei
شرکت Koei در حال ساختن چندین بازی برای کنسول PS3 هست و این هم یکی از اونها هست که مثل شرکت Warashi میخواد موفقیت خودش رو در ژاپن با این بازی تضمین کنه.
-----------------
Makai Wars :
d9694.jpg

سازنده : NIS
ناشر : NIS
این بازی در سبک Strategy-RPG هست و تمی ژاپنی و شرقی داره.
-----------------
Martial Art :
e4e78.jpg

سازنده : D3 Publisher
شرکت D3 بازیهای در سبک کشتی در ژاپن ساخته که تنها در این کشور منتشر شده و این بازی هم احتمالآ در همین سبک هست.
-----------------
Master Project :
fb8e7.jpg

ناشر : Takuyo
یک بازی عجیب از شرکتی که تا حالا در غرب شناخته نشده.بازی Master Slave در سبک Action-RPG هست و در این بازی میتونین با کارهایی که انجام میدین یا ارباب بشین یا برده.
-----------------
Medal Of Honor : Air Borne :
e3be2.jpg

سازنده : EA Games
ناشر : Electronic Arts
جدیدترین بازی از سری بازیهای MOH نوع جدیدی از بازیهای جنگ جهانی دوم رو ایجاد میکنه.در این بازی در ابتدای هر مرحله به وسیله چتر نجات از هواپیما خارج میشین و محل مآموریت و هدفهای خودتون رو مشخص میکنین.این بازی باید با رقیبانی مثل Call Of Duty 3 و Brothers In Arms 3 رقابت کنه.
-----------------
Media-Mix Game Featuring Anime :
62663.jpg

سازنده : Bandai
ناشر : Bandai
شرکت Bondai انقدر انیمه برای ساختن بازی داره که شما رو بکشه و این عنوان هم یکی از اونها هست که هنوز اطلاعاتی ازش در دسترس نیست.
-----------------
Metal Gear Solid 4 :
8a51e.jpg

سازنده : Konami
ناشر : Kojima Productions
گل سر سبد کنسول PS3 احتمالآ این بازی هست.در این بازی اسنیک پیر شده و در میدانهای جنگ با دشمنان خودش مبارزه میکنه.در این بازی انتخابهای شما روی نحوه مآموریتها و ... تآثیر داره و باید مثل همیشه منتظر یک بازی استثنایی از کوجیما باشیم.
-----------------
Metronome :
cf951.jpg

سازنده : Team Tarsier
یک بازی ماجرایی که در دنیایی عجیب اتفاق می افته.در این بازی باید با استفاده از صدا و خاصیتهای اون با دشمنان خودتون مبارزه کنین و معماهای جالب بازی رو حل کنین.
-----------------
Monster Carnival :
538a3.jpg

سازنده : SCE
این بازی در سبک Action-RPG هست.اطلاعاتی از این بازی در دسترس نیست ولی با سابقه ای که از SCE وجود داره باید منتظر بازی خوبی باشیم.
-----------------
Motor Storm :
04de2.jpg

سازنده : Evolution Studios / SCEE
بازی Motor Storm در سبک Racing Off-Road دارای تعداد زیادی وسیله نقلیه مختلف رالی از موتور سیکلت گرفته تا ATV ( چهار چرخه ) هست و امید زیادی نسبت به این بازی وجود داره.

پایان قسمت چهارم

موفق باشین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or