پس اگر اينطوري باشه بايد فاينال 12 تا قبل از PS3 ريليز بشه چون اگر بازي لانچ PS3 بشهنوشته شده توسط kinopio:در شماره ماه می مجله EGM در بخش شایعاتش عنوان شده که بازی Final Fantasy XIII به صورت انحصاری برای PS3 ساخته خواهد شد و در نمایشگاه E3 هم به نمایش در میاد. ضمنا گفته شده که این بازی مراحل پایانی ساختش رو پشت سر میگذاره
فاینال فانتزی 12 توی ژاپن عرضه شده و حتی اگه فاینال فانتزی 13 بخواهد لانچ تایتل PS3 هم باشه (که نیست) بینشون چندین ماه فاصله هست. بین عرضه نسخه های ژاپنی این سری بازی و نسخه های انگلیسی اون چندین ماه فاصله هست ، پس اگرم مراحل پایانی ساخت بازی باشه ، اول توی ژاپن عرضه میشه و چندین ماه بعد توی کشورهای دیگه که فکر میکنم اینجوری چیزی حدود یک سال بین عرضه نسخه 12 و 13 فاصله وجود داشته باشه (البته اگه ژاپنیشو با ژاپنیش و انگلیسیش رو با انگلیسیش مقایسه کنی)نوشته شده توسط MGS:پس اگر اينطوري باشه بايد فاينال 12 تا قبل از PS3 ريليز بشه چون اگر بازي لانچ PS3 بشه
به هر حال شايعه هست اما اگر واقعيت داشته باشه PS3 به نهايت موفقيت در جهان مخصوصا در زاپن ميرسه

نوشته شده توسط IGN:What we do know, however, is that a number of improvements in other areas will certainly make the cut. Season Mode, for example, is said to feature "an unprecedented level of player choice" compared to previous games, while in-ring and outside-the-ring hotspots (which can be used to inflict bodily damage in special ways) have also been included. Moreover, arenas in SVR2K7 will be fully interactive to the point of supporting unspecified environmental damage and players will have the ability to take signs and other objects from fans and use them as weapons.
Speaking of weapons, there will be plenty of those too (more than in the last game) and brand new "High Impact Combination Moves" that round out each superstar's arsenal. Further enhancements, like an expanded General Manager mode, online play with voice chat support (finally!), high-definition displays for PS3 and 360, and updated rosters will also be included. Multiplayer fans should also be happy to note that up to six players will be able to wrestle each other at once for all three console iterations. Version details for the PSP, however, disc are still a mystery.
حمید جان یه خواهشی دارمالبته GI در شماره آخرشگفته این بازی برای XBOX360 , ps3 خواهد آمد که میتونه بهترین خبر باشه
من که خیلی امیدوارم وقتی برای psp ساخته شده پس امکانش هست اینم ببین :سلام
یه سوال داشتم.
من هیچی از بازی Final Fantasy VII نمیدونم و دیشب انیمیشن Advent Children رو دیدم و عاشقش شدم.هیچ امیدی به Remake این بازی برای PS3 هست یا نه ؟!
احتمالش زیاده ، مخصوصا اینکه چند وقت پیش یعنی زمان عرضه بازی فاینال فانتزی 12 در ژاپن ، آقای وادا اشاره کرد به این موضوع که در حال حاضر شرکت Square Enix داره بازسازی این بازی رو بررسی میکنه. بعلاوه گفته بود اگه تقاضا برای انجام این کار زیاد باشه (که هست :cheesygri ) این شرکت بازی فاینال فانتزی 7 رو بازسازی خواهد کرد.نوشته شده توسط dinosaur:سلام
یه سوال داشتم.
من هیچی از بازی Final Fantasy VII نمیدونم و دیشب انیمیشن Advent Children رو دیدم و عاشقش شدم.هیچ امیدی به Remake این بازی برای PS3 هست یا نه ؟!![]()
اون خبر به احتمال بسیار زیاد واقعیت داره (یعنی احتمالش 90 درصد به بالا هستش)نوشته شده توسط ehsan_62:حمید جان یه خواهشی دارم
میخواستم بدونم این خبر تا چه حد واقعیت داره؟
یعنی PS3 یا XBOX 360 قدرتشا دارند که بتونند این بازی را تا 60 فریم یا حتی 30 فریم اجرا کنند؟
من چیزی که دیدم KILLZONE دیگه هیچ حرفی برای گفتن نداره و براحتی میشه
بازیه KILLZONE را با 130 فریم اجرا کرد
در ضمن آیا این دمو از خود GAMEPLAY هستش یا فقط یه REAL-TIME برای نمایش قدرت ENGINE بازی ؟