اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

توصیه میکنم حتما دموی Lair رو دنلود کنید چون واقعا فوق العاده هستش. یادمه روزی که این بازی برای اولین بار نشون داده شد با حمید که صحبت میکردم (و البته اون مثل همیشه میگفت که ... :cheesygri ) بهش گفتم که این بازی از نظر گرافیکی باید یک هیولا باشه. Factor 5 همیشه توی زمینه گرافیکی محشر بوده (بازیهای Rogue Squadran برای GC یکی از بهترینهای این نسل از نظر گرافیکی بودند).

البته اون دموی مونتاژ شده هم خوبه برای اینکه حجمش کمه و دیگه نیازی نیست که همه دمو ها رو تک تک دنلود کنید.
اگه چیز جدیدی پیدا کردم حتما براتون پست میکنم.
have fun :cheesygri

سلام...
یه چند روزی نبودم...
میبینم که باز بعضی ها جو زده شدن:cheesygri
نمیدونم چرا خبر به این جالبی رو هیچ کس هنوز نذاشته(البته تو این تاپیک که من چیزی ندیدم) خب اشکال نداره خودم میذارم.
اینها مشخصات سخت افزاری Revolution هست که IGN گذاشته و در مورد صحتشون هم من هیچ گونه نظری ندارم. اگر واقعیت داشته باشه که به شخصه اصلا خوشحال نمیشم و امیدوارم april's fool باشه. به هر حال طبق این مشخصات Revo ،فقط به مقدار بسیار کمی از XBOX قویتر هست و قدرتش بین 2 تا 3 برابر Game cube هست. البته برای کنسولی با اون حجم چنین مشخصاتی دور از انتظار نبود. واقعا مشخصات CPU , GPU کنسول جالب نیست مخصوصا GPU که خیلی در موردش شایعه شده بود که ATi یک GPU قویتر از Xenos برای Rev طراحی کرده.
درست یا غلطش دیگه پای راوی :cheesygri

I'll be posting some more detailed Revolution tech specs with tonight's IGN Revolution update. Very current, trusted, 100% legit info from extremely reliable sources.

Insiders stress that Revolution runs on an extension of the Gekko and Flipper architectures that powered GameCube, which is why studios who worked on GCN will have no problem making the transition to the new machine, they say. IBM's "Broadway" CPU is clocked at 729MHz, according to updated Nintendo documentation. By comparison, GameCube's Gekko CPU ran at 485MHz. The original Xbox's CPU was clocked at 733MHz. Meanwhile, Xbox 360 runs three symmetrical cores at 3.2GHz.

Revolution's ATI-provided "Hollywood" GPU clocks in at 243MHz. By comparison, GameCube's GPU ran at 162MHz, while the GPU on the original Xbox was clocked at 233MHz. Sources we spoke with suggest that it is unlikely the GPU will feature any added shader features, as has been speculated.

The overall system memory numbers we reported last December have not greatly fluctuated, but new clarifications have surfaced. Revolution will operate using 24MBs of "main" 1T-SRAM. It will additionally boast 64MBs of "external" 1T-SRAM. That brings the total number of system RAM up to 88MBs, not including the 3MB texture buffer on the GPU. By comparison, GameCube featured 40MBs of RAM not counting the GPU's on-board 3MBs. The original Xbox included 64MBs total RAM. Xbox 360 and PlayStation 3 operate on 512MBs of RAM.

It is not known if the 14MBs of extra D-RAM we reported on last December are in the current Revolution specifications.

ضمنا باز هم در مورد نام Revolution ایعه شده که به Nintendo nPlay تغییر پیدا خواهد کرد که احتمالا این شایعه دروغ هست. گذشت زمان همه چیز رو معلوم میکنه به نظر من که تغییر نام Revolution کار اشتباهی هست!

nplay_logo.jpg

ضمنا IGN گفته که هفته آسنده یک خبر Exclusive آز ps3 فاش خواهد کرد که بسیار خوشحال کننده خواهد بود. این هم تصویر مربوط به اون:

-cancelled--20060324012829832.jpg

البته IGN کلا عادت داره همیشه زیادی گرد و خاک به پا کنه مثل همون جریان Table Tennis برای XBOX360 که قبلش خیلی جوسازی کرد.

A World Exclusive
The title of my blog is a phrase that print magazines get to toss around quite a bit, but we in the online press barely get to touch it (it's all part of the perception that having a magazine is better than getting online eyeballs - but I'll never agree with that. IGN and even our competitors at GameSpot both destroy the print mags in terms of readers, but that's a bitch-fest for another time).

Anyhow, next week we'll have a World Exclusive announcement (that with my luck will be leaked somewhere first, but hey, I can't say I didn't warn myself... er, if that's possible). I'm actually pretty excited about it and 100% positive that it will generate a huge reaction from a large group of people.

So, for the two or three of you that actually read my blog (which means my wife, a few guys at work, and the occasional lost person looking for Matt Casamassina's journal), that's all for this installment. Back to GDC stuff I go.

جواب پست هایی که به من مربوط میشه رو هم به زودی میدم :cheesygri

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
کسی تریلر Cell Factor رو میتونه برام بزاره؟؟؟؟؟؟( فقط از گیم تریلرز نباشه)
البته این با اون چیزی که میخوای یکمکی فرق داره :p اما خوب بهرحال میگذارم تا اگه کسی به دردش خورد (که بعید میدونم :cheesygri ) اونو دنلود کنه.

http://www.artificialstudios.com/Gal...TrailerNew.exe (self-playing Bink video, 398MB, 1280x720)

04/1/06: Second Hi-Def CellFactor: Combat Training trailer is available for download! This one demonstrates various new PhysX fx (fluids, cloths, physical smokes) and gameplay elements (physical CTF, oil canisters, item boxes, mega-containers, variable psi-grab distance) that have been added to CellFactor.

نمیدونم کسی گفته یا نه
Square Enix همه شایعات مربوط به FFXIII رو رد کرد و اعلام کرد که هیچ کدوم از شایعات منتشر شده واقعیت نداره ...

نوشته شده توسط Restricted Area:
سلام...
یه چند روزی نبودم...
میبینم که باز بعضی ها جو زده شدن:cheesygri
نمیدونم چرا خبر به این جالبی رو هیچ کس هنوز نذاشته(البته تو این تاپیک که من چیزی ندیدم) خب اشکال نداره خودم میذارم.
اینها مشخصات سخت افزاری Revolution هست که IGN گذاشته و در مورد صحتشون هم من هیچ گونه نظری ندارم. اگر واقعیت داشته باشه که به شخصه اصلا خوشحال نمیشم و امیدوارم april's fool باشه. به هر حال طبق این مشخصات Revo ،فقط به مقدار بسیار کمی از XBOX قویتر هست و قدرتش بین 2 تا 3 برابر Game cube هست. البته برای کنسولی با اون حجم چنین مشخصاتی دور از انتظار نبود. واقعا مشخصات CPU , GPU کنسول جالب نیست مخصوصا GPU که خیلی در موردش شایعه شده بود که ATi یک GPU قویتر از Xenos برای Rev طراحی کرده.
درست یا غلطش دیگه پای راوی :cheesygri
این خبر جدیدی نیست و IGN چندین ماه پیش همین مطلب رو اعلام کرده بود. در کل هم کار Matt Assamassina :cheesygri دیگه خیلی داره احمقانه میشه. بنظر من چیزی که دسامبر گذشته اعلام شده بود (و بصورت ضمنی همینی بود که الان دوباره گفته شده و فکر کنم خودم هم یکبار بهت تقریبا همین مشخصات رو گفته بودم ، مخصوصا یادمه مقدار رم رو بهت گفتم تو چه حدودیه :cheesygri ) خیلی بهتر و حرفه ای تر بود اما خبری که الان گفته شده فقط میتونه کار یک ژورنالیست ناشی و ناوارد باشه. اولا مقایسه از روی clock speed رو دیگه فکر کنم یک کسی که کمترین سر رشته ای از مسائل سخت افزاری کامپیوتر هم نداشته باشه ، بدونه که کار درستی نیست (هر چند که خود Matt هم توی بلاگش بعدا همینو گفته بود اما بلاگ اونو 4 نفر مثل من میخونن اما سایت IGN میلیونها بازدید کننده در روز داره ، البته فکر میکنم بر اثر فشاری که بهش وارد شده بود و بحثی که توی بلاگش صورت گرفت ، یک جمله به اون مقاله اضافه شده بود به این مضمون که نمیشه با توجه به این آمار مقایسه درستی بین مثلا Xbox و Revolution کرد.)
در ضمن بازم خیلی وقت بود که مشخص شده بود GPU روولوشن به هیچ عنوان نمیتونه از نظر قدرت در حد 360 باشه. فکر نمیکنم لازم باشه قانون تقریبا همیشه درست Shogmaster رو دوباره تکرار کنم ;)

نوشته شده توسط Behzad:
نمیدونم کسی گفته یا نه
Square Enix همه شایعات مربوط به FFXIII رو رد کرد و اعلام کرد که هیچ کدوم از شایعات منتشر شده واقعیت نداره ...
بگذارید یک قانونی رو براتون بگم.
هر زمان یک خبر زودتر از موعد مقرر به بیرون درز پیدا کنه ، حتما حتما با تکذیبیه هایی مثل این رو به رو میشیم در صورتیکه اگه اون شایعه اصلا پایه و اساسی نداشته باشه ، معمولا نهایت چیزی که شرکتها میگن اینه که در مورد شایعات حرفی نخواهند زد. پس اگه اینقدر سریع در مورد یک شایعه یا خبر ، تکذیبیه منتشر شد ، احتمال درست بودن اون خبر یا شایعه رو بیشتر بدونید. فکر نمیکنم در این مورد ها نیازی باشه که مثالی بزنم اما GoW 2 برای PS2 ، لیست بازیهای Ubisoft ، ... نمونه های جدیدی هستن که خوب همه الان تقریبا میدونن که جریانشون به کجا کشید. :cheesygri

راستی یک نکته جالب رو یادم رفت بگم. حمید فکر کنم اون خبر مربوط به PS3 اولین خبر مثبتی بود که در مورد PS3 گذاشتی. امیدوارم که همه سعی کنن هر خبری در مورد هر کنسولی میبینن و میدونن ، پست کنن و فقط و فقط به یک کنسول نپردازن.
بهر حال حمید جای بسی خوشحالیه که در مورد کنسولهای دیگه هم خبر میگذاری و تا حد زیادی رویه گذشته ات تغییر کرده :cheesygri

البته این با اون چیزی که میخوای یکمکی فرق داره :p اما خوب بهرحال میگذارم تا اگه کسی به دردش خورد (که بعید میدونم :cheesygrin: ) اونو دنلود کنه.

http://www.artificialstudios.com/Gal...TrailerNew.exe (self-playing Bink video, 398MB, 1280x720

خوشم میاد میدونی فرق میکنه این که حجمش بالای 200 مگابایت هست اون تریلر گیم تریلرز 44 مگ هست:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or