بله متوجهمنوشته شده توسط ChaosTheory:محمد جون.اون پیش بینی های 800~900 دلار پیش بینی هزینه تولید ps3 بود که هنوز هم تکذیب نشده.

حال ميكنم هر كي هر چي دوست داره ميگه دوست عزيز شما بر چه مبنايي اين حرف رو ميزنينوشته شده توسط Metal Gear:روز بسیار دلپذیری بود
بابت اخبار ممنون ... شاد شدیم ! تنها قسمت بدش این بود که تابستون خبری از P3 نیست.
در مورد قیمت بطور رسمی چیزی گفته شد ؟ اون بالاتر از 425 $ رسمی بود ؟ اگه 400-500 $ باشه واقعاً عالیه ...
خسته نباشید میگم به اون دوستانی که پیش بینی های آبکی 800,900 $ رو باور کردند و چقدر هم تأکید داشتند ! سال خوبی داشته باشید !
در مورد سرویس آنلاین ... بازی کردن بصورت آنلاین رایگانه یا پولی ؟ با این Adsl های ایران میشه کاری کرد ؟
فکر کنم کسی هنوز در مورد 360 هم این رو امتحان نکرده حالا من در مورد چیزی که چند ماه بعد قراره بیاد میخوام بدونم !
به به سلام محمد جاننوشته شده توسط Metal Gear:بله متوجهم
اما منظور من کسایی بود که دوست داشتن این قیمت ها رو بعنوان قیمت فروش P3 بخورد بچه ها بدن !
همین الان هم میتونید یه گشتی تو تاپیکهای مرتبط بزنید می بینید که بعضی از اونها هنوز هم منصرف نشدن.
من این رو save میکنم ، اگر 401 $ اعلام شد .. امکان نداره یعنی به هیچ عنوان ps3 نمیتونه 400 دلار باشه ... اگر هم باشه این قیمت اصلا منطقی نیست ، شما کنسولی که بابت هر دونش 900 $ شایدم بیشتر خرج میشه میخوای 400 دلار تهیه کنی ؟ من مطمین هستم sony داره پشت درهای بسته یک برنامه درست و حسابی برای e3 2006 جمع و جور میکنه . چون هیچ وقت Sony اینطوری سکوت نکرده ، کی شده شما sony رو با این حالت ببینید ؟ البته امیدوارم انتظار یک animation دگه از killzone تو e3 2006 نداشته باشیم ، البته وقتی unreal میتونه با این قدرت جلو بره چرا killzone نتونه ؟ چرا Kz از پیش رندر شده باشه ؟ .. اگه بازی kz1 رو بازی کرده باشید میبینید تو demo e3 2005 killzone ، بسیاری از نکاتی که تو نسخه قبل دیدیم بوده ... مثلا وقتی ما L3 رو فشار میدیم ، کاراکتر شروع به دویدن میکنه و اگر همینطوری تا یک دیوار پیش بریم کاراکتر با برخورد به دیوار کمی در حالت دویدن دیده میشه و بعد از حرکت وای میسته ( اگر قدرت دویدنتون تموم بشه ) توی demo e3 2005 killzone دقیق من همچین چیزی رو وقتی کاراکتر از پله ها بالا رفت و به میله چسبید رو دیدم و در جایی هم دیدم دشمت در حال شلیک به طرف ماست و دقیقا رنگ و شکل آتش شلیک مثل kz1 هست . البته میشه گفت این کار انقدر زیرکانه انجام گرفته که هیچ کس شک نکنه این animation !! در همون لحظه رندر نمیشده ولی ... سازنده های بازی هم شک دارمدرسته سونی باز هم قدرتشو به رخ میکشه در مورد قیمت هم همون 400 دلار بیشتر نمیشه من مطمئنم
:d .