اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

اینم جلد جدید 360 البته این نقره ای هست و قیمتش دو برابر رنگ های دیگر هست

chromefaceplate.jpg

اینم مدل های مختلف:

وسایل جانبی 360 همینجور در حال افزایش هستند به عکس زیر که مربوط به قسمت انلاین 360 هست توجه کنید من که واقعا از بعضی وسالشون سر در نمیارم البته این وسیله ای برای اینترنت wireless هست

اینم منوی جدید 360:
و یک هارد 60 گیگا هم داره برای ps3 میاد
و اینم یک عکس از داخل دسته 360

image_article.php

دویل می کرای 4 برای پی سی کی باور کرده که اخبارشو بزارم:p

موفق باشین:سونی

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Sony:
دویل می کرای 4 برای پی سی کی باور کرده که اخبارشو بزارم:p

موفق باشین:سونی

Sony جون اتفاقا میخواستم یادآوری کنم که حتما بزاری ، بزار کشتی مارو :cheesygri :cheesygri
موفق باشید

آخرین ویرایش:
روز بسیار دلپذیری بود :)
بابت اخبار ممنون ... شاد شدیم ! تنها قسمت بدش این بود که تابستون خبری از P3 نیست.
در مورد قیمت بطور رسمی چیزی گفته شد ؟ اون بالاتر از 425 $ رسمی بود ؟ اگه 400-500 $ باشه واقعاً عالیه ...
خسته نباشید میگم به اون دوستانی که پیش بینی های آبکی 800,900 $ رو باور کردند و چقدر هم تأکید داشتند ! سال خوبی داشته باشید !

در مورد سرویس آنلاین ... بازی کردن بصورت آنلاین رایگانه یا پولی ؟ با این Adsl های ایران میشه کاری کرد ؟
فکر کنم کسی هنوز در مورد 360 هم این رو امتحان نکرده حالا من در مورد چیزی که چند ماه بعد قراره بیاد میخوام بدونم !

آخرین ویرایش:
خسته نباشید میگم به اون دوستانی که پیش بینی های آبکی 800,900 $ رو باور کردند و چقدر هم تأکید داشتند !

محمد جون.اون پیش بینی های 800~900 دلار پیش بینی هزینه تولید ps3 بود که هنوز هم تکذیب نشده.

نوشته شده توسط ChaosTheory:
محمد جون.اون پیش بینی های 800~900 دلار پیش بینی هزینه تولید ps3 بود که هنوز هم تکذیب نشده.
بله متوجهم
اما منظور من کسایی بود که دوست داشتن این قیمت ها رو بعنوان قیمت فروش P3 بخورد بچه ها بدن !
همین الان هم میتونید یه گشتی تو تاپیکهای مرتبط بزنید می بینید که بعضی از اونها هنوز هم منصرف نشدن.

سونی هنوز هیچ قیمتی اعلام نکرده و گفته از 425 دلار کمتر نیست . والا شما چقدر ساده هستین که بعد از اینهمه دروغ و بد قولی بازم به این سونی اعتماد دارین اگه قیمت 400 دلار بود خیلی راحت اعلام میکردن.
سونی داره اروم اروم نقشه هاشو رو میکنه من همون اول گفتم که سونی میگه بهار و همه رو مجبور میکنه صبر کنن و وقتی بهار اومد میگه زمستون (تو صفحه های قبلی می تونید ببینین)الانم دارم میگم سونی غیر ممکنه که ps3 رو 400 دلار بده اونم با هارد!!!

و اخرین خبر در مورد لانچ xbox360 در هنگ کنگ و سنگاپور و تایوان

Hong Kong, Taiwan, Singapore: Launch This Week

نوشته شده توسط Metal Gear:
روز بسیار دلپذیری بود :)
بابت اخبار ممنون ... شاد شدیم ! تنها قسمت بدش این بود که تابستون خبری از P3 نیست.
در مورد قیمت بطور رسمی چیزی گفته شد ؟ اون بالاتر از 425 $ رسمی بود ؟ اگه 400-500 $ باشه واقعاً عالیه ...
خسته نباشید میگم به اون دوستانی که پیش بینی های آبکی 800,900 $ رو باور کردند و چقدر هم تأکید داشتند ! سال خوبی داشته باشید !

در مورد سرویس آنلاین ... بازی کردن بصورت آنلاین رایگانه یا پولی ؟ با این Adsl های ایران میشه کاری کرد ؟
فکر کنم کسی هنوز در مورد 360 هم این رو امتحان نکرده حالا من در مورد چیزی که چند ماه بعد قراره بیاد میخوام بدونم !
حال ميكنم هر كي هر چي دوست داره ميگه دوست عزيز شما بر چه مبنايي اين حرف رو ميزني
تو گيم اسپات نوشته شبكه PS3 به صورت مجاني ميخواد باشه اگر اينطوري بشه سوني بيشتر از ايني كه هست مايكرو سافت رو .... نگم بهتره

این صحبتهای یکی از افراد بسیار با نفوذ و مطلع در صنعت بازی هستش (که البته نا گفته نماند کمی طرفدار مایکروسافته)
بهر حال بد نیست صحبتهای اون رو بدونید:

Urgh, I am going on less then 3 houres of sleep here.
Its been a mad house.

Hard Disk: IGN sorta retracted their statement that it will b bundled with the hardware: Earlier, we mistakenly reported that Sony would including the hard disk with the PS3 right out of the box.
Some people at Sony are telling me it will be bundled, others are being more honest and telling me it wont or they dont know et.

Linux: Dont throw out your PCs just yet, the fact that it contains Linux means absolutely NOTHING.
Lots of closed OS Cellphones run Linux, the Nokia 770 runs Linux, a bunch of PDA´s run Linux and there are plenty of other closed systems that run some form of Linux yet which the end user cant do too much with on their own.
If Sony plans to make downloads of PS1 games available for PS3 having an open Linux architecture would be counter productive since people could just write emulators for it and piracy would be strife.
Dont expect PS3 Linux to give you the freedom a PC distro would give you, dont expect i to tie into the full CELL architecture, the graphics card etcetera.
Probably just a closed shell running on a customised Linux Kernel to allow the machine access to the internet and a host of value added functions.
I hope to bhe wrong on this, but somehow I doubt it.

Hardware availability: Specs for the machine going by the slides still have not been set and wont be finalised for another few months.
Even worse, still no final dev kits.
Sony wont have a very long time to ramp up production for the supposed worldwide launch.
Last night before this all went on I was chatting with Shane from EGM and mentioned to him that I was told that PS3 was set to launch in PAL land this year but that somehow I had my doubts about feasability.
I still have my doubts if they will indeed manage it and if they do I am sure launch numbers will be pathetically low.

I have no doubt that PS3 will do great bussuiness but regardles of my personal feelings I do want to point a few things out here:

- A delay is a delay is a delay, especially when just a week ago they were maintaining they were still set on a spring launch.
- Kutaragi talks the talk but rarely walks the walk(mushy square button is a FEATURE, 4D, The Matrix, I could produce PS3 right now if I wanted to etcetera).
- Many promises were made for PS1, PS2, PSP, promises which were either notoriously late or which never even materialised(online for PS1, AOL broadband and PC replacement for PS2 etcetera).
- Ambition means nothing without execution, with no company has that been more obvious then with Sony in the last decade(property formats, taking handheld gaming out of the Ghetto, we arent competing with anyone etcetera)

Urgh
I am too tired for this right now and I can think straight.
My phone has been ringing more then I care and people have been bugging me left and right to ask about my oppinion.

Just this though, Sony today TALKED big, something they are very good at.
Lets see if they can actually deliver on the talk.
I for one hope they can but I have serious doubts.

تو گيم اسپات نوشته شبكه Ps3 به صورت مجاني ميخواد باشه اگر اينطوري بشه سوني بيشتر از ايني كه هست مايكرو سافت رو .... نگم بهتره
درسته سونی باز هم قدرتشو به رخ میکشه در مورد قیمت هم همون 400 دلار بیشتر نمیشه من مطمئنم

نوشته شده توسط Metal Gear:
بله متوجهم
اما منظور من کسایی بود که دوست داشتن این قیمت ها رو بعنوان قیمت فروش P3 بخورد بچه ها بدن !
همین الان هم میتونید یه گشتی تو تاپیکهای مرتبط بزنید می بینید که بعضی از اونها هنوز هم منصرف نشدن.
به به سلام محمد جان ;)
آقا مطمئن باش که اون تخمین ها هیح پایه و اساسی نداشتند (چون اصلا نمیتونستند داشته باشند)
هزینه های تولید PS3 خیلی کمتر از 900 دلار هستش

ماه مارچ ماه بسیار شلوغی برای گیمر ها بود و هست. بازیهای بسیار زیادی توی این ماه در نقاط مختلف جهان و بر روی کنسولهای مختلف به بازار اومدند. DS Lite توی ژاپن عرضه شد. کنفرانس سونی برگزار شد. نمایشگاه GDC در راهه که توی اون هم باید منتظر خبرهایی از جانب نینتندو باشیم و ....

این هم اطلاعاتی که راجع به Viva Pinata یا زنده باد پیناتا منتشر شد:
شما در نقش یک باغبان به انجام بازی می پردازید و لوازم اولیه و یک زمین در اختیار شما قرار میگیرد. شما میتوانید این زمین را توسعه دهید تالاب درست کنید گل و درخت و گیاه بکارید تپه درست کنید و ...(این قسمتش من رو به یاد بازی به یاد ماندنی Harvest Moon انداخت) و اما مهمترین بخش بازی جذب Pinata هست. در بازی بیش از 60 گونه Pinata با ویژگی های منحصر به فرد وجود دارد.
شما اونها رو جمع آوری میکنید برای آنها نام انتخاب میکنید و آنها را به شکل دلخواه خود درآورید. آنها حتی مشکلاتی را برای شما فراهم میسازند که باید آنها را دفع کنید و اگر نتوانستید این کار را به تنهایی انجام دهید میتوانید از کمک مردم شهر بهره بگیرید. میتوانید با آنها اجناسی را مبادله کنید. شما حتی میتوانید در Live از دوستان خود بخواهید که به شما در باغبانی و مقابله با Pinata های بد کمک کنند.
بنابراین بازی راجع به جمع آوری و ور رفتن!! با Pinata ها و ایجاد هارمونی در محیط اطراف است. دنیا در این بازی دائما در حال تغییر است(یک دنیای پویا و Dynamic)
باغ شما در یک دنیای بزرگ قرار دارد پس میتوانید آن را ترک کنید و در باغ و زمین های دیگران نیز پرسه بزنید.
بازی تا تعطیلات کریسمس امسال آماده میشود.
منتظر اخبار تکمیلی باشید.

1.JPG

درسته سونی باز هم قدرتشو به رخ میکشه در مورد قیمت هم همون 400 دلار بیشتر نمیشه من مطمئنم
من این رو save میکنم ، اگر 401 $ اعلام شد .. امکان نداره یعنی به هیچ عنوان ps3 نمیتونه 400 دلار باشه ... اگر هم باشه این قیمت اصلا منطقی نیست ، شما کنسولی که بابت هر دونش 900 $ شایدم بیشتر خرج میشه میخوای 400 دلار تهیه کنی ؟ من مطمین هستم sony داره پشت درهای بسته یک برنامه درست و حسابی برای e3 2006 جمع و جور میکنه . چون هیچ وقت Sony اینطوری سکوت نکرده ، کی شده شما sony رو با این حالت ببینید ؟ البته امیدوارم انتظار یک animation دگه از killzone تو e3 2006 نداشته باشیم ، البته وقتی unreal میتونه با این قدرت جلو بره چرا killzone نتونه ؟ چرا Kz از پیش رندر شده باشه ؟ .. اگه بازی kz1 رو بازی کرده باشید میبینید تو demo e3 2005 killzone ، بسیاری از نکاتی که تو نسخه قبل دیدیم بوده ... مثلا وقتی ما L3 رو فشار میدیم ، کاراکتر شروع به دویدن میکنه و اگر همینطوری تا یک دیوار پیش بریم کاراکتر با برخورد به دیوار کمی در حالت دویدن دیده میشه و بعد از حرکت وای میسته ( اگر قدرت دویدنتون تموم بشه ) توی demo e3 2005 killzone دقیق من همچین چیزی رو وقتی کاراکتر از پله ها بالا رفت و به میله چسبید رو دیدم و در جایی هم دیدم دشمت در حال شلیک به طرف ماست و دقیقا رنگ و شکل آتش شلیک مثل kz1 هست . البته میشه گفت این کار انقدر زیرکانه انجام گرفته که هیچ کس شک نکنه این animation !! در همون لحظه رندر نمیشده ولی ... سازنده های بازی هم شک دارم =)) :d .

موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or