به احتمال 99% توی این قسمت میتونیم یه چیزهایی از گذشته Masterchief (نقش اول بازی) بهفمیم. چون توی تریلر اون دو تا بچه رو نشون میده و شاید یکیشون خود Masterchief باشه ! توی جنگ وسط تریلر هم یه لحظه کلاهخود Masterchief میافته و احتمالآ میشه برای اولین بار صورتش رو توی این بازی دید. ( امیدوارم ! )توی دموی Halo 3 اولش که اون دو تا بچه رو نشون میده چه ربطی اصلا به بازی داره ؟
سلام.به احتمال 99% توی این قسمت میتونیم یه چیزهایی از گذشته Masterchief (نقش اول بازی) بهفمیم. چون توی تریلر اون دو تا بچه رو نشون میده و شاید یکیشون خود Masterchief باشه ! توی جنگ وسط تریلر هم یه لحظه کلاهخود Masterchief میافته و احتمالآ میشه برای اولین بار صورتش رو توی این بازی دید. ( امیدوارم ! )از روی این دو مورد توی تریلر میشه فهمید داستان بازی این دفعه خیلی جالب تر از قبل میشه.![]()
من تا الان فکر میکردم روباته!!آخه توی هیلو 1 به نظر اینطور بود....
اره خیلی من دوست داشتم قیافش رو ببینم اخر شماره ی 1 تو سفینه بدجور زده حال زد:biggrin1:توی قسمتهای اول و دوم Halo هم کلاهخود مسترچیف کنار نرفته و فقط آخر قسمت اولش وقتی میخواد کلاهخودش رو دربیاره زاویه جوری میشه که نمیتونیم ببینیم.

فیلم HALO قبل از اینکه بازیگراش انتخاب شن،کنسل شد:biggrin1:
كي گفته كنسل شده من هنوز هم تو خيلي از تيترهاي اينترنت و مجلات خبر ساخته شدنش را ميبينم .
این یعنی اینکه گرافیک دو تا نسخه فرقی نداشته. در حالی که قبلا خیلی ها میگفتن نسخه ps3 فلان و بهمانه!Fight Night Round 3 نسخهی PS3 امتیاز 8.2 گرفت از اسپات. این در حالی هست که نسخهی 360 که حدود نهماه پیش به بازار اومد، 8.3 گرفت. این یکدهم امتیاز هم به خاطر گرافیک بوده. یعنی گرافیک نسخهی 360 شده 9، گرافیک نسخهی PS3 شده 8.
فکر کنم این یکدهم کمتر رو برای همین اختلاف نهماهه به PS3 دادن.
پس ندیدی که ساموس چه کارایی میکنه!!!!!با احترام به تمام زنان ایران و دنیا . { زن که اینقدر دلیر و سلحشور و ازخودگذشته و.....نمیشه }