اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

زیاد به اینجا ربط نداره ولی اولین درایو های HDDVD برای PC عرضه شد..البته PC قبلا با درایو هایHDDVD تو مارکت اومده از طرف کمپانی های مختلف اما این اولین درایوی هست که خود user ها میتونن بخرن و نصب کنن..درایو ساخت Buffalo هست و قیمتش هم 320$ ..(درایو فقط ROM هست و Wrirte نمیتونه کنه)

http://www.techspot.com/news/23777-Buffalo-releases-HD-DVD-525-drive.html

توی دموی Halo 3 اولش که اون دو تا بچه رو نشون میده چه ربطی اصلا به بازی داره ؟
به احتمال 99% توی این قسمت میتونیم یه چیزهایی از گذشته Masterchief (نقش اول بازی) بهفمیم. چون توی تریلر اون دو تا بچه رو نشون میده و شاید یکیشون خود Masterchief باشه ! توی جنگ وسط تریلر هم یه لحظه کلاهخود Masterchief میافته و احتمالآ میشه برای اولین بار صورتش رو توی این بازی دید. ( امیدوارم ! )
241.gif
از روی این دو مورد توی تریلر میشه فهمید داستان بازی این دفعه خیلی جالب تر از قبل میشه.

بابا دستت درد نکنه ! روبات چیه ؟ من خودم سری Halo رو بیشتر به خاطر Game Play ش بازی کردم و زیاد کاری به داستانش نداشتم ولی تا جایی که میدونم Masterchief عضو یه لشکر یا گروه یا هرچیزی که بشه بهش گفت هست به نام Spartans . یکی از همین Spartan ها هم توی بازی Dead Or Alive هست که البته مونثه ! ( خب DOA هست دیگه کاریش نمیشه کرد ! )
توی قسمتهای اول و دوم Halo هم کلاهخود مسترچیف کنار نرفته و فقط آخر قسمت اولش وقتی میخواد کلاهخودش رو دربیاره زاویه جوری میشه که نمیتونیم ببینیم. من که فکر میکنم مسترچیف یه چیزی تو مایه های سایبورگها ( مثل Robocop یا Darth Vader ) باشه ولی شاید هم نباشه.

کسی از من نپرسید اما من میپرم وسط!!
راستش هر چقدر که چشمم کار میکنه تشابه بین این مستر چیف و ساموئس میبینم!!:
2hf2gxh.jpg
chief.JPG

شاید به عقیده بعضی ها شبیه باشن به عقیده بعضی ها هم نباشه!!اما شاید یه زمانی هم متوجه شدیم که ایشون هم مونث تشریف دارن!!
واسه شفاف سازی »:اونهایی که این MP رو انجام دادن میدونن که در اول هم همین جوری بود و شما با توجه به اخلاق انسانی!! فکر میکردید شما با یک مرد دارید بازی رو انجام میدید و البته وقتی که معلوم شد شما در نقش یه زن هستید یه شوک بزرگ برای بازی کننده به وجود میاورد!! البته با اون تریلر هایی که از بازی جدید دیدم(3 ) تنها نکته ای که بهش میشه اشاره کرد اینه که روی مونث بودن بیشتر کار شده:)

به احتمال 99% توی این قسمت میتونیم یه چیزهایی از گذشته Masterchief (نقش اول بازی) بهفمیم. چون توی تریلر اون دو تا بچه رو نشون میده و شاید یکیشون خود Masterchief باشه ! توی جنگ وسط تریلر هم یه لحظه کلاهخود Masterchief میافته و احتمالآ میشه برای اولین بار صورتش رو توی این بازی دید. ( امیدوارم ! )
241.gif
از روی این دو مورد توی تریلر میشه فهمید داستان بازی این دفعه خیلی جالب تر از قبل میشه.
سلام.
فکر نمیکنم اصلا اون بچه ها به داستان ربط داشته باشن:biggrin1:
چرا؟؟
چون وقتی کلاه مستر چیف رو نشون میده که روی زمین افتاده هنوز شب هست و صدای جیغ بچه ها شنیده میشه و اون بمب به زمین میخوره و همه جا روشن میشه واسه همین من فکر میکنم اون بچه ها هیچ کارن:cheesygri

ویرایش: شاید هم ربط داشته باشه:biggrin1: وقتی مستر میخواد کلاه رو سرش بزاره میگه damn توجه به صداش بکنین فکر کنم صدا بچه هست:) حالا وسط صدای مستر چرا شبیه بچست نمیدونم!
من تا الان فکر میکردم روباته!!آخه توی هیلو 1 به نظر اینطور بود....
71.gif

توی قسمتهای اول و دوم Halo هم کلاهخود مسترچیف کنار نرفته و فقط آخر قسمت اولش وقتی میخواد کلاهخودش رو دربیاره زاویه جوری میشه که نمیتونیم ببینیم.
اره خیلی من دوست داشتم قیافش رو ببینم اخر شماره ی 1 تو سفینه بدجور زده حال زد:biggrin1:

من HALO 1 رو تو همین تابستونی که گذشت بازی کردم بازیش فوق العاده بود بعد از گذشت چند سال و اومدن این همه بازی خوب بازم HALO خیلی بهم فاز داد:love:

آخرین ویرایش:
بابا شما را بزارن فقط كارشناسي كنيد :-"

من وقتي اين تريلر را نگاه كردم نتيجه گيريم اينگونه بود كه اون دو تا پسر و دختر در گذشته بودند . منظورم اينه كه شخصيت مسترچيف و يه دختر (كه نميدونم كيه) به خاطرات گذشتشون رفته بودند .

ولي اگه ميخواين مطمعن بشين مسترچيف مرد يا زن از من بپرسين مرد چون اگه به اين تريلر دقت كنيد وفتي داشت اون پسر بچه را نشون ميداد اون بمبه زمين افتاد كه در اون هنگام دستش را نشون داد و از خاطرات شيرين بيرون اومد و كلاه خودش را از زمين برداشت تا اونجا كه من دونستم مرد هست .

اگه ميخواين بدونين مسترچيف چه شكلي هست به نظر من قيافش همانند شخصيت اصلي فيلمي كه قرار براي HALO درست كنند ( مسترچيف ) خواهد بود . اينو حداقل تضمين ميكنم .

من حتي حدس ميزنم كه حال و هواي فيلم HALO مثل اين تريلري كه نشون داد خواهد بود اگه اينطور باشه چه شود:love:

خوب منم اينطور حدس ميزنم.:biggrin1:

نمی‌دونم کسی گفت یا نه،
Fight Night Round 3 نسخه‌ی PS3 امتیاز 8.2 گرفت از اسپات. این در حالی هست که نسخه‌ی 360 که حدود نه‌ماه پیش به بازار اومد، 8.3 گرفت. این یک‌دهم امتیاز هم به خاطر گرافیک بوده. یعنی گرافیک نسخه‌ی 360 شده 9، گرافیک نسخه‌ی PS3 شده 8.
فکر کنم این یک‌دهم کمتر رو برای همین اختلاف نه‌ماهه به PS3 دادن.

داشتم توی فورمهای Game Spot میگشتم که به یه سری نکات راجع به اون دو تا بچه رسیدم :
مثل اینکه توی کتابها و کمیکهای Halo در مورد Spartan های زن صحبتهایی میشه و اسم دو تا از اونها هم Kelly و Linda هست. اسم اصلی مسترچیف هم John-117 هست. یه نفر هم توی یکی از Topic ها گفته بود که توی یکی از کتابهای Halo این دو تا بچه وجود دارند و اسمهاشون John-117 و Kelly هست.یعنی میشه گفت اون دو تا بچه توی تریلر مسترچیف و کلی هستن. به احتمال خیلی خیلی زیاد توی Halo 3 علاوه بر مسترچیف با یه Spartan زن هم آشنا میشیم. یکی دیگه از دلیلهایی هم که آورده شده اینه که توی تریلر دقیقآ وقتی مسترچیف به کلاهخود خودش نگاه میکنه ( واضحه که این کلاهخود یکی از نشونه های اصلی Spartan هاست ) همون جمله ای که دختربچه یعنی Kelly گفته تکرار میشه.
میگم دیگه این بحث رو ادامه ندیم چون Topic اذیت میشه.

3 تا از دوستان من که Wii رو گرفتن (اینا توی ایران نیستن !) همراه با 11 تا دوست دیگشون به مشکل جدیدی که هنگام بازی پیش میاد اشاره کردن...تو E-Mail ایی که به من فرستاده بود دقیقا به مشکلی که یکی از دست اندرکاران Midway بهش اشاره کرده بود , اشاره شده بود...این مشکل فنی و تکنیکی نیست ولی....
مشکل اینه که بعد از نیم ساعت بازی با دسته ها , دستات شروع به درد گرفتن میکنه چونکه در بعضی اوقات مجبوری دسته رو برای لحظات طولانی مستقیم نگه داری....حدود 1 ساعت بعد دستات از ضعف شروع به لرزیدن میکنه !!!! البته این دوست من اصولا آدم ضعیفیه ولی 13 نفر دیگه ایی که این مشکلو گرفتن چی ؟!(احتمالا اونا هم ضعیفن !!!)...
2 نفر از اون رفقا هم تلویزیون Bravia شون رو که برای PS3 گرفته بودن با پرتاب Wiimote ها زدن خرد و خاکشیر کردن...

بقیه اخبار بعد از دریافت E-Mail دوم !!!!!

متشکرم....Nemesis

Fight Night Round 3 نسخه‌ی PS3 امتیاز 8.2 گرفت از اسپات. این در حالی هست که نسخه‌ی 360 که حدود نه‌ماه پیش به بازار اومد، 8.3 گرفت. این یک‌دهم امتیاز هم به خاطر گرافیک بوده. یعنی گرافیک نسخه‌ی 360 شده 9، گرافیک نسخه‌ی PS3 شده 8.
فکر کنم این یک‌دهم کمتر رو برای همین اختلاف نه‌ماهه به PS3 دادن.
این یعنی اینکه گرافیک دو تا نسخه فرقی نداشته. در حالی که قبلا خیلی ها میگفتن نسخه ps3 فلان و بهمانه!
با احترام به تمام زنان ایران و دنیا . { زن که اینقدر دلیر و سلحشور و ازخودگذشته و.....نمیشه }
پس ندیدی که ساموس چه کارایی میکنه!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or