اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

نـــــــه !!! من میخواستم .... آخه چراااا ..
اون تفنگه من کجاس ..
223.gif

ولی حالم کلی گرفته شد .. البته من هنوز این سوال تو ذهنمه چرا هرچی دمو و کوفت و زهر مار از GT HD گرفتم فریمهاش کمتر از GT 4 ـه ؟

99.gif

پ.ن : چرا اکثر کاربرای گیم اسپات میگن سونی GT HD رو بخاطر GT 5 کنسل کرد .. یعنی یه جور گشاد بازی از طرفه سونی !!!
خب GT HD همون GT4 بود که با ماشینهای کمتر ولی یه سری چیزهای جدیدتر با کیفیت HD ساخته میشد و قرار بود خیلی از ماشینهای بازی فقط از طریق داونلود عرضه بشن. همون بهتر که شرکتی مثل Polyphony که فکر کنم تعداد زیادی عضو نداره کار روی یدونه GT واقعی با موتور جدید رو شروع کنه تا دیر نشده !

در روزنامه بسيار معتبر نيويورگ تايمز به صورت بسيار بعد ps3 كوبونده شده . و بازي هاي اون با xbox1 مقايسه شده . هر روز يك خبر بعد از ps3 منتشر ميشه . بعد از خبر رد شدن gt hd و يه حال گيري و حالا اين خبر.
براي اطالاعات بيشتر به اين لينك برين . ولي از فيلتر شكن استفاده كنين!!!
http://www.nytimes.com/2006/11/30/technology/30game.htm

فكر كنم اين مايكرو اونقدر زير ميزي ميده تا ورشكست بشه !!!!!!!

در روزنامه بسيار معتبر نيويورگ تايمز به صورت بسيار بعد ps3 كوبونده شده . و بازي هاي اون با xbox1 مقايسه شده . هر روز يك خبر بعد از ps3 منتشر ميشه . بعد از خبر رد شدن gt hd و يه حال گيري و حالا اين خبر.
عجب خبر بدی هم بوده ! طرف احتمالآ توی عمرش دو تا بازی هم انجام نداده و اومده اظهار وجود کرده.
توی یه تیکه از متنش نوشته گرافیک بازی Resistance فرقی با گرافیکهای XBOX نداره ! در حالی که سایتی مثل Game Spot به گرافیک بازی 9 داده و همه هم توی عکسها و تریلرها گرافیک بازی رو دیدن.یه جای دیگه گفته هوش مصنوعی بازی خوب نیست در حالی که توی Game Spot از هوش بالای دشمنها تعریف کرده.بعد یه جای دیگه گفته چون بازی در مورد جنگ آدمها و بیگانه ها هست نوآوری ای نداره ! پس این وسط تکلیف بازیهای بزرگی مثل Gears Of War چی میشه ؟ مگه داستان اونها در مورد چیز دیگه ای بوده ؟ Resistance بازی ای بوده که توی GameRankings.com میانگین امتیازش 89.3 % هست و اکثر سایتها بهش بالای 9 امتیاز دادن بعد یه نفر توی یه مجله غیر مرتبط با بازی به خودش اجازه میده هر حرفی میخواد بزنه.

سلام

motorstorm-20061201080015622.jpg

http://dinosaur.persiangig.com/21321232131321/motorstorm-20061201080015622.jpgسایت IGN مصاحبه ای با سازنده Motor Storm یکی از عنوانهای بزرگ PS3 انجام داده که در زیر میخونین :
+ بازی Motor Storm از کجا شروع شد ؟
* وقتی استودیوی Evolution تآسیس شد و ما شروع به کار روی بازی رالی ای که در نظر داشتیم کردیم ( اسم این بازی بعدآ WRC شد ) تصور جزییاتی در حد سخت افزار PS3 رو در کنسول PS2 داشتیم. ما میخواستیم بدونیم چه چیزهایی یک بازی رانندگی رو کامل و بی نقص میکنه و کارمون رو از ابتدا شروع کردیم.کاملآ معلوم بود که ما همه اون هدفها و چیزهایی که میخواستیم رو نتونستیم در بازی خودمون داشته باشیم که البته دلایل زیادی داشت ولی در مجموع بازی WRC چشم اندازی شد برای اون بازی ای که ما در صورت آزاد بودن میتونستیم بسازیم.نمونه ای از چیزهایی که تیم ما میخواست در یک بازی قرار بده.
ما همچنین میدونستیم که هیچ کس استودیوی Evolution رو به جز با بازیهای رالی نمیشناسه.برای همین ما خواستیم از اون محیط بیرون اومده و غیر جذاب ترین بخش از بازیهای رانندگی رو به جذاب ترین اونها تبدیل بکنیم. در عین حال ما میخواستیم با همه بازیهای AAA هم رقابت داشته باشیم نه فقط بازیهای سبک Off-Road . این کار با خلق بازی ای که که صحنه ها و منظره های تماشایی , فیزیک قوی و اکشنها و سرگرمی های خاص سبک Off-Road رو در خودش داشته باشه امکان پذیر بود.
+ ولی این تفکرات قبل از اینکه PS3 به وجود بیاد شکل گرفته بود. درسته ؟
* بله. ما باید چشم اندازی خلق میکردیم که میخواستیم بهش دست پیدا کنیم و این کار قبل از مشخص شدن جزییات PS3 بود. ما ایده ای از اون چیزی که میخواستیم Motor Storm باشه در نظر داشتیم و یک بنچ مارک از اون چیزی که فکر میکردیم سخت افزار مورد نظر باید در خودش داشته باشه در فکرمون داشتیم. ما میخواستیم جوابی برای بازیکنها داشته باشیم که شامل چیزهایی باشه که تا حالا در بازیهای سبک Off-Road دیده نشده.ما به دره Monument رفتیم و به وسیله هلی کوپتر از منظره های زیادی فیلم برداری کردیم که اونها رو بازی قرار بدیم. ما افرادی در تیممون داشتیم که حتی از سازنده های برنامه معروف Planet Earth هم در کارشون ماهرتر بودند به طوری که BBC هم به ما سر زد چون ما اولین گروهی بودیم که به صورت 1080P از این منظره ها فیلم میگرفتیم.با این کارها ما میتونستیم حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشیم.این کارها ما رو قادر به رقابت با DVD و رفتن به طرف فرمت جدید Blu-Ray کرد.

motorstorm-20061201080025106.jpg

+ وقتی من برای اولین بار تریلر Motor Storm در E3-2005 رو دیدم هرگز فکر نمیکردم که شما میخواین بازی واقعی تون رو مشابه و نزدیک به اون تریلر بسازین.
* من فکر نمیکنم که کسی انتظار داشت که ما بازی ای با اون جزییات بسازیم. اما من 20 سال هست که در این صنعت هستم و میدونم که هیچ چیزی که ما در این تریلر قرار دادیم غیر ممکن نیست و امکان پذیره. میتونم بگم چیزهایی که در تریلر هست و در بازی نیست شرط میبندم که در بازی بعدی خواهد بود ! E3 سال پیش برای ما بهترین و در عین حال بدترین E3 بود.ما خودمون رو برای ساختن یک دموی عالی کشتیم ! مخصوصآ بعد از اون دموی سال پیش و همه اینها به جز از دست دادن مهلت داده شده برای کنفرانس قبل از E3 شرکت سونی بود. ما دعا کردیم که بتونیم به خواسته های خودمون برسیم و در نهایت دموی خوبی برای E3 ترتیب دادیم که هر کسی که بازی میکرد اون رو عالی ارزیابی کرده بود.
ما فکر کردیم که حالا باید کاری بکنیم که خودمون هم لذت ببریم.یعنی بازی ای بسازیم که خاطره انگیز باشه و مردم از بازی کردنش لذت زیادی ببرن. ما باید نظر همه مردم رو بررسی میکردیم و بازی ای عالی میساختیم.بهترین , بزرگترین و عظیم ترین و عمیق ترین بازی ممکن.ما میخواستیم مسیرهایی بسازیم که روی تپه های عظیمی با ارتفاع بیشتر از 2 مایل قرار گرفته ولی از گل و لای پایین عمیق ترین دره ها هم چشم پوشي نكرديم.سرهم كردن بازي در 6 ماه آخر غيرممكن و خارق العاده بود.اين كار از معجزه ليورپول در استانبول ( وقتي كه ليورپول 3-0 از آث ميلان عقب بود ولي نتيجه رو جبران كرد و در پنالتي قهرمان جام باشگاههاي اروپا در سال 2005 شد ) هم بزرگتر بود.ولي در نهايت ما موفق به خلق بازي بزرگي شديم كه الآن آماده هست و چيزي به عرضه اش نمونده.
+ محصول نهايي به چه صورت با معيارهايي كه شما در ابتدا داشتين مقايسه ميشه ؟
* به خاطر اينكه ما كار روي Motor Storm رو از 3 سال پيش شروع كرديم , فكر ميكرديم كه شايد سخت افزار مورد نظر از اون چيزي كه انتظار داريم قوي تر يا شايد هم كمي ضعيف تر باشه.اون طوري كه الآن مشخص شده ما در بعضي از زمينه ها از حد و حدود قبلي هم جلوتر رفتيم كه باعث حيرت ما شد.بعضي از نورپردازي ها و افكتهاي HDR از اون چيزي كه ما فكر ميكرديم بسيار بهتر و كامل تر شدند.در مورد بعضي چيزهاي ديگه ايده هاي اوليه ما به صورت تكنيكي قابل اجرا نبود.ولي اگه شما بازي اصلي رو در كنار دموي قبلي قرار بدين به طرز اعجاب انگيزي اونها رو نزديك به هم احساس ميكنين.نهايتآ ما با نتيجه كار هيجان زده شديم.حتي با اينكه نتونستيم همه اون فيزيكهاي خارق العاده و انيميشنهاي عظيم رو در بازي اجرا كنيم.ولي مطمئنآ Motor Storm پايان كار ما نخواهد بود. ما تازه پرده نمايش رو بالا برديم و اين بازي نمونه اي كوچك از اون چيزي هست كه در بازي بعدي ديده خواهد شد.ما هنوز در ابتداي راه هستيم.

motorstorm-20061201080011294.jpg

ادامه دارد...

موفق باشين.

توي تاپيك كپي خور كردن 360 خبراي جالبي اومده بريد ببينيد!!
البته چون من دركتون ميكنم خودم خبر رو كه يه نفري نوشته براتون مي نويسم:
يه باباي چيني 360 با رجيون j رو هك كرده و 360 به حالت فري رجيون در اومده!!!
البته با برنامه و update!!
و تا 10 روز ديگه هم يه خبرايي ميشه!!!!

اينجا : http://www.joystiq.com/2006/12/02/e3s-ps3-motor-storm-presentation-vs-reality/
مقايسه ويديو ای از بازی motorstorm در حالت Gameplay واقعی با اون چيزی که طبق معمول سونی در E32005 به عنوان بازی اصلی نشون داد ولی pre-render بود، رو گذاشته.
و اين مقايسه نا اميد کننده هست (نظرات افراد رو هم می تونين بخونين)

ken kutaragi رئيس بخش بازی های سونی و محصول playstation از پستش برکنار شد :
ttp://www.psxextreme.com/ps3-news/532.html

در حاليکه کنسول های ps3 و wii دوران launch رو می گذرونن و تبليغات گسترده ای براشون انجام می شه ، کنسول xbox360 از نظر آمار تقاضای خريد آنلاين از ps3 بالا زد، در واقع آمار تقاضای ps3 پايين اومده :
http://www.psxextreme.com/ps3-news/544.html

wii-demand-more-than-ps3-and-360.png

سلام به بچزها گل بازي Center :biggrin1:
هنوز خيليا نيد فور اسپيد كربن رو بازي نكردن خبر اينكه ساخت نسخه استارت خرده داره مياد
مثل اينكه EA فهميده گند زده حتما با يك شاهكار ايندفعه سرو كار داريد مثل هميشه آندر گراند 2 گند زد موست وانتيد جبران كرد كربن گند زدن حالا ايندفعه جبران ميشه
اينا اينم متنش از سايت NFS-planet.de
NFS Carbon just has been released, but the development of the next Need for Speed already started. The lifestylemagazine FHM teamed up with Electronic Arts and presents you 10 hot girls, which can be the next Need for Speed Girl!
Take a look at their profiles and vote for the girl you like most. The winner will be flown to the EA Studios in the USA where she will star as a in the next game of the Need for Speed series!
البته ea تو اين خبر گفته كه داره براي نسخه بعد دختر يابي ميكنه :biggrin1:
از شما خاسته كه بريد تو نظر سنجيش شركت كنيد بعد اين لينك فيلتره ولي شما كه از فيلتر كه هيچ از همه چيز رد ميشيد ماشالا:biggrin1:
http://www.fhm.com/Site/customPage/DefaultPlain.aspx?ID=14868

سطح فروش Xbox 360 پایین تر از پیش بینی ها بود ...

Xbox 360 در رسیدن به فروش پیش بینی شده در ماه نوامبر ناکام ماند ...

بنا بر اظهارات Bloomberg ، مایکروسافت در ماه نوامبر تنها توانست 468 هزار کنسول Xbox 360 را به فروش برساند که به بمراتب کمتر از رقم 700 هزار کنسول Xbox 360 است که توسط تحلیل گران پیش بینی شده بود یعنی 33 درصد پایین تر از سطح انتظارات و پیش بینی ها

دلایل برآورده نشدن این پیش بینی مشخص نیست ...اما بنظر میرسد که 360 کماکان یا همان کندی گذشته به فروش می رود که هیچ نشانه ی خوبی در فصل تعطیلات نیست ...

According to Bloomberg, Microsoft only managed to sell 468,000 Xbox 360 units in the month of November, quite a bit short of the 700,000 expected by analysts. The expected reason for the missed analyst goal is not known. The 360 seems to be selling at the same pace as the rest of the year, which is not a good sign during the holiday season..

آخرین ویرایش:
سطح فروش Xbox 360 پایین تر از پیش بینی ها بود ...

Xbox 360 در رسیدن به فروش پیش بینی شده در ماه نوامبر ناکام ماند ...

بنا بر اظهارات Bloomberg ، مایکروسافت در ماه نوامبر تنها توانست 468 هزار کنسول Xbox 360 را به فروش برساند که به بمراتب کمتر از رقم 700 هزار کنسول Xbox 360 است که توسط تحلیل گران پیش بینی شده بود یعنی 33 درصد پایین تر از سطح انتظارات و پیش بینی ها

دلایل برآورده نشدن این پیش بینی مشخص نیست ...اما بنظر میرسد که 360 کماکان یا همان کندی گذشته به فروش می رود که هیچ نشانه ی خوبی در فصل تعطیلات نیست ...

According to Bloomberg, Microsoft only managed to sell 468,000 Xbox 360 units in the month of November, quite a bit short of the 700,000 expected by analysts. The expected reason for the missed analyst goal is not known. The 360 seems to be selling at the same pace as the rest of the year, which is not a good sign during the holiday season..

من صد در صد تضمین میکنم که این خبر درست نیست. حالا منبعش هر سایتی که میخواهد باشه چون:
اولا آمار فروش ماه نوامبر در آمریکا تا روز پنج شنبه این هفته (میشه گفت جمعه ما) اعلام نمیشه.
ثانیا فروش 360 به احتمال خیلی خیلی زیاد (بالای 95 درصد) بیشتر از این مقداره.

در مورد او ن دوست که نوشته بود کن کوتاراگی برکنار شد باید بگم یه جابجایی صورت رفته و رفته به رییس تحقیقات و مدیر بخش Play station شده این جابجایی به منظرو کارکردن روی PS3 بوده

سلام
همون طور كه ميدونين يه تعدادي PS3 از بعضي از مغازه ها دزديده شده و يه سري آدم باحال هم اومدن توي صف انتظار PS3 با تفنگ بادي چند نفر رو زخمي كردن و ... حالا جالب ترين و غم انگيزترين خبر رو بخونين :
يه پسر 18 ساله به نام Peyton Strickland كه متهم به دزديدن PS3 بود كشته شد !!
176.gif

اين پسره با 3 تا از دوستاش توي يه خونه زندگي ميكردن و وقتي پليس خونه رو به خاطر دزديدن PS3 محاصره كرده و خواسته در رو باز كنن , Peyton در رو باز نكرده و پليس مجبور شده در رو بشكنه. اون طور كه يكي از دوستان Peyton ميگه , Peyton همون موقع جلوي در بوده و به هيچ وجه هم مسلح نبوده و فقط يه دسته PS3 توي دستش بوده كه در همون موقع در شكسته ميشه و ... علاوه بر اين پسره سگش هم كه يه ژرمن شپرد بوده ميميره !
175.gif
اون منبعي كه اينو نوشته بود درست و حسابي ننوشته بود كه Peyton واقعآ دو تا PS3 دزديده يا اونها رو خريده بوده و بي گناه مرده ! هركي ميدونه بگه كه ما هم خيالمون راحت بشه !
خدايي اين PS3 داره خيلي مظلوم واقع ميشه.
258.gif

---------------------------------------
يه تريلر جديد و كوتاه از Halo 3 اومده كه مثل هميشه جو گير ! و باحاله. اون طوري كه توي تريلر مشخصه احتمالآ اين دفعه ميتونيم صورت Masterchief رو ببينيم.
241.gif

Halo 3 Trailer
---------------------------------------
ليستي كه EA براي شماره بعدي NFS گذاشته و منتظر رآي هاي مردم هست
279.gif

333.JPG

--------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------
ادامه مصاحبه Motor Storm :

motorstorm-20061201080014184.jpg

+ بازي Motor Storm به همراه Resistance يكي از بهترين بازيهاي دوره Launch كنسول PS3 هست. حتمآ شما از اين بابت خيلي خوشحالين ...
* من واقعآ به خودم مغرور شدم.ميدونم كه شركت Evolution چقدر بزرگه ولي موفقيت Motor Storm به كار و تلاش و كيفيت بالاي افرادي بستگي داشت كه روي اون كار ميكردند.چون بعد از اين همه كار شبانه روزي حالا ميخوان نتيجه زحمتهاي خودشون رو در بازي اي خاطره انگيز مشاهده كنند.
+ Motor Storm در كشور ژاپن كمتر از دو هفته ديگه منتشر ميشه.شما براي عرضه بازي در اروپا در كنار عرضه PS3 در اين قاره چه برنامه اي دارين ؟
* كاملآ مشخصه كه ويژگي هاي Online يك مولفه بسيار بزرگ هست. نه فقط بازي به صورت Multiplayer بلكه ايجاد محتواي قابل داونلود هم مهمه. ما خيلي دوست داريم كه همون حسي كه بازيكن در اولين مرتبه بازي بهش دست ميده در هنگام گرفتن و اجرا كردن محتواها و مراحل اضافه هم بهش دست بده.ما نميخوايم چيزهاي مشابه بيشتري رو به بازيكن عرضه كرديم بلكه ميخوايم چيزهاي جديدي به بازيكن بديم كه اونها رو هيجان زده بكنه و در موردش با هم حرف بزنن.البته ما مطمئن هستيم كه فرصتها و امكانهايي رو خلق كرديم كه شما بينهايت از اونها لذت برده و در اونها غرق بشين.
+ آيا الآن Motor Storm تمركز اصلي شما هست و ميخواين اون رو ادامه بدين يا اينكه كارهاي جديدي در دست توليد دارين ؟
* من فكر ميكنم كه Motor Storm ما رو در جايگاه خوبي قرار داد و اعتبار خاصي به ما بخشيد ولي من دوست دارم كه بيشتر روي كارهاي جديد تمركز كنم. من ميخوام بازيهاي خيلي بزرگ و قابل رقابت بسازم. براي همين از الآن روي پروژه هايي براي 5 سال آينده فكر كردم و پيش بيني كردم كه در اون زمان بازيكنها چه نيازهايي دارن و بازار چه جوري هست. نتيجه اين بوده كه من ميخوام جاده اي درست كنم كه ما رو به فضاي فانتزي عظيمي در دنياي بازيها ببره.البته من نميتونم زياد به نقشه هام نزديك بشم و توضيح بيشتري بدم.ولي مطمئن هستم كه ما ميتونيم كارهايي حيرت انگيز در اين بازار انجام بديم. تمركز اصلي ما الآن روي رفتارهاي بازيكنها بعد از عرضه پديده Motor Storm , اگه شما اين بازي رو پديده بدونين , هست.ما ميخوايم اين حركت رو دنبال كنيم و با سوني همكاري كنيم و البته به ساختن تعدادي بازي جديد و بزرگ هم فكر ميكنيم.
motorstorm-20061201080029215.jpg

+ شركت Evolution شهرت و نام خودش رو براساس بازيهاي رانندگي به دست آورده.آيا ژانر ديگه اي هم هست كه شما در آينده بهش توجه داشته باشين ؟
* سالها پيش من روي يك بازي فوتبال گل آلود فكر ميكردم به خاطر اينكه خودم فوتبال رو خيلي دوست دارم.من معمولآ سرگرمي ها و علايق خودم رو در بازيهام قرار ميدم همون طوري كه بازيهاي هواپيمايي و سپس رانندگي رو ساختم. من تيم ليورپول رو خيلي دوست دارم ولي بايد به خاطر اين دوست داشتن بازي اختصاصي اين باشگاه رو بسازم ؟ اگه اين كار رو بكنم دعواي عجيبي به وجود مياد چون پسرعموي من , ‌Bill Kenwright , باشگاه اورتون رو خريده و من يه گوسفند قرمز توي خانوادمون هستم ! ولي من دوست ندارم شركت Evolution مثل يك كبوتر صلح باشه ! ما مدونا يا چيزي شبيه به اون نيستيم ولي من فكر ميكنم بايد هر چند وقت يك بار خودمون رو از نو بسازيم تا از خستگي ها و رنجها راحت بشيم.براي همين من به مرزهاي جديدي فكر ميكنم كه بعضي از اونها واقعآ هيجان انگيز و جالب هستن ولي ارزش و ساختشون بسيار سخت هست. اگرچه به خاطر امكانات Online و داونلود محتوا و ... ما ميتونيم بازيهاي جديد و با پتانسيل بالا رو شاهد باشيم.
+ آيا شما فكر ميكنين كه Motor Storm زمينه رو براي رقابت ساير توليدكنندگان باز ميكنه ؟ مخصوصآ اينكه شما بازي اي رو مديريت كردين كه كيفيتش در دموهاي اخير به كيفيت دموي اصلي خيلي نزديك شده ؟ راستي تريلر Kill Zone هم خيلي جالب بود ولي ...
* تعداد زيادي توسعه دهنده جهاني وجود دارند و همين طور تعداد زيادي تكنولوژي هم در دست اونهاست كه ما هنوز هم داريم روي بعضي از اونها كار ميكنيم.من فكر ميكنم كه چند سال ديگه شما تغييرات عجيبي ميبينين كه همشون باوركردني ميشن.تكنولوژي هاي جديد , افكتها و ويژگي هاي جالب و هوش مصنوعي باورنكردني و ...كه بين 5 تا 10 سال آينده ميتونن با صنعت فيلم سازي در زمينه افكتهاي بصري رقابت داشته باشند.البته ما در لبه تيغ هستيم چون كار اصلي ما ايجاد سرگرمي هست. من فكر ميكنم بازيهايي شبيه Kill Zone ميتونن شروع كننده چيزي باشن كه در آينده امكان پذير خواهد بود.
موفق باشين.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or