سلام
همون طور كه ميدونين يه تعدادي PS3 از بعضي از مغازه ها دزديده شده و يه سري آدم باحال هم اومدن توي صف انتظار PS3 با تفنگ بادي چند نفر رو زخمي كردن و ... حالا جالب ترين و غم انگيزترين خبر رو بخونين :
يه پسر 18 ساله به نام Peyton Strickland كه متهم به دزديدن PS3 بود كشته شد !!
اين پسره با 3 تا از دوستاش توي يه خونه زندگي ميكردن و وقتي پليس خونه رو به خاطر دزديدن PS3 محاصره كرده و خواسته در رو باز كنن , Peyton در رو باز نكرده و پليس مجبور شده در رو بشكنه. اون طور كه يكي از دوستان Peyton ميگه , Peyton همون موقع جلوي در بوده و به هيچ وجه هم مسلح نبوده و فقط يه دسته PS3 توي دستش بوده كه در همون موقع در شكسته ميشه و ... علاوه بر اين پسره سگش هم كه يه ژرمن شپرد بوده ميميره !
اون منبعي كه اينو نوشته بود درست و حسابي ننوشته بود كه Peyton واقعآ دو تا PS3 دزديده يا اونها رو خريده بوده و بي گناه مرده ! هركي ميدونه بگه كه ما هم خيالمون راحت بشه !
خدايي اين PS3 داره خيلي مظلوم واقع ميشه.
---------------------------------------
يه تريلر جديد و كوتاه از Halo 3 اومده كه مثل هميشه جو گير ! و باحاله. اون طوري كه توي تريلر مشخصه احتمالآ اين دفعه ميتونيم صورت Masterchief رو ببينيم.
Halo 3 Trailer
---------------------------------------
ليستي كه EA براي شماره بعدي NFS گذاشته و منتظر رآي هاي مردم هست
--------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------
ادامه مصاحبه Motor Storm :
+ بازي Motor Storm به همراه Resistance يكي از بهترين بازيهاي دوره Launch كنسول PS3 هست. حتمآ شما از اين بابت خيلي خوشحالين ...
* من واقعآ به خودم مغرور شدم.ميدونم كه شركت Evolution چقدر بزرگه ولي موفقيت Motor Storm به كار و تلاش و كيفيت بالاي افرادي بستگي داشت كه روي اون كار ميكردند.چون بعد از اين همه كار شبانه روزي حالا ميخوان نتيجه زحمتهاي خودشون رو در بازي اي خاطره انگيز مشاهده كنند.
+ Motor Storm در كشور ژاپن كمتر از دو هفته ديگه منتشر ميشه.شما براي عرضه بازي در اروپا در كنار عرضه PS3 در اين قاره چه برنامه اي دارين ؟
* كاملآ مشخصه كه ويژگي هاي Online يك مولفه بسيار بزرگ هست. نه فقط بازي به صورت Multiplayer بلكه ايجاد محتواي قابل داونلود هم مهمه. ما خيلي دوست داريم كه همون حسي كه بازيكن در اولين مرتبه بازي بهش دست ميده در هنگام گرفتن و اجرا كردن محتواها و مراحل اضافه هم بهش دست بده.ما نميخوايم چيزهاي مشابه بيشتري رو به بازيكن عرضه كرديم بلكه ميخوايم چيزهاي جديدي به بازيكن بديم كه اونها رو هيجان زده بكنه و در موردش با هم حرف بزنن.البته ما مطمئن هستيم كه فرصتها و امكانهايي رو خلق كرديم كه شما بينهايت از اونها لذت برده و در اونها غرق بشين.
+ آيا الآن Motor Storm تمركز اصلي شما هست و ميخواين اون رو ادامه بدين يا اينكه كارهاي جديدي در دست توليد دارين ؟
* من فكر ميكنم كه Motor Storm ما رو در جايگاه خوبي قرار داد و اعتبار خاصي به ما بخشيد ولي من دوست دارم كه بيشتر روي كارهاي جديد تمركز كنم. من ميخوام بازيهاي خيلي بزرگ و قابل رقابت بسازم. براي همين از الآن روي پروژه هايي براي 5 سال آينده فكر كردم و پيش بيني كردم كه در اون زمان بازيكنها چه نيازهايي دارن و بازار چه جوري هست. نتيجه اين بوده كه من ميخوام جاده اي درست كنم كه ما رو به فضاي فانتزي عظيمي در دنياي بازيها ببره.البته من نميتونم زياد به نقشه هام نزديك بشم و توضيح بيشتري بدم.ولي مطمئن هستم كه ما ميتونيم كارهايي حيرت انگيز در اين بازار انجام بديم. تمركز اصلي ما الآن روي رفتارهاي بازيكنها بعد از عرضه پديده Motor Storm , اگه شما اين بازي رو پديده بدونين , هست.ما ميخوايم اين حركت رو دنبال كنيم و با سوني همكاري كنيم و البته به ساختن تعدادي بازي جديد و بزرگ هم فكر ميكنيم.
+ شركت Evolution شهرت و نام خودش رو براساس بازيهاي رانندگي به دست آورده.آيا ژانر ديگه اي هم هست كه شما در آينده بهش توجه داشته باشين ؟
* سالها پيش من روي يك بازي فوتبال گل آلود فكر ميكردم به خاطر اينكه خودم فوتبال رو خيلي دوست دارم.من معمولآ سرگرمي ها و علايق خودم رو در بازيهام قرار ميدم همون طوري كه بازيهاي هواپيمايي و سپس رانندگي رو ساختم. من تيم ليورپول رو خيلي دوست دارم ولي بايد به خاطر اين دوست داشتن بازي اختصاصي اين باشگاه رو بسازم ؟ اگه اين كار رو بكنم دعواي عجيبي به وجود مياد چون پسرعموي من , Bill Kenwright , باشگاه اورتون رو خريده و من يه گوسفند قرمز توي خانوادمون هستم ! ولي من دوست ندارم شركت Evolution مثل يك كبوتر صلح باشه ! ما مدونا يا چيزي شبيه به اون نيستيم ولي من فكر ميكنم بايد هر چند وقت يك بار خودمون رو از نو بسازيم تا از خستگي ها و رنجها راحت بشيم.براي همين من به مرزهاي جديدي فكر ميكنم كه بعضي از اونها واقعآ هيجان انگيز و جالب هستن ولي ارزش و ساختشون بسيار سخت هست. اگرچه به خاطر امكانات Online و داونلود محتوا و ... ما ميتونيم بازيهاي جديد و با پتانسيل بالا رو شاهد باشيم.
+ آيا شما فكر ميكنين كه Motor Storm زمينه رو براي رقابت ساير توليدكنندگان باز ميكنه ؟ مخصوصآ اينكه شما بازي اي رو مديريت كردين كه كيفيتش در دموهاي اخير به كيفيت دموي اصلي خيلي نزديك شده ؟ راستي تريلر Kill Zone هم خيلي جالب بود ولي ...
* تعداد زيادي توسعه دهنده جهاني وجود دارند و همين طور تعداد زيادي تكنولوژي هم در دست اونهاست كه ما هنوز هم داريم روي بعضي از اونها كار ميكنيم.من فكر ميكنم كه چند سال ديگه شما تغييرات عجيبي ميبينين كه همشون باوركردني ميشن.تكنولوژي هاي جديد , افكتها و ويژگي هاي جالب و هوش مصنوعي باورنكردني و ...كه بين 5 تا 10 سال آينده ميتونن با صنعت فيلم سازي در زمينه افكتهاي بصري رقابت داشته باشند.البته ما در لبه تيغ هستيم چون كار اصلي ما ايجاد سرگرمي هست. من فكر ميكنم بازيهايي شبيه Kill Zone ميتونن شروع كننده چيزي باشن كه در آينده امكان پذير خواهد بود.
موفق باشين.