This next bit is not actually a glitch, but it is quite noticeable that the PS3 is picky when it comes to displaying thumbnails. The console displays thumbnails of pictures but it doesn't display thumbnails for videos, unless they're in HDD. Also, don't expect a standard bitmap or an auto-generate of a running thumbnail. What the PS3 does is quite similar with how the portable reacts with THM files: generates and stores a thumbnail video. Also, it was noted that albums of music files didn't get to have any thumbnails at all.
حالا مگه فرق ستا با معمولی چقدر هست؟!فوقش اینه که هارد ستا پی.سی خودمو میزنم روش اون رو درمیارم میزنم روی پی سیم...!!!صفحه ي قبل يه عكس بود معلوم بودش هارد ps3 ساتا نيست بلكه از همين معمولياس!
بعد يسري ميگن هارد 360 100 دلار كه به نظر من چون ساتا هستش و تو لودينگ بازي ها هم ازش استفاده ميشه بايد گرونتر بود
این یعنی اینکه مخصوص ژاپن هست....(تو ژاپن عرضه میشه)....يه سري نبودن كه ميگفتن ps3 رجيون مجيون نداره پس چرا رو جعبش زده ntsc/j ؟
همه ميگن هارد ps3 60 :cheesygri گيگه و ...
صفحه ي قبل يه عكس بود معلوم بودش هارد ps3 ساتا نيست بلكه از همين معمولياس!
بعد يسري ميگن هارد 360 100 دلار كه به نظر من چون ساتا هستش و تو لودينگ بازي ها هم ازش استفاده ميشه بايد گرونتر بود
در این مورد کاملا مسلمه که کنسول های نسل بعد هنوز پتانسیل خیلی زیادی دارند ..توی یک مصاحبه با Gamepro آقای Cliffy B گفته که بازی Gears of War تازه ابتدای راهه و این کنسول توانایی های خیلی بیشتری داره. به خصوص توی زمینه های فیزیک، هوش مصنوعی و نورپردازی ریل تایم هنوز خیلی جا برای کار هست و میشه بیشتر از این پیشرفت کرد. مصاحبه تقریبا طولانیه و من هم وقت نوشتن همه اش رو ندارم. فقط این نکته رو گفتم تا بعضی ها که فکر می کنن این کنسول ها به زودی از رده خارج میشن بدونن که این کنسولها حالا حالا ها در خدمت ما هستند. این بازیها تازه بازیهای نسل اول و دوم این کنسولهاست و در آینده شاهد پیشرفت زیادی خواهیم بود.
.... )

باز اینجا شد تفصیر خبر . بنده خدا یه خبر و چهارتا عکس گذاشت ببین چه قشقلقی به پا کردیخوب البته اینم اشاره میکنم این چیزا زیاد مهم نیست (منظور ابعاد و شکل ظاهریه) به چند دلیل:
1. ما کنسول رو برای قشنگی نمیخریم پس برامون زیاد مهم نیست که چه شکل و قیافه ای داره.
2. ما متناسب با فضائی که در اختیار داریم هم کنسولمون رو نمیخریم پس اگر اندازه یک کیس کامپیوتر هم باشه بازم فرقی نمیکنه.
3. ما قرار نیست کنسولمون رو دست بگیریم و تو کوچه خیابون بدویم پس وزنش هم اهمیتی پیدا نمیکنه.
4. ما اگر دنبال قشنگی و لوکس بودن هستیم اصلاً چرا کنسول بخریم اجناس عتیقه و کیریستال و از اینجور چیزا میخریم.
در کل هرچقدر هم زیبائی و ضرافت توی شکل ظاهری یک کنسول بکار بره نهایت هیجان و ذوقش ماله 2 ماه اوله... بعداز اون دیگه کسی به قیافش اهمیت نمیده...
پ.ن: این رو کلی گفتم و پست شما فقط یک بهانه بود و من نمیخوام چیز خاص دیگه ای رو بگم فقط میخواستم بگم که این مسئله لااقل برای من از کوچکترین اهمیت برخوردار نیست.
باز اینجا شد تفصیر خبر . بنده خدا یه خبر و چهارتا عکس گذاشت ببین چه قشقلقی به پا کردی
جنگ رو انجا ادامه بدید
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=100346#post100346
پ.ن: این رو کلی گفتم و پست شما فقط یک بهانه بود و من نمیخوام چیز خاص دیگه ای رو بگم فقط میخواستم بگم که این مسئله لااقل برای من از کوچکترین اهمیت برخوردار نیست.
این یک بحث خیلی مفصله و این موضوعی که شما دارید میگید به این سادگیها هم نیست (یعنی اصلا اینجوری نیست)محض اطلاع شما باید بگم که هارد PS3 ساتا هستش![]()
-----------------------
در این مورد کاملا مسلمه که کنسول های نسل بعد هنوز پتانسیل خیلی زیادی دارند ..
کسی هم انتظار نداره این کنسول هنوز یک سال نشده از دور خارج بشند![]()
حداقل تا سال 2012 و 2013 و چه بسا بعد از اون دارند روی این کنسول ها و فروش بازی هاشون حساب مبکنند ...
اما چیزی که کاملا مشخصه این کنسول ها نهایتا تا یک سال دیگه میتونند در مقایل رشد روز افزون قدرت PC دوام بیارند ...
بخصوص با این سرعتی که تکنولوژی روز به روز در حال پیشرفت هست ..
( البته همین الانشم کامپیوتر ها قدرتمند تر هستند منتها با قیمت به مراتب بالاتر.... )
بنظر من خیلی از این حرفایی که در مورد کنسول ها و قدرتشون زده میشه صرفا در حد تعارف هست و نباید خیلی جدی گرفت ... البته نسبت به PC فعلی من و شما بله خیلی قدرتمند ترند اما در کل اونچنان هم که گفته میشه قدرتمند نیستند ...
مثلا آقای Cliffy B میاد این حرفا را میزنه اما یکی دیگه در کمپانی Crytek میاد و درست عکس این حرفا را بیان میکنهو میگه قدرت این کنسول ها برای بازی Crysis پایین هست و اگر بخواهیم این بازی را برای این کنسول ها بسازیم باید بخش هایی از دارایی ها و افکت های بازی را حذف کنیم
![]()
امیدوارم از حرف های من سوء تعبیر نشه
تا بعد
خوشحال میشم که از توضیحاتتون آگاه بشماین یک بحث خیلی مفصله و این موضوعی که شما دارید میگید به این سادگیها هم نیست (یعنی اصلا اینجوری نیست)
متاسفانه منم در حال حاضر دارم مقاله برای بازی رایانه می نویسم و فرصت یک صفحه مطلب نوشتن ندارم اما اگه پیش اومد در آینده حتما توضیحاتی در این مورد میدم.